Yuhhh naptin sen yahuuu ee benim bu durumu aksam gecmem lazim ve biberler sizde yapiyosunuz ona gore; //Bugünkü spor :
30 dk tae bo
45 dk callanetics
18 dk mari winsor plates buns and thighs
Kaçamak ???hala yok
:-*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah yardımcın olsun diyecektim ama geçmiş galiba
sen bizim takımda mıydın baklavayı 1 tane ile sınırlasan yeterdi sporun boşa gidiyor sonra
kanaviçe tarzı dimi tatlım annemin çok var bende bilmem ama ben çok dantel işledim şimdide bi kısmını kullanıyorum
bu arada diyet kötü gidiyor galiba...dolmalık biberler sizi yenecek
Ne ozeli canim yazin kilonuzu acik acik: ))Hedef verirsin inşallah ya :) şişliktir oben özel mesaj atamıyorum maalesef
Yok en curuk domates hedef:))Benim bebeler ikibucuk saat parkta kaldilar yeni geldik ufakligi uyutup evi toplamaya girisicem.halada sen bizi gezdirmiyosun diyolarla bayilicam.
Bugun annecigimin dogum gunu iftara oraya gidicez İnsaallah.evden hazirligi yapicam supriz olucak.
İftar menusu tavuk sinitzel
tarhana corbasi
havuc salatasi bulgur pilavi.
Gitsekte gidemesekte menu bu
hedeffffff bu arada kilom 72.1 bakalim en curuk domates benmi olucam?
Ayyyyyyyy oyyyyyy offfffff
Dolmalik biberler yenecek derken?? Kuzu bi kere o biber dolmalik degil ikincisi de sen de bibersin oyle bi demissinki sanki hakemmis gibi ucuncu agizdan.. Kuzuui performansin bu hafta da devam ediyor ona gore anlastikmi: )
Allah yardımcın olsun kuzum..Kizlar acil dua istiyorum.trafik sıkisik ve ben evden gec ciktim.esim cok sinirliiiiiiiiii.
İstanbuldan herzamanki gibi gitmek istiyorum
bide demin tartildim en parlak domates olucam galiba
Kaptancim hedef bize dolmalık biber yakıştırmasi yaptı da bende ona gönderme yaptım dolmalık biberler siziyyenecekdiye sen merak etme canım iftar dan once 63.8 ciktim spora da başlayacam ins iyi geceler
Menü yazmamız gerekiyo di mi?
Iftarda
1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak mantı
2yk pilav
1 yk et
1 yk zeytinyağlı fasulye
1/4 dilim Güllaç, 2 baklava
bizim dometeslerimize laf atmışsının
Ben de bu sayede az sonra yapmayı düşündüğüm kaçamaktan kurtuldum.çooooooooooook tenk yu :) :) :)
Bu menünün üstüne daha ne kaciracaktin elif :) kaçan kaçmış zaten :)
Kısçeler bir akıl lazım bana...daha doğrusu objektif bir bakış açısı...bi el atın da...
Şimdi benim aram kayınvalidemle resmi ama iyiydi hiç incinmedim allah için ama herkesle ve benle de ilişkisi çok resmiydi...cocuklarina karşı da hep soğuk ve mesafelidir...eşim hastalığı boyunca da annesi hep uzak durdugu için çok kirgin hatta bi anlamda küs gitti annesiyle...öyle böyle değil hiç ilgilenmedi...ama fıtratı bu kadının..neyse ben eşimi o kadar üzdügu için çok ofkeliyim ve görüşmüyorum zaten kendisi de oralı değil...şimdi hasta imiş ağırlaşmış...eltim aradı ve eşimin yanındaki mezaryerini istediler...
Bu arada eşimin cenazesinde ben nereye defnedilecegini cenaze namazinda öğrendim abisinin kabrine koydular hiç istemedigim halde...ben de cenazeden sonra hemen yanını satın aldım...şimdi biliyorum kı kimse beni oraya defnetmez...ama kayinvalideme de vermek istemiyorum o kadar ofkeliyim kı kimsesiz birine vereyim ona olmasin ruh halindeyim...annem ısrarla ver gitsin diyor...babam asla verme diyor...ben sokakta kalsa cenazesi vermek istemiyorum...eşim hayattayken görmek istemiyordu (son bir yıl benim zorumla annesini goruyordu onda da hiç tahammul edemiyordu) şimdi ne burnunun dibinde olacak diye de kızıyorum...fikir verirmisiniz?? Kel alaka ama tarafsız fikre ihtiyacim var...
senin yaşadıklarını yaşasam aynen senin gibi düşünür mezar yerini de vermezdim belki de...çünküm öfke ile kalkıp intikam alışlarım çoktur benim! ama doğrusu bu mu değil...kötülüğe kötülükle karşılık vermememk lazım. bu kadar imtihanı kazanıp ölüm ile ilgili bir mevzuya dünya malını ve intikamı katmamak lazım. eşimin yanında ben yatmak istiyorum desen anlardım, ama o da olmayacak. annesinin nice hakkı vardır onda. belki anne hakkının bir nebzesini de böyle ödersiniz. senin mezarı annesine bağışlaman bence eşin için yapabileceğin en güzel hayırlardan biridir. Eşin küs gitmiş olabilir ama siz o durumlardayken önce annesi ölseydi eşin küslüğünü unutur o yeri annesine verirdi. Alt tarafı taş toprak, mezar yerinin ne önemi var...onun yeri bunun yanının ölüler için kıymeti yok ama biz diriler için kıymeti var. bırak kadın ölmeden sevinsin, annesini sevindirdiğin için eşinin ruhu da sevinsin.sen de bu mezar yükünden VER kurtul...Kısçeler bir akıl lazım bana...daha doğrusu objektif bir bakış açısı...bi el atın da...
Şimdi benim aram kayınvalidemle resmi ama iyiydi hiç incinmedim allah için ama herkesle ve benle de ilişkisi çok resmiydi...cocuklarina karşı da hep soğuk ve mesafelidir...eşim hastalığı boyunca da annesi hep uzak durdugu için çok kirgin hatta bi anlamda küs gitti annesiyle...öyle böyle değil hiç ilgilenmedi...ama fıtratı bu kadının..neyse ben eşimi o kadar üzdügu için çok ofkeliyim ve görüşmüyorum zaten kendisi de oralı değil...şimdi hasta imiş ağırlaşmış...eltim aradı ve eşimin yanındaki mezaryerini istediler...
Bu arada eşimin cenazesinde ben nereye defnedilecegini cenaze namazinda öğrendim abisinin kabrine koydular hiç istemedigim halde...ben de cenazeden sonra hemen yanını satın aldım...şimdi biliyorum kı kimse beni oraya defnetmez...ama kayinvalideme de vermek istemiyorum o kadar ofkeliyim kı kimsesiz birine vereyim ona olmasin ruh halindeyim...annem ısrarla ver gitsin diyor...babam asla verme diyor...ben sokakta kalsa cenazesi vermek istemiyorum...eşim hayattayken görmek istemiyordu (son bir yıl benim zorumla annesini goruyordu onda da hiç tahammul edemiyordu) şimdi ne burnunun dibinde olacak diye de kızıyorum...fikir verirmisiniz?? Kel alaka ama tarafsız fikre ihtiyacim var...
Hedef verirsin inşallah ya :) şişliktir oben özel mesaj atamıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?