büHedef cidden hiç güleceğim yoktubu ne ama yaa, sanki kilo alma yöntemlerini sıralamışsın o nefis şeyleri tavsiye ederekten
evet mail adreslerimizi paylaşabliriz.vawwwww ulaşmışım hedefime ne kadar güzel benim kız kardeşim geliyor hafta sonu onunla haftaya alışverişe çıkıcaz o zaman su yeşili birşeyler alırım benim face yok mail adreslerimizi alsak fotolarımızı gönderirdik birbirimize
afiyet olsun canım ben çok seviyorum doğayı yaylaları şelaleri (azcık kıskanabilir miyim seni)allahım bize de nasip eder inş öyle yerleri görmek
bayramdan sonra kayseri adana sınırında kapuz başı şelalesi var oraya gidelim demiştim kısa yoldan yollar çok kötüymüş otaban yolu ise çok uzak eşim bir günlüğüne değmez gitmeye çok yoruluruz dedi bende vazgeçtim
Kapuzbasi birkez gorulmeye deger.henuz yeni evli iken biz haftasonu gidip bir gece orada kaldik.omru hayatinda firsat varsa gorulneli.o koca daglarin icinden o sular nasil gurutuyle bosaliyor.ne buyuksun dedirtiyor..vawwwww ulaşmışım hedefime ne kadar güzel benim kız kardeşim geliyor hafta sonu onunla haftaya alışverişe çıkıcaz o zaman su yeşili birşeyler alırım benim face yok mail adreslerimizi alsak fotolarımızı gönderirdik birbirimize
afiyet olsun canım ben çok seviyorum doğayı yaylaları şelaleri (azcık kıskanabilir miyim seni)allahım bize de nasip eder inş öyle yerleri görmek
bayramdan sonra kayseri adana sınırında kapuz başı şelalesi var oraya gidelim demiştim kısa yoldan yollar çok kötüymüş otaban yolu ise çok uzak eşim bir günlüğüne değmez gitmeye çok yoruluruz dedi bende vazgeçtim
Ayyyyyyy su yesili ne alsam acaba cikinca azicik bakiniyim en iyisi.
Uhscim senin ufakliga cok uzuldum. cok zor cocugunu aglarken birakip gitmek.ben cocuktan cok aglardim heralde.Allah yardimcin olsun canim.
Benim yatis isim hayal oldu.cocuklarla Kur'an ogrenmeye gittik.bendeniz cok bilmiyorum.Insaallah tez zamanda tecvitli guzel okumayi ogrenicem.sonra geldik ucumuzde yikandik.simdi ufakligi uyutup buyugu babanesine yolladim.bende biraz evi topliycam.
Siyahbeyazzzzzzzzcim hemen persembe gelsede kilolari gorsek.bir zamanlar ezip gectigin tabii grubunda kolay lokma olarak gordugu sisman ambunun muhtesem donusu olucak Insaallah.(buyuk konustum rica edicem beni gecme)
Hedefcim seninlede yarisiyoduk ama aylik kilo veris ustundenmiydi nasildi???!!!!!!!!
Kapuzbasi birkez gorulmeye deger.henuz yeni evli iken biz haftasonu gidip bir gece orada kaldik.omru hayatinda firsat varsa gorulneli.o koca daglarin icinden o sular nasil gurutuyle bosaliyor.ne buyuksun dedirtiyor..
Caniiiimmmm.ayy kac kilo verdin ki.benim de regl haftam yaa.bugun bozdum orucu.bol bol su iciyorum:))
Ambu ezip gecme nolur.ayy panik oldum simdi.69 mu gordun yoksa.o zaman benim de yemeden ucmeden kesilmem lazim persembeye kadar:))
Aslında evet düşününce faydalı besinler ama biz ölçüyü abartınca zayıflama hayal oluyor tabii...bü
tüm suçlusu Karatay Hoca... kadın çıkalıdan beri bende kuruyemişe, yağlı ete ve terayağına bi sempati başladıha önceden de severdim ama şimdi şeytan daha bir bilimsel dürtüyo ye bişey olmaz diye
ama bakın yemeğimi yiyip üstüne de tatlımı ve kuruyemişimi yiyebiliridim , ama ben ne yaptım yemeği atladımen azından çok yememiş oldum. alt tarafı 1 dilim laz böreği zaten tamemen şerbetli tatlı da sayılmaz yarısı muhallebi. bu arada sanırım 2. dilim de duruyor tadı pek güzel de değildi is kokuyordu
Hayırdır kuzu senin kiloda güzellikler var sanırımAyyyyyyy su yesili ne alsam acaba cikinca azicik bakiniyim en iyisi.
Uhscim senin ufakliga cok uzuldum. cok zor cocugunu aglarken birakip gitmek.ben cocuktan cok aglardim heralde.Allah yardimcin olsun canim.
Benim yatis isim hayal oldu.cocuklarla Kur'an ogrenmeye gittik.bendeniz cok bilmiyorum.Insaallah tez zamanda tecvitli guzel okumayi ogrenicem.sonra geldik ucumuzde yikandik.simdi ufakligi uyutup buyugu babanesine yolladim.bende biraz evi topliycam.
Siyahbeyazzzzzzzzcim hemen persembe gelsede kilolari gorsek.bir zamanlar ezip gectigin tabii grubunda kolay lokma olarak gordugu sisman ambunun muhtesem donusu olucak Insaallah.(buyuk konustum rica edicem beni gecme)
Hedefcim seninlede yarisiyoduk ama aylik kilo veris ustundenmiydi nasildi???!!!!!!!!
Hep şu eşler yüzüe değilmi zaten kilo almalarımızYok canim daha 69 a cok var.ama %90 su kaybida olsa tartinin oynadigini gormek heleki aylardir ayni iki kilonun icinde gezen benim icin cok iyi geliyo.
Sen guzel yemeklerini ye canim bwnim yuzumden gidasiz kalma.
Ben simdiden bayrami dert etmeye basladim sonrasindada esim iki hafta :18:izin almis. onun izin doneminde kilo almaktan korkuyorum :18:
Hedefe sataşınca böyle oluyor sanırım ben de sahurda doymak bilmedim, benimki biraz duygusal açlık sanırım, akşamki telefon ve getirilerini kafamda düşünürken doyma isteği çalışmıyor, demekki neymişşş düşünürken yemicem sadece su içiceemmm..Bugün annem sabah aradı falancalari bide filancalari iftara cagiralimmi dedi...e olur tabi dedim...saat 5te eve giriyordumki annem ıçerden seslendi hiç girme beni doktora götür diye...ana bi baksam ki ayağı kocaman şiş ve mor..evde burkmus sıcağı ile anlamayip üstüne basincada tabi şişmiş...gittik acile çatlak varmış geçici alçıya aldılar..eve geldik 6.30da...bir de sitenin hidroforu temizleniyormus sular kesik ortada sadece hingal var ve iftara en az 10 kişi geliyor...bendeki kosturmayi gormeliydiniz :/ neyse yetişti iftara şükür...az önce gittiler ben de oturdum çok şükür...menüm çok karışık :/
Sahur : yok
iftar : 3 yk tavuklu maklube
3 yk kofte patlican biber kızartma
1 yk kuru fasulye
5 tane hingal
1 yk mayonezli patates salatası
1 yk yoğurtlu köz biber
1 çatal vişneli pasta
oyyyy bu ne yaaa işin garibi hiç de öyle tok değilim niyeki acep??
Oooo hanımdaki menüye bak, bu menüyle ben tümm takımlara meydan okurum be yaaSeldomcum annene ayagindan dolayi sanada kosusturmacadan dolayi gecmis olsun.
Suan coooooooooook uzgunum.kahverengi civciv oldu.digeride bagarip duruyo.namaz kilarken kucagimda tuttum yaninada pelus oyuncak koydum Insaallah oda olmez.zaten agzimda yara var hiccccc keytim yok.
Iftarimi yaziyim iki kofte bir kase yogurt corbasi
sahur ufak puding bolca suuuuuu
bak yine ateşledin beni mutlaka gidicem ben orayaKapuzbasi birkez gorulmeye deger.henuz yeni evli iken biz haftasonu gidip bir gece orada kaldik.omru hayatinda firsat varsa gorulneli.o koca daglarin icinden o sular nasil gurutuyle bosaliyor.ne buyuksun dedirtiyor..
Caniiiimmmm.ayy kac kilo verdin ki.benim de regl haftam yaa.bugun bozdum orucu.bol bol su iciyorum:))
Ambu ezip gecme nolur.ayy panik oldum simdi.69 mu gordun yoksa.o zaman benim de yemeden ucmeden kesilmem lazim persembeye kadar:))
geçmiş olsun canım nasıl şimdi iyi mi sen o arada o yemeklerin hepsini nasıl pişirdin hingal nasıl bir yemekBugün annem sabah aradı falancalari bide filancalari iftara cagiralimmi dedi...e olur tabi dedim...saat 5te eve giriyordumki annem ıçerden seslendi hiç girme beni doktora götür diye...ana bi baksam ki ayağı kocaman şiş ve mor..evde burkmus sıcağı ile anlamayip üstüne basincada tabi şişmiş...gittik acile çatlak varmış geçici alçıya aldılar..eve geldik 6.30da...bir de sitenin hidroforu temizleniyormus sular kesik ortada sadece hingal var ve iftara en az 10 kişi geliyor...bendeki kosturmayi gormeliydiniz :/ neyse yetişti iftara şükür...az önce gittiler ben de oturdum çok şükür...menüm çok karışık :/
1 yk kuru fasulye
5 tane hingal
1 yk yoğurtlu köz biber
1 çatal vişneli pasta
hah işt abana sataşırsanız anneniz de size sataşırAslında evet düşününce faydalı besinler ama biz ölçüyü abartınca zayıflama hayal oluyor tabii...
Laz böreği tatlı bişeyymii
Hayırdır kuzu senin kiloda güzellikler var sanırım
Hep şu eşler yüzüe değilmi zaten kilo almalarımız
Hedefe sataşınca böyle oluyor sanırım ben de sahurda doymak bilmedim, benimki biraz duygusal açlık sanırım, akşamki telefon ve getirilerini kafamda düşünürken doyma isteği çalışmıyor, demekki neymişşş düşünürken yemicem sadece su içiceemmm..
Sinir bi durum, mide dolu karın şiş ama göz hala biler yemenin derdinde
Oooo hanımdaki menüye bak, bu menüyle ben tümm takımlara meydan okurum be yaa
ne anne ama yaaa, ama bence o ısrarı senin geçmişte annene yaşattığın diyet tecrübelerinden olsa gerekDün iftarda annemdeydim.. Beni zayıflamış gördü, Ramazandan bu yana görmüyordu..Rengimi soluk gördü.. İlla kan şekerimi ölçmek istedi, dedim anne dur boş ver iyiyim sadece halsizim..Canın ne istiyor onu yapiim dedi, düşündüm canım bişii istemiyorki ve üstelik beni zayıf görmesi beni sevindirdi onu da telaşa soktu hasta olucam diye, tezatlığa bak
Tabii kan şekerimi ölçtü, 61 çıktı sonuç, ve asıl tufan ondan sonra çıktı..Sınırdaymışda ben neden bişii yemiyomuşumda neler neler..Anne dedim oruç, uzun gün ve ben yiyorum..
Bu kadar telaşa kendimi nerdeyse 50 li kilolarda hssettim
Akşam menüde yoğurtlu mercimekli erişte, taze fasulye, salata, ik çeşit pilav, süs biberi pide vardı..Ben başka bişii istemedim, zaten bunları bile yarım yarım yedim, pilavları iki kaşık felan..Yaww ne zormuş anne bakışı altında yemek yemek..Yoğurtlu eriştemi zorla bitirtti, baktım diğerlerine sıra geliyor, salatayı babama verdim, anne yeter dedim valla gitmiyor..
Yarım da kerebiç yedim akşamı kapattım..
Sabaha kadar da uyuyamadım..Annemlerde duyduğum bi mesele aklıma takıldı..Bugün ikindi sonrası uyuyakalmışım film seyrederken..İftar sonrası telefona uyandım.. Bir haber aldım, hayırlı olacağını umduğum bi haber,,Orucumu açtım..
Akşam menümde:
Yarım porsiyon kabak,3 süsbiberi, nane maydanoz,pide, iki kaşık bulgur pilavı oldu..
Sonra biraz oyalandım,benim kızla benle yatmış uyumuş, onun yanına yattım, gece babamız gelince uyandık saat 1 gibi..
Sahurda 1-2 kaşık kabak, pide,4 kiraz,2 şeker pare,çubuk kraker,tuzsuz leblebi 1 avuç kadar ve ev yapımı kek 2 dilim ve çay ve bol suu..
Ayyy çok gibi ama hepsi anca 1 tabak yapıyor sanırsamama ben dünyaları yemiş gbiyim..Uykum tabiki yok...
geçmiş olsun, havalr sıcak ya bağırsakları falan da bozulmuş olabilir, bu gün nasıl oldu peki?günaydın kızlar iki gecedir oğlum sabah karşı 5 gibi uyanıyor bir ağlama bir ağlama gözleri açık değil emmek istemiyor mama yemek istemiyor uyandırmaya çalışıyorum gözlerini açmıyor
çaresiz kaldım resmen
en son kakasını yaptı biraz emdi sonra tekrar uyudu.acaba midesini mi üşüttü allahım çok zor ya derdini anlatamıyor yavrum
bu arada bende uykusuz kaldım gece geç yattım sahura kalktım sonra da oğlum kalktı
bayram gelse de dinlensek biraz izin de aldım dokuz gün inş bol bol dinlenicem
dün akşam
3 küçük pide
domates salatalık zeytin çay
1 dilim sütlü irmik tatlısı(ilk defa yaptım güzeldi )
bir kase kiraz
sahurda
bir dilim karpuz peynir 2 dilim ekmek
evet yarışı sen kazandık. hiç hesaba kitaba gerek yok ben kilo aldım çünkü geçen aya göre, ama istersen bu perşembe tekrar bir yarış daha başlatalım aramızdaAyyyyyyy su yesili ne alsam acaba cikinca azicik bakiniyim en iyisi.
valla siyahbeyaz ambu sana nasıl yetişti hayret. zannediyorum bu tayin ve okul tatıili seni etkiledi. biz çalışan kadınlar tatiilerde düzenimiz değişince adapte olamıyoruz, ambu garibim zaten evde en zor koşullara alıştığı için bir komando misali 2 çocuk ensesinde diyete devam ediyorKapuzbasi birkez gorulmeye deger.henuz yeni evli iken biz haftasonu gidip bir gece orada kaldik.omru hayatinda firsat varsa gorulneli.o koca daglarin icinden o sular nasil gurutuyle bosaliyor.ne buyuksun dedirtiyor..
'2 çocuk+izinli bir koca' bakalım ambuya kaç kilo aldıracakYok canim daha 69 a cok var.ama %90 su kaybida olsa tartinin oynadigini gormek heleki aylardir ayni iki kilonun icinde gezen benim icin cok iyi geliyo.
Sen guzel yemeklerini ye canim bwnim yuzumden gidasiz kalma.
Ben simdiden bayrami dert etmeye basladim sonrasindada esim iki hafta :18:izin almis. onun izin doneminde kilo almaktan korkuyorum :18:
geçmiş olsun bir de o satten sonra hazırladıkların için hay maşallahBugün annem sabah aradı falancalari bide filancalari iftara cagiralimmi dedi...e olur tabi dedim...saat 5te eve giriyordumki annem ıçerden seslendi hiç girme beni doktora götür diye...ana bi baksam ki ayağı kocaman şiş ve mor..evde burkmus sıcağı ile anlamayip üstüne basincada tabi şişmiş...gittik acile çatlak varmış geçici alçıya aldılar..eve geldik 6.30da...bir de sitenin hidroforu temizleniyormus sular kesik ortada sadece hingal var ve iftara en az 10 kişi geliyor...bendeki kosturmayi gormeliydiniz :/ neyse yetişti iftara şükür...az önce gittiler ben de oturdum çok şükür...menüm çok karışık :/
1 yk kuru fasulye
5 tane hingal
1 yk yoğurtlu köz biber
1 çatal vişneli pasta
bak yine ateşledin beni mutlaka gidicem ben oraya
geçmiş olsun canım nasıl şimdi iyi mi sen o arada o yemeklerin hepsini nasıl pişirdin hingal nasıl bir yemek
Uhs gecmis olsun.ben hemen dise bagladim ama.dis mi acep.
Seldom annene gec mis olsun.helal olsun misafiri savmissin.benbeceremezdim.
Ben de iyim iste.aglama krizlerim oluyor ya.bi doktora mi gitsem.kafam hic iyidegil.dunyanin tum yuku ben de sanki.hafta da iki uc aglamax krizlerim oluyor.sonraiyiyim.gecen hafta cocuklara cok bagiriyordum.kiz iyice hircinlasi.bu hafta frenliyorum kenfimi.hayirlisi.niye boyleoldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?