Herkese gunaydinnnn.ayyy ben yazarken civciv kaka yapti bayilicam silmekten.10 dak. duruyolar ama popo hic durmuto
sahurda iki dilim ispanakli borek bir bardak gazoz bir paket albeni yedim.
Aslinda toktum ama genefe yedim.biliyosunuz ambu sIkIlinca yer.
Seldomcum benim buyuk tombik malesef.benim hatalarim ve esimle gece yemeleri yuzunden.kucugume ailecek cIta diyoruz.zayif ama tepelerde gezen muzik duydugunda oyniyan cay gorunce cani istiyen ikiden once yatmiyan degisik bi tip.
biz senle birgun bulusalimmi seldom
Esim de aksine bana kiziyo bi yere gutmez ki diye.simdi nereye gidices ki oruc oruc.kardesim de esimi gaxa getiriyor aydere gidelim yolda lavas domates patatesle durum yeriz diye tabi iftarda.e karanlik ormanda nadi olacaksaama itiraz etmicem cikicaz bakalim evden
Ah canim ya kiyamam ben ikisine de.amin
Hakikaten ya burda oyle mubarek yerler yok.pontus rum kalintisi da gormedim ama isteyene trabzonda sumela manstiri ve
Ayastefanos kilisesi var. .oflu hocalarin o kadar nami var ama cix turbe murbe yok.
Herkese gunaydinnnn.ayyy ben yazarken civciv kaka yapti bayilicam silmekten.10 dak. duruyolar ama popo hic durmuto
sahurda iki dilim ispanakli borek bir bardak gazoz bir paket albeni yedim.
Aslinda toktum ama genefe yedim.biliyosunuz ambu sIkIlinca yer.
Seldomcum benim buyuk tombik malesef.benim hatalarim ve esimle gece yemeleri yuzunden.kucugume ailecek cIta diyoruz.zayif ama tepelerde gezen muzik duydugunda oyniyan cay gorunce cani istiyen ikiden once yatmiyan degisik bi tip.
biz senle birgun bulusalimmi seldom
Bence bi tatlidan bisey olmaz tatlim ikinciyi yeme ama ...nasil iii hissediyorsan oyle olsun rabbim saglik versin huzur versin kilo alirsanda vetirsin zaten takilma bu kadar bence sonra benim gibi bikarsin koyverirsin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence bi tatlidan bisey olmaz tatlim ikinciyi yeme ama ...nasil iii hissediyorsan oyle olsun rabbim saglik versin huzur versin kilo alirsanda vetirsin zaten takilma bu kadar bence sonra benim gibi bikarsin koyverirsin...
Peygamber efendimizin kumandanlarından biriymiş Kaka (r.a.). Savaşlarda üstün başarılar göstermiş.. Gayri müslimler sırf nefretlerini dile getirmek için çocuklarını wc ye bu şekilde yönlendirmşler ve ne acıdırki bizlerin diline de bilinçli olarak eklenmiş.
Tıpkı hz. Fatıma'ya olan nefretlerini hamam böceğine takıp kara fatma dedikleri gibi
Ben bu bilgileri yeni öğrendim, seninde bilmeden kullandığını görünce paylaşmak istedim canım
siteyi açtım bu ileti karşımda offf bir sinirlendim bir üzüldüm benim yüzümden kaybettiniz biberler kusura bakmayın ama bu hafta domatesleri biz yenicez***2. TAKIM 369. ETAP ***
akrep33 ( 68,3 / 68,3 / 0 / 0,0%) Sabit
hedef52 ( 65/ 65,6 / -0,6/ -0,92 % )
Siyahbeyaz0066( 71,6 / 71,3/0,3 /0,42 %)
Ambuyanbu ( 72,3/ 71,9/ 0,4/ 0,55 % )
uhs ( 64,1 /64,8 /-0,7 /-1,09 %)
Elif_merve( 64,4/ 63.9 / 0.5/0,78 %)
citlenbikbesyo( 57 /55,6 /1,4 / 0,35/ 0,61 % )366.etapta kilo bildirimi yapmadan izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 4ebölündü
2. TAKIM OTALAMASI :0,05
domatesler
hedef -0,92
ambuyanbu 0,55
elif 0,78
ortalama:0,14%
biberler
akrep 0
siyahbeyaz 0,42
uhs -1,09
ortalama=-0,22
***sevgili domateslerim bana rağmen biberleri geçtiğiniz için sizi tebrik ediyorumhaftaya sıra bende inşallah
afiyet olsun canımYedim ictim geldimmmm.menumuz bir tabak mercimek corbasi iki tavuk pirzola bir kase cacik bir kasik pilav.biraz basim donuyodu iki bardakta ayran ictim.
Tatli olarak dunden kavrulmus kadayif vardi yarim bardak kadar onu yedim.esim biraz once dondurma aldi ama canim bisey istemiyo.
Citkenbikcim ikidir yazicam menuye daliyorum unutuyorum kusuruma bakma.hosgeldin aramiza canin
sana da afiyet olsun kaptancım ben tantuniyi çok seviyorum ya canımız isteyince gidip yiyoruz ama bana lavaşa sarılı küçük geliyor genelde hep iki tane yiyorumiftar menüm:
Tantuni,2 bardak ayran,turşu,1 kerebiç, bol suuuu..
başımın üstünde yeriniz var memnuniyetle adana rehberiniz olurum.ya hani böyle kutsal mekanları gezen turlar oluyor ya biz takımcenek tur yapalımİstanbul mihmandarı ben olurum :) yedi uyurlar mersindemiydi?? adanamıydı yoksa?? he bak onun içinde sizin o taraflara geliriz, uhs ile gezdirirsiniz..hedef de Pontus rum kalıntılarını gösterir bize
Sumelaya iki kez çıkmıştım...piknik yapmıştık aşağıdaki derede...oflu hocalar kerametleriyle değil mideleriyle meshurlar zaten :)
ah kızlar vah kızlar bugün o kadar gereksiz ve çok yedim ki hala da yiyesim var :/
sabah : 2 minik ev poğaçası
öğle : 2 lokma muz
iftar : 2 kase kuru fasülye
kocaaaaaaaaaaaaaaa bir parça mısır ekmeği (bu yaktı zaten beni :/)
bol salata
5 zeytin
ya duygusal açlık nasıl bir şey tedavisi yok mu bunun?? öyle keyifliydim ki bugün bir telefon alt üst etti ruh halimi...bi de dışarı çaktırmıcam ya öfkemi yemekten çıkardım sanki!! açlıktan ölsem kontrolü kaybetmeyen ben bile bile yiyorum midem bulanana kadar böyle durumlarda...sanki yiyeyim de çatlayıp öleyim gibi bişey heralde hissettiğim..ne garip...şimdi de bir tatlı istiyor canım o biçim yani :/ sırf o yüzden yazdım ki listeyi beni durdursun!!
ilk defa duydum tamam bundan sonra büyük tuvalat deriz...Peygamber efendimizin kumandanlarından biriymiş Kaka (r.a.). Savaşlarda üstün başarılar göstermiş.. Gayri müslimler sırf nefretlerini dile getirmek için çocuklarını wc ye bu şekilde yönlendirmşler ve ne acıdırki bizlerin diline de bilinçli olarak eklenmiş.
Tıpkı hz. Fatıma'ya olan nefretlerini hamam böceğine takıp kara fatma dedikleri gibi
Ben bu bilgileri yeni öğrendim, seninde bilmeden kullandığını görünce paylaşmak istedim canım
sinirlendirdiğim ve üzdüğüm için üzgünüm ama demiştim sana önceki hafta fazla kilo verdiğin için böyle oldu diye. bu haftaki durumun bizim şansımızaydısiteyi açtım bu ileti karşımda offf bir sinirlendim bir üzüldüm benim yüzümden kaybettiniz biberler kusura bakmayın ama bu hafta domatesleri biz yenicez
afiyet olsun canım
sana da afiyet olsun kaptancım ben tantuniyi çok seviyorum ya canımız isteyince gidip yiyoruz ama bana lavaşa sarılı küçük geliyor genelde hep iki tane yiyorum
başımın üstünde yeriniz var memnuniyetle adana rehberiniz olurum.
nasılsınız kızlar nasıl geçti hafta sonu ben temizlik yaptım bol bol çok şükür bitti bi mutfak kaldı biraz onu da yavaş yavaş halledicem
dün de alışverişe gittik kendime bir kaç tane tişört alıcaktım burda havalar sıcak hergün bir tane değiştiriyoruz mağlum
ama kendime bayramlık aldım çok cici şeyler şu desenli pantolonlardan ve üzerine gömlek ona bir ayakkabı ve çanta alırsam sünnetimiz var orda da giyerim.
menülere çok dikkat etmedim ama kilo da almadım
inş yarın oruca tekrar başlıyorum ve ben bayrama 63 ile yani hamile kaldığım kiloyla giricem
nasılsınız kızlar nasıl geçti hafta sonu ben temizlik yaptım bol bol çok şükür bitti bi mutfak kaldı biraz onu da yavaş yavaş halledicem
dün de alışverişe gittik kendime bir kaç tane tişört alıcaktım burda havalar sıcak hergün bir tane değiştiriyoruz mağlum
ama kendime bayramlık aldım çok cici şeyler şu desenli pantolonlardan ve üzerine gömlek ona bir ayakkabı ve çanta alırsam sünnetimiz var orda da giyerim.
menülere çok dikkat etmedim ama kilo da almadım
inş yarın oruca tekrar başlıyorum ve ben bayrama 63 ile yani hamile kaldığım kiloyla giricem
uhs geçen hafta sen su yeşili hedefine ulaşmışsın
kendine 1 tane su yeşili cici alıyorsun ve hatta fotoğrafını çekip bizimle paylaşıyorsun.
seldom çitlenbik siz ne aldınız su yeşili renginde, kendinizi ödüllenrimediniz mi yoksa
su yeşili projemiz
hedefine ulaşanlar kendine su yeşili renginde kıyafet aksesuar vb. alıyor
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 362"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şuanki kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hedefine ulaştı***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]***hedefine ulaştı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HedefVeBasari[/TD]
[TD="align: right"]81,5[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dün kardeşim gazına gelip Ayder'e gittik ama ben sabah demedim iftarda yakın dedim diye bizimle geklmedi, hanım efendi evde uyumaya devam etti.
normalde ayder bu mevsimde tıklım tıklım olur ramazanın etkisi ile adım atacak yer bulabilidik. temmuz ayında bile soğuktu yayla ama tecrübeliyim yanımda çocuklra uzun kollu şeyler götürmüştüm keşke daha kalın olsalarmış çünkü çocuklar gene de üşüdüler
çocuklar kucakta gezdiler. aşagıdaki balık çiftliğinde sıpalara balık yedirdik kendimize de iftar için taze balık aldık. bu arada hafta sonu iki gündür bizim sıpalar babalarına takılıp dışarda balık yiyip geliyorlarkomiğime gidiyor adam çocuklara balık ısmarlıyo...komik ve sağlıklı
çocuklara balıklarını yedirdik çıkışta laz böreğine takıldım iftar için iki dilim aldım bana göre en iyi laz böreği lazların yaptığı, kaçırmadım fırsatı:) ha bir de yukardan mısır unu helvası almıştım. bir de iftarda dışarda olursak diye lavaş, salata malzemesi ve fıstık almıştım. iftarı dışarda yapamasak da yemeyi kafama koyduğum bir sürü şey oldu:18:
iftara eşim balıkları pişirdi, kız kardeşim balık yemez fırında köfte ile pilav yaptı, ben bunlaruı es geöçtim nasıl olasa yiyecek olduğum lazböreklerinden başladım yemeğesonra kardeşimin ısrarı ile köfteden aldım 1 tane.
yani menüm
İftar: 1 dilimden biraz az laz böreği, 1 tk mısır unu helva, bolca kabuklu fıstık*, çay, , yarım lavaş, 1 köfte, domates soğan, 1 küçük dilim mısır ekmeği
sahur: yarım lavaş, 1 köfte, domates soğan, çay , karpuz, fıstık
*kıııızzzlar galiba yer fıstığının hasat mevsimi mayıs haziran ayı. bir şey keşfettim tadım'ım kavrulmamış kabuklu fıstığı 26 haziran üretimli yani çok tazeydi veeeeee o kladar nefis ki anlatamam. fıstık sanki şekerli gibi ...kesnlikle bu mevsimde yeni üretim fıstığı kaçırmayın
tebrikler tekrar...yeni ciciler de hayırlı olsun, hayırlı günlerde keyifle giyersin inşallah...
ewet ben su yeşili şal almıştım sonra bir de su yeşili ipek tunik diktirdim...su yeşili de babet aldım :) meğer ne çok severmişim ben su yeşilini :)
şimdi mısır unu helvası nasıl bişey ki merak ettim...ben un helvasını az şekerli olursa çok severim...o tarz bişey mi denesemmi acep?? yalnız diyet grubunda öneriye bak..fıstık yeyin kızlar fıstık!!! allah iyiliğini versin kilolarını alsın hedefcan :)
vawwwww ulaşmışım hedefime ne kadar güzel benim kız kardeşim geliyor hafta sonu onunla haftaya alışverişe çıkıcaz o zaman su yeşili birşeyler alırım benim face yok mail adreslerimizi alsak fotolarımızı gönderirdik birbirimizeuhs geçen hafta sen su yeşili hedefine ulaşmışsın
kendine 1 tane su yeşili cici alıyorsun ve hatta fotoğrafını çekip bizimle paylaşıyorsun.
seldom çitlenbik siz ne aldınız su yeşili renginde, kendinizi ödüllenrimediniz mi yoksa
su yeşili projemiz
hedefine ulaşanlar kendine su yeşili renginde kıyafet aksesuar vb. alıyor
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 362"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şuanki kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hedefine ulaştı***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HedefVeBasari[/TD]
[TD="align: right"]81,5[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dün kardeşim gazına gelip Ayder'e gittik ama ben sabah demedim iftarda yakın dedim diye bizimle geklmedi, hanım efendi evde uyumaya devam etti.
normalde ayder bu mevsimde tıklım tıklım olur ramazanın etkisi ile adım atacak yer bulabilidik. temmuz ayında bile soğuktu yayla ama tecrübeliyim yanımda çocuklra uzun kollu şeyler götürmüştüm keşke daha kalın olsalarmış çünkü çocuklar gene de üşüdüler
çocuklar kucakta gezdiler. aşagıdaki balık çiftliğinde sıpalara balık yedirdik kendimize de iftar için taze balık aldık. bu arada hafta sonu iki gündür bizim sıpalar babalarına takılıp dışarda balık yiyip geliyorlarkomiğime gidiyor adam çocuklara balık ısmarlıyo...komik ve sağlıklı
çocuklara balıklarını yedirdik çıkışta laz böreğine takıldım iftar için iki dilim aldım bana göre en iyi laz böreği lazların yaptığı, kaçırmadım fırsatı:) ha bir de yukardan mısır unu helvası almıştım. bir de iftarda dışarda olursak diye lavaş, salata malzemesi ve fıstık almıştım. iftarı dışarda yapamasak da yemeyi kafama koyduğum bir sürü şey oldu:18:
iftara eşim balıkları pişirdi, kız kardeşim balık yemez fırında köfte ile pilav yaptı, ben bunlaruı es geöçtim nasıl olasa yiyecek olduğum lazböreklerinden başladım yemeğesonra kardeşimin ısrarı ile köfteden aldım 1 tane.
yani menüm
İftar: 1 dilimden biraz az laz böreği, 1 tk mısır unu helva, bolca kabuklu fıstık*, çay, , yarım lavaş, 1 köfte, domates soğan, 1 küçük dilim mısır ekmeği
sahur: yarım lavaş, 1 köfte, domates soğan, çay , karpuz, fıstık
*kıııızzzlar galiba yer fıstığının hasat mevsimi mayıs haziran ayı. bir şey keşfettim tadım'ım kavrulmamış kabuklu fıstığı 26 haziran üretimli yani çok tazeydi veeeeee o kladar nefis ki anlatamam. fıstık sanki şekerli gibi ...kesnlikle bu mevsimde yeni üretim fıstığı kaçırmayın
tebrikler tekrar...yeni ciciler de hayırlı olsun, hayırlı günlerde keyifle giyersin inşallah...
ewet ben su yeşili şal almıştım sonra bir de su yeşili ipek tunik diktirdim...su yeşili de babet aldım :) meğer ne çok severmişim ben su yeşilini :)
şimdi mısır unu helvası nasıl bişey ki merak ettim...ben un helvasını az şekerli olursa çok severim...o tarz bişey mi denesemmi acep?? yalnız diyet grubunda öneriye bak..fıstık yeyin kızlar fıstık!!! allah iyiliğini versin kilolarını alsın hedefcan :)
Dunku iftarim birazcik kotu oldu.cunku kizartma vardi.biraz patates biber kizartmasi domates soslu iki kasik bamya bir kase cacik bir dilim kadar pide yedim.arada iki kofte daha sahurdada kepekli tost karpuz yedim.bugun canim hicccccccc kalkmak istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?