Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ambuuuuu sabır küpüsün :/ o civcivleri şimdiye kadar şutlamistim ben çoktan...

Allah hep öyle mutlu etsin bıdığı :) evet ya becerip buluşalım inşallah..ben umraniyedeyim...merkezde...sen nerdesin? Gerçi bize heryer şanzelize iyyy ne kötü espri :/ Yaz bitmeden bi görüşelim inşallah...

Sumelaya iki kez çıkmıştım...piknik yapmıştık aşağıdaki derede...oflu hocalar kerametleriyle değil mideleriyle meshurlar zaten :)

ah kızlar vah kızlar bugün o kadar gereksiz ve çok yedim ki hala da yiyesim var :/

sabah : 2 minik ev poğaçası

öğle : 2 lokma muz

iftar : 2 kase kuru fasülye
kocaaaaaaaaaaaaaaa bir parça mısır ekmeği (bu yaktı zaten beni :/)
bol salata
5 zeytin

ya duygusal açlık nasıl bir şey tedavisi yok mu bunun?? öyle keyifliydim ki bugün bir telefon alt üst etti ruh halimi...bi de dışarı çaktırmıcam ya öfkemi yemekten çıkardım sanki!! açlıktan ölsem kontrolü kaybetmeyen ben bile bile yiyorum midem bulanana kadar böyle durumlarda...sanki yiyeyim de çatlayıp öleyim gibi bişey heralde hissettiğim..ne garip...şimdi de bir tatlı istiyor canım o biçim yani :/ sırf o yüzden yazdım ki listeyi beni durdursun!!

Bence bi tatlidan bisey olmaz tatlim ikinciyi yeme ama ...nasil iii hissediyorsan oyle olsun rabbim saglik versin huzur versin kilo alirsanda vetirsin zaten takilma bu kadar bence sonra benim gibi bikarsin koyverirsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peygamber efendimizin kumandanlarından biriymiş Kaka (r.a.). Savaşlarda üstün başarılar göstermiş.. Gayri müslimler sırf nefretlerini dile getirmek için çocuklarını wc ye bu şekilde yönlendirmşler ve ne acıdırki bizlerin diline de bilinçli olarak eklenmiş.

Tıpkı hz. Fatıma'ya olan nefretlerini hamam böceğine takıp kara fatma dedikleri gibi

Ben bu bilgileri yeni öğrendim, seninde bilmeden kullandığını görünce paylaşmak istedim canım

Sen bıktın, koyverdin galibaaa

ah canım benimki canım istedi de yemedim degilki öfkeyle kırgınlıkla yaptığım birşey...

Ben de yeni öğrendim ne incitici ne gaddarca

siteyi açtım bu ileti karşımda offf bir sinirlendim bir üzüldüm benim yüzümden kaybettiniz biberler kusura bakmayın ama bu hafta domatesleri biz yenicez

afiyet olsun canım

iftar menüm:

Tantuni,2 bardak ayran,turşu,1 kerebiç, bol suuuu..
sana da afiyet olsun kaptancım ben tantuniyi çok seviyorum ya canımız isteyince gidip yiyoruz ama bana lavaşa sarılı küçük geliyor genelde hep iki tane yiyorum

başımın üstünde yeriniz var memnuniyetle adana rehberiniz olurum.

nasılsınız kızlar nasıl geçti hafta sonu ben temizlik yaptım bol bol çok şükür bitti bi mutfak kaldı biraz onu da yavaş yavaş halledicem
dün de alışverişe gittik kendime bir kaç tane tişört alıcaktım burda havalar sıcak hergün bir tane değiştiriyoruz mağlum
ama kendime bayramlık aldım çok cici şeyler şu desenli pantolonlardan ve üzerine gömlek ona bir ayakkabı ve çanta alırsam sünnetimiz var orda da giyerim.
menülere çok dikkat etmedim ama kilo da almadım
inş yarın oruca tekrar başlıyorum ve ben bayrama 63 ile yani hamile kaldığım kiloyla giricem

Sumelaya iki kez çıkmıştım...piknik yapmıştık aşağıdaki derede...oflu hocalar kerametleriyle değil mideleriyle meshurlar zaten :)

maneviyatı ne kadar da yüksek yerlerde yaşıyormuşum

hayırdır ne telefonu:44:umarım sıkıntın geçmiştir. birazdan menümü yazıcam ama ben yediğim mısır ekmeğine küçük bir dilim yazacam, ikimizin yediğini gören biri olsa benim küçük dilimimi senin koca diliminden daha büyük bulur mudu acaba diye düşünüyorum

bırakmak koyvermek yokasla pes etmek yok pes etmenin sonu= kilo almak. hemen surada kilo verme seçenegini seçiyoruz ve kendimize çeki düzen vermeye başlıyoruz

ilk defa duydum tamam bundan sonra büyük tuvalat deriz...

sinirlendirdiğim ve üzdüğüm için üzgünüm ama demiştim sana önceki hafta fazla kilo verdiğin için böyle oldu diye. bu haftaki durumun bizim şansımızaydı

çıtırıp yeni kıyafetler dedin de aklıma geldi hakikaten noldu senin şu su yeşili hedefi? son dönem epey kilo verdin, yoksa yakaladın hedefini de haberimiz mi olmadı

uhs geçen hafta sen su yeşili hedefine ulaşmışsın
kendine 1 tane su yeşili cici alıyorsun ve hatta fotoğrafını çekip bizimle paylaşıyorsun.
seldom çitlenbik siz ne aldınız su yeşili renginde, kendinizi ödüllenrimediniz mi yoksa

su yeşili projemiz

hedefine ulaşanlar kendine su yeşili renginde kıyafet aksesuar vb. alıyor
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 362"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şuanki kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hedefine ulaştı***[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]***hedefine ulaştı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HedefVeBasari[/TD]
[TD="align: right"]81,5[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dün kardeşim gazına gelip Ayder'e gittik ama ben sabah demedim iftarda yakın dedim diye bizimle geklmedi, hanım efendi evde uyumaya devam etti.
normalde ayder bu mevsimde tıklım tıklım olur ramazanın etkisi ile adım atacak yer bulabilidik. temmuz ayında bile soğuktu yayla ama tecrübeliyim yanımda çocuklra uzun kollu şeyler götürmüştüm keşke daha kalın olsalarmış çünkü çocuklar gene de üşüdüler
çocuklar kucakta gezdiler. aşagıdaki balık çiftliğinde sıpalara balık yedirdik kendimize de iftar için taze balık aldık. bu arada hafta sonu iki gündür bizim sıpalar babalarına takılıp dışarda balık yiyip geliyorlarkomiğime gidiyor adam çocuklara balık ısmarlıyo...komik ve sağlıklı
çocuklara balıklarını yedirdik çıkışta laz böreğine takıldım iftar için iki dilim aldım bana göre en iyi laz böreği lazların yaptığı, kaçırmadım fırsatı:) ha bir de yukardan mısır unu helvası almıştım. bir de iftarda dışarda olursak diye lavaş, salata malzemesi ve fıstık almıştım. iftarı dışarda yapamasak da yemeyi kafama koyduğum bir sürü şey oldu:18:
iftara eşim balıkları pişirdi, kız kardeşim balık yemez fırında köfte ile pilav yaptı, ben bunlaruı es geöçtim nasıl olasa yiyecek olduğum lazböreklerinden başladım yemeğesonra kardeşimin ısrarı ile köfteden aldım 1 tane.

yani menüm

İftar: 1 dilimden biraz az laz böreği, 1 tk mısır unu helva, bolca kabuklu fıstık*, çay, , yarım lavaş, 1 köfte, domates soğan, 1 küçük dilim mısır ekmeği
sahur: yarım lavaş, 1 köfte, domates soğan, çay , karpuz, fıstık

*kıııızzzlar galiba yer fıstığının hasat mevsimi mayıs haziran ayı. bir şey keşfettim tadım'ım kavrulmamış kabuklu fıstığı 26 haziran üretimli yani çok tazeydi veeeeee o kladar nefis ki anlatamam. fıstık sanki şekerli gibi ...kesnlikle bu mevsimde yeni üretim fıstığı kaçırmayın

Son düzenleme:

tebrikler tekrar...yeni ciciler de hayırlı olsun, hayırlı günlerde keyifle giyersin inşallah...

ewet ben su yeşili şal almıştım sonra bir de su yeşili ipek tunik diktirdim...su yeşili de babet aldım :) meğer ne çok severmişim ben su yeşilini :)

şimdi mısır unu helvası nasıl bişey ki merak ettim...ben un helvasını az şekerli olursa çok severim...o tarz bişey mi denesemmi acep?? yalnız diyet grubunda öneriye bak..fıstık yeyin kızlar fıstık!!! allah iyiliğini versin kilolarını alsın hedefcan :)

Dunku iftarim birazcik kotu oldu.cunku kizartma vardi.biraz patates biber kizartmasi domates soslu iki kasik bamya bir kase cacik bir dilim kadar pide yedim.arada iki kofte daha sahurdada kepekli tost karpuz yedim.bugun canim hicccccccc kalkmak istemiyo

mısır unundan helva da aynı un-irmik helvası gibi , bence lezzetli hiiiiiiç denemene gerek yok ama fıstığı denemelisin

vawwwww ulaşmışım hedefime ne kadar güzel benim kız kardeşim geliyor hafta sonu onunla haftaya alışverişe çıkıcaz o zaman su yeşili birşeyler alırım benim face yok mail adreslerimizi alsak fotolarımızı gönderirdik birbirimize

afiyet olsun canım ben çok seviyorum doğayı yaylaları şelaleri (azcık kıskanabilir miyim seni)allahım bize de nasip eder inş öyle yerleri görmek
bayramdan sonra kayseri adana sınırında kapuz başı şelalesi var oraya gidelim demiştim kısa yoldan yollar çok kötüymüş otaban yolu ise çok uzak eşim bir günlüğüne değmez gitmeye çok yoruluruz dedi bende vazgeçtim

sağol seldomcum daha güzelleri senin olsun tatlım
bakalım bayramda saçlarımıda boyatıcam büyük bir değişiklik şimdiden heyecanlandım

kalkma canım benim yerime de yat ohhh mis gibi
pazartesileri çok zor hele bugün bizim için daha da zor oldu ilk defa oğlum arkamdan hüngür hüngür ağladı hafta sonu alışıyor yavrum
babası ile benim de gözlerimiz doldu az kalmıştı ağlayacaktık

el-Ka'ka' b. Amr b. Mâlik et-Temîmî (ö. 40/660) Hulefâ-yî Râşidîn devrinin ünlü kumandanlarındandır.
Bazı hadisçiler sahâbî olduğu görüşün-dedir. Hz. Ebû Bekir döneminde irtidad eden Alkame b. Ulâse üzerine müfreze kumandanı olarak gönderildi ve görevini başarıyla tamamladı (11/632). Aynı yıl Hâlid b. Velîd'in peygamberlik iddiasında bu-lunan Tuleyha ile yaptığı Büzâha savaşı-na katıldı. Ulleys'in ve Übulle'nin fethine Hâlid b. Velid'le beraber iştirak etti (12/ 633). Hîre'nin fethinde de bulunan Ka'kâ', Hâlid b. Velid'in emriyle bîr süre Hîre'de kaldı. Daha sonra çeşitli fetihlerde görev-lendirildi. Ebû Ubeyde onu Hz. Ömer'in emri üzerine öncü kuvvetlerin kumanda-nı sıfatıyla Irak'a gönderdi (1 3/634). Ka'Kâ', Kâdisiye öncesi İran fetihlerinde de önemli rol oynadı. Ağvâs'ta cereyan eden savaş, öncü kuvvetlerin başında bulunan Ka'kâ'ın gösterdiği gayretler sonucunda kazanıldı (14/635). Hâlid'in emriyle Suri-ye'deki fetihlere de katılan Ka'kâ', Yermük Savaşı'nda bir süvari birliğinin ba-şında görev yaptı.
Ka'kâ' asıl şöhretini Kâdisiye Savaşı'nda (15/636) elde etti; bu savaşın kazanılma-sında onun büyük payının olduğu rivayet edilir. Medâin'in fethinde Kisrâ lIl. Yezdicerd'e ait zırh, kılıç, miğfer gibi teçhizatı ele geçiren Ka'kâ', daha sonra Hz. Ömer'in emriyle Celûlâ Savaşına öncü kuvvetin kumandanı olarak katıldı. Savaşın ardın-dan Hulvân'a giderek bir garnizon tesis etti (16/637). Aynı yıl Sa'd b. Ebû Vakkâs kuvvetlerine katılıp onun emrinde çalıştı. Ertesi yıl Humus'a gönderildi ve bu sıra-da gerçekleştirilen el-Cezîre fetihlerine iştirak etti. 21'de (642) Nihâvend'in ve 24'te (645) Hemedan'ın fethinde görev aldı. Bir müddet sonra Kûfe'ye yerleşen Ka'kâ'. Hz. Osman dönemindeki iç karı-şıklıklarda halifeyi destekledi. Muhalifler Medine'yi kuşatınca Hz. Osman'ın talebi üzerine yardıma gelenler arasında Ka'kâ" da bulunuyordu. Hz. Ali döneminde onu destekleyen Ka'kâ', Cemel Vak'ası'ndan önceki müzakerelerde Hz. Ali'yi temsilen Talha b. Ubeydullah ve Zübeyr b. Avvâm ile görüştü. Cemel ve Siffîn savaşlarında Hz. Ali'nin saflarında çarpıştı.
Ka'kâ' cesaretiyle tanınmıştı. Hz. Ebû Bekir de onun cesaretinden ve yararlı işlerinden övgüyle söz eder(İbnü'l-Esîr, IV, 409) Aynı zamanda şair olan Ka'kâ'ın şi-irleri daha çok savaşlarla ilgilidir. Şiirleri Âsim b. Amr'ın şiirleriyle birlikte Nûrî Hammûdî el-Kaysî ve Hatim Salih ed-Dâmin tarafından yayımlanmıştır.(Mecelletü Külliyyeti'l-âdâb Câmi'atü Bağdâd, sy. 31 (Bağdad 1981) s. 205-251)
Diyanet İ.A., Diyanet Vakfı Yayınları, 24/216

Hedef cidden hiç güleceğim yoktu bu ne ama yaa, sanki kilo alma yöntemlerini sıralamışsın o nefis şeyleri tavsiye ederekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…