Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Daha yeni kalkabildim
Hala biraz hasta hissediyorum. başım falan ağrıyor
İnşallah kahvaltıdan sonra geçer

Bu arada herkese günaydın

bence işlerini halledip tekrar gel. takıma üye olmasan da gelecekteki takımını sık sık ziyaret edip rapor versen iyi olur sınav mınav derken kilo alma, gördüğümüz kadarı ile beslenmem bozuk bu şekilde gidersen +10 kilo ile dönersin.aynı yollardan geçmiş biri olarak konuşuyorum

Tmm Sağol biraz toparlaniyim düzenini kuruyum burdayım. ..

Sabaha göre akşamın fazla akşama göre sabahın az olmuş canım ve suyun az suyunu çoğalt..
Su içmeyi sevmiyorum, ama daha fazla su içmeye başlıcam canım.Akşamki menüm çok değildi ekmek yemedim pirinc pilav yerine bulgur pilavi yedim hem daha saglikli hem daha az kalori biraz kilo vermişim tartildim bugün Sende durumlar nasıl

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni kalkabildim
Hala biraz hasta hissediyorum. başım falan ağrıyor
İnşallah kahvaltıdan sonra geçer
Geçmiş olsun canım. Bende bebeğime asi vuruldu arada huysuzlaniyor bugünü atlatirsa yarına rahatsız inşallah

Herkese merhabalar.Bende geldim umarım bütün fazla kilolarımızı verebiliriz.
Canım katılmak isteyenlerin topiğinde gördüm seni, şimdi de burdasın şaşırttın beni

Çağrılmayı beklemeden takım seçenlerdensin sanırım, hoşgeldin canım, kendini tanıtırmısın?

Hemen bugün yaptıklarımı yazayım.

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık
1 saat sonra Leslie ile 1 mil yürüdüm.

Öğleneynirli omlet, 2 dilim ekmek, tek şekerli 1 çay
1 saat sonra Leslie ile 2 mil yürüdüm.

Henüz 30 Dday shred yapmadım ama yapacağım.

Canım karşılaştırma yapınca çok dedim.. Normalde menü güzel olmuş.. Verdiğine de sevindim.. Emziriyorsan daha hızlı verirsin tabii suyu yine çoğalt derim çünkü en güzel sütü su yapıyor haberin olsun

Yoo,hedef52 2.takıma bekleriz dedi onun üzerine geldim buraya,bilmiyorum ekstra bir şey yapmam gerekli miydi?

Ooooo sporua bayıldım ve çok kıskandım ben de yapmalıyımmmmmmmmmmmmm

Yoo,hedef52 2.takıma bekleriz dedi onun üzerine geldim buraya,bilmiyorum ekstra bir şey yapmam gerekli miydi?
Aaa öylemi canım, afedersin topiğe girmeden görmüştüm adını...

Hedefcim çoklu çağırmayalım..İkili birli şeklinde çağırıp, tanıyıp öyle çağırırız gerekirse yeni üye, tamammı canım..

İnan bi anda olunca konulara ve kişilere adapte olamıyorum hepsi birbirine karışıyor..

Ayazcım tekrar hoşgeldin canım

Kızlar, menülerinizi görmek istiyorum herkesin ve menülerde spor, olmazsa olmazımız kitap da görmek istiyorum, lütfen!..

Canım 2 ay emzirebildim sua 4 aylık bebeğim mama veriyorum. Ilgin icin Teşekkür ederim suyu mümkün olduğunca çok içmeye çalışıyorum. Hergün biraz daha fazla içmeye calisiyorum

Kızlar, menülerinizi görmek istiyorum herkesin ve menülerde spor, olmazsa olmazımız kitap da görmek istiyorum, lütfen!..

Canım ben kitap okumaya pek zaman olmuyor. Bebeğimle ilgilenmek zaman geçiriyorum o uyuyunca bu sayfaya bakıyorum yada internettte bebek sagligi ve gelisimiyle ilgili konulara bakiyorum

Ooooo sporua bayıldım ve çok kıskandım ben de yapmalıyımmmmmmmmmmmmm
1 hafta oldu başlayalı o gazla azimliyim galiba şu an.

Önemli değil,hoşbulduk.21 yaşındayım,öğrenciyim ben de,son 2 yıldır fast food yemekten 10 kilo kadar aldım artık vermek istiyorum bu kiloları.

Akşam: 1 kase süzme mercimek çorbası

Birazdan Leslie ile 2 mil daha yürüyüp ardından 30 Day Shred in 7. gününü yapacağım.
-2.5 litre de su içtim bugün.

Bugünkü menüm
Sabah
1 bilim kepekli ekmek, 4 zeytin, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 ince dilim tavuk sala, bir çay kaşığı bal, 1 domates, kirmizi biber, bir bardak Rezene çayı
Ara
1 kase sütlü tatlı ( az şekerli kendim yaptim)
Öğlen
yarım simit, ayran
Aksam
yarım tabak patatesli köfte, bol sirkeli salata karpuz
iki buçuk litre su, spor olarak bol bol disarda evde koşturdum, dışarı ve ev işleri bitmiyor çok yoruldum kızlar bebeğime asi vurulmasaydi yatıp uyuyacak tim ama atesini takip etmek için fazla uyumuyacagim yarinda erken kalkacagim hayırlı geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…