- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
iyi cnm şükür geçti....
kızlar benim gelmemle gitmem bir olacak ama sınavlara çalışmam lazım bi yandanda bebek yeterince katılamam die düşünüyorum kovulmadan kendim gidiyim o yüzden...sizi tanıdıma sevindim...
Tmm Sağol biraz toparlaniyim düzenini kuruyum burdayım. ..bence işlerini halledip tekrar gel. takıma üye olmasan da gelecekteki takımını sık sık ziyaret edip rapor versen iyi olursınav mınav derken kilo alma, gördüğümüz kadarı ile beslenmem bozuk bu şekilde gidersen +10 kilo ile dönersin.aynı yollardan geçmiş biri olarak konuşuyorum
Su içmeyi sevmiyorum, ama daha fazla su içmeye başlıcam canım.Sabaha göre akşamın fazla akşama göre sabahın az olmuş canım ve suyun az suyunu çoğalt..
Geçmiş olsun canım. Bende bebeğime asi vuruldu arada huysuzlaniyor bugünü atlatirsa yarına rahatsız inşallahDaha yeni kalkabildim
Hala biraz hasta hissediyorum. başım falan ağrıyor
İnşallah kahvaltıdan sonra geçer
Canım katılmak isteyenlerin topiğinde gördüm seni, şimdi de burdasın şaşırttın beniHerkese merhabalar.Bende geldim umarım bütün fazla kilolarımızı verebiliriz.
Canım karşılaştırma yapınca çok dedim.. Normalde menü güzel olmuş.. Verdiğine de sevindim.. Emziriyorsan daha hızlı verirsin tabii suyu yine çoğalt derim çünkü en güzel sütü su yapıyor haberin olsunSu içmeyi sevmiyorum, ama daha fazla su içmeye başlıcam canım.Akşamki menüm çok değildi ekmek yemedim pirinc pilav yerine bulgur pilavi yedim hem daha saglikli hem daha az kalori biraz kilo vermişim tartildim bugün Sende durumlar nasıl
Canım katılmak isteyenlerin topiğinde gördüm seni, şimdi de burdasın şaşırttın beni
Çağrılmayı beklemeden takım seçenlerdensin sanırım, hoşgeldin canım, kendini tanıtırmısın?
Ooooo sporua bayıldım ve çok kıskandım ben de yapmalıyımmmmmmmmmmmmmHemen bugün yaptıklarımı yazayım.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık
1 saat sonra Leslie ile 1 mil yürüdüm.
Öğleneynirli omlet, 2 dilim ekmek, tek şekerli 1 çay
1 saat sonra Leslie ile 2 mil yürüdüm.
Henüz 30 Dday shred yapmadım ama yapacağım.
Aaa öylemi canım, afedersin topiğe girmeden görmüştüm adını...Yoo,hedef52 2.takıma bekleriz dedi onun üzerine geldim buraya,bilmiyorum ekstra bir şey yapmam gerekli miydi?
Canım karşılaştırma yapınca çok dedim.. Normalde menü güzel olmuş.. Verdiğine de sevindim.. Emziriyorsan daha hızlı verirsin tabii suyu yine çoğalt derim çünkü en güzel sütü su yapıyor haberin olsun
Kızlar, menülerinizi görmek istiyorum herkesin ve menülerde spor, olmazsa olmazımız kitap da görmek istiyorum, lütfen!..
1 hafta oldu başlayalı o gazla azimliyim galiba şu an.Ooooo sporua bayıldım ve çok kıskandım ben de yapmalıyımmmmmmmmmmmmm
Aaa öylemi canım, afedersin topiğe girmeden görmüştüm adını...
Hedefcim çoklu çağırmayalım..İkili birli şeklinde çağırıp, tanıyıp öyle çağırırız gerekirse yeni üye, tamammı canım..
İnan bi anda olunca konulara ve kişilere adapte olamıyorum hepsi birbirine karışıyor..
Ayazcım tekrar hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?