Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsun canım
Akşamı beğenmedim
Aşkam menüne baaa-yılll-dımmm
Kızlar gunaydin herkese bugun hepinizin eksi cikmasi dilegiyle :)
Günaydın canım

]teacherr82(51,3///)
_rosebud_(61,8/61,5/0,3/%0,49)
strontium(75,3/73,1/2,2/%2,92)
gibigibiyim(67,2/66,5/0,7/%1,04)
Gzm2628 (80,0/80.2/+0,2/0,25)
losefar (56,7///)
_masalim_(79.7///)
hedef25(88,6///)
be your self( 51,1///)
gulceegul(67,7///)
zayiflayacgim(74.1///)
2BHB(62,5/62/0.5/%0.8)
Tabitabi(86,6//87.1/+0.5/-%0.4)

2.TAKIM ORTALAMASI:

_perina_(68,0///)
Zereno(87,6/85,5/2,1/%2,40)

kiloma gelirsek

bu kadar az yemeye neden bu kadar az kilo veriyorum anlamış değilim ama tatil dönüşü Allah izin verirse doktora gideceğim
bakalım ne diyecek

geçen hafta 61,8
bu hafta 61,5
fark 300 gr
Çok şekerli meyve yiyosun canım çünkü dediğimi bi dene hala veremezsen doktora git bence.. Benim anneannem sadece meyveyle beslenirdi nerdeyse ama 85 kg dı onu bildim bileli 1 kilo vermezdi.. Sonra doktora gitti meyve yasaklandı.. Meyveler sandığımız kadar masum değiller yani

kiloma gelirsek

bu kadar az yemeye neden bu kadar az kilo veriyorum anlamış değilim ama tatil dönüşü Allah izin verirse doktora gideceğim
bakalım ne diyecek

geçen hafta 61,8
bu hafta 61,5
fark 300 gr
Canım az yemek çok kilo vermek demek değilki.
Menülerinde protein çok az.
Mesela ara öğünde 2 nektarin sonrası 2 kaşık da yoğurt yeseydin krkker yerine keşke.

A
Ahaaa bir ceza almak isteyen gönüllü dahaa

Ac gezdim veee en onemsiz seker tüketmedim bu kadar belli olacagini tahmin etmezdim ama birde tabi bayramda aldigim gecici kilolar var bu -nin icinde
Şekersiz diyete ben de girmek istiyorum yaa.. Tatlı yemesek bile biliyosun karbonhidrat da bir tür şeker artı meyveler de şeker.. Onları kesince zaten sonuç almamak imkansız tebrikler tekrar

sen çok tatlısın k,i etkin büyük o yüzden geldim. Zaten gelip gidip okuyorum sizin takımı. Sana ip cezası verip duruyorlar Takipteyim zaten kaptanım
aman Allahım benim cezalar her yerlerden görünüyo demek şimdi daha bi dikkat edicem o kesin
Sen de mezuniyetin verdiği rehavetle artılardasın @anka_misali ne söyliyeyim de sana da ip cezası versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…