Tamam inş canım :)Aynen canım belki de olabilir.. Daha kontrollü tüket bakalım bu hafta nolcak bi dene sen de
Güveniyorum sana :)Tamam canım bu sondu hafta sonları pek giremiyorum ama hafta ici buralarin en aktif insanı olacağım :)
Kız giyiyorum spor ayakkabısız ayaklarım çok acır bi de ayağıma falan çarpıyor ip arada offf böyle bir acı yok.Aynen ya atla atla bitmiyor nefesım tukelıyordu
Ayrıca
Fayans olan bı yerde atla varsa eger.
Spor ayakkabı gıyıyor musun atlarken ?
***2.TAKIM 525.ETAP***
teacherr82(51,3/51,0/0,3/%0,58/%0,29)Geçen hafta bildirimde bulunmadı.Yüzdesi 2ye bölündü.
_rosebud_(61,8/61,5/0,3/%0,49)
strontium(75,3/73,1/2,2/%2,92)
gibigibiyim(67,2/66,5/0,7/%1,04)
Gzm2628 (80,0/80.2/+0,2/%-0,25)
losefar (56,7/57,1/+0,4/%-0,71/%-0,35)Geçen hafta bildirimde bulunmadı. Yüzdesi 2ye bölündü.
_masalim_(79,7/78,1/1,6/%2,01)Mezun olmak istiyor.
hedef25(88,6/88,0/0,6/%0,68)
be your self( 51,1/51,0/0,1/%0,20)
gulceegul(67,7///)Kendi isteğiyle ayrılmak istiyor.
zayiflayacgim(74,1///)Sabit
2BHB(62,5/62,0/0,5/%0,80)
Tabitabi(86,6/87,1/+0.5/%-0,58)
2.TAKIM ORTALAMASI: 0,558
_perina_(68,0///)Sabit
Zereno(87,6/85,5/2,1/%2,40)
Fayansta ses gıtmez. Fayansın ustune kılım koy atlaKız giyiyorum spor ayakkabısız ayaklarım çok acır bi de ayağıma falan çarpıyor ip arada offf böyle bir acı yok.Giymezsem çok yüksek oranda titreşim gider dizlere falan zararlı bence..
Evde fayans var da daha mı az ses gider? Ben ayakkabıyla halı üstüne atlıyorum. Sanki halı daha az ses ileticekmiş gibi geliyor. ,Gerçi daha hiç şikayet gelmedi ama
Ben gittim ip alfim yazlikta altimiz dukkan ses olsa da sorun olmaz dedim ama yazlik küçük saga sola carpiyir ip...Fayansta ses gıtmez. Fayansın ustune kılım koy atla
Kaç kılodasın suan.
nasıl bır ses cıkabılır kibaya zıplaman lazım . bende ev terlıgıyle atlıyorsun sandım ses ondan cok cıkar
Tebrikler canım
Yok hiç denemedim fayansta atlamayı. Ama çok ses çıkar diye tahmin ettim sadece. 54.8 im şuan bir de minik minik atlıyorum. İnşallah çıkmıyordur sesFayansta ses gıtmez. Fayansın ustune kılım koy atla
Kaç kılodasın suan.
nasıl bır ses cıkabılır kibaya zıplaman lazım . bende ev terlıgıyle atlıyorsun sandım ses ondan cok cıkar
Ben 100 atladığımda dilim dışına sarkıyor 1000 le nolurum hiçç düşüneöiyorumbazen 1000 de oluyor ama susssss
sadece çok canım sıkılıyor benim atlarken bir de alt komşu evi basacak korkusu oluyor. Stresten bile kilo veriyorumdur atlarken
çifter sekerek mi atlıyorsun? o zaman çok yorar. Ben hop hop hızlı hızlı atlayıveriyorum. Tek ayak, makas, çift ayak değişik değişik hızlıca bitiyor.Ben 100 atladığımda dilim dışına sarkıyor 1000 le nolurum hiçç düşüneöiyorummaşallah sana
.Canım sabah simit biraz olmamış ama akşam kötü değil dolma bence çok güzel bi seçenek :)
Benim Diyetisyen çiğköfteye izin veriyor :) vermese de yerim
Evet ne yazık ki cislar varBiraz cisli ama guzel menu
Tarçınlı sut içeyim bu kilolar verilene kadar yok bana kunefeolalaya tarcınlı süt iç canım kunefe yesek keske ama yapacak bsey yok
Hurma güzel de yeni ramazandan çıktık canım onu da istemiyorben 2-3 tane hurma yiyorum
epey bi süre tatlı isteğim gidiyor
Burda da vardı başımı çevirip geçtim bakamadım bileKizlar lokma dokülüyormis , bir kase aldim icinden bir tane yedim....
Memleketimin lokmasi.....
Umarim gecen sefer ki gibi seker krizleri aclik krizleri tutmaz....
Bunu mutlaka yapıcam teşekkür ederim canım benimBir bardak soğuk süre bir dolu çay kaşığı toz tarçın atıp karıştırarak canım.. Özellikle gece içersen şekerini dengeler gün içinde tatlı isteğin olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?