Yazdım listeye teşekkür ederim canımKepekli undan esmer şekerden peynir helvası olabilir :)
Muhteşem nefis mücadelesi yapıyorum yemem inşallah geçen annemle teyzem İskender yemeye gitti ben evde yoğrt yedimsakın cıss :)
Kızlar selam kahvaltıyı yaptığım gibi evden çıktım daha şimdi öğle yemeği yicem bi tabak kabak yemeği ve yoğrt yani sizce akşamı nasıl yapayım sadece bi arayla geçiştireyim mi yoksa yine sekizde yemek mi yiyeyim
Bende 1 gibj evden çıktım daha dz yemek yiyemwdim.Kızlar selam kahvaltıyı yaptığım gibi evden çıktım daha şimdi öğle yemeği yicem bi tabak kabak yemeği ve yoğrt yani sizce akşamı nasıl yapayım sadece bi arayla geçiştireyim mi yoksa yine sekizde yemek mi yiyeyim
Sağol canım
Mezunmu oluyorsun bbızı bırakıyor musun
Aynen canım dısarda saglıklı yıyecek yok ne yazıkkı
Aynen cok faydalı
sok iptal bravo canım
Super canım
Sıcakta ip mi
-40 kır canım
Afıyet olsun canım yogurtlu tavuk corbası nasıl tadı hıc yemedım
Ekmek cok olmusafıyet olsun
Masallah canım
Günaydın kızceler sabit çıktım tabı bunda dün akşam yemeğinden sonra bulaşıklara baslarken dayanamayıp tamamını yediğim bir el buyuklugundeki soğanlı pidenın etkisi var !!! Kızın bana ya böyle yiyerek hedefe ulaşılır mı resmen milletin sigara bagımlılıgı gibi ben de karbonhidrata bagımlıyım galiba
***2.TAKIM 525.ETAP***
teacherr82(51,3/51,0/0,3/%0,58/%0,29)Geçen hafta bildirimde bulunmadı.Yüzdesi 2ye bölündü.
_rosebud_(61,8/61,5/0,3/%0,49)
strontium(75,3/73,1/2,2/%2,92)
gibigibiyim(67,2/66,5/0,7/%1,04)
Gzm2628 (80,0/80.2/+0,2/%-0,25)
losefar (56,7/57,1/+0,4/%-0,71/%-0,35)Geçen hafta bildirimde bulunmadı. Yüzdesi 2ye bölündü.
_masalim_(79,7/78,1/1,6/%2,01)Mezun olmak istiyor.
hedef25(88,6/88,0/0,6/%0,68)
be your self( 51,1/51,0/0,1/%0,20)
gulceegul(67,7///)Kendi isteğiyle ayrılmak istiyor.
zayiflayacgim(74,1///)Sabit
2BHB(62,5/62,0/0,5/%0,80)
Tabitabi(86,6/87,1/+0.5/%-0,58)
2.TAKIM ORTALAMASI: 0,558
_perina_(68,0///)Sabit
Zereno(87,6/85,5/2,1/%2,40)
Tebrikler canım
Ben 100 atladığımda dilim dışına sarkıyor 1000 le nolurum hiçç düşüneöiyorummaşallah sana
Canım 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek çok sık olmazsa Arada bir bence yenebilir çok kasma kendini :) ne kadar rahatsak o kadar kolay gidiyor kilo.
Ama dolma pirinçliydi en kuçuğunu aldım ama pişman oldum bu arada çiğ köfte olayına çok sevindim
Ama bu da yenmez mi nasıl dayandın bi taneyeKizlar lokma dokülüyormis , bir kase aldim icinden bir tane yedim....
Memleketimin lokmasi.....
Umarim gecen sefer ki gibi seker krizleri aclik krizleri tutmaz....
İskenderi ben ekmeksiz alıyorum canım öyle deneyebilirsin yağını azıcık döktürürsünMuhteşem nefis mücadelesi yapıyorum yemem inşallah geçen annemle teyzem İskender yemeye gitti ben evde yoğrt yedim
Yanında 1-2 dilim de ekmek ye bence daha doyurucu olur akşamda tarçınlı süt ya yoğurt filan yersin iyi olur hoş şimdiye çoktan yemişsindir ama :)Kızlar selam kahvaltıyı yaptığım gibi evden çıktım daha şimdi öğle yemeği yicem bi tabak kabak yemeği ve yoğrt yani sizce akşamı nasıl yapayım sadece bi arayla geçiştireyim mi yoksa yine sekizde yemek mi yiyeyim
Oo iyi gezmeler canım listemiz idare eder nota alamayız ama sondan 2 filanızKızlar gene ben gezmelerde.
Akşsma gidince geçmişe bakarım.
Ama azıcık okuyacağım ne kaynatmışsınız.
Merak eslyorum.
Kiste ne durumda.
Tamam canım öyle yapayım teşekkür ederimBence akşam yemeği yerine say kabağı 9 gibi yoğurtlu yulaflı meyveli bişiler yap :)
Galiba senin dediğin gibi ben çok kasıyorum kendimi az yiyeyim diye dolmayı bile küçük aldım halbuki iskender fikri de güzelCanım 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek çok sık olmazsa Arada bir bence yenebilir çok kasma kendini :) ne kadar rahatsak o kadar kolay gidiyor kilo
İskenderi ben ekmeksiz alıyorum canım öyle deneyebilirsin yağını azıcık döktürürsün
En güzeli porsiyon küçültmek bana göre fazla kastıgında bi lokma çikolata yesen kilo alıcam diye düşünüp hakikaten de kilo alıyoruz hep kötü telkinler önceden çok yapardım bunuGaliba senin dediğin gibi ben çok kasıyorum kendimi az yiyeyim diye dolmayı bile küçük aldım halbuki iskender fikri de güzel
Yalnız degılsin dostum sakin ol, o şeytanın sesini ben de fazlasıyla duyuyorum ne bulursan ye moduna sokmaya calışıyorKızlar canım diyeti bozmak istiyor resmen kendimle kavga ediyorum ya menüm çok güzel oldu bozamam bunubeni durdurun lütfen
O cok acı bişey :)Muhteşem nefis mücadelesi yapıyorum yemem inşallah geçen annemle teyzem İskender yemeye gitti ben evde yoğrt yedim
Evet aslında bilinçaltımıza olumlu mesajlar göndermeliyiz ben de bu kasıntımı atsam iyi olacakEn güzeli porsiyon küçültmek bana göre fazla kastıgında bi lokma çikolata yesen kilo alıcam diye düşünüp hakikaten de kilo alıyoruz hep kötü telkinler önceden çok yapardım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?