AynenKarisik bir menu olmus herseyden az az yemissin ama herseyden yemissin
Menun cok guzel hayir dediklerin superKızlar yorgunluktan ölmek üzereyim.
Tüm gün ev temizledim. Misafirlere ikram hazırladım. Öldüm öldüm dirilfim.
Onları yollayınca da hemen yürüyüş bandında yürüyüşümü tamamladım.
Bu gün çok paylaşım yapamadım. Kusura bakmayın..
Menüye gelirsek.
Sabah 9.00
3 kayısı ( Fırsatım olmadı yemek yemeye)
Öğle 12.00
1 kk peynir
Dom -sal
2 dilim kepek ekmeği
Ara 14.00
Yeşilçay
Ara 16.00
1 şeftali
Akşam 18.00
1 tabik but
Bol salata
1 dilim tb ekmeği
3 litre su
1 yeşilçay
40 dk bantta yürüyüş
Hayır dediklerim
Börek
Kek
Muhallebili tatlı
Sarma
Kısır
Bitter çikolata
Kolay gelsin canim ev tasimak coook zorSelam herkesee:)
Hayatımınnn en kötü haftasını geçirdim yarın sabah ev sahibi anahtarı almaya gelicek ve daha oturcağımız evi dün tuttuk eşyalar aynen duruyo ne toplayabildim ne bişe bugün 4 kat ev toplancak da taşıncak karalar bağlamış durumdayım allahtan aynı sitede 2 sokak alta taşınıyoruz çok yoğunum şimdi elektrik vs üstümüze almaya gitcez nası yetişcek bilmiyorm elime geçeni çöpe atıcam yoksa imkansızzz :))))
Canım Allah kolaylıklar versin.Selam herkesee:)
Hayatımınnn en kötü haftasını geçirdim yarın sabah ev sahibi anahtarı almaya gelicek ve daha oturcağımız evi dün tuttuk eşyalar aynen duruyo ne toplayabildim ne bişe bugün 4 kat ev toplancak da taşıncak karalar bağlamış durumdayım allahtan aynı sitede 2 sokak alta taşınıyoruz çok yoğunum şimdi elektrik vs üstümüze almaya gitcez nası yetişcek bilmiyorm elime geçeni çöpe atıcam yoksa imkansızzz :))))
Ben de şimdi mezun olacakmısın dicektim. Canımmm harikasın çok duygulandım...mezun olmak istiyorum ...şimdi çok yoğunum ....sonradan dönerim kızlar....veda konuşmasına
Tatlim normal demledigim yesil cayi sogutup buzlu olarak ictim...Güzel canım nesfit ana öğün gibi oluyor ama :/ bide saatlerini yaz olur mu ?
Kızartma olması dışında çok güzel menü afiyet olsun canım :)
Afiyet olsun canım gayet güzel
Canım bende başlarda öyle yapıyordum kahvaltı ve akşam yemeği birde ara öğün bence gayet güzel bide gece 9 gibi tarçınlı süt içebilirsin :) yani 2 ana 2 ara öğün şeklinde güzel olur
Çok güzel menü bayıldım :)
Hım anladım canım bayağı spor oluyor o zaman
Yok almadım sadece tunik aldım hiç alımıyım diyorum ama bu sefer de giyecek bişey bulamıyorum
Süpersin canım :) afiyet olsun
Yiyecekler iyi yalnız içtiğin içecek nasıl bilmiyorum ama kalorili bişey zannedersem o yüzden -5 kırıcam canım
Geçmiş olsun canım bize de haber et inş mühim bişey değildir
Harikasın canım beni çok motive ediyorsun :)
Azıcık cıslı olsa da çok değil afiyet olsun canım
Canım diyetisyen baş ve işaret parmaklarıyla üçgen yapmıştı 4 tane bundan demişti yada ince bir yarım ay şeklinde de yiyebilirsin bencebigün foto atayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?