Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Börekden -5 kurabıyeden -5
Dondurmadan -10 kırdım canm.
Nerdeyse gözümden kaçacaktı bıdaha okuyorum menuleri cok disiplinliyimdir

Geçmiş olsun tatlim..

Geçmiş olsun tatlim..

Hoşgeldin ben de 36 yaşında 66 kilo ve 3 erkek çocuk annesiyim.senin mezun olduğun zamanlarda 2. Takıma gelmiştim ama ben mezun olamadım yaklaşık 1.5 yıl önce izine ayrılıp geçen hafta tekrar başladım.

Maaşallah sanada, boy kaç? Ben boydan kaybediyorum . Oğulların kaç yaşlarındalar ? Benim kızlar 7, 4,0

Sporuna bayildim

Menu sonuna yazdim canim yesil cay diye gozden kacirmissin :)

Çok sağlıklı menu
spor sonra bi 30 dk daha koştum yazacaksın sandım.

Umarım hepimiz bu sporları alışkanlık haline getirebiliriz

Çok sağlıklı menu
spor sonra bi 30 dk daha koştum yazacaksın sandım.

Umarım hepimiz bu sporları alışkanlık haline getirebiliriz
Annemle oglumla lay loom lay yuruyuse fikip markete gittik eve geldik bende hemen kosmaya gittim 45 dakika eve geldim biraz yemek yedim annem hadi yuruyuse cikalim dedi sahil boyu iyi dedim 90 dakika ama lay loom lay seklinde yuruyus ... ondan böyle tuhaf oldu ama eve geldim yatagin yerini zor buldum sabahta 9 da kalktim yuzmeye gidemedim....

Bak ben bir nevi öyle yapıyorum bu defa.
telefonun not defteri uygulamasında zaten 1 gün önceki menüm duruyor.
eskiden tek tek gelip buraya yazardım şimdi telefona yazıyorum. Günü değil ama öğünü önden yazdığım oluyor, evde ne var, canım yanında ne çekiyor ne kadar yiyeceğim ona gore yazıyorum. Bazen hepsini yiyemedigim oluyor bazen biraz fazla yediğim. .yedikten sonra düzeltiyorum.
öğün saatleri zaten düzenli oldu.Ramazandan sonra aksami erken saate almakta zorlanSam da 5 gibi eşim gelir gelmez sofra kurup biraz oyalanip 6.5 gibi hadi dışarı diyorum hava kararan kadar yuruyus olunca o arada atıştırma ihtimalimi de kaldırdım inşallah.

Bir faydası daha evde gereginden fazla yemek pişmemiş oluyor. Bakla islattim bugün pisirecektim normalde, dolapta bamya ce çorba var bunlar bana 1 öğün yeter, baklayı benden başkası yemez, e öğlen de pikniğe ve dışari yemeğe gidersek 1 yemek Fuzuli olmuş oluyor.
Bugün dolaptaki yemekleri bitirip yarın kuru bakla pisiririm

Menü planı yapmak faydali yani

Akşama kadar kendime hakim oluyorum akşam oluyor olan kaçamaklar hep. Biz de hep beraber yürüyüşe çıkmak tarih oldu şimdilik. Ya evde yürüyorum yada çocukları eşime bırakıp çıkıyorum yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…