Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Yulaf kepegi ni dene tatlim inanilmaz bagirsaklari çalıştırıyor..birde 3 tane cevizi suyun icine koy suyunu ic sabah ac karnina uzerine cevizleri ye oda bagirsajlari çalıştırıyor...birde ne yiyorsan yaz tatlim misal benim oglum beyaz ekmek yerse ertesi gun kabiz olur gibi belki sana da dokunan seyler vardir ...bol bol su ic tatlim.. lifli seyleri tuket....ben 10 yildan fazla cektim senden cok farkli değildim ,,yedigim seyleri degistirerek kurtuldum... gecmis olsun....

aşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Çok geçmiş olsun, Saraçoğlu bukadar uzun suren kabızlıklara pırasa kürü öneriyordu aç karnına sabah ,öyle ,akşam pırasa yiyerek bağırsak florasının yeniden oluşmasını sağlamak lazım.

Selam kızlar sporumu yaptım bu akşam çok mutlu ve huzurluyum

Leslie 3 mil, 70 mekik, 1 dk plank, 6*20 kalça bacak, 60 mekik biraz kol
Tebrikler. Çok severim spor yapmış olma duygusunu

Bence gayet kontrollü bir menü. Afiyet olsun.

Afiyet olsun. Saatleride yazsanız iyi olurdu. Akiam yemeğinden sonra ara yemiyorum ben ama benim akşm yemeğim 7 'den erken olmuyor hiçbirzaman.

Bende mor lahanaya Bağladım. Yeşilçaydan başkada bitki çayı hiç içemiyorum ya.

2 haftadır wc ye çıkmamak miii
Korkunç
cin biber yiyebilir misin bana 3-4 tane fazla geliyor, bağırsaklar o kadar çalışıyor ki zehirlendim saniyorum.
acı biber haşlanmış misir ve bamyayi dene bence

Ben de çocukları eşime bırakıyorum hep. Ama akşam onlar da hava alsın istiyorum onlar gidecekleri yere arabayla gidiyor ben yürüyerek gidiyorum buluşup dönüyoruz. Dün hata edip beraber yürüyelim dedim ne yolda eşimi görüp durduranlar tükendi ne de çocukların mısır dondurma trambolin istekleri. Yolun Çeyreğinden sonra baktim ailecek yuruyemicez ben kaçtım.

Güzel bir denge olmuş .yoğurdu mantıyla da mı yitemiyoesun?

Cuma kilo 61
P.tesi kilo 62

Oysa listelerin gayet düzgün. Ödem dir kesin

Cuma 72.4
Bugun 71.6

Bur sen kilo verdin sanırım haftasonu

Kızlar günaydınlarrrr.
Benim kilo durumum hiç iç açıcı değil
Cumaya göre +800 deyim.
İnşallah cumaya kadar eksiye düşeceğim
listen gayet iyiydi seninki de odemdir diyelim:)

Dun ki menum
Kahvalti
Chiali yulafli 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Peynir
Ara
Turk kahvesi
Aksam 18:00
Mercimek corbasi 2 kepce
Yarim dilim karpuz
Yogurt
Ara
Turk kahvesi
Soda
Yesilcay
Spor temizlik mekik ic bacak calistirma
Kitap ders

Evet canim haftasonlari ozellikle dikkat ediyorum yediklerime arti olmayayim diye

Cuma 65.7
pazartesi 66.1
+400 ama tamamı su (tartımin yağ şu kas ölçme fonksiyonu var)

CUmaya kadar günde 3 tane yeşil çay içiyorum 65.7 yi süpriz bir şekilde görünce başardım diye bıraktım.
Ödem için yeşil çayı 3 e çıkaracağım tekrar

günaydın kızlar
cuma:69,1
bugun: 69,5 çıktım güya 400 gr artıdayım ama ben kilo aldıgımı hiiç düşünmüyorum artık ödem mi başka bişi mi bilemicem o gunden beri 2 kez spor yaptım meyveye falan da dikkat ediyorum yanı umarım cuma günü artık istediğim bi rakam görürüm şu tartıda

Dunku menü
Sabah 3 dilim sucuk yagda yumurta
1/2 kk peynir
2 yk lor
Oglen
Cok cisssss hashasli yedim ama 1 porsiyin kadar
1.5 muz
Akşam
1.5 izgara kofte
5 yk bulgur pilavi
2 avuc kabak cekirdegi(annemle disari ciktik soda ictik annemin cani dondurma istedi dedum ki yeme annecim az bir kabak cekirdegi aldik cit cit citladik anali kizli☺)

canım benim hoşgeldin aramıza :) emziriyorsun o yüzden daha çok yemen gerekiyordur ama benım gordugum puding ve pilav cok cıss onun dışında çayı sade içebilsen ne güzel olur :)
akşam süper olmuş menuyu beğendim canım :)
Cuma kilo 61
P.tesi kilo 62
kabızlık var galiba canım, geceden 1 lt suyun içine 3 kuru kayısıyı 2 ye bol at sabah ac karna suyundan iç ve kayısılarını ye inşallah işe yarar canım
Cuma 72.4
Bugun 71.6
çok iyi beybi
saol canım ben de çok severim o duyguyu :)
Kızlar günaydınlarrrr.
Benim kilo durumum hiç iç açıcı değil
Cumaya göre +800 deyim.
İnşallah cumaya kadar eksiye düşeceğim
inşallah bebeğim :)
yoğurt yerim ben kuzum ama bizimkisi yoğurtlu yenen bi mantı degıl, tavuk suyuna yapılıyor
Dun ki menum
Kahvalti
Chiali yulafli 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Peynir
Ara
Turk kahvesi
Aksam 18:00
Mercimek corbasi 2 kepce
Yarim dilim karpuz
Yogurt
Ara
Turk kahvesi
Soda
Yesilcay
Spor temizlik mekik ic bacak calistirma
Kitap ders
sporun da var çok güzel canım

Lahana yapmis olabilir gaz tatlim birde sirke yi cok kullanma sutun tadini bozar diye duydum..sirke tursu gibi seyler sutu eksimtrak yapıyormuş diye duydum...

Menun sporun super korse ne kadar inceltti olctun mu canim
saol canım, takmaya baslarken olçmüştüm ama yakın zamanda kilo aldıgım için ölçmedim çünkü kilo kaybetmeyınce etkisi de belli olmaz ki
çok iyi spor da menu de :)
Selam herkese kusura bakmayın ben günlerdir yeni girebildim telefonum servisteydi kızlar özür diliyorum herkestennnn pazartesi sağlam bi dönüş yapıyorum bu taşınma beni bitirdiii
bekliyoruz o zaman canım :) taşınmanın bitmesine çok sevindim
çok iyi fikir canım
eyvahlar olsun antebe gitmek baya tehlikeli bişi en kısa zamanda bekliyoruz aktif olmanı kuzum
hafif geçirmişsin çok iyi canım
canım öncelikle sağlıgın için derhal bişiler yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…