Ablamdan biliyorum stres bile mahvediyor git bakalim doktoraŞu ana kadar neler kullanmadım ki canım kaç senedir eskisi gibi olsaydim rahat 55 olmuştum ben
Yulaf kepegi ni dene tatlim inanilmaz bagirsaklari çalıştırıyor..birde 3 tane cevizi suyun icine koy suyunu ic sabah ac karnina uzerine cevizleri ye oda bagirsajlari çalıştırıyor...birde ne yiyorsan yaz tatlim misal benim oglum beyaz ekmek yerse ertesi gun kabiz olur gibi belki sana da dokunan seyler vardir ...bol bol su ic tatlim.. lifli seyleri tuket....ben 10 yildan fazla cektim senden cok farkli değildim ,,yedigim seyleri degistirerek kurtuldum... gecmis olsun....aşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Çok geçmiş olsun, Saraçoğlu bukadar uzun suren kabızlıklara pırasa kürü öneriyordu aç karnına sabah ,öyle ,akşam pırasa yiyerek bağırsak florasının yeniden oluşmasını sağlamak lazım.aşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Tebrikler. Çok severim spor yapmış olma duygusunuSelam kızlar sporumu yaptım bu akşam çok mutlu ve huzurluyum
Leslie 3 mil, 70 mekik, 1 dk plank, 6*20 kalça bacak, 60 mekik biraz kol
Bence gayet kontrollü bir menü. Afiyet olsun.Sabah: 2 dilim tb dom-sal peynir reçel ve çay
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, az peynir, 3 dilim karpuz
Ara: sade sütlü kahve
Akşam: 1 kase mantı biraz tavuk
Ara: turk kahvesi sade soda
Ara: şimdi yeşilçayımı içtim
Akşam mantı yiyeceğim için öğlen çorba yedim, annemler hamur yedi ben yemedim
Afiyet olsun. Saatleride yazsanız iyi olurdu. Akiam yemeğinden sonra ara yemiyorum ben ama benim akşm yemeğim 7 'den erken olmuyor hiçbirzaman.Pazar
1 kahve+1 erik
Adaçayı
(Ardından sabah yürüyüşü )
Kahvalti
Menemen
Kepekli 3 dilim ekmek
3 zeytin
Öğlen.
1 kepçe et suyu
3 kaburga
1 yk bulgur pilavı
2 dilim kepekli ekmek
Yeşil biber
Ara. 1 kayisi. Türk kahvesi.
Yeşil cay
Acur
Aksam.
1/2 elma,1/2 muz,1 yk fıstık, 2 yk keten tohumu, 1 CB light süt
5 yk nohutlu bamya
ARA.
15 badem+1 kayisi
acur
Yürüyüş. 17.000 adim
Bende mor lahanaya Bağladım. Yeşilçaydan başkada bitki çayı hiç içemiyorum ya.Mor lahanadandir gaz.emzikli annelere yeşil çay değil de rezene,ayva ,ıhlamur bir de rooibos çayı öneririm:)
Adaçayı, yeşil çay, keten tohumu hormonlari etkiler.
Bebek taşımak ağırlık çalışmak sayılır :)
2 haftadır wc ye çıkmamak miiiaşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Akşama kadar kendime hakim oluyorum akşam oluyor olan kaçamaklar hep. Biz de hep beraber yürüyüşe çıkmak tarih oldu şimdilik. Ya evde yürüyorum yada çocukları eşime bırakıp çıkıyorum yavaş yavaş.
Sabah: 2 dilim tb dom-sal peynir reçel ve çay
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, az peynir, 3 dilim karpuz
Ara: sade sütlü kahve
Akşam: 1 kase mantı biraz tavuk
Ara: turk kahvesi sade soda
Ara: şimdi yeşilçayımı içtim
Akşam mantı yiyeceğim için öğlen çorba yedim, annemler hamur yedi ben yemedim
Cuma kilo 61
P.tesi kilo 62
Cuma 72.4
Bugun 71.6
listen gayet iyiydi seninki de odemdir diyelim:)Kızlar günaydınlarrrr.
Benim kilo durumum hiç iç açıcı değil
Cumaya göre +800 deyim.
İnşallah cumaya kadar eksiye düşeceğim
Evet canim haftasonlari ozellikle dikkat ediyorum yediklerime arti olmayayim diyeBen de çocukları eşime bırakıyorum hep. Ama akşam onlar da hava alsın istiyorum onlar gidecekleri yere arabayla gidiyor ben yürüyerek gidiyorum buluşup dönüyoruz. Dün hata edip beraber yürüyelim dedim ne yolda eşimi görüp durduranlar tükendi ne de çocukların mısır dondurma trambolin istekleri. Yolun Çeyreğinden sonra baktim ailecek yuruyemicez ben kaçtım.
Güzel bir denge olmuş .yoğurdu mantıyla da mı yitemiyoesun?
Oysa listelerin gayet düzgün. Ödem dir kesin
Bur sen kilo verdin sanırım haftasonu
Senin listen gayet iyiydi seninki de odemdir diyelim:)
canım benim hoşgeldin aramıza :) emziriyorsun o yüzden daha çok yemen gerekiyordur ama benım gordugum puding ve pilav cok cıss onun dışında çayı sade içebilsen ne güzel olur :)Bugünkü menüm
9.30 elma sirkeli ılık su 3 kayısı
10.00 2 pancake,2 mücver, 1 kupa yeşilçay
12.00 1yumurta,2 br tek şekerli çay
15.00 1/2 kase bamya, 1/2 kase bulgur pilavı,1kase semiz otu salatası,az mor lahana salatası, 1 br ayran
16.00 1küçük kase puding,10 fındık 1avuç ay çekirdeği, 1 kupa yeşilçay
19.00 4kaşık pilav, 4 pirzola,salata bol, 1 br ayran
3lt su
Yalnız bu menü emzirdiğim bebeğimde çok gaz yaptı tüm gün kucağımdaydı. SpordAn sayılır mı?
akşam süper olmuş menuyu beğendim canım :)Pazar
1 kahve+1 erik
Adaçayı
(Ardından sabah yürüyüşü )
Kahvalti
Menemen
Kepekli 3 dilim ekmek
3 zeytin
Öğlen.
1 kepçe et suyu
3 kaburga
1 yk bulgur pilavı
2 dilim kepekli ekmek
Yeşil biber
Ara. 1 kayisi. Türk kahvesi.
Yeşil cay
Acur
Aksam.
1/2 elma,1/2 muz,1 yk fıstık, 2 yk keten tohumu, 1 CB light süt
5 yk nohutlu bamya
ARA.
15 badem+1 kayisi
acur
Yürüyüş. 17.000 adim
kabızlık var galiba canım, geceden 1 lt suyun içine 3 kuru kayısıyı 2 ye bol at sabah ac karna suyundan iç ve kayısılarını ye inşallah işe yarar canımCuma kilo 61
P.tesi kilo 62
çok iyi beybiCuma 72.4
Bugun 71.6
saol canım ben de çok severim o duyguyu :)Çok geçmiş olsun, Saraçoğlu bukadar uzun suren kabızlıklara pırasa kürü öneriyordu aç karnına sabah ,öyle ,akşam pırasa yiyerek bağırsak florasının yeniden oluşmasını sağlamak lazım.
Tebrikler. Çok severim spor yapmış olma duygusunu
Bence gayet kontrollü bir menü. Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Saatleride yazsanız iyi olurdu. Akiam yemeğinden sonra ara yemiyorum ben ama benim akşm yemeğim 7 'den erken olmuyor hiçbirzaman.
Bende mor lahanaya Bağladım. Yeşilçaydan başkada bitki çayı hiç içemiyorum ya.
inşallah bebeğim :)Kızlar günaydınlarrrr.
Benim kilo durumum hiç iç açıcı değil
Cumaya göre +800 deyim.
İnşallah cumaya kadar eksiye düşeceğim
yoğurt yerim ben kuzum ama bizimkisi yoğurtlu yenen bi mantı degıl, tavuk suyuna yapılıyorBen de çocukları eşime bırakıyorum hep. Ama akşam onlar da hava alsın istiyorum onlar gidecekleri yere arabayla gidiyor ben yürüyerek gidiyorum buluşup dönüyoruz. Dün hata edip beraber yürüyelim dedim ne yolda eşimi görüp durduranlar tükendi ne de çocukların mısır dondurma trambolin istekleri. Yolun Çeyreğinden sonra baktim ailecek yuruyemicez ben kaçtım.
Güzel bir denge olmuş .yoğurdu mantıyla da mı yitemiyoesun?
Oysa listelerin gayet düzgün. Ödem dir kesin
Bur sen kilo verdin sanırım haftasonu
listen gayet iyiydi seninki de odemdir diyelim:)
sporun da var çok güzel canımDun ki menum
Kahvalti
Chiali yulafli 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Peynir
Ara
Turk kahvesi
Aksam 18:00
Mercimek corbasi 2 kepce
Yarim dilim karpuz
Yogurt
Ara
Turk kahvesi
Soda
Yesilcay
Spor temizlik mekik ic bacak calistirma
Kitap ders
Lahana yapmis olabilir gaz tatlim birde sirke yi cok kullanma sutun tadini bozar diye duydum..sirke tursu gibi seyler sutu eksimtrak yapıyormuş diye duydum...Bugünkü menüm
9.30 elma sirkeli ılık su 3 kayısı
10.00 2 pancake,2 mücver, 1 kupa yeşilçay
12.00 1yumurta,2 br tek şekerli çay
15.00 1/2 kase bamya, 1/2 kase bulgur pilavı,1kase semiz otu salatası,az mor lahana salatası, 1 br ayran
16.00 1küçük kase puding,10 fındık 1avuç ay çekirdeği, 1 kupa yeşilçay
19.00 4kaşık pilav, 4 pirzola,salata bol, 1 br ayran
3lt su
Yalnız bu menü emzirdiğim bebeğimde çok gaz yaptı tüm gün kucağımdaydı. SpordAn sayılır mı?
saol canım, takmaya baslarken olçmüştüm ama yakın zamanda kilo aldıgım için ölçmedim çünkü kilo kaybetmeyınce etkisi de belli olmaz kiMenun sporun super korse ne kadar inceltti olctun mu canim
çok iyi spor da menu de :)Sabah
Lorlu yagda yumurta
1/2 peynir
1 dilim sari bugday ekmek
1 lokma gevrek(simit)
Oglen
2 yemek tabagi bamya
1 kase yogurt
Aksam
1,5 izfara kofte
2 yemek tabagi az yagli borulce salatasi...
Gelelim aralara;;;sanirsam 10 12 kadar hurma yedim...
Spor; sabah yarim saat yuzdum
Aksam yarim saat yuruyus sonra 45 dk kosma daha sonra 90 dk yuruyis...
Yesil cay
Su 3
bekliyoruz o zaman canım :) taşınmanın bitmesine çok sevindimSelam herkese kusura bakmayın ben günlerdir yeni girebildim telefonum servisteydi kızlar özür diliyorum herkestennnn pazartesi sağlam bi dönüş yapıyorum bu taşınma beni bitirdiii
çok iyi fikir canımGünaydın arkadaşlar, zinde , enerjik, otokontrollü bir gün olsun inş. Bir an evvel verip kırtulalım şu taşıdığımız fazlalıklardan. Sabahtan menü planlaması yapmakta iyi bir yöntem öneririm. O gün yemekte neler olacak biliyorsanız saatleri ile beraber ne zaman ne yiyecekseniz bir deftere yazıp ona uymaya çalışmak biraz işi kolaylaştırıyor. 4 te acıktım mesela 5 'i beklemeliyim deyince 1 saat beklemek çokta zor görünmüyor... gibi
eyvahlar olsun antebe gitmek baya tehlikeli bişiİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür giremedim bugün de şehir dışından misafirlerimiz var onlarla ilgileniyoruz öyle işte pazartesinden itibaren aktif olucam inş :) 3 gün epeyi cıss yedim bugün de ufak cısslar var :/ @be your selff canım benden 150-200 puan kırabilirsin benceçünkü özellikle dün Antep'e gittik bayağı kantarın topuzunu kaçırdım :/ mesajların hepsini okuyamadım inş benle ilgili bişey kaçırmamışımdır hepinizi öpüyorum listeyle ilgilendiğin için tekrardan çok teşekkür ederim canımcım @be your selff
hafif geçirmişsin çok iyi canımbugün ki menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
biraz peynir
öğle yok
ara 14.00
biraz üzüm
ara 18.00
biraz kayısı
akşam 20.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek
bikaç çatal sosisli yumurta
3 lt su
1 bardak yeşil çay
5 mesaj
1.30 saat yürüyüş
canım öncelikle sağlıgın için derhal bişiler yapmalısınaşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Menu cok guzel afiyet olsun..Dun ki menum
Kahvalti
Chiali yulafli 2 yumurtali omlet
Domates salatalik
Peynir
Ara
Turk kahvesi
Aksam 18:00
Mercimek corbasi 2 kepce
Yarim dilim karpuz
Yogurt
Ara
Turk kahvesi
Soda
Yesilcay
Spor temizlik mekik ic bacak calistirma
Kitap ders
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?