- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
İyiki canım :)Cumaya kadar ver canım artılarını
Süper tebrık ederım demekkı duraksama dönemın bitmiş
Tebrık ederm canım
İnşallah canım
İyiki geldin kuzum . listeye geri eklıyımmı senı puan lıstesıne
Süper
Cok guzel vermıssın canım
Çok sagol canım
Süper canım afıyet olsun. Bitki cayı içmedınmı ?
Bitki cayı var mı kuzum ?
Hosgeldın canım. Süper fikir
Geçmiş lsun hastalık kötü ama tanı konulması iyi haber,ilacla hersey düzene girer
Geçmiş lsun hastalık kötü ama tanı konulması iyi haber,ilacla hersey düzene girer
Sagol canımnGeçmiş olsun tatlim..
0 a cok güldüm :) emiyor mu ? Ona göre dıyet uygulayalım canımMaaşallah sanada, boy kaç? Ben boydan kaybediyorum . Oğulların kaç yaşlarındalar ? Benim kızlar 7, 4,0
Pardon kuzum :)Menu sonuna yazdim canim yesil cay diye gozden kacirmissin :)
ekleyeyim canımİyiki canım :)
Ekle tatlım ama liste paylaşmamın bi anlamı yok pek bişe yemiyorum çünkü kaç gündür ama hiç cıss yok ona çok dikkat ediyorum
Düzeniniz bozulacaksa ekleme nasıl istersen yani
Daha iyiyim kuzum sağolSagol canımn
0 a cok güldüm :) emiyor mu ? Ona göre dıyet uygulayalım canım
Pardon kuzum :)
ekleyeyim canım
Nasıl oldun ?
çok tehlikeli bir yere gitmişsin canım Antep'te insan nefsine hakim olamaz o yemeklerin arasındaİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür giremedim bugün de şehir dışından misafirlerimiz var onlarla ilgileniyoruz öyle işte pazartesinden itibaren aktif olucam inş :) 3 gün epeyi cıss yedim bugün de ufak cısslar var :/ @be your selff canım benden 150-200 puan kırabilirsin benceçünkü özellikle dün Antep'e gittik bayağı kantarın topuzunu kaçırdım :/ mesajların hepsini okuyamadım inş benle ilgili bişey kaçırmamışımdır hepinizi öpüyorum listeyle ilgilendiğin için tekrardan çok teşekkür ederim canımcım @be your selff
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür giremedim bugün de şehir dışından misafirlerimiz var onlarla ilgileniyoruz öyle işte pazartesinden itibaren aktif olucam inş :) 3 gün epeyi cıss yedim bugün de ufak cısslar var :/ @be your selff canım benden 150-200 puan kırabilirsin benceçünkü özellikle dün Antep'e gittik bayağı kantarın topuzunu kaçırdım :/ mesajların hepsini okuyamadım inş benle ilgili bişey kaçırmamışımdır hepinizi öpüyorum listeyle ilgilendiğin için tekrardan çok teşekkür ederim canımcım @be your selff
Ne oldugunu soylemedın ama hayat zor bir imtihan Allahım saglıgımızı korusun gerisi düzelir inşallah.Daha iyiyim kuzum sağol
Daha da iyi olacağım inşallah :)
Afiyet olsun canımbugün ki menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
biraz peynir
öğle yok
ara 14.00
biraz üzüm
ara 18.00
biraz kayısı
akşam 20.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek
bikaç çatal sosisli yumurta
3 lt su
1 bardak yeşil çay
5 mesaj
1.30 saat yürüyüş
Hangı dr gtcen canmaşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
süper tatlımSelam kızlar sporumu yaptım bu akşam çok mutlu ve huzurluyum
Leslie 3 mil, 70 mekik, 1 dk plank, 6*20 kalça bacak, 60 mekik biraz kol
Evet emziriyorum, çok aç kalamıyorum zaten haftada 500 gr gitse amenna.0 a cok güldüm :) emiyor mu ? Ona göre dıyet uygulayalım canım
Bugünkü menüm
9.30 elma sirkeli ılık su 3 kayısı
10.00 2 pancake,2 mücver, 1 kupa yeşilçay
12.00 1yumurta,2 br tek şekerli çay
15.00 1/2 kase bamya, 1/2 kase bulgur pilavı,1kase semiz otu salatası,az mor lahana salatası, 1 br ayran
16.00 1küçük kase puding,10 fındık 1avuç ay çekirdeği, 1 kupa yeşilçay
19.00 4kaşık pilav, 4 pirzola,salata bol, 1 br ayran
3lt su
Yalnız bu menü emzirdiğim bebeğimde çok gaz yaptı tüm gün kucağımdaydı. SpordAn sayılır mı?
Canım dışarıdan birilerinin de okuyabildiği bir alan ya çok bahsetmek istemedim lütfen hiçbiriniz yanlış anlamayın100 puan mı ne yedınkı o kadar soyle ben ayarlarm canm.
Okadar yedıgını sanmıyorm.
Bu arada özledik gel artık
Ne oldugunu soylemedın ama hayat zor bir imtihan Allahım saglıgımızı korusun gerisi düzelir inşallah.
Afiyet olsun canım
Hangı dr gtcen canm
süper tatlım
Nasil ya canisi sabah kalkar kalkmaz turk kahvesi ya da sade neskafe icsen birde probiyotik kullansan ?aşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Bezmialem hastanesinde bircandı galiba doktorun ismi ona gidicem galiba ama 4 hafta sonra gidebilirm staj var yetişememHangı dr gtcen canm
Şu ana kadar neler kullanmadım ki canım kaç senedir eskisi gibi olsaydim rahat 55 olmuştum benNasil ya canisi sabah kalkar kalkmaz turk kahvesi ya da sade neskafe icsen birde probiyotik kullansan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?