Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyiki canım :)
Ekle tatlım ama liste paylaşmamın bi anlamı yok pek bişe yemiyorum çünkü kaç gündür ama hiç cıss yok ona çok dikkat ediyorum
Düzeniniz bozulacaksa ekleme nasıl istersen yani

Geçmiş olsun tatlim..
Sagol canımn
Maaşallah sanada, boy kaç? Ben boydan kaybediyorum . Oğulların kaç yaşlarındalar ? Benim kızlar 7, 4,0
0 a cok güldüm :) emiyor mu ? Ona göre dıyet uygulayalım canım
Menu sonuna yazdim canim yesil cay diye gozden kacirmissin :)
Pardon kuzum :)
İyiki canım :)
Ekle tatlım ama liste paylaşmamın bi anlamı yok pek bişe yemiyorum çünkü kaç gündür ama hiç cıss yok ona çok dikkat ediyorum
Düzeniniz bozulacaksa ekleme nasıl istersen yani
ekleyeyim canım
Nasıl oldun ?

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür giremedim bugün de şehir dışından misafirlerimiz var onlarla ilgileniyoruz öyle işte pazartesinden itibaren aktif olucam inş :) 3 gün epeyi cıss yedim bugün de ufak cısslar var :/ @be your selff canım benden 150-200 puan kırabilirsin bence çünkü özellikle dün Antep'e gittik bayağı kantarın topuzunu kaçırdım :/ mesajların hepsini okuyamadım inş benle ilgili bişey kaçırmamışımdır hepinizi öpüyorum listeyle ilgilendiğin için tekrardan çok teşekkür ederim canımcım @be your selff

çok tehlikeli bir yere gitmişsin canım Antep'te insan nefsine hakim olamaz o yemeklerin arasında

bugün ki menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek
biraz peynir

öğle yok

ara 14.00
biraz üzüm

ara 18.00
biraz kayısı

akşam 20.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek
bikaç çatal sosisli yumurta

3 lt su
1 bardak yeşil çay
5 mesaj
1.30 saat yürüyüş

Sabah: 2 dilim tb dom-sal peynir reçel ve çay
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, az peynir, 3 dilim karpuz
Ara: sade sütlü kahve
Akşam: 1 kase mantı biraz tavuk
Ara: turk kahvesi sade soda
Ara: şimdi yeşilçayımı içtim

Akşam mantı yiyeceğim için öğlen çorba yedim, annemler hamur yedi ben yemedim

100 puan mı ne yedınkı o kadar soyle ben ayarlarm canm.
Okadar yedıgını sanmıyorm.
Bu arada özledik gel artık
Daha iyiyim kuzum sağol
Daha da iyi olacağım inşallah :)
Ne oldugunu soylemedın ama hayat zor bir imtihan Allahım saglıgımızı korusun gerisi düzelir inşallah.
Afiyet olsun canım
aşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Hangı dr gtcen canm
Selam kızlar sporumu yaptım bu akşam çok mutlu ve huzurluyum

Leslie 3 mil, 70 mekik, 1 dk plank, 6*20 kalça bacak, 60 mekik biraz kol
süper tatlım

Bugünkü menüm
9.30 elma sirkeli ılık su 3 kayısı
10.00 2 pancake,2 mücver, 1 kupa yeşilçay
12.00 1yumurta,2 br tek şekerli çay
15.00 1/2 kase bamya, 1/2 kase bulgur pilavı,1kase semiz otu salatası,az mor lahana salatası, 1 br ayran
16.00 1küçük kase puding,10 fındık 1avuç ay çekirdeği, 1 kupa yeşilçay
19.00 4kaşık pilav, 4 pirzola,salata bol, 1 br ayran
3lt su
Yalnız bu menü emzirdiğim bebeğimde çok gaz yaptı tüm gün kucağımdaydı. SpordAn sayılır mı?

Pazar

1 kahve+1 erik
Adaçayı
(Ardından sabah yürüyüşü )

Kahvalti
Menemen
Kepekli 3 dilim ekmek
3 zeytin

Öğlen.
1 kepçe et suyu
3 kaburga
1 yk bulgur pilavı
2 dilim kepekli ekmek
Yeşil biber

Ara. 1 kayisi. Türk kahvesi.
Yeşil cay
Acur

Aksam.
1/2 elma,1/2 muz,1 yk fıstık, 2 yk keten tohumu, 1 CB light süt
5 yk nohutlu bamya

ARA.
15 badem+1 kayisi
acur

Yürüyüş. 17.000 adim

Son düzenleme:

Mor lahanadandir gaz.emzikli annelere yeşil çay değil de rezene,ayva ,ıhlamur bir de rooibos çayı öneririm:)
Adaçayı, yeşil çay, keten tohumu hormonlari etkiler.

Bebek taşımak ağırlık çalışmak sayılır :)

Canım dışarıdan birilerinin de okuyabildiği bir alan ya çok bahsetmek istemedim lütfen hiçbiriniz yanlış anlamayın
İnşallah hakkımızda hayırlısı olacaktır diye inanıyorum sadece zamana ihtiyacım var iyi olabilmek için :)

aşırı derecede şiştim bu hafta hesapladım 2 haftadır tuvalete çıkamıyorum sanırım doktora kesin gitmem lazım kilo vermeme engel oluyor 1 ayda 8 kilo veren insanım ama nisandan beri 7 kilo verebildim sadece
Nasil ya canisi sabah kalkar kalkmaz turk kahvesi ya da sade neskafe icsen birde probiyotik kullansan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…