Şoka girdimkızlar utancıma sabahtan beri girdim çıktım yazamadım 2 günde 5 kilo alma ihtimalim yoktur heralde ama gayet yedim patates kızartmasından hamburgerine hamburgerinden dondurmasına cipsine kadar haliyle bu sabah 64.5 geldim 59.8 den yeşilçay içmedim spor yapmadım bilmiyorum ne kadarı gider listeye giricem diye akla karayı seçip listeye girdğimin ertesi günü bunlar çok utanç verici
bilmiyorum canım daha bugün hiç kahve içmedim içeyim bari bende tamamen koptum diyet psikolojisinden oysaki haftasonu eşimin tüm akrabaları arkadaşları herkes kilo vermişsin güzelleşmişsin falan o kadar gaza getirdi ama ben hiç modumda değildim heralde şok diyet bakıyorum 4 gün uygulucamŞoka girdim
Ama wcye gider diye düşünüyorum canım kahve iç bence.
Akşamıda erken kapat.
Benimde hafta sonu yemediğim kalmadı.
Bugün de yedim yine diyet pskolojisinden koptum resmen.
Şu saatten sonra bişey yememeyi planlıyorum. Su içcem sadece.
Diyetten çıkınca hayat enerjim bitiyo resmen ya.
Valla yapabilir sen şok diyet ne ala.bilmiyorum canım daha bugün hiç kahve içmedim içeyim bari bende tamamen koptum diyet psikolojisinden oysaki haftasonu eşimin tüm akrabaları arkadaşları herkes kilo vermişsin güzelleşmişsin falan o kadar gaza getirdi ama ben hiç modumda değildim heralde şok diyet bakıyorum 4 gün uygulucam
kız sen bizi gaza getiren öyle konuşmalardan sonra nasıl saldın böyleValla yapabilir sen şok diyet ne ala.
Ben yapamiyorum öyle şeyler ya.
Ay bide yedikçe uykum geliyo benim uyuşuklaştım ya gözlerim kapanıyo bunları yazarken
Ben diyete girince tam giriyorum çıkınca tam çıkıyorumkız sen bizi gaza getiren öyle konuşmalardan sonra nasıl saldın böyle
hafta içi gayet şok uyguluyorum kendime hakim oluyorumda hafta sonu kendimden çıkıyorum ya çok kızdım kendime cumartesi akşama kadar herşey normaldi en sevdiğim şey sobada ekmek kızartma kayınvalidem yaptı ona bile dayandımda akşamı rakı içtim
pazar günüde eşimin lise arkadaşları hanımları hep birlikte koyverdik gecede 12.30da eve gelince ne spor ne yeşilçay hepsi kaldı
sanırım 5 günlük protein diyeti var sabah öğle akşam et yarın ona başlıcam yeşilçay su kahve dışında herşey yasak inşallah uygulayabilirim
inşallah canım gider wcye hepsi 5 leri görmüşken 6 çok kötü geldi ama dediğin gibi salmıcam gram gramda olsa tekrar istediğim yere gelicem bugün yeşilçayımıda suyumuda içtim spor artık 1 saatden aşağı yok cezalıyım benBen diyete girince tam giriyorum çıkınca tam çıkıyorum
Neyse wcye gider onlar sen bana inan.
Burada biri yenilenlerin kiloya dönmesi 2 haftayı buluyormuş demişti
Tuvalete çıkmaya çalış.
O hafta sonu hatasına da herkes düşüyo merak etme. Hafta sonu herkes biyerlere gidiyo falan.
Sadece yeni başlamışken kendini salman iyi olmamış. İlk zamanın hevesiyle daha hızlı ilerleyebilirdin..
Neyse nerden dönsen kar.
Bana bakma ben eski halime dönünde biraz motivasyon kaybı yaşadım. Herkeste olumlu yorum yaptı güzel olmuşsun diye.
Eşimde yeter bu kadar falan diyo hep. Biraz rehabete kapıldım sanırım. Mide genişleyince de bugün tutamadım kendimi. Şimdi mirayım uyudu spor yapacağım kalkıp. Vazgeçmeyeceğim. 200 gr da versem hafta da vazgeçmicem..
Haklısın bende 55i görünce kötü olduminşallah canım gider wcye hepsi 5 leri görmüşken 6 çok kötü geldi ama dediğin gibi salmıcam gram gramda olsa tekrar istediğim yere gelicem bugün yeşilçayımıda suyumuda içtim spor artık 1 saatden aşağı yok cezalıyım benkız uyuduysa fırsatları değerlendirmek lazım
Bayanlar hafta sonu bende batirdim utancimdan da giremedim...
Neyse bugün daha iyiyum....
Bu arada inanilmaz guzel bir patlucan yemegi yaptim firinda az yagli muhtesem otesi oldu...
Patlicanlari tuzlu suda tuttum sonra sıktım ve kuruttum iyice...dahasonra borcama 1 bas sogani dosedim1 yk zeytinyagi uzerine patlicanlari koydum gene uzerine 1 bas soganla kapattim domates rendeledim 1 yk zeyti yagi gezdirdim 4 5 dis sarimsak attim ve benim borcamlar kapakli kapagini orttim eger sizde kapak yoksa aliminyum folya da is gorebilir sanirsam..onceden 180 isitilmis firinda 45 50 dakika pisirdim firindan da cikarmadim firini kapatinca 1 saatten fazla firinda dinlendirdim...yaninada yogurt offff harika oldu bayanlar...
Bende de durum aynıCuma 53.7
Bugün 55
Nasıl bir yediysem
2 günde 5 kilo mümkün değil canım wc ile atarsın onu bol bol su iç bir de ödem de vardır :) 2 gün güzelce yemiş içmişsin cumaya daha dört gün var toparlanalım hep birlikte :)kızlar utancıma sabahtan beri girdim çıktım yazamadım 2 günde 5 kilo alma ihtimalim yoktur heralde ama gayet yedim patates kızartmasından hamburgerine hamburgerinden dondurmasına cipsine kadar haliyle bu sabah 64.5 geldim 59.8 den yeşilçay içmedim spor yapmadım bilmiyorum ne kadarı gider listeye giricem diye akla karayı seçip listeye girdğimin ertesi günü bunlar çok utanç verici
İslim kebabı yapmak için 3 tanr patlıcan almıştım. İslim kebabını yapamadım bir türlü kıyma aldığımız market uzak düştü gözümde büyüdü gitmekBayanlar hafta sonu bende batirdim utancimdan da giremedim...
Neyse bugün daha iyiyum....
Bu arada inanilmaz guzel bir patlucan yemegi yaptim firinda az yagli muhtesem otesi oldu...
Patlicanlari tuzlu suda tuttum sonra sıktım ve kuruttum iyice...dahasonra borcama 1 bas sogani dosedim1 yk zeytinyagi uzerine patlicanlari koydum gene uzerine 1 bas soganla kapattim domates rendeledim 1 yk zeyti yagi gezdirdim 4 5 dis sarimsak attim ve benim borcamlar kapakli kapagini orttim eger sizde kapak yoksa aliminyum folya da is gorebilir sanirsam..onceden 180 isitilmis firinda 45 50 dakika pisirdim firindan da cikarmadim firini kapatinca 1 saatten fazla firinda dinlendirdim...yaninada yogurt offff harika oldu bayanlar...
Mmenu guzel biraz karb agirlikli olmus ama benim menü daha da karb...sonumuz hayra gele...Sabah
1 patatesli açma simit
Öğle
Çeyrek tost
Ara
Papatya çayı
Ara2
Fırından patates cipsi yedim
Akşam 17:00
2 tavuk baget fırında
Zeytinyağlı pırasa ( bayılıyorum buna hastasıyım)
2 kaşık yoğurt
Ara
Sade Türk kahvesi
Ayçekirdeği (çok yedim çok)
Su:1,5litre
Geçmiş olsun canımSabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates
Öğlen
2 lahmacin
Aksam
Avuc ici kadar pizza (ince hamur)
Elimi cok kotu kestim bugun disaridan yedim...
Daha sonra 3 yk nar yiyeceğim..
1 kase yogurt...
Valla hep beraber toplalammız lazım kendimizi. O artılar gider 4 güneBende de durum aynıdün bi de erkenden kapatmıştım ben yeme işini acıktıkça sıvı tükettim ama sonuç hüsran
2 günde 5 kilo mümkün değil canım wc ile atarsın onu bol bol su iç bir de ödem de vardır :) 2 gün güzelce yemiş içmişsin cumaya daha dört gün var toparlanalım hep birlikte :)
İslim kebabı yapmak için 3 tanr patlıcan almıştım. İslim kebabını yapamadım bir türlü kıyma aldığımız market uzak düştü gözümde büyüdü gitmekonun yerine bu tarifini yapacağım yarın :) teşekkürler :)
Geçmiş olsunSabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Domates
Öğlen
2 lahmacin
Aksam
Avuc ici kadar pizza (ince hamur)
Elimi cok kotu kestim bugun disaridan yedim...
Daha sonra 3 yk nar yiyeceğim..
1 kase yogurt...
Kızlar dereceye giremeyince bu hafta, yine cezaya kaldık..
Takıma geldim ve harika paylaşımlar okudum
Kızlar kilo vermek istemiyorsak kapatalım takımı, yormayalım kendimizi..
Haftasonları da istediğimiz kadar yeriz öyle dimi
Sadece bir seferlik değilki canım.. Her hafta bu şekilde olmalı ki ceza hiç almayalım..Valla hep beraber toplalammız lazım kendimizi. O artılar gider 4 güne
Geçmiş olsun
haklısın ne diyeyim. Hep beraber cozutmuşuz.
Ama toplayabiliriz. Bunu yapmak zorundayız.
4 hatta 3 günde bile olur
Aynen ya hem onuda geç hepimiz aynı amaç için biraradayız ve böyle yapıyo olmamız bu süreci uzatıyo ve işimiz zorlaşıyo kendimize inancımız kalmıyo.Sadece bir seferlik değilki canım.. Her hafta bu şekilde olmalı ki ceza hiç almayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?