selam kızlar napıyorsunuz?
dünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek, salata, peynir, zeytin toplam 1 çay k edecek kadar fındık ezme ve çiko çay
ara: sütlü sade kahve
akşam: babam et döner yaptırdı, ekmeğiyle yedim ama gün içinde başka hiçbir şey yememiştim yattıgımda da acıkmıştım
ara: turk kahve soda- ve tabi ki yeşilçay
bugün
sabah: 1 dilim ekmek, salata peynir zeytin yeşilçay
ara: 1 lokma simit
öğlen: 1 karnıyarık (köz patlıcandan) 2 kaşık yoğurt
ara: meyve
akşam: yine karnıyarık ve yoğurt
ara: turk kahvesi soda
ara: şimdi yeşilçayımı içtim
Menüler güzel canımselam kızlar napıyorsunuz?
dünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek, salata, peynir, zeytin toplam 1 çay k edecek kadar fındık ezme ve çiko çay
akşam: babam et döner yaptırdı, ekmeğiyle yedim ama gün içinde başka hiçbir şey yememiştim yattıgımda da acıkmıştım
bugün
Bu aralar kıyafet konusunda ciddi problem yaşıyorum. Havalar serinledi ve benim geçiş mevsimine uygun tek bir parça üstüm bile yok yanımda
İlçede doğru düzgün mağaza da bulamadım.
İnternetten almaya korkuyorum deneyerek alışveriş yaparken bile on tane denediysem belki biri olur üzerime
Geçiş zamanına uygun kıyafetleri bir koliye koymuşum ve o da başka bir arkadaşın kolilerine karışmış. Göndermelerini bekliyorum bir yandan da kuyafet bakıyorum netten alamasam da
Bi tane gömlek istedim denemek için kısmet
Eğer kilo konusunda rahatsız olmasaydım daha kolay hallolurdu bu mesele. Bu kadar kılı kırk yarmazdım internetten alışveriş konusunda.
Bu haftaki motivasyonum burdan gelsin :)
Farkındayım canım.ya kızlar kendi adıma ben de biraz güçsüz hissediyorum kendimi diyet konusunda, böyle hem istiyorum ama sanki böyle hırslı bir şekilde deli gibi isteyemiyorum sankiuzun süredir deneyip böyle sabit gidince inancı da azalıyor insanın...
Menu superselam kızlar napıyorsunuz?
dünkü menüm
bugün
Ben supersize vs superskinny i izliyorum..ya kızlar kendi adıma ben de biraz güçsüz hissediyorum kendimi diyet konusunda, böyle hem istiyorum ama sanki böyle hırslı bir şekilde deli gibi isteyemiyorum sankiuzun süredir deneyip böyle sabit gidince inancı da azalıyor insanın...
Katılıyorum dereceye girelim bu sefer yaKizlar benimde bugunku menude abarti yok gerçekten sonuca gitmek istiyosak kendimize ceki duzen vermemiz lazim ben takimim icin kendi adima soz veriyorum cuma günü eksi gelicem bugünden basladim spora yememeye yesilcayima cumaya takimi dereceye sokalim kızlar
Günaydın canım amin inşALLAH güzel birgün olurGünaydınnn
Güzel bir gün olmasını diliyorum
Maşallah canım kalmaz inşallah yaGünaydın
Dün gece açlıktan uyuyamadım ya
Bu sabah 54.5 geldim.
-500 dün yediklerime rağmen şükürler olsun
Cumaya kalmayacak eksiler
Ne güzelsinn..Günaydın
Dün gece açlıktan uyuyamadım ya
Bu sabah 54.5 geldim.
-500 dün yediklerime rağmen şükürler olsun
Cumaya kalmayacak eksiler
bende varım bugün en geç 5den önce yemek içmek bitiyor sonra sade suNe güzelsinn..
Bugün ikindi namazı sonrası yemeyenler kervanına ben de katılıyorum inşallah..
Tamam canım..bende varım bugün en geç 5den önce yemek içmek bitiyor sonra sade su
Cumaya kalmayacak eksiler yazmışım ya artılar olacaktıNe güzelsinn..
Bugün ikindi namazı sonrası yemeyenler kervanına ben de katılıyorum inşallah..
Tamam canım..
Akşam namaz sonrası yememek kiloyu sabit tutuyor ve az da olsa gram gram gidiyor..
İkindi namaz sonrası yememek ise kilo kilo azaltıyor kiloları..
Metabolizma namaz saatleri ile endeksli..
Mesela Sabah namaz sonrası uyanık kalmak metoyu dinamitliyor ve hafızayı güçlendiriyor..
Hadi bakalım irademiz güçlü olsun hergün olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?