Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu aralar kıyafet konusunda ciddi problem yaşıyorum. Havalar serinledi ve benim geçiş mevsimine uygun tek bir parça üstüm bile yok yanımda
İlçede doğru düzgün mağaza da bulamadım.
İnternetten almaya korkuyorum deneyerek alışveriş yaparken bile on tane denediysem belki biri olur üzerime
Geçiş zamanına uygun kıyafetleri bir koliye koymuşum ve o da başka bir arkadaşın kolilerine karışmış. Göndermelerini bekliyorum bir yandan da kuyafet bakıyorum netten alamasam da
Bi tane gömlek istedim denemek için kısmet

Eğer kilo konusunda rahatsız olmasaydım daha kolay hallolurdu bu mesele. Bu kadar kılı kırk yarmazdım internetten alışveriş konusunda.
Bu haftaki motivasyonum burdan gelsin :)

Selam canım menün çok güzel afiyet olsun :)

Menüler güzel canım

Evet zayıf olsak s beden xs beden sipariş verir geçersin

ya kızlar kendi adıma ben de biraz güçsüz hissediyorum kendimi diyet konusunda, böyle hem istiyorum ama sanki böyle hırslı bir şekilde deli gibi isteyemiyorum sanki uzun süredir deneyip böyle sabit gidince inancı da azalıyor insanın...

Farkındayım canım.
Motivasyon yok sende.
Motivasyon lazım.
Dürtü lazım.
Ne yapsak sana acep.
Nasıl motive olcan.
Valla ben oturup google amcaya soruyodum nasıl motivw olcam diye. Bir sürü yazı okudum motive için işe yaramıştı.
Sonra youtuberlar var spor yapan falan. O videoları izleyip güzel vücutlar , o kızlar öyle kendilerine saygılı öyle kendilerini önemseyince falan bende neden öyle olmalıyım diye motive oluyodum.
Sonraa çok zayıf arkadaşlarımın hayatlarını düşünüyodum falan.
Yani seni ne dürtükler.
Görüştüğğn biri yok mu belki o dürtükleyebilir.
Biri kötü yorum etse vücuduna oda hırslandırabilir.
Foto at seni yorumlayalım ne dersin
Ciddiyim ama. Özelden de atabilirsin

Menu super

Ben supersize vs superskinny i izliyorum..
Fat families o da guzel...
Birde gastrik ameliyat olanlari falan.. baya bir gaza geliyorum ...
Yersem böyle sagliksiz olurum muhabbetine...

Kizlar benimde bugunku menude abarti yok gerçekten sonuca gitmek istiyosak kendimize ceki duzen vermemiz lazim ben takimim icin kendi adima soz veriyorum cuma günü eksi gelicem bugünden basladim spora yememeye yesilcayima cumaya takimi dereceye sokalim kızlar

Katılıyorum dereceye girelim bu sefer ya

kızlar bu sabah tartıldım 62,5 dediğiniz gibi wc ye çıktım şimdi şok diyetede başladım sabah öğlen akşam et var protein diyeti ödemse tek tip beslenmeyle bu şekilde onada çözüm bulmuş olucam inşallah

bende varım bugün en geç 5den önce yemek içmek bitiyor sonra sade su
Tamam canım..
Akşam namaz sonrası yememek kiloyu sabit tutuyor ve az da olsa gram gram gidiyor..
İkindi namaz sonrası yememek ise kilo kilo azaltıyor kiloları..
Metabolizma namaz saatleri ile endeksli..
Mesela Sabah namaz sonrası uyanık kalmak metoyu dinamitliyor ve hafızayı güçlendiriyor..
Hadi bakalım irademiz güçlü olsun hergün olsun inşallah..

**2. Takım 539.Etap**

akrep33( 71 / / / %) Sabit
Zereno( 83,5 / / / %) izne ayrıldı.
2BHB(61,9 /61.5 /0.4 /%0.24 )
bebekicin(67,8 /67,4/0,4/ %0,59)
ayperest(54 / 53.7/0.3 / %0.55 )
tabitabi (88.0/87.1/0.9/ %1.02)
zayiflayacgim(73,9/ / /%) sabit
cimbomlukiz( 60.5/59.8/0.7/%1.15) yeni üye başlangıç tarihi 27 eylül 2017. Başlangıç kilo 64. Hedef kilo 55.

2.Takım ortalaması :%0.507

Ne güzelsinn..
Bugün ikindi namazı sonrası yemeyenler kervanına ben de katılıyorum inşallah..
Cumaya kalmayacak eksiler yazmışım ya artılar olacaktı
Kesinlikle en fayda gördüğüm yöntem.
Dünnyazmaya utandım menümü.
1 ekmeğin 3de 2 sini yedim
Gözleme yedim.
Dürüm yedim.
Hemde üst üste patlayacaktım
Erken kesince gitmiş.
Valla müthiş yöntem

Çok doğru ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…