Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ama tatlim sen emziriyorsun gunde fazladan 450 500 kalori yakiyorsun bize gore tatlim...10 km yol yuruyorsun yani hergun bir nevi...

aaa ben bunları bilmiyodum ALLAH'ım yardım etsede namazada başlasam ozaman daha iyi uyarım bunlara..

Maşallah canım gerçekten başka bişey kaldımı biz gönderseydik onlarıda yeseydin

Eveeer ben ill haftalar hafta sonlarına daja dikkat ediyodum. Her dikkay ettiğim gğn beni birsz daha hayallerime yaklaştırıyo çünkü

Ben kendime eş seçmiyorum birisi beni kendine eş seçsin

bencede güzel fikir belki hırslanıp daha dürtükleyebiliriz birbirimizi
ben MERiN_ ayperest veya 2BHB eşleşebilirim onlarla kilolarımız daha yakın..
erkek olsam çok eşli olcakmışım demekki ya ne kadar seçtim

Senin eşin ben olayım bana sen gibi aktif eş lazım çok eşli olmaz tek eşin ben olacağım

Senin eşin ben olayım bana sen gibi aktif eş lazım çok eşli olmaz tek eşin ben olacağım
itiraz yoksa aldım seni nikahıma sen bana spor yaptınmı diye sor ben akşam 5.35 gibi evde oluyom en geç 8 de yapmış olayım yaptım demek için geceyi bekleyip kaytarmıyım haftasonu kaçamak yapmamak içinde kendimi şartladım inşallah istediğimiz kiloya en kısa sürede ulaşıcaz birlikte

Tamamdır

Tamam hergün soracağım.

Sende beni hafta sonları dürtükle. Habire motive et. Bende seni.

Hergün 2 kupa yeşil çay içelim. Yeşil çay ödem atmasının yanı sıra tok tutuyo türk kahvesi gibi. Birini kahvaltıda birini akşam 18 gibi içebiliriz hem akşam tok kalmamızı sağlar. Ben yeşil çay içtiğim günler daha dayanıklı oluyorum..

Sabah aç karna türk kahbesi meto hızlandırmasının yanı sıra yağ yakıyo.
Ben uyanır uyanmaz hemen yapar içerim bi büyük fincan. Sende bunu alışkanlık edin kalkar kalkmaz iç.

3lt su kesinlikle aksamayacak. 15 bardak oluyo toplam. İlk 8 bardağı öğlen 12 ye kadar bitiriyorum. Geri kalan 7 bardağı da 17 ye kadar bitiriyorum. Sonrasında içersem 2 3 bardak daha içiyorum. Gece çok çişim gelmesin diye erkenden içiyorum suları sende bu şekilde programlayabilirsin kendini.

Spor 15 dk da olsa mutlaka yapıyoruz. Ben kız uykudayken yapıyorum
Seninde akiam 18 spor saatin olsun

16 da yeme işine de son

Sonrası sabır saatleri olacak. Zorlanırsak birbirimizi dürtelim.

Anlaştık mı

tmm canım anlaştık

haftasonları uyanır uyanmaz ilk işim kk girip seni dürtüklemek

sabah kalkınca türk kahvesi içilecek büyük bir fincan
kahvaltıda mutlaka 1 kupa yeşilçay tüketilecek diğeride 18 sporunun öncesinde
haftasonu su 3 litreden aşağıya düştüğüm oluyor olmayacak
spor saatim konusundada anlaştık işten gelince yaparsam yapıyorum yoksa erteleyip yarın yaparım dediğim oluyor onada son
16 dan sonra sabır saati konusundada anlaştık peki ben 12:30 da yemek yedikten sonra 16da işyerinde ne yesem doğru olur 1 yeşil elma uygunmu?
sabır saatlerinde motivasyonumuzu düşürmemek için destekçiyiz her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…