Kızlar kimseden ses çıkmadı kaptan yardımcılığı için..
Peki o zaman önerme yapayım..
İki isim var aklımda..
ayperest ve cimbomlukiz
Fikrinizi alayım.. Bu isimlere ekleme yapmak isteyen, ben de olmak istiyorum diyen varsa buyursun yazsın..
Şimdi yaptığını güzellik
tmm kapanım anlaştık numaramı gönderdimŞimdi yaptığını güzellikbol paylaşım ve takımı ve paylaşım topiğini kontrol altında tutmak.. Gelişmelerden haberdar olmak..
Bir de tel nonu yazarmısın özelden? İletişim halinde olmak iyi olur.
tmm canım anlaştık
haftasonları uyanır uyanmaz ilk işim kk girip seni dürtüklemek
sabah kalkınca türk kahvesi içilecek büyük bir fincan
kahvaltıda mutlaka 1 kupa yeşilçay tüketilecek diğeride 18 sporunun öncesinde
haftasonu su 3 litreden aşağıya düştüğüm oluyor olmayacak
spor saatim konusundada anlaştık işten gelince yaparsam yapıyorum yoksa erteleyip yarın yaparım dediğim oluyor onada son
16 dan sonra sabır saati konusundada anlaştık peki ben 12:30 da yemek yedikten sonra 16da işyerinde ne yesem doğru olur 1 yeşil elma uygunmu?
sabır saatlerinde motivasyonumuzu düşürmemek için destekçiyiz her daim
Kızlar kimseden ses çıkmadı kaptan yardımcılığı için..
Peki o zaman önerme yapayım..
İki isim var aklımda..
ayperest ve cimbomlukiz
Fikrinizi alayım.. Bu isimlere ekleme yapmak isteyen, ben de olmak istiyorum diyen varsa buyursun yazsın..
ozaman bazen salata bazen çabuk çorba gibi yapayım arada tavuk en problemsiz onlar olur sanırım müdürümüz genel anlamda bişey demez gibi geliyo ama bazen psikopata bağlayıp nefes alırken kendimizi suçluluk duygusuna sokabiliyorAynen canım anlaştık
Sporu dediğin gibi 18 de yap aksatma sakın güzel olacak inanıyorum
1 yeşil elma akiam yemeği niyetine az tatlım. Akşam proteinli bişeyler(et tavuk balık) yiyebilirsin.
1 kase çorba içebilirsin.
1 tabak yemekte olur. Tabi bi tabak makarna mantı tarzı şeyler değil
Salata da olur.
Tercigine kalmış ama sadece elma çok az ve sağlıksız olur tatlım.
Tabii işyerinde hangisi sana uygun olur orasını bilemem
Ben sanırım bu görevi üstlenemem kaptanım. Bazen aktif olamıyorum falan. Yani benim için uygun olmaz gibi.
Yinede elimden geldiğince buradayım tabii desteğinizim hep
Allahım yaozaman bazen salata bazen çabuk çorba gibi yapayım arada tavuk en problemsiz onlar olur sanırım müdürümüz genel anlamda bişey demez gibi geliyo ama bazen psikopata bağlayıp nefes alırken kendimizi suçluluk duygusuna sokabiliyor
tmm canım anlaştıkAllahım ya
Sen en iyi şekilde hallet tatlım 16 son olsun duruma göre en geç 16.30 olsun.
Hafta sonu kvde olduğum için bu saat değişebilir benim. Ben diyet yapıyorum diyede demediğim için artık ne zaman yenirse o zaman yiyorum. Bu kurala hafta içi uyarım ama
benim eş adayım okulda galibatmm canım anlaştık
canım biz eşimlebenim eş adayım okulda galiba
benide motive edin ltfeeenn
Tamam canım hayırlı olsun şimdiden.tmm kapanım anlaştık numaramı gönderdim
Hafta içi uyup hafta sonu çozutmak yok ama..Allahım ya
Sen en iyi şekilde hallet tatlım 16 son olsun duruma göre en geç 16.30 olsun.
Hafta sonu kvde olduğum için bu saat değişebilir benim. Ben diyet yapıyorum diyede demediğim için artık ne zaman yenirse o zaman yiyorum. Bu kurala hafta içi uyarım ama
Kuzuu sen ne yedin ne içtin bakayım?benim eş adayım okulda galiba
benide motive edin ltfeeenn
ben hiç söylemeyeyim kaptanım az önce regilim başladı diyeyim gerisini siz tahmin edin.Kuzuu sen ne yedin ne içtin bakayım?
teşekkürler kaptanımTamam canım hayırlı olsun şimdiden.
yok canım haftasonu da olabildğince temkinli ben kv ye gitsemde biliyo diyette olduğumu mankenmi olcan diyip dursada kendim cozutmak istemeyim yeterHafta içi uyup hafta sonu çozutmak yok ama..
bendede kapalıEveett ikindi ezanı okundu ağızlar kapandıı
Yok yok. Sadece akşam yemek saati değişebilirHafta içi uyup hafta sonu çozutmak yok ama..
Eveett ikindi ezanı okundu ağızlar kapandıı
Benimde regl günleri değilde regl bittikten sonra ki hafta krizlerim geliyoben hiç söylemeyeyim kaptanım az önce regilim başladı diyeyim gerisini siz tahmin edin.
bugün regil de geldiğine göre rahatladım veee başlıyorum kararlıyım bu ay bitmeden 65 olacağım.
bendede kapalı@ayperest geçen akşam kapalı diyip balık götürmüştü aklımdan çıkmadı
teşekkürler canımYok yok. Sadece akşam yemek saati değişebilir
Oo kaptanımda bize katılmış
Benimde regl günleri değilde regl bittikten sonra ki hafta krizlerim geliyo
Kııız
O ara sallantıdaydım.
Gerçi bu ara da sallantıdayım ama
Dün sabredip kazandımya o beni motive etti bugüne inancım tam
Bu ara da hayırlı olsun yardımcılığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?