- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
bende bu ay bitmeden 57 nin altına ineceğimben hiç söylemeyeyim kaptanım az önce regilim başladı diyeyim gerisini siz tahmin edin.
bugün regil de geldiğine göre rahatladım veee başlıyorum kararlıyım bu ay bitmeden 65 olacağım.
haydi bakalımbende bu ay bitmeden 57 nin altına ineceğim
Bu hafta artı kilo ile gelmek yok ama..ben hiç söylemeyeyim kaptanım az önce regilim başladı diyeyim gerisini siz tahmin edin.
bugün regil de geldiğine göre rahatladım veee başlıyorum kararlıyım bu ay bitmeden 65 olacağım.
bendede kapalı@ayperest geçen akşam kapalı diyip balık götürmüştü aklımdan çıkmadı
Ben dedimdi ya sabah kuzum ikindi ezan sonrası yemek yok.Yok yok. Sadece akşam yemek saati değişebilir
Oo kaptanımda bize katılmış
Benimde regl günleri değilde regl bittikten sonra ki hafta krizlerim geliyo
Kııız
O ara sallantıdaydım.
Gerçi bu ara da sallantıdayım ama
Dün sabredip kazandımya o beni motive etti bugüne inancım tam
Bu ara da hayırlı olsun yardımcılığın
O kaldırdığın kadehte ne var acabaahaydi bakalım
derece için
notaların silinmesi için
ayna karşısında kendimizi beğenmek için
mutlu olmak için
kaldırıyorum kadehimi
Bende kaldiriyorum o kilo almissin diye ama zayıfladigimdan beri gormeyen istediim kiloya düşünce kendimi gösterip catlatacagim akrabalarahaydi bakalım
derece için
notaların silinmesi için
ayna karşısında kendimizi beğenmek için
mutlu olmak için
kaldırıyorum kadehimi
Su veya yesilcay kaptanimO kaldırdığın kadehte ne var acabaasu dimii
ben sabit oldum ama + olmadım kaptanım bu hafta 66.9 hedef :)Bu hafta artı kilo ile gelmek yok ama..
kızılay soda bak şişesi bile yeşilO kaldırdığın kadehte ne var acabaasu dimii
2. den sonra bende böyle olacağımKizlar sizde kocam gibi bana sapikmisin diyebilirsinizçünkü bu resmini koyduğum hatun yazin esimle tatildeyken tekne turunda yanimda yatan ama aslinda 2 tane çocuğu olan biri kendim 67kilo bingillarimla onu görünce cok imrendigimden çekmiştim gizli gizli
O fizik niye bizim olmasın aksam sporlarimizi aksatmayalim
Insallah canim ya2. den sonra bende böyle olacağım
Benimde yeşil çayım kaldı 18 de içip menümü paylaşcam.teşekkürler canım
bu sallantılar bizi yıkmadan yollucaz inşallah sallantıları
aynen sabır bende yeşil çay ve spor kaldı bugüne
Bende 52 leri görürüm inşallah yabende bu ay bitmeden 57 nin altına ineceğim
Ayyy aynen ya çatlayıp patlasınlarBende kaldiriyorum o kilo almissin diye ama zayıfladigimdan beri gormeyen istediim kiloya düşünce kendimi gösterip catlatacagim akrabalara
Kizlar sizde kocam gibi bana sapikmisin diyebilirsinizçünkü bu resmini koyduğum hatun yazin esimle tatildeyken tekne turunda yanimda yatan ama aslinda 2 tane çocuğu olan biri kendim 67kilo bingillarimla onu görünce cok imrendigimden çekmiştim gizli gizli
Kizlar sizde kocam gibi bana sapikmisin diyebilirsinizçünkü bu resmini koyduğum hatun yazin esimle tatildeyken tekne turunda yanimda yatan ama aslinda 2 tane çocuğu olan biri kendim 67kilo bingillarimla onu görünce cok imrendigimden çekmiştim gizli gizli
Hadi bakalım canikom.. Hedefini tuttur inşallahben sabit oldum ama + olmadım kaptanım bu hafta 66.9 hedef :)
Tamam hemenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?