Saati erkense tamam o zaman canım.Ben aksamlari erken yiyorum ve gec yatiyorum eger yogurt ve az meyve yemezsem gece 11 gibi canavar çıkıyor icimden....
Aslında biliyorum uzun zamandır içmiyorum o yüzden. Şişede iki bardak kalmış tam paylaştık eşimle. Uzun süre eve sokmam yine :)Menü super tatlim ama o icetea nin icimdeki sekeri bir bilsen kuzum... cok seker var icerisinde,.. bende ogrenimce sok olmustum.
Yeme yeme. Sanki yemediğin bişey mi.Ay bizimkiler az önce pizza yedilerodayı terk ettim ühüüü
Aleyküm selam hoşgeldin canım enerjine bayıldım yaSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Misafir kabul ediyormusunuzBendeniz 8. Takım kaptanı Banu
Duydum ki buralar pek bir sakin olmuş, motivasyon ufak ufak azalır gibi olmuş oldurmammmmm
Kızlar inan bizim takımda da aynı süreci defalarca yaşadım hatta yeri geldi ben takımı resmen diyet günlüğü gibi kullandımgünlerce kendi kendime yazıştım ama sonra takım kaptanları sağ olsun destek verip bizide kalkındırdılar eminim sizlerede destek yağacaktır
Ben kendi adıma fırsat buldukça damlarım her zaman olamasada ( gerçi gönül ister her gün her fırsatta damlamayı ama maşallah benim günlük koşturmacam bazen beni baygın düşürüyor)
Eminim diğer kaptanlarda destek vereceklerdir
Yeni arkadaş deng gelirsek de size yönlendiririzama sizlerde buraları ihmal etmeyin ki hedeflerinize bir an önce ulaşın
Umarım herşey gönlünüzce olur
İnanın ben tek kaldığım dönemlerde bile diyetten kopmamaya çalıştımgelen olmasa menümü paylaştım yeri geldiğinde sizlerde kimse yazmıyor sanmayın okadar çok takip edenler var ki gizli gizli
Ben inanıyorum sizlerde bu işin üstesinden gelip burayı canlandırabilirsiniz
Duygularımız karsklikli canim benimde sana inancim tam mesajlarindan enerji doluyorum desem yalan olmaz tamamen motive hissediyorum seninleGeçer geçer. Şurda yatmaya ne kaldı ki
Yemedin demi bişey
Yarın tartıda göreceğin eksiyi düşün sabahli mutluluğunu düşün sabahki karnındaki o ferahlığı düşün..
Ayy motivasyonunu severim sana inancım tam benim ya nedense yapacağını ta burdan hissediyorum
İyiki çıktın karşıma motive kaynağımsın valla seni gördükçe hevesleniyorum her şeye
Çok az yemişsin ya
Akşam bişeyler ye bence. 1 kase yoğurt 1 bardak süt iç bari kız.
Allah senibende süzerim ama taş gibi kızları he yalnız değilsin
Artık cidden öyle olmanın vakti geldi. Senelerdir hayal ediyorum. Artık hayalden çıkarıp gerçeğe dönüştürüp önüme bakmam gerek
Aleykum selam nasil guzel enerjiniz var oyleSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Duydum ki buralar pek bir sakin olmuş, motivasyon ufak ufak azalır gibi olmuş oldurmammmmm
Kızlar inan bizim takımda da aynı süreci defalarca yaşadım hatta yeri geldi ben takımı resmen diyet günlüğü gibi kullandımgünlerce kendi kendime yazıştım ama sonra takım kaptanları sağ olsun destek verip bizide kalkındırdılar eminim sizlerede destek yağacaktır
Ben kendi adıma fırsat buldukça damlarım her zaman olamasada ( gerçi gönül ister her gün her fırsatta damlamayı ama maşallah benim günlük koşturmacam bazen beni baygın düşürüyor)
Yeni arkadaş deng gelirsek de size yönlendiririzama sizlerde buraları ihmal etmeyin ki hedeflerinize bir an önce ulaşın
İnanın ben tek kaldığım dönemlerde bile diyetten kopmamaya çalıştımgelen olmasa menümü paylaştım yeri geldiğinde sizlerde kimse yazmıyor sanmayın okadar çok takip edenler var ki gizli gizli
Sabir saatleri zor kaptanim ama sonuca giden bu yolda basaricaz birlikteAy bizimkiler az önce pizza yedilerodayı terk ettim ühüüü
tabi canım niye kabul etmiyim :)
2 hafta sonra sınavlarım var o yüzden sık giremiyorum kusura bakmayın
benim eş adayım okulda galiba
benide motive edin ltfeeenn
Aleyküm selam hoşgeldin canım enerjine bayıldım ya
Gel sen ara ara
İşte vazgeçmemek çok mühim.
Nolursa olsun zorlayacaksın.
Herkes aynı amaçta burda.
Ya neden böyle oldu bilemiyorum kaç kişiyiz ama yazan yok fazla.
Kızlar harbi neden gelmiyorsunuz aktif değilsiniz ?
Ben motive için elimden geleni yapıyorum ama işte faydalı olamıyorum belliki.
Bu beni üzüyo.
Heryerimden motive fışkırıyo her diyetçiye lazım gibiyim kendimi övmek gibi olmasın
Aleykum selam nasil guzel enerjiniz var oyle
Bizim takimin kizlari biraz yogun sanirim buralara cok ugramiyolar
2 hafta sonra sınavlarım var o yüzden sık giremiyorum kusura bakmayın
Yemedim şükür canım.Yeme yeme. Sanki yemediğin bişey mi.
Çok canım çektiyse sabah yersin bi dilim.
Akşama kadar yakar gidersin.
Ama şimdi yeme yatmaya ne kaldıki
Ve aleyküm selam..Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Kesinlikle her diyetçiye lazımsın senAleyküm selam hoşgeldin canım enerjine bayıldım ya
Gel sen ara ara
İşte vazgeçmemek çok mühim.
Nolursa olsun zorlayacaksın.
Herkes aynı amaçta burda.
Ya neden böyle oldu bilemiyorum kaç kişiyiz ama yazan yok fazla.
Kızlar harbi neden gelmiyorsunuz aktif değilsiniz ?
Ben motive için elimden geleni yapıyorum ama işte faydalı olamıyorum belliki.
Bu beni üzüyo.
Heryerimden motive fışkırıyo her diyetçiye lazım gibiyim kendimi övmek gibi olmasın
Zor geçti gerçekten ama başardım yemedim..Sabir saatleri zor kaptanim ama sonuca giden bu yolda basaricaz birlikte
Psikolojik de olabilir canım..Bu hafta sürekli midem bulanıyor. Acaba diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?