Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin kizlar şuan servise binmis 5 dakikadir dolaşıyorum beni düşünüp mitlu uyanin
Günaydın
Sen kaçta kalkıyosun canım?
Canım çok mutlu oldum 2 li rakamlara geçmişsin.. Harikasın yahumaşallah sana

canım ya uzun uzun okuyunca daha bi hareketli geldi bana
azminide hayran kaldım gerçekten belki 90,5 ama bu enerjiyle bizi sallar geçersiniz
benim hedef yakın görünüyor ama içimden biraz daha düşürmek istekleride başladı sanki çok olmasada 55 olunca 53ü isticem

bende yemedim canım dün sabah 62,5 geliyorken bu sabah 61,5 ama hala cuma günkü 59,8 gelemedim ama olucak azim sabır ve mükemmel sonuç
insan o açlık hissi varken yemese sonrasında geçiyor canım ALLAH bizi sınıyor bence

Allah sınıyor bizi tabi canım..
Bak o cumartesi pazar geceleri nelere mal oldu.. Şimdi asıl kilondan aşağılara inmek vardı..
Neyse biz önümüze bakıyoruz..
Herşey çok güzel olucak, irademizle yok edicez pis yağları..

Günaydın
Sen kaçta kalkıyosun canım?

Canım çok mutlu oldum 2 li rakamlara geçmişsin.. Harikasın yahumaşallah sana

Çok teşekkür ederim canım Bir çoğunuza göre yolum daha uzun ama Allahın izniyle bende hedefime ulaşacağım
Sağ olsun Diyetisyenim ve ekibi çok güzel ilgileniyorlar ve her hafta bana çoşkuyu verip gönderiyorlar

Sakın pes etme canım vücuttaki yağ oranı düştükçe kilo vermek çok daha zor oluyor ama azimle devam edersen eminim sende 53ü görürsün
Özellikle suyunu sakın ihmal etme Bana diyetisyenim özellikle üzerine basa basa söyledi suyunu 3 litre altına düşürme yağ yakımı için çok önemli diye birde tabiki yeşil çay

kesinlikle canım 2 gün tüm haftamı başa sardı..

Bu iki günü çok güzel değerlendirip sıkı tutarsan o iki günü bertaraf etmiş olursun eminim

Canım benim birlikte başarcaz inanıyorum ya inancım gitgide güçleniyor

Bu hafta sürekli midem bulanıyor. Acaba diyorum?
Kıııız
Akşamları daha erken yesen olmaz mı canım ?
Mesajı okuyunca yine enerji doldum
Maşallah canım sende bizim arkadaşımız Zereno gibi büyük başarı sağlamışsın oda 120lerden düştü 83 lere..
Yolunu da uzun görme sakın bundan sonrası daha güzel olacak
Zaten eminim kendini daha sağlıklı hissediyosundur.

Yemek yemek bizim için bi zevk olmamalı asla. Habire ne yiyeceğini düşünen insanlardan olmamalıyız. Acizleşiyoruz resmen.
Görüntğ bozuluyo sağlık bozuluyo insan salmışlığa veriyo mislinleşiyo falan diye birsürü zarar sayabilirim..
Siz bunun bilincine çol güzel varmışsınız.

Tek başımıza da kalsak iştah coşmalarıda yaşasak kafamıza kilo vermeyi yerleştirip vazgeçmemeliyiz. Bende ne kadar hataya düşsemde öyle yaptım ve çok şükür ilerleme kaydediyorum
Teşekkür ederim
Yaaa işte bende de öyle oluyo
Sabaha iştah kalmıyo mide küçülüyor.
Bak bugüne daha adapte olacaksın kaptanım akşam daha kolay geçecek gör

Ben seni 50 düşünüyorum

Bende 54.1 geldim çok şükür
Yarına da 53.7 görürsem cumaya azda olsa ekside olurum inşallah

Aynen pis yağlar

Valla su ve yeşil çayın faydalarını gördüğüm için sonuna kadar katılıyorum.
Su içtikçe mide dolu oluyo açlığıda bastırıyo.
Yeşil çayda içince ödem falan kalmıyo.
Üstelik yeşil çay kesinlikle tok tutuyo

Hmm
Yeşilçay
Uzun zamandır yapayım deyip ihmal ettiğim çocuğun çay..

Ay kuzuu dün akşam gerçekten çok zor geçti..
Ölcem sandım bi ara ama yemedim şükür..
İnşallah canım kolay geçsin bu akşam..

kesinlikle canım kilolar çokken daha hızlı gidiyordu şimdi bazen gram bazen duruşlar ama pes etmek yok
su konusunda problem yok içiyorum canım yeşilçayda ödemler benimle takılmasın diye içiyorum hergün 2 kupa
cuma günü tartıda eksiyi görücem diye bugün şirketde aşağı yukarı işlerini arkadaşa verirdim kendim yapıyorum 2 kat merdiiveen hiç yoksa 60 dan fazla in çık

aynen canım benimde inancım gittikçe güçleniyor bu sefer olucak inşallah o özendiğimiz sımsıkı bacaklar kalçalar bizim
sen beni biraz daha gazlarsan 50 yi görmekde isticem

maşallah canım haftasonu kalıntılarında arınıyoruz

bencede yeşilçay ödem atmak konusunda birebir

Bence 50 ye düşersin sen bu gidişle. Önce bi 55 i görde

Benimde biran önce 53 olmam gerek

ayperest yazınca çok kolaymış gibi geliyor 63 hedefimi 5li rakamlara mı çeksem diyorum :) tabi sonra vazgeçiyorum
Bence çek beb 163 botda 66 ile başladım yani boyumdan 3 birim üstteydim senin hedeflediğin gibi.
Hiçte memnun değildim ki..
En az 5 birim eksik olmalı boy kilo sen 55 olmalısın bence

Yazmak kolay evet ama insanda inanç motivasyon tam olunca yapabilir. Yok ben yapamam demeyin.
Kendinizi öyle hayal edin. Çıtırdak
İnce hafif sağlıklı. Hiçbiyeri pörtlemeyen özgürce hareket eden insan..
Kulağa hoş geliyo demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…