GünaydınGunaydin kizlar şuan servise binmis 5 dakikadir dolaşıyorum beni düşünüp mitlu uyanin
Canım çok mutlu oldum 2 li rakamlara geçmişsin.. Harikasın yahuSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Sabah şerifleriniz hayrolsun
Rabbime şükürler olsun ki bu sabaha da sağlıkla uyandık
İnşallah sizlerde müthiş bir enerji ile güne gözlerinizi açarsınız
Dün nasıl yorulduysam bu sabah 6da uyandımbir sevindim size anlatamam çünkü 1 haftadan fazladır sabahın 5inde uyanıyordum ve bir yandan mutluyken bir yandan da akşam erkenden uyku basıyordu
Şekersiz Türk kahvemi aldığım gibi kendimi buraya attım
Cumaya kaldı şurda 2 gün ama bol suyla birde sıkı bir beslenmeyle eminim herkes güzel rakamlar görebilir tartıda
Ay çok teşekkür ederim canım o enerji herkese yeter inşallah
Kesinlikle vazgeçmemek çok çok önemliEvet bazen şeytan dürtüyor aman salla gitsin boyda yok zaten bu saatten sonra manken mi olacaksın diye ama bir anlık zevk için sağlığımdan olmanın anlamı yok ki
Ben defalarca vageçmeye kalkıştım hatta bir ara artık amannnn salla gitsin gidip tüp mide ameliyatı olayım bile dedimSİz bilmezsiniz kesin ama benim rekorum 124.5 kgdu
Oturup en son evde bir güzel sinir krizi geçirdim yok ben öleceğim yok haberlerdeki insanlar gibi beni vinçle çıkaracaklar evden bu böyle olmayacak ben ameliyat olacağım diye
Tabi o dönem sanıyordum ki gidip ameliyatı olacağım sonra minik minik de olsa ( tabi ilk bir kaç gün sıvı beslendiğini biliyorum ) her canımın istediğini yiyip kilo vereceğim diye
Hani beyin obez ameliyata rağmen yemeği düşünüyordum o an
Hatta ciddi ciddi doktorla görüştüm işlemleri başlatmak için ama adamcağız da bana bak bu çok riskli falan diyince yinede inatla olacağım diye ağladımSağ olsun buradan tanıştığım ve 4 yıldan fazladır görüştüğüm arkadaşlarım beni vazgeçirdiler iyikide geçirmişler diyorum şimdi
Bende o zamanki pis boğaz varken kesin ameliyattan sağ çıksam gırtlaktan giderdim
Al ver derken kısa keseyim aydın havası olsunyoksa bu çatlak buraya hayatını anlatıyor diye daha çok kaçan olmasın 6 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve Rabbime şükürler olsun ki geçen cuma 90.5i gördüm
Tabi kilolar gittikçe daha bir enerjiye yer açılıyor içimde
Acaba aynı şeyi yukarda yazdığım romanı görünce de düşünecekmisiniz
Ay valla bazen çenemin düşüklüğü elime de yansıyor
Kesinlikle pes etmeyinben inan bazen in cin ve ben top oynuyoruz da dedim yeri geldi kendim çalıyorum kendim oynuyorum da dedim ama hiç vazgeçmedim Baştan sessizlik çok canımı sıkarken sonra bir baktım meğer gizli gizli sessizce okuyanlarda varmış ve üye olup takıma gelenlerde oldu ( gerçi sonradan gittiler ama olsun )
Emin ol bir kaç güne bile buraları değişir
canım ya uzun uzun okuyunca daha bi hareketli geldi banaSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Dün nasıl yorulduysam bu sabah 6da uyandımbir sevindim size anlatamam çünkü 1 haftadan fazladır sabahın 5inde uyanıyordum ve bir yandan mutluyken bir yandan da akşam erkenden uyku basıyordu
Cumaya kaldı şurda 2 gün ama bol suyla birde sıkı bir beslenmeyle eminim herkes güzel rakamlar görebilir tartıda
Kesinlikle vazgeçmemek çok çok önemliEvet bazen şeytan dürtüyor aman salla gitsin boyda yok zaten bu saatten sonra manken mi olacaksın diye ama bir anlık zevk için sağlığımdan olmanın anlamı yok ki
Ben defalarca vageçmeye kalkıştım hatta bir ara artık amannnn salla gitsin gidip tüp mide ameliyatı olayım bile dedimSİz bilmezsiniz kesin ama benim rekorum 124.5 kgdu
Oturup en son evde bir güzel sinir krizi geçirdim yok ben öleceğim yok haberlerdeki insanlar gibi beni vinçle çıkaracaklar evden bu böyle olmayacak ben ameliyat olacağım diye
Tabi o dönem sanıyordum ki gidip ameliyatı olacağım sonra minik minik de olsa ( tabi ilk bir kaç gün sıvı beslendiğini biliyorum ) her canımın istediğini yiyip kilo vereceğim diye
Hatta ciddi ciddi doktorla görüştüm işlemleri başlatmak için ama adamcağız da bana bak bu çok riskli falan diyince yinede inatla olacağım diye ağladımSağ olsun buradan tanıştığım ve 4 yıldan fazladır görüştüğüm arkadaşlarım beni vazgeçirdiler iyikide geçirmişler diyorum şimdi
Bende o zamanki pis boğaz varken kesin ameliyattan sağ çıksam gırtlaktan giderdim
Al ver derken kısa keseyim aydın havası olsunyoksa bu çatlak buraya hayatını anlatıyor diye daha çok kaçan olmasın 6 ay evvel 118 kgla diyetisyene başladım ve Rabbime şükürler olsun ki geçen cuma 90.5i gördüm
Kesinlikle pes etmeyinben inan bazen in cin ve ben top oynuyoruz da dedim yeri geldi kendim çalıyorum kendim oynuyorum da dedim ama hiç vazgeçmedim Baştan sessizlik çok canımı sıkarken sonra bir baktım meğer gizli gizli sessizce okuyanlarda varmış ve üye olup takıma gelenlerde oldu ( gerçi sonradan gittiler ama olsun )
bende yemedim canım dün sabah 62,5 geliyorken bu sabah 61,5 ama hala cuma günkü 59,8 gelemedim ama olucak azim sabır ve mükemmel sonuçYemedim şükür canım.
Sabaha da bırakmadılar zaten.. Hepsini silp süpürdüler..
Ve aleyküm selam..
Hoşgeldin canım.. Teşekkürler desteğin için..
Kesinlikle her diyetçiye lazımsın sen
Zor geçti gerçekten ama başardım yemedim..
Akşam türlü türlü yemekler geçiyordu önümden ama şimdi tık yok.. Canım bişi istemiyor.
Enteresan
Allah sınıyor bizi tabi canım..bende yemedim canım dün sabah 62,5 geliyorken bu sabah 61,5 ama hala cuma günkü 59,8 gelemedim ama olucak azim sabır ve mükemmel sonuç
insan o açlık hissi varken yemese sonrasında geçiyor canım ALLAH bizi sınıyor bence
kesinlikle canım 2 gün tüm haftamı başa sardı..Allah sınıyor bizi tabi canım..
Bak o cumartesi pazar geceleri nelere mal oldu.. Şimdi asıl kilondan aşağılara inmek vardı..
Neyse biz önümüze bakıyoruz..
Herşey çok güzel olucak, irademizle yok edicez pis yağları..
Günaydın
Sen kaçta kalkıyosun canım?
Canım çok mutlu oldum 2 li rakamlara geçmişsin.. Harikasın yahumaşallah sana
canım ya uzun uzun okuyunca daha bi hareketli geldi bana
azminide hayran kaldım gerçekten belki 90,5 ama bu enerjiyle bizi sallar geçersiniz
benim hedef yakın görünüyor ama içimden biraz daha düşürmek istekleride başladı sanki çok olmasada 55 olunca 53ü isticem
kesinlikle canım 2 gün tüm haftamı başa sardı..
Canım benimDuygularımız karsklikli canim benimde sana inancim tam mesajlarindan enerji doluyorum desem yalan olmaz tamamen motive hissediyorum seninle
Sekersiz 1 kupa cay ictim canim
Aynen bende tas gibi hatunlari suzerim canim onlardan biri olma sirasi bizde sabrimizin sonu selamet insallah
KıııızBu hafta sürekli midem bulanıyor. Acaba diyorum?
Akşamları daha erken yesen olmaz mı canım ?dünkü menüm
kahvaltı 09.00
domates
salatalık
2 dilim ekmek
öğle 16.00
3 adet bisküvi (dersten çıkmıştım ilaç içmem lazımdı ondan yedim)
akşam 19.30
2 kaşık bulgur pilavı
2 köfte
1.5 lt su
2 saat yürüyüş
bugünkü menüm
kahvaltı 09.00
domates
salatalık
bi parça poğaça
öğle 16.00
2 bisküvi ( yine ilaç)
akşam 20.00
2 kaşık etli patates yemeği
1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
Mesajı okuyunca yine enerji doldumSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Teşekkür ederimYemedim şükür canım.
Sabaha da bırakmadılar zaten.. Hepsini silp süpürdüler..
Ve aleyküm selam..
Hoşgeldin canım.. Teşekkürler desteğin için..
Kesinlikle her diyetçiye lazımsın sen
Zor geçti gerçekten ama başardım yemedim..
Akşam türlü türlü yemekler geçiyordu önümden ama şimdi tık yok.. Canım bişi istemiyor.
Enteresan
canım ya uzun uzun okuyunca daha bi hareketli geldi bana
azminide hayran kaldım gerçekten belki 90,5 ama bu enerjiyle bizi sallar geçersiniz
benim hedef yakın görünüyor ama içimden biraz daha düşürmek istekleride başladı sanki çok olmasada 55 olunca 53ü isticem
bende yemedim canım dün sabah 62,5 geliyorken bu sabah 61,5 ama hala cuma günkü 59,8 gelemedim ama olucak azim sabır ve mükemmel sonuç
insan o açlık hissi varken yemese sonrasında geçiyor canım ALLAH bizi sınıyor bence
AynenAllah sınıyor bizi tabi canım..
Bak o cumartesi pazar geceleri nelere mal oldu.. Şimdi asıl kilondan aşağılara inmek vardı..
Neyse biz önümüze bakıyoruz..
Herşey çok güzel olucak, irademizle yok edicez pis yağları..
Çok teşekkür ederim canımBir çoğunuza göre yolum daha uzun ama Allahın izniyle bende hedefime ulaşacağım
Sağ olsun Diyetisyenim ve ekibi çok güzel ilgileniyorlar ve her hafta bana çoşkuyu verip gönderiyorlar
Sakın pes etme canımvücuttaki yağ oranı düştükçe kilo vermek çok daha zor oluyor ama azimle devam edersen eminim sende 53ü görürsün
Özellikle suyunu sakın ihmal etmeBana diyetisyenim özellikle üzerine basa basa söyledi suyunu 3 litre altına düşürme yağ yakımı için çok önemli diye birde tabiki yeşil çay
Bu iki günü çok güzel değerlendirip sıkı tutarsan o iki günü bertaraf etmiş olursun eminim
HmmÇok teşekkür ederim canımBir çoğunuza göre yolum daha uzun ama Allahın izniyle bende hedefime ulaşacağım
Sağ olsun Diyetisyenim ve ekibi çok güzel ilgileniyorlar ve her hafta bana çoşkuyu verip gönderiyorlar
Sakın pes etme canımvücuttaki yağ oranı düştükçe kilo vermek çok daha zor oluyor ama azimle devam edersen eminim sende 53ü görürsün
Özellikle suyunu sakın ihmal etmeBana diyetisyenim özellikle üzerine basa basa söyledi suyunu 3 litre altına düşürme yağ yakımı için çok önemli diye birde tabiki yeşil çay
Bu iki günü çok güzel değerlendirip sıkı tutarsan o iki günü bertaraf etmiş olursun eminim
Ay kuzuu dün akşam gerçekten çok zor geçti..Canım benimbirlikte başarcaz inanıyorum ya inancım gitgide güçleniyor
Kıııız
Akşamları daha erken yesen olmaz mı canım ?
Mesajı okuyunca yine enerji doldum
Maşallah canım sende bizim arkadaşımızZereno gibi büyük başarı sağlamışsın oda 120lerden düştü 83 lere..
Yolunu da uzun görme sakın bundan sonrası daha güzel olacak
Zaten eminim kendini daha sağlıklı hissediyosundur.
Yemek yemek bizim için bi zevk olmamalı asla. Habire ne yiyeceğini düşünen insanlardan olmamalıyız. Acizleşiyoruz resmen.
Görüntğ bozuluyo sağlık bozuluyo insan salmışlığa veriyo mislinleşiyo falan diye birsürü zarar sayabilirim..
Siz bunun bilincine çol güzel varmışsınız.
Tek başımıza da kalsak iştah coşmalarıda yaşasak kafamıza kilo vermeyi yerleştirip vazgeçmemeliyiz. Bende ne kadar hataya düşsemde öyle yaptım ve çok şükür ilerleme kaydediyorum
Teşekkür ederim
Yaaa işte bende de öyle oluyo
Sabaha iştah kalmıyo mide küçülüyor.
Bak bugüne daha adapte olacaksın kaptanım akşam daha kolay geçecek gör
Ben seni 50 düşünüyorum
Bende 54.1 geldim çok şükür
Yarına da 53.7 görürsem cumaya azda olsa ekside olurum inşallah
Aynenpis yağlar
Valla su ve yeşil çayın faydalarını gördüğüm için sonuna kadar katılıyorum.
Su içtikçe mide dolu oluyo açlığıda bastırıyo.
Yeşil çayda içince ödem falan kalmıyo.
Üstelik yeşil çay kesinlikle tok tutuyo
ben emziriyorum onun için yapamam ama çoook dikkat ederim emzirme de spor gibi çok kalori harcatıyor bu durmu avantaja çevirebilirim :)
Çevir tabiki canım..ben emziriyorum onun için yapamam ama çoook dikkat ederim emzirme de spor gibi çok kalori harcatıyor bu durmu avantaja çevirebilirim :)
Geçcek çünkü alışcaksın 2 günde.Ay kuzuu dün akşam gerçekten çok zor geçti..
Ölcem sandım bi ara ama yemedim şükür..
İnşallah canım kolay geçsin bu akşam..
Günaydın
Sen kaçta kalkıyosun canım?
kesinlikle canım kilolar çokken daha hızlı gidiyordu şimdi bazen gram bazen duruşlar ama pes etmek yokÇok teşekkür ederim canımBir çoğunuza göre yolum daha uzun ama Allahın izniyle bende hedefime ulaşacağım
Canım benimbirlikte başarcaz inanıyorum ya inancım gitgide güçleniyor
Ben seni 50 düşünüyorum
Bende 54.1 geldim çok şükür
Yarına da 53.7 görürsem cumaya azda olsa ekside olurum inşallah
Aynenpis yağlar
Valla su ve yeşil çayın faydalarını gördüğüm için sonuna kadar katılıyorum.
Su içtikçe mide dolu oluyo açlığıda bastırıyo.
Yeşil çayda içince ödem falan kalmıyo.
Üstelik yeşil çay kesinlikle tok tutuyo
Bence 50 ye düşersin sen bu gidişle. Önce bi 55 i gördeaynen canım benimde inancım gittikçe güçleniyor bu sefer olucak inşallah o özendiğimiz sımsıkı bacaklar kalçalar bizim
sen beni biraz daha gazlarsan 50 yi görmekde isticem
maşallah canım haftasonu kalıntılarında arınıyoruz
bencede yeşilçay ödem atmak konusunda birebir
Bence çek beb 163 botda 66 ile başladım yani boyumdan 3 birim üstteydim senin hedeflediğin gibi.ayperest yazınca çok kolaymış gibi geliyor 63 hedefimi 5li rakamlara mı çeksem diyorum :) tabi sonra vazgeçiyorum
Kuzum ben tlf. Den yazıyorum. Bilgisayarim yok yani. Nasil yapilir onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?