Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

diyetisyenim 65 yeter diyor bana ölçümlerime göre tabiki kas aoranım fazla 12 kg verdim 10 kg yağ 2 kg ödem. en son 69 ken ölçmüştü 4 kg daha yağdan ver 65 ideal diyor. ben 63 diyorum aradaki 2 kg opsiyon olsun diye :)

Gelelim benim motiveye. 3 gunde 1.5 kilo aldim. Nasil yine moralim bozuk anlatamam. Ha bu durum benim moralimi bozdurup surekli yememe neden oluyor. Kısir dongu yani. Kilo aldikca yiyorum yedikce kilo aliyorum.

Neyse psikolojik olarak da zor bir surecten geciyorum.bu sene ailemin ustunden firtina gecti sanki. Annem hasta babam hasta .. ablam ... abim mutsuz. ..
Iki cocukla ben mutsuz....hepimizin ciddi sorunlari var. annem benden is bekliyor. Cunku yapamiyor.sitem ediyor bana.Benim kendime faydam yok. Hic is yapasim gelmiyor. Yemek yapmak zor geliyor.

Bu psikoloji beni daha da kotu ediyor. Kucuk oglan cok yaramz .evin altini ustune getiriyor.

Yani kizlar nasil anlatayim cok ciddi sıkıntilarim var ve ben bunlarla basedemiyorum. Diyet de yapamiyorum. Cunku stresle daha cok yiyorum. Sosyal hayatim yok. Eve kapandim .kimseyle gorusmek istemiyorum da. Gorussem bile zevk almiyorum.

Kaptanim ben ayrilsam iyi olacak gruptan kendime de baskasina da faydam yok. Herkese teskkur ederim..
Belki bu sorunlar bitip kendime gelirsem gruba tekrar katilmak isterim. Tabi kabul edilirsem.
Herkese selamlar

günaydın kızlar nasılsınız :))

en son cumartesi günü tartılmıştım 69,9 idi
bu sabah 69,2 çıktım. fark: 700 gr çok mutlu oldum ya demek ki biraz daha gayret etsem iyi bir sonuç alabileceğim :)
canım kilolarımız yakın haydi yarışalım yemeyelim. sağlıksız ne varsa çıkaralım hayatımızdan bizde görelim 5li kilolar

Kaç yaşındasın bilmiyorum belki benden büyüksün daha tecrübelisin bilmiyorum. Ben 23 yaşındayım.
Öyle sıkıntılar yaşadımki boyumu aşan.
Mutsuzluktan herşeyden kopmuştum.
Dediğin gibi tek sevdiğim yemek yemekti belki de. Tamam aşırı bi kilom olmadı hiç bi zaman. Bana göre aşırıydı yinede. Neyse.
Bedenimden mutsuzdum.
Giydiklerimden mutsuzdum.
Banyoyu bile doğru dürüst yapmıyodum.
Ev işi falan ooo hak getire.
Hayatım karmakaranlıktı.
Sosyal hayat sıfırdı zaten.
İçim geçmişti ya bildiğin.
Geçen yıl başı kendimden geçercesine yemiş patlayacak gibi olmuştum.
Ne kadar yersem yeyim sütüm aynı miktardaydı. Belki de stresten olmuyordu bilmiyorum.
Zayıflamam gerektiğini biliyodum.
Zayıflamazsam hep mutsuz olacaktım biliyorum.
Sonra biçok bilgiyi edindiğim kk geldi aklıma.
Sırf zayıflamak için üye oldum.
Zayıfladıkça motivem arttı hayata karşı özgüvenim geldi.
Sonra koptum diyetten yapamadım izne ayrıldım. Kansızlıktan yapamamışım meğersem.
O ara motivasyonum yine düştü ufaktan bi kaosa daha girdim.
Tekrar başlamaya çalıştım olmadı. Hergün diyete başlayıp bıraktım. 2 ay falan başlayamadım.
Sonra buraya geldim 1 2 hafta adaptasyon süreci yaşadım.
Sonra tuttum ucundan işte neyse.
Sonra ne mi oldu ?
Ben hayata bağlanmaya başladım.
Kendimi sevmeye başladım.
Etrafımda halen bir yığın sorun var.
Ama ben kendime yöneldim. Zayıflayarak motive oluyorum sadece hemde.
Eğer ocakta buraya gelmeseydim belki şuanda daha tombik daha mutsuz olacaktım.
Senin başlayıp bozmaların seni yıldırmayacak habire tekrar başlayacaksın.
Vazgeçersen daha kötü olacak.
Madem hayatın kötü madem birsürü sorunun var o zaman biryerden çözmeye başla. Elinden gelenleri yap. Gerisini allaha bırak.
Eğerki benim gibi kansızlık ya da başka bi sağlık sorunun varsa onları hallet ilk önce.
Şurda 1 ayda 4 5 kg versen o göbekteki fazlalık gider.
O ferahlık sana iyi hissettirir.
Bu zamana kadarki almalarını vermelerini herşeyi boşver bi kenara koy şimdi.
Kendim için bişeyler yapmalıyım de.
Hiçbişey bi günde olmuyo. Bugün delicesine yerken yarın kıdım kıdım yiyerek mükemmel bi diyete giremezsin.
İlk önce su içmeyi akışkanlık edin. Bunun faydası göz ardı edilemez.
Sabah kahvaltısında yeşil çay içmeyi kendine şartla.
Sonraaa öğünlerde diyet gibi değildw ne istiyosan ye. Tek bi kural var 17 de kapatacaksın ağzını.
Krizlere girsen açlıktan ağlasanda yemeyeceksin. Yarın iyi hissedeceksin çünkü. Yarın ki iyi hissini düşünerek uyu.
Sıkılırsan gel burda muhabbet edelim :)
Hayatınu değiştirmek senin elinde.
Kendi gücünü farket.

canım öncelikle merhaba 3 günde 1,5 kilo almışsın diye problem olarak görüyosun ben cuma günü 59.8 ken 2 gün sonra 64.5 geldim ortalama 5 kilo ödem wc sorunu o bu bak hala veremedim pazartesi sabahı dedimki gülnur yazma ne dicen insanlara listeye girdim ama 5 kilo aldım mı.. öğleye kadar girdim çıktım yazmadım elim gitmedi yazılanları okudum ama üye girişi yapmadan girdiğimi kimse anlamasın diye :) sonra dedim ki kendime yazmayıp eskiyemi dönücen kendini o kilolu giydiği yakışmayan aynaya bakmak istemeyen herşeye olumsuz bakan kızmı olcaksın..
herkesin sorunları var kimsenin yok değil ayperest le benim yorumlarımı okuyanlar zannederki hayat bunlara toz pembe hiçde öyle değil.. kimsenin sorunlarını küçümseyecek değilim ama benim çektiklerimide inan kimse çekmemiştir hiçbir işim yolunda gitmez her bir planımda mutlaka bir aksilik olur tam isyan aşamasına geldiğimde diyorumki heralde ALLAH beni çok seviyo ahirette hiç bir problem yaşamıcam malum bu dünyada yaşamadığım kalmadı :) diyeceğim o ki birşeylerden vazgeçmek çözüm değil önemli olan sorunun üstüne gitmek keyif aldığın ufacıkda birşey olsa onlardan yapıp kendini motive etmek diyet yapma herşeyden istediğin kadar ye ekmek,pilav,makarna ve tatlı tüketmemeye çalış hiç yeme değil ama nefsini köreltcek kadar bide suyunu ihmal etmezsen zaten verirsin.. hiçbir şey kendimizden önemli değil ama bunu farketmiyoruz hep en geri plana kendimizi koyuyoruz.. 3 gün sonra 29 yaşım bitiyor bense anca 1 aydır kendimi farketmeye başladım kendim için bişeyler yapmaya inan okadar iyi geldiki kendimi sevmeye başladım aynaya bakıp beğenmeye başladım özgüvenim arttı insanlarla muhabbet etmeye başladım düşünkü 10 senedir çalışıyorum öncesi okul ama ben anca anca biyerlerde konuşup fikrimi söylemeye başladım..yarın çok geç olmadan gün dediğin bugündür..

Ne güzel yazmışsın
Bende valla kendimi farkettim. Kendimi daha seviyorum daha da seveceğim.
Ne diyoruz ?
İlk önce "canım kendim"

Ne güzel yazmışsın
Ne diyoruz ?
İlk önce "canım kendim"
senden sonra aştım kendimi düşüncelerimi dile getirmeye başladım aynanın karşısına geçip yanaklarımı sıkıp çok tatlıyım diyip kendime gülümsüyorum

36 yasindayim canim. iki yil oncesine kadar iyiydim canim. Dogumdan sonra 70 kiloydum. Sut az olunca yedim yedim ve 90 i gordum saka gibi ama 20 kusur kilo aldim. Emzirme surecinde. Neyse vermeye basladim 82 ye dustum. Sonra hayatim allak bullak oldu. Burada aciklayamacagim ama elimde olan seyler degildi.

Kendi derdimle ugrasirken ailem alt ust oldu. Herkes derbeder. Kendi derdimi unuttum. Teselli olmaya basladim. Ama olmuyor etrafimda herkes mutsuz. Gulmeyi unuttum. Bazen 3 te uyanip bir daha uyuyamiyorum. Neyse yasam enerjim yok.
Kotu bir sey ama artik kiyamet kopsun istiyorum.

Teşekkür edrim .allah razi olsun uzun uzun yazmissin.

İnsanlar zaman zaman yaşıyo böyle şeyler malesef
Sende anladığım kadarıyla kilondan rahatsız olmuşsunki bu işe girişmişsin.
Zaten kötü olan hayatına bide diyetteki başarısızlıklar eklenince motivasyon iyice düştü tabii.
Ama bence bırakma.
Biyerden ayağa kalkman lazım.
Burdan başla.
Sana destek oluruz hepimiz

Teşekkür ediyorum kuzum. Tum dediklerinde haklisin ama benim gucum yok sanirim. Inanc konusunda zayifladim. Bedenen zayiflayamasam da.

Kotuluk edenlerin yaptiklari yanina kalinca ben mi hakediyorum diye dusunmutor degilim. ..
Insanlardan uzaklastim ya resmen. Cikar amacli yasayanlari gorunce.

canım eğer bizim desteğimiz yeterli gelirse ne zaman istersen yaz biz buradayız elimizden geldiğince destek oluruz birbirimize ama insanları kabul et artık herkes nankör herkes çıkarcı kendini kullandırdığın sürece iyisin yoksa kötü ama şunu unutma hiç bir iyilik ve kötülük yapanın yanına kar kalmaaz ALLAH acele etmez kul gibi..

08.30
1 türk kahvesi
Biraz cips
2 minik gofret

09.00
2 dilim tereyağlı reçelli ekmek
1 kupa yeşil çay

12.30
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt

15.00
1 minik gofret

16.00
Peynirli salata

18.00
1 kupa yeşil çay

3.5 lt su
Leslie 1 mile express

Biraz cısslı görünüyor ama erken yedim sıkıntı görmüyorum o yüzden

Kuzum ben tlf. Den yazıyorum. Bilgisayarim yok yani. Nasil yapilir onu da bilmiyorum.
Canım listeyi takıma ben getiririm.. Sen kiloları takip ediceksin.. Kızlar kilolarını ekliyor zaten.. Hesaplamayı yapıp hoop paylaşıma götürceksin..
Ve ve vee nerelerdesin kuzu.. Daha sık girermisin takıma lütfen..

Tamam canım.. Sen nasıl istersen..

Ne güzel yazmışsın
Ne diyoruz ?
İlk önce "canım kendim"
kızlar harikasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…