Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun canım bende atlıyorum hayali ipimle başladım önce kollarımı çevirip zıplıyodum kendim sayıyodum yada kronemetre açıp dakikada kaçtane atlıyosam çarpıyodum dün ip aldım netten sipariş verdim fanatik galatasaraylı bir insana fenerbahçeli bir ip geldi daha bi hırsla atlarım diye kendimi ikna ettim eve gittim hemen bir heycanla başladım ama her çevirdiğimde saymıyo bide ona gıcık oldum

Selamın aleyküm arkadaşlar 9 ay önce doğum yaptım güzeller güzeli bir kızım var:)) doğuma 65 kiloyla gittim sayılır 60la çıktım . Bir ay sonra 56 kiloya düştüm.(normal doğumun ve normal doğum için yapılan egzersizlerin faydaları). Eşim kiloya takıntılıdır. :') Eşimle iddiaya girdik 50 kilo olacağıma dair. Diyetisyene gittim. Evimize en yakın olan Saygı hastanesine, Ayşe Betül Mutlu doktor hanıma :)) çok memnun kaldım bi haftada yaklaşık 4 kilo verdim ki normal günde verdiği listedeki kadar yemek yemiyordum. Benim yeme düzensizliğimi düzene soktu. Kuvvet verecek zinde tutacak besinlerle destekledi. Ona diyetisyen doktoru olarak diil de piskolojik destek almak için gitmişim gibi oldu. Lohusalık ruh halime çok iyi geldi. Kendisinde insanı motive eden pozitif bir enerji var. Tabi istediğim kiloya kısa zamanda düşünce hayat meşgalesi de derken gidemedim ama sosyal hesaplardan hala takipteyim. Velhasılı kelam kendimi saldım ve 55 kiloya tekrar döndüm. Hedefim daha fazla kilo almadan sağlıklı bir şekilde kilo kaybetmektir. Sizleri seviyorum Allah yardımcımız olsun

a.s. tebrik ederim canım seni birde senden bir ricam olcak acaba listeni paylaşabilrimsn bende dediğin gibi çok az yiyorum ama kilom çakıldı kaldı gitmiyo

Arkadaşlar günlük menüyü 1.sayfada yer alan kurallar çerçevesinde gün sonunda mı yapıcaz? Kurallarda görsel olarak paylaşım yazıyor ama kaptanımız gerek yok demişti sanırım.

Arkadaşlar günlük menüyü 1.sayfada yer alan kurallar çerçevesinde gün sonunda mı yapıcaz? Kurallarda görsel olarak paylaşım yazıyor ama kaptanımız gerek yok demişti sanırım.
gün sonunda yapıyoruz canım resime gerek yok

sabah ....
oğlen...
akşam...

aralar su ve spor olarak saatde belirtiyoruz

Merhaba kızlar eve yeni geldim bir kase meyveliyoğurt yedim sabahleyin bir simit ve karper peynir öğleyin de iki kepçe kuru fasulye ve iki kepçe pilav yedim iki dilim ekmek ile
Akşam içinse bir kase çorba içip günü kapatayım diyorum
Spor olarak 2 mil yürüyeceğim

Ben sabah 4-5 bebe bisküvisi yedim sütün içine katıp :))
Öğlen işyerinde köfte -patates yemeği vardı çok az pilav ile onu yedim. 2 bardak ayran içtim yanına
Akşamada yoğurt çorbası ve taze fasülyem var bol yoğurtla onları yerim :)))

afiyet olsun canım su ve bitkiçayı yokmu :)

afiyet olsun canım su bitkiçayı spor yokmu :)

afiyet olsun canım su bitkiçayı spor yokmu :)

Teşekkür ederim canım :)
Su yaz-kış çok içerim zaten , gripliyim diyede bi adaçayı içtim bugün :)
Spor yapabilir miyim bilmiyorum, eve geçip yapacaklarım etrafı toparlamak, yemek yapmak, ütü yapmak . Bunlar spor sayılırmı ki

Yoğurt ve meyve dışında sadece karbonhidrat almışsın aslında canım. Kuru fasulye, pilav, çorba hepsi ekmek yerine yenen şeyler. Bu zamana kadar böyle yapıp başarılı olmuş olabilirsin, bilmiyorum ama birbirimizin menüsünü yorumlamamız lazım diye söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…