2 yaşı doldurmuş bebeklerin annelerinin paylaşım alanı

teşekkür ederim beyaz toprak:)
büyüdükçe dertler azalır sanıyordum ama öyle olmayacak galiba şu iki yaş sendromu ile ilgili yazdıklarınızı okudum da korktum şimdiden...

merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum abimin kızı 2 buçuk yaşında doğduğundab beri kabızlığı wardı sık sık şimdilerde iştahı da pek yok ve yine kabız olmuş kaç gündür kıvranıyomuş yavrum neler yapabiliriz ılık su içirindedim kuru kayısı kaynatıp suyunu içirebilir yada yedirin dedim yemiyoda hiç bişey benim 9 aylık kızım war böyle bişey yaşamadık hiç o yüzden tecrübem yok sizin kabızlık için belli tarifleriniz filan war mı söylermisiniz....teşekkürler şimdiden

canım bu dediğini büyük kızımda yaşadım ve şimdide küçük kızımda yaşıyorum
2 yaşını bitirdi kızım çok ağıtçı her istediğini ağıtla yaptırmaya çalışıyo
bundan öncede her tarafı karıştırırdı dağıtırdı.şimdi o huyu pek kalmadı ama aşırı sinirli ve hırçın oldu
sürekli ağlayarak dediğini yaptırmaya çalışıyo.bide bana çok düşkün adeta bana yapışıyo:bbo:
valla bazen çok bunaltıyo ne yapacağımı bilmiyorum:çok üzgünüm:

arkadaşım birde zeytin yağı içirmeyi denesinler ben yarar gördüm

Benim de iki oglum var büyügü 6 kücügü ise 2 😊
Büyük oglumun 2. Yasi cok fenaydi cok zor gecirdik...

Dedigim dedik caldigim düdük misali 😄

Simdi aynı inatlasmalar her istediginin olmasını bekleyen bir yaramazım daha var ..

Ve malesef karsı koydugumuzda fena derece sinir yapıyor kendisini yerden yere atıyor etrafa saldırıyor 😔
Onun da cözümünü buldum öyle anlarda hemen kucagıma alıp gögsüme yatırıyorum sırtını oksuyorum anında sakinlesiyor 💜

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iji yaş anneleri cocuklarinizin sosyallesmesi ne durumda arkadaslatiyla bir araya geldiklerinde ne yapiyolar

Iji yaş anneleri cocuklarinizin sosyallesmesi ne durumda arkadaslatiyla bir araya geldiklerinde ne yapiyolar

Benim oglumun bu yıl kıskanma paylasma ma gibi bir durumu var aslinda abi si ile hic bir sekil de oyun kuramıyor hersey beniiiiiim :)
Ama ben bunlarin gecici bir dönem olduguna inaniyorum...

Arkadaslariyla da her zaman paylasmasa da cok güzel oyun kurdugu zamanlarda oluyor..

Disarda isek cocuk parkinda kaymak kovalama kumda oynama veya...

Lego oyunu vazgecilmezimiz ama yanliz oynama kendi yapicak kendi bozucak...

Eger 3-4 erkek cocugu bir aradaysa oyundan sıkılıp bu sefer bogusma güres moduna geciyorlar :)

Benimkide sizinki gibi bazen cok guzel oyun oynuyor ama cogunluk arkadasinin elinde ne varsa elinden onu almak istyor arkadaşı dediysem ondan iki yas büyük ve ben cok üzülüyorum boyle yaptigi icin acaba hep böyle bencilmi kalicak diye maddi durumum olsa kres dusunuyorum

Üzülme canim bunlar gecici dönemler ilk oglumda cok sıkıntılarım oldu ama doktorumuz sagolsun bunlarin hep gecici dönem oldugunu her yasin ayri bir sendromu oldugunu aciklamisti ...

Ben yurt disindayim 3 yasinda anaokuluna baslicak oglum eminim ki orda paylasmayi oyun kurmayi daha iyi bir sekilde ögrenicek

Büyük oglum suan 6 yasinda onun icin cok kiymetli oyuncaklari var kardesi genelde oyuncaklara zarar verdigi icin paylasmak istiyor ama tabii bu da gecicek insallah ;-)

Tesekkur ederum paylasimlarin icin nasip olursa bende 3 yasinda kres dusunuyorum tek korkum cok hasta olmasi kreste

Tesekkur ederum paylasimlarin icin nasip olursa bende 3 yasinda kres dusunuyorum tek korkum cok hasta olmasi kreste

evet ama bunlar olucak canim cocuktan cocuga degisiyor bazi cocuklar grip olarak atlattigi virusu diger cocuk bronsit ile atlatiyor ama sıkma canini hem cocuklar daha fazla bagisiklilik kazaniyor gücleniyor ;-) sen asılarına dikkat et gerisini simdiden düsünüp sıkma kendini

Beni arkadas eklermisin ben eklemseni bilmoyorum yine konusuruz

Beni arkadas eklermisin ben eklemseni bilmoyorum yine konusuruz

Burda arkadas eklene biliyor mu bende bilmiyorum canim malesef

Özel msj larina bak canim

Size yine birsey danisicam oglumla artik gezmelere basladik fakat gttigimiz yerde cocuk vs yoksa ortadaki sus esyalariyla oynamaktan kendini alamiyo bunun icin napmaliyim

Canim bence bunun bir kac nedeni olabilir...

Kendi doktorumudan bildiklerim ...
Ya cocugun icin yaninda kücük bir kücük canta sevdigi oyuncak bulundurucaksin...

Ya sizi arkadasinizdan kiskaniyor ve dikkati kendi uzerine cekmeye calisiyor onunla ilgilenmen icin...

Yada merak edip tanimaya kesfetmeye caliyor ...

Kac yasinda oglun canim ?

Kus bakmayin bildirim gormedim mesaj kutumda tam iki bucuk yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…