Günaydın Herkeseeeeeeeeee
Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥ ♥
Başlangıç kilom = 85,2
Şuanki kilom = 83.5
masall çok iyi yaa 1,7 kg vermişin ne kadar zamanda verdin bunu devam pes etme duraklama dönemlerinde suyada ağırlık ver su içmek çok etkiliyor metabolizmayı hemde cildede iyi geliyor ben bir haftadır 1,5-2 lt içmeye çalışıyorum( genelde 6-7 bardakta kalıyorum) güzel değişimler gözlüyorum cilt tedavisi görüyorum çillerin gitmesi için geceleri krem sürüyorum oda cildi ince ince soyuyor fazla hasar olmaması için dr hem içten hem dıştan nemli tut cildini dedi. eskiden 2-3 bardak içerdim günde
Teşekkür ederim canım daha daha çokları başına inşallahbir haftada verdim canım 1.7 diyete başlayali 1 ocakta 1 ay olacak
bakalım inşallah bütün kilolardan kurtulcaz bende çok içmeye çalışıyom ama kış olunca yazdaki kadar olmuyoevet cildede iyi geliyo
su gelmez mi inş. pürüzsüz olur cildin
teşekkür ederim inş yaa 1 ayda toplamda kaç kg verdin. bende hırs yaptım vericem bazen kaçamaklarım oluyor ama kaçamak yaptığımda bir sonraki öğün kaçamağı teafi ediyorum bu şekilde deneliyorum. topkek konunu okudum gerçekten çok haklısın yaaa ben 45 dk kondisyon bisikleti sürüyorum göstergesine göre 450-500 kalori yakmış oluyorum ama bence daha fazla olmalı bacaklarım uyuşuyor yorgunluktan bisikletten inice 20 dk kendime gelemiyorum :)) tüm bunların yanında bir çikolata kalorisi yakmış oluyorum bisiklete binmeye başladığımdan beri daha dikkat ediyorum yediklerime :))) o yorgunluk boşa gitmesin bari :)))
İyi günler hepinize melekler,
Pazartesi hep diyet günü olur malum ama 20-25 kilo vermek ne güzel bir konu başlığıdır ya versem manken gibi olurdum kesin:)
Bende motive edecek bu yolda birlikte olacağım arkadaşlar arıyorum
Forumda daha yeniyim çok doğru etkin kullanamıyor olabilirim
3,5 ay önce 102 kiloydum
Şimdi 89 ama bu yenı yılda 65 leri görmeliyim arkadaş olalım mı?:)
Pazartesi hep diyet günü olur malum ama 20-25 kilo vermek ne güzel bir konu başlığıdır ya versem manken gibi olurdum kesin:)
3,5 ay önce 102 kiloydum
3,5 ay önce 102 kiloydum
mutlu seneler umarım hayattan tüm beklentilerinizi 2014 karşılar :)))
kızlaarrr kızın banadövün beni yaaa durduramıyorum tatlı yemekten alıkoyamıyorum kendimi
gunaydin masall:)) nasilsin??Günaydın elaprensess , 34bta26 , funsui herkese Hayırlı Sabahlarrr
mutlu seneler umarım hayattan tüm beklentilerinizi 2014 karşılar :)))
kızlaarrr kızın banadövün beni yaaa durduramıyorum tatlı yemekten alıkoyamıyorum kendimi
gunaydin masall:)) nasilsin??
himmmm demek kilolarini cok seviyorsun.. onlardan ayrilmamak icin tatli yiyorsun... dombili baykus olmak hic umrunda degil :))))demek bir anlik zevkler senin icin yeterli... iradesiz olmak umrunda bile degil
(dövmekten beter edim dedim kikiki:)))) )
gunaydin masall:)) nasilsin??
bayıldım cevaplarına:)bende kilo vermek istiyorum ama yardıma ihtiyacım var tek başıma beceremiyorum birilerinin beni bıraktığım noktada desteklemesi lazım. bu konudaki en büyük destekçim eşim ama oda bazen yeterli gelmiyor . biri ben durdursun tam bir tatlı aşığıyım boyum 1,70 kilom 83 doğum yapalı 7 ay oldu ve emziriyorum. daha doğru düzgün spora başlayamadım. burda herkesin önünde söz verip yeni yıla düzenli beslenip ardından spor ile devam etmek istiyorum. 15 ilo fazlam var. irademe hakim olmam lazım.. yardım edin kızlarr. bölgesel fazlalıklarım var özellikle bacaklarda ve basenlerde.
İyiyim canım sen nasılsın
bende iyiyim gece hic uyumadim:)) kizim uyumadi benide uyutmadi))oma buna karsi cok iyiyim...sanirim yil basi oldugu icin .. .. cam agaci aldik onu susledim... aksam yemek yapicam... ama kendime diet yemegi bu gun yilbasi olsada bozmak yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?