20-25 kilo vermek istiyorum

Günaydın Herkeseeeeeeeeee

Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥ ♥

Başlangıç kilom = 85,2

Şuanki kilom = 83.5

masall çok iyi yaa 1,7 kg vermişin ne kadar zamanda verdin bunu devam pes etme duraklama dönemlerinde suyada ağırlık ver su içmek çok etkiliyor metabolizmayı hemde cildede iyi geliyor ben bir haftadır 1,5-2 lt içmeye çalışıyorum( genelde 6-7 bardakta kalıyorum) güzel değişimler gözlüyorum cilt tedavisi görüyorum çillerin gitmesi için geceleri krem sürüyorum oda cildi ince ince soyuyor fazla hasar olmaması için dr hem içten hem dıştan nemli tut cildini dedi. eskiden 2-3 bardak içerdim günde

Teşekkür ederim canım daha daha çokları başına inşallah bir haftada verdim canım 1.7 diyete başlayali 1 ocakta 1 ay olacak

bakalım inşallah bütün kilolardan kurtulcaz bende çok içmeye çalışıyom ama kış olunca yazdaki kadar olmuyo evet cildede iyi geliyo

su gelmez mi inş. pürüzsüz olur cildin

teşekkür ederim inş yaa 1 ayda toplamda kaç kg verdin. bende hırs yaptım vericem bazen kaçamaklarım oluyor ama kaçamak yaptığımda bir sonraki öğün kaçamağı teafi ediyorum bu şekilde deneliyorum. topkek konunu okudum gerçekten çok haklısın yaaa ben 45 dk kondisyon bisikleti sürüyorum göstergesine göre 450-500 kalori yakmış oluyorum ama bence daha fazla olmalı bacaklarım uyuşuyor yorgunluktan bisikletten inice 20 dk kendime gelemiyorum :)) tüm bunların yanında bir çikolata kalorisi yakmış oluyorum bisiklete binmeye başladığımdan beri daha dikkat ediyorum yediklerime :))) o yorgunluk boşa gitmesin bari :)))

İyi günler hepinize melekler,
Pazartesi hep diyet günü olur malum ama 20-25 kilo vermek ne güzel bir konu başlığıdır ya versem manken gibi olurdum kesin:)
Bende motive edecek bu yolda birlikte olacağım arkadaşlar arıyorum
Forumda daha yeniyim çok doğru etkin kullanamıyor olabilirim
3,5 ay önce 102 kiloydum
Şimdi 89 ama bu yenı yılda 65 leri görmeliyim arkadaş olalım mı?:)

Ayy çok haklısın insan öyle yorulunca tabi herşeyden önce istemek lazım :)

Canım ben 90 kilo ile başladım şuanda 83.5 oldum maşallah maşallah başlayalı 28 gün oldu nasıl verdim bende bilmiyorum galiba

ödemlerimle yollarımız ayrıldı

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

çok başarılı inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde kavuşursun 13 kilo vermen çok güzel bir başarı azminin devamını dilerim :)))

hosgeldinnn aramiza :)))))

Menüm...

Sabah = 3/4 domates + yarım salatalık + 3-4 dal roka + 2 dilim peynir + 1 dilim tam buğday ekmeği + şekersiz çay

Ara Öğün = küçük bir elma + 2 çiğ badem + 2 çiğ fındık

Öğle = 1 porsiyon haşlanmış karnıbahar + 1/4 domates + yarım salatalık + 3 yemek kaşığı şeker pancarı haşlaması + 1 dilim ekmek

Ara Öğün = 1 tane elmalı top+ 1 fincan yeşil çay

Akşam = yok

sabah: yok
oglen: 2 grisini biraz peynir
3/1 ananas
firinda levrek( sade yagsiz direk firinda) biraz roka
4 fincan kahve ictim gun boyu

200 sag bacak 200 sol bacak indir kaldir
ic bacak sag 50 sol 50
arkaya 100 erde ole...
diz ustunde bacak acma sag 50 sol 50 makas hareketi 100
30 diz ustu sinav
50 ser kol hareketi plates lastigi ile
yarim mekik 10 (bu bir denemeydi ins artiririm):))))))
gun boyu bu kadar ama yatana kadar zamanim varrr...:)))))

gunaydin kizlar herkeze iyi yillaaaaaaarrr!!!!

umarim bu yil herkes icin cok iyi gecer.. en basta saglik diliyorum
herkeze... mutluluk, huzur, basari,kazanc eksik olmasin hayatinizdan... sevdiklerinizle beraber... mutlu seneler....

bide incecik bir yil diliyorum:))))))

evettt gelelim kahvaltima :)))
bir yumurta bir kepek ekmegi az peynir
simdi kahve icicem

mutlu seneler umarım hayattan tüm beklentilerinizi 2014 karşılar :)))

kızlaarrr kızın bana dövün beni yaaa durduramıyorum tatlı yemekten alıkoyamıyorum kendimi

Günaydın elaprensess , 34bta26 , funsui herkese Hayırlı Sabahlarrr

kızlaarrr kızın bana dövün beni yaaa durduramıyorum tatlı yemekten alıkoyamıyorum kendimi

Canım kendine hakim ol canın isteyebilir ama yeme meyve yemeye çalış eğer bulabilme imkanın varsa 3-4 tane badem ye kan şekerini

düzeltir. Dövmek yada kızma yok ama güçlü ol onları yemeden de yaşayabilirsin ama kilolarla çekeceğin zorlukları düşün

Günaydın elaprensess , 34bta26 , funsui herkese Hayırlı Sabahlarrr
gunaydin masall:)) nasilsin??

himmmm demek kilolarini cok seviyorsun.. onlardan ayrilmamak icin tatli yiyorsun... dombili baykus olmak hic umrunda degil :))))demek bir anlik zevkler senin icin yeterli... iradesiz olmak umrunda bile degil
(dövmekten beter edim dedim kikiki:)))) )

bayıldım cevaplarına:) bende kilo vermek istiyorum ama yardıma ihtiyacım var tek başıma beceremiyorum birilerinin beni bıraktığım noktada desteklemesi lazım. bu konudaki en büyük destekçim eşim ama oda bazen yeterli gelmiyor . biri ben durdursun tam bir tatlı aşığıyım boyum 1,70 kilom 83 doğum yapalı 7 ay oldu ve emziriyorum. daha doğru düzgün spora başlayamadım. burda herkesin önünde söz verip yeni yıla düzenli beslenip ardından spor ile devam etmek istiyorum. 15 ilo fazlam var. irademe hakim olmam lazım.. yardım edin kızlarr. bölgesel fazlalıklarım var özellikle bacaklarda ve basenlerde.

hosgeldin aysegul sen vermek istersen sana destek olurum seve seve :))) boyun uzunmus bu bir avantaj ... emzirdigin icin... siki bir diyet yerine daha dikkatli olmalisin tatli yeme... porsiyonlarini kucuk tut. birazda bolgesel hareketler yapmalisin emzirdigin icin kolay verirsin sadece biraz dikkat.. ve irade 15 kilo verilmicek bi kilo degil.

İyiyim canım sen nasılsın

bende iyiyim gece hic uyumadim:)) kizim uyumadi benide uyutmadi))oma buna karsi cok iyiyim...sanirim yil basi oldugu icin .. .. cam agaci aldik onu susledim... aksam yemek yapicam... ama kendime diet yemegi bu gun yilbasi olsada bozmak yok...

bende iyiyim gece hic uyumadim:)) kizim uyumadi benide uyutmadi))oma buna karsi cok iyiyim...sanirim yil basi oldugu icin .. .. cam agaci aldik onu susledim... aksam yemek yapicam... ama kendime diet yemegi bu gun yilbasi olsada bozmak yok...

Evet bozma aferin seni tebrik ediyorum

Bende karnıbaharlı patatesli graten diye bi yemek yaptım sadece haşlamasını dün yedim bugün canım istemedi internetten buldum

tarifi bakalım güzel olacak mı karnıbaharın kalorisi çok düşük ve tok tutuyo o yüzden sadece ben yiyorum evde kimseye yedirtmiyorum

bakalım nasıl olacak çok acıktım halbuki sabah kocaman bi portakal yemiştim:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…