julı sen bılırsın bu ısı sence nasıl olması gerekıyone alakaaaaaaaaa ama yaaaaa
julı sen bılırsın bu ısı sence nasıl olması gerekıyo
adam bna zam yapcaktı soz verdı yapmak zorunda sımdı asgarı ucrete devlet zam yapıyo zaten ...
alt tarafı 775 olan maasım 900 olcaktı bunun pıslıgını yapıyor yanı
yanı ya asgarı ucrete zam gelınce zam alcalsın yda bız yapcaz boyle bı secım mı var yanıisteseee yapar cnmmmmm onun canı yapmak istememişşş
julia ya katılıyorum onun canı zam yapmak istemiyor ve sömürmeye calısıyorlar seni müsaade etmee derim canımyanı ya asgarı ucrete zam gelınce zam alcalsın yda bız yapcaz boyle bı secım mı var yanı
kabul etmıycem bende burdfakı adam aldı benı ıse onunla oyle konustuk bn kabul etmıyorum dıcem ...julia ya katılıyorum onun canı zam yapmak istemiyor ve sömürmeye calısıyorlar seni müsaade etmee derim canım
günaydın
Napıyorsun sagapom rapi çok mu seviyorsun
julıa hılal boleyn ınanın bende bıktım artık sabrım kalmadı ...
ya adam ıse gırerken bna dedıkı ısı ogrenınce zam yapcam sana ... eee 1 sene olmus zam bnm hakkım degılmı sımdı ?
ılla asgarı ucrete zam gelınce zam almıssın sen sımdı yapmaycaz dıyo genel merkezdekı salak kabul etmıycem bole bıseyı
müzik dinliyorum canım rapı bir kaç yıl önce çok severdim şimdide seviyorum ama eskisi gibi değil :)
bıyerı pıs gorduklerınde burayı temızle demeyı bılıyorlar , oglen olmadan bgn su yemegı yap dıye sıparıs vermeyıde bılıyorlar Allah a cok ınanıyorlar mıs ya namazında nıyazında ınsanlar bıse sozde bn kımsenın kurusunu yemem dıyede konusuyo herkese umarım bnm hakkım onların burnundan fıtıl fıtıl gelsın ınsallahcanım sen yeni iş bakma işini yoğunluştır birazöyle sey olur mu ya, ben hayatımda hiç çalışmadım ama bu konuda adım gibi eminim öyle sey olmaz, asgari ücretle ömür boyu çalıştıracaklar seni 10 tl20 tl zam gelir artık yılda.. çok sinir oldum yaa, insanlıktan nasibini almamış bunlar, oadan ayrılmaya bak ama emin ol, sen ayrılırken ah etsende etmesende öbür tarafta cekecekleri var canım bunların, allah senin çektirdikleri sıkıntıların cezasını elbet verecektir...
iyiyim limonummm, sen nasılsınn ? ayran içtik ayrı düştük gibi olduk, göremiyorum seni hiç..hilal nasılsın tatlım?
bıyerı pıs gorduklerınde burayı temızle demeyı bılıyorlar , oglen olmadan bgn su yemegı yap dıye sıparıs vermeyıde bılıyorlar Allah a cok ınanıyorlar mıs ya namazında nıyazında ınsanlar bıse sozde bn kımsenın kurusunu yemem dıyede konusuyo herkese umarım bnm hakkım onların burnundan fıtıl fıtıl gelsın ınsallah
sıze yazdıktan sonra yıne konustum bn genel merkez ne derse onu yapmak zorundayım bılıyorsun ıslerımız dustu nasıl zam vereyım bılmem ne dedım kı ısler dustuyse dustu bn burda hergun ustume dusen gorevı yapmıyomuyum yapıyorum yılda bı 40 tl zammı olacak ne kadar komık dedım bn burda herkesden fazla ıs yapıyorum dedım anlamıyo kızlar hakkımı vermek ıstemıyo yanı anlayacagınız cok uzgunum kırgınım 1 senelık emegım heba oldu gbı bırsey suan ... ne dıyecegımı bılemıyorum defolup gtmek ıstıyorum burdan bıan once
iyiyim limonummm, sen nasılsınn ? ayran içtik ayrı düştük gibi olduk, göremiyorum seni hiç..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?