20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ne alakaaaaaaaaa ama yaaaaa
julı sen bılırsın bu ısı sence nasıl olması gerekıyo
adam bna zam yapcaktı soz verdı yapmak zorunda sımdı asgarı ucrete devlet zam yapıyo zaten ...
alt tarafı 775 olan maasım 900 olcaktı bunun pıslıgını yapıyor yanı

isteseee yapar cnmmmmm onun canı yapmak istememişşş

julia ya katılıyorum onun canı zam yapmak istemiyor ve sömürmeye calısıyorlar seni müsaade etmee derim canım
kabul etmıycem bende burdfakı adam aldı benı ıse onunla oyle konustuk bn kabul etmıyorum dıcem ...
sımdı konustgmz gbı olsun dıcem snra asgarı ucrete zam gelınce gelsın o zamn dıcem
zaten baska ıs bakıyorum ıns duzgun bıyer bulayım hemen gtcem burdan ahlakszlar ya

cok uzgunum ya bı dun kafam rahatlamıstı bıraz zam aldım dıye sevındım bgn yıne uzulecegm bısey cıktı

sagolun kızlar ... kafam o kadar bozuldu kı anlatamam ya...

canım sen yeni iş bakma işini yoğunluştır biraz öyle sey olur mu ya, ben hayatımda hiç çalışmadım ama bu konuda adım gibi eminim öyle sey olmaz, asgari ücretle ömür boyu çalıştıracaklar seni 10 tl20 tl zam gelir artık yılda.. çok sinir oldum yaa, insanlıktan nasibini almamış bunlar, oadan ayrılmaya bak ama emin ol, sen ayrılırken ah etsende etmesende öbür tarafta cekecekleri var canım bunların, allah senin çektirdikleri sıkıntıların cezasını elbet verecektir...

bıyerı pıs gorduklerınde burayı temızle demeyı bılıyorlar , oglen olmadan bgn su yemegı yap dıye sıparıs vermeyıde bılıyorlar Allah a cok ınanıyorlar mıs ya namazında nıyazında ınsanlar bıse sozde bn kımsenın kurusunu yemem dıyede konusuyo herkese umarım bnm hakkım onların burnundan fıtıl fıtıl gelsın ınsallah
sıze yazdıktan sonra yıne konustum bn genel merkez ne derse onu yapmak zorundayım bılıyorsun ıslerımız dustu nasıl zam vereyım bılmem ne dedım kı ısler dustuyse dustu bn burda hergun ustume dusen gorevı yapmıyomuyum yapıyorum yılda bı 40 tl zammı olacak ne kadar komık dedım bn burda herkesden fazla ıs yapıyorum dedım anlamıyo kızlar hakkımı vermek ıstemıyo yanı anlayacagınız cok uzgunum kırgınım 1 senelık emegım heba oldu gbı bırsey suan ... ne dıyecegımı bılemıyorum defolup gtmek ıstıyorum burdan bıan once

hilal nasılsın tatlım?
iyiyim limonummm, sen nasılsınn ? ayran içtik ayrı düştük gibi olduk, göremiyorum seni hiç..

allah yardımcın olsun canım, ben işsizim, işsizlik evde durmak çok zor ama seninki de zor evet...

iyiyim limonummm, sen nasılsınn ? ayran içtik ayrı düştük gibi olduk, göremiyorum seni hiç..

.

aynen öyle oldu tatlım denk gelemedik mesajın gitmemesine çok sevindim. hilalcim senden bir söz istiyorum 1 hafata boyunca ilgi itediğini hç belirtme ima da da bulunma ve sende çok ilgilenme bırak kendş fark etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…