20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

evet üstüne gittim inşallah ayrılmaz diyeceğim ama ayrıldı işte yok aramam zaten asla aramam ama o beni arasa bile bir gün arkadaş olarak arayacaktır, ben arkadaş olmak istemiyorum ki...
Umarım dediğin gibi olur, inş dediğin gibi olur. Allahtan dileğim bu benimde..
tatlım senın ıcın herseyın hayırlsıını dılerım Allah tan erkekler boyle ıste bı gun canı cıgerısın bıgun dıs kapının mandalısın

amin inş cnm, öyle tabi, hayırsızsa olmasın zaten ama inş. hayırlıdır. Evet demek ki neymiş, körü körüne bağlanmayacakmışız...

tabıkı canım karsındakı erkegı herseyın yapmayacaksın yoksa bı tarafları kalkıyor bunların

sıkma sen canını bu konudan knuşmayalm da dikkatin dağılsın canmmm sürekli knuşursakkk daha çok takarsınnn özgeyi evlendiriyoruz gell vtandaşş gelll

hahahahh yaşlanmış tabiii kıııızzzz bide hemencik evlenmek istiyomuşş falaaan yaşım geçiyo dieee

amannn ne evlenmesı bacım ya =)) daha bnm yasım kac ...
hem bn evlendım blıomusun ayrıldım ama 1 sene sonra

eneee hadi bee kekleme kız beni

valla kız hemde lıse sonda kacmıstım hatta ,
ama evlılık gbı degıldı bnmkı okula gttım btrdım 1 seneye yakın beraber kaldık ıste snra ayrıldım ben
okulu btrmek ıcın de nıkah yapmamıstım ole gttı =)

sıkma sen canını bu konudan knuşmayalm da dikkatin dağılsın canmmm sürekli knuşursakkk daha çok takarsınnn özgeyi evlendiriyoruz gell vtandaşş gelll

hahahhahahha kımle evlendrıyon muhendısle mı ?

ben gdıyorum sımdı 1 saat sonra fılan gerı gelırım sekerler hılal kendını uzme sakın bacım

ayy deliii seniiii

hahahhahahha kımle evlendrıyon muhendısle mı ?

heee

ben gdıyorum sımdı 1 saat sonra fılan gerı gelırım sekerler hılal kendını uzme sakın bacım

tmm canım görüşürzzz

amannn ne evlenmesı bacım ya =)) daha bnm yasım kac ...
hem bn evlendım blıomusun ayrıldım ama 1 sene sonra
kızzzzzzzzz nelerr diyosunn naptın sen öyleeeee şok olduumm

HERKEZLERE BENDEN Hem ^^iyi geceler ^^hem günaydın^^ diyim arası olsun :26:
günaydınn canımmm gece mesaisi yapmıssın anlaşılannn...

ben 25 yaşındayım,öğretmenim. bir kus bir barısık giden 1 buçuk senelik bi ilişkim var.
hoşgeldiin canım ben de öğretmenimmm benim ilişkimde öyleydiii 1 yıl oldu bizim dee... öğretmen mi senin ki de?

sosya bilgiler öğretmeniyim cnm sen ne okuyorsun?

ne güzel böyle herkez öğretmen falanken pişmanlık yaşıyorum neden bu kdar hiç bişeyi önemsemiyorum diye
turizm okuyorm ama öylesine inanır mısın hala ne istediğimi blmiyorum şaşırıyorum kendimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…