üstüne gitmişsin canımmm o da bunalmış haliyle bak sana tavsiyem sakin ol herkese bahseden bir erkek ayrılmaz öyle kolay kolay aklın başına gelsin birazda ben nefes alıyım darlandım diye öyle demiştir 1-2 gün ne ara ne de sor o arıcaktırr demiştin ayalp dersinn
tatlım senın ıcın herseyın hayırlsıını dılerım Allah tan erkekler boyle ıste bı gun canı cıgerısın bıgun dıs kapının mandalısın
yas kemale ermıs netıce de
evet üstüne gittiminşallah ayrılmaz diyeceğim ama ayrıldı işte yok aramam zaten asla aramam ama o beni arasa bile bir gün arkadaş olarak arayacaktır, ben arkadaş olmak istemiyorum ki...
Umarım dediğin gibi olur, inş dediğin gibi olur. Allahtan dileğim bu benimde..
amin inş cnm, öyle tabi, hayırsızsa olmasın zaten ama inş. hayırlıdır. Evet demek ki neymiş, körü körüne bağlanmayacakmışız...
evet üstüne gittiminşallah ayrılmaz diyeceğim ama ayrıldı işte yok aramam zaten asla aramam ama o beni arasa bile bir gün arkadaş olarak arayacaktır, ben arkadaş olmak istemiyorum ki...
Umarım dediğin gibi olur, inş dediğin gibi olur. Allahtan dileğim bu benimde..
amin inş cnm, öyle tabi, hayırsızsa olmasın zaten ama inş. hayırlıdır. Evet demek ki neymiş, körü körüne bağlanmayacakmışız...
hahahahh yaşlanmış tabiiikıııızzzz bide hemencik evlenmek istiyomuşş falaaan yaşım geçiyo dieee
amannn ne evlenmesı bacım ya =)) daha bnm yasım kac ...
hem bn evlendım blıomusun ayrıldım ama 1 sene sonra
eneee hadi bee kekleme kız beni
sıkma sen canını bu konudan knuşmayalm da dikkatin dağılsın canmmm sürekli knuşursakkk daha çok takarsınnn özgeyi evlendiriyoruz gell vtandaşş gelll
valla kız hemde lıse sonda kacmıstım hatta ,
ama evlılık gbı degıldı bnmkı okula gttım btrdım 1 seneye yakın beraber kaldık ıste snra ayrıldım ben
okulu btrmek ıcın de nıkah yapmamıstım ole gttı =)
hahahhahahha kımle evlendrıyon muhendısle mı ?
ben gdıyorum sımdı 1 saat sonra fılan gerı gelırım sekerler hılal kendını uzme sakın bacım
kızzzzzzzzz nelerr diyosunn naptın sen öyleeeee şok olduummamannn ne evlenmesı bacım ya =)) daha bnm yasım kac ...
hem bn evlendım blıomusun ayrıldım ama 1 sene sonra
günaydınn canımmm gece mesaisi yapmıssın anlaşılannn...HERKEZLERE BENDEN Hem ^^iyi geceler ^^hem günaydın^^ diyim arası olsun :26:
hoşgeldiin canım ben de öğretmenimmmben 25 yaşındayım,öğretmenim. bir kus bir barısık giden 1 buçuk senelik bi ilişkim var.
ben gdıyorum sımdı 1 saat sonra fılan gerı gelırım sekerler hılal kendını uzme sakın bacım
elimde olsa üzer miyim kendimi hiç.. hiç üzülmek ister miyimmhadi git de gel, özletme kendini..
çok takılamıyorumm ben canımm konusalımmmboleynnn çok sessizsn düzgün konuşamadık seninle hiç sanırımmmmm
çok takılamıyorumm ben canımm konusalımmm
öğretmenim ben cnm haftaiçi okul haftasonu kurs falan derken yoğun geçiyorr...24 yasımdayım sen neler yapıyosn?neler yapıyorsun nerden yaş kaç :))
öğretmenim ben cnm haftaiçi okul haftasonu kurs falan derken yoğun geçiyorr...24 yasımdayım sen neler yapıyosn?
sosya bilgiler öğretmeniyim cnm sen ne okuyorsun?bnde 22 yaşndaym öğrenciyim =)) ne öğretmenisin yoğunmuş gerçekten senin bnmde günlerim boşşş geçiyor =)
sosya bilgiler öğretmeniyim cnm sen ne okuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?