zamanla oturur ya ben de 2 yıllık öğretmenim yeni sayılır yani kpss ile boğusuyordum kafam karısıktı ne olacagım belirsizdi ama şimdi düzenimi kurdum.. zamanla olurne güzel böyle herkez öğretmen falanken pişmanlık yaşıyorum neden bu kdar hiç bişeyi önemsemiyorum diye
turizm okuyorm ama öylesine inanır mısın hala ne istediğimi blmiyorumşaşırıyorum kendimeeee
zamanla oturur ya ben de 2 yıllık öğretmenim yeni sayılır yani kpss ile boğusuyordum kafam karısıktı ne olacagım belirsizdi ama şimdi düzenimi kurdum.. zamanla olur
Ve sonunda olan oldu... Artık ayrılalım ayrılalım ayrılalım deme ihtimalim tamamen ortadan kalktı... Terk Edildim bu akşam.. Frekanslarımız tutmuyomuş.. Benim gibi birine bunu yaptı yaa, dilerim gün gelir beni mumla arar... Herkes yaparda o yapmaz derdim, kkimseye güvenmemek gerekmiş bu hayatta, bunu anladım. Sıkboğaz ettim die, üst üste mesaj attım die sinirlendi sanıyorum, bilemiyorum bu akşam bunu neden dedi ama sonuç olarak dedi.. Onun için değişmeye çalışan, onun için elimden ne geliyosa yapan banaa bunu yaptı.. Hakkım helal olsun ama sana yazıklar olsun diyebildim sadece, çok hassassın, çok duygusalsın diyen bana bunu yaptın yaa yazıklar olsun dedim.. Ne dersen de, bitecek zaten.. O an hakaret etmek küfür etmek geliyo deli gibi içinden ama bozmadım saygımı, bırakmasın die dil döktüm biraz ama en sonunda can alıcı cümleyi söyledi, senden beni anlayışla karsılamanı beklerdim dedi, bende öyle yaptım, son sözümü söyledim ve kapattım.. Dilerim çok pişman olur, hatasınıanlar ve geri döner.. Çünkü gerçekten seviyodumm onu, tüm kalbimle seviyordum, evleneceğimize inanmıştım
İçimde koskocaman bi boşluk, bi yara var... İçim öyle acıyo kii, o kadar çok acıyo kiii anlatamam size... Allahım yardımcın olsun içimdeki bu közü tez zamanda sndürsün inşallah...
ahh canm benm yaaakim ne dese boş sana içindeki fırtınaları ne yapsan da durduramazsınn anlıyoorm ben seni hemde çk iyi
ben de anlamasını istiyorum ama anlayacağını sanmıyorum.. çünkü o kadar kararlıydı ki ayrılırken... bana dedi, istemiyoran tamam ayrılmayalım ama sonunda çok üzüleceğiz dedi, beni terk etmek için benden izin istedi, konuştum konuştum ve sonunda bu konuda bana karsı anlayışlı olursun sanmıştım dedi, orda bittim zaten...tatlım ya seni de onu da çok iyi anlıyorum, uzak ilişkilerinin sorunu bunlarumarım ikiniz içinde her şey çok güzel olur. bence de anlayacak hatasını
Selam kızlar nasılsınız?
julim nerdesin kaç gündür göremiyorum seni?
hilalcim yaşadıklarının aynısını yaşadım bana defalarca çok değiştinşöyle böyle dedi değiştim mi evet fazlasıyla başlardaki o kız değildim çünkü başlarda aşık değildim aşık olunca kılzar olarak çok üstlerine gidiyoruzben de defalarca ayrılmak istedim ama sonra ne oldu o benden ayrıldı çok koymuştu atlayop gitme istedim o şstemedi saydım sövdüm sonra son bi kez deneyelim dedi. neden ayrıldığını sorduğumda yoruldum dedi sadece hiçbir ayrıntı konuşmadı ahaka öyle kkaç kere anlattırmak istedim kapattı konuyu. şimdilik iyi miyiz idare ederiz ben yne biteceğini biliyorum olmuyor hepsi bu
canım insanın canını en çokta elinden kayıp giderken bişey yapmamak acıtıyor. dua et tatlım hayırlısnı iste
selam canım hoşgeldinn iyiyiz biz sen nasılsın bakalım?Selam kızlar nasılsınız?
julim nerdesin kaç gündür göremiyorum seni?
hilalcim yaşadıklarının aynısını yaşadım bana defalarca çok değiştinşöyle böyle dedi değiştim mi evet fazlasıyla başlardaki o kız değildim çünkü başlarda aşık değildim aşık olunca kılzar olarak çok üstlerine gidiyoruzben de defalarca ayrılmak istedim ama sonra ne oldu o benden ayrıldı çok koymuştu atlayop gitme istedim o şstemedi saydım sövdüm sonra son bi kez deneyelim dedi. neden ayrıldığını sorduğumda yoruldum dedi sadece hiçbir ayrıntı konuşmadı ahaka öyle kkaç kere anlattırmak istedim kapattı konuyu. şimdilik iyi miyiz idare ederiz ben yne biteceğini biliyorum olmuyor hepsi bu
limoncum hilalcim ikinize de söylüyorumm eğer ki sevdiginiz kişilerle birbirinize karsı sevginiz ve güveniniz her ne olursa olsun bitmiyor ve ne yaşanırsa yasansın kopamıyorsanız bilinki sadece çalkantılı bir dönem geciriyorsunuz taşlar yerine oturdugunda hersey cok güzel olmaua başlayacakk.... aynı seyleri ben de yaşadım askere gitti o dönem cok sıkıntılar cektim bitirdik gibi birsey oldu gitmeden öncede cok dengesiz hareket ediyordu ama şu an hersey duruldu düzeldiii eğer ki karasızlıklar gel gitler varsa sadece zaman verin ve bekleyinnn bunu yapmak yerine birbirinizi yıpatırsanızz geleceğe dair birsey bırakmazsınızz...durup durup ağlyorum, boğazımda bi yumru var, ne asağıya iniyo, ne yukarıya çıkıyo, nefes alamıyorum, darlanıyorum... ben bunları hak etmiyorum
ben de anlamasını istiyorum ama anlayacağını sanmıyorum.. çünkü o kadar kararlıydı ki ayrılırken... bana dedi, istemiyoran tamam ayrılmayalım ama sonunda çok üzüleceğiz dedi, beni terk etmek için benden izin istedi, konuştum konuştum ve sonunda bu konuda bana karsı anlayışlı olursun sanmıştım dedi, orda bittim zaten...
ama ben onu seviyorum, çok seviyorum, o da beni sevseydi ayrılamazdı die düşünüyorum... demek ki sevmemiş, ben bi aptal gibi inanmışım ona.. çok içim acıyoo, anlatamıyorum kendimi, nefes alamıyorum ben yaaahatasını anlayacağın bilem 23 gün ne ki, 23 yıl beklerim onu.. gerçekten seviyorum... ama o beni terk etti.. arkadaş kalalım, sınav döneminde yanında olak istiorum dedi bide faceden silmemiştim su saate kadar, tel de mesajları umarası duruyo ama bi cesaretimi toplarsam faceden, telden, msnden sildiğim gibi bilg. kayıtlı resimlerini de sileceğim..
allahım ne olursun yardımcım ol, sök at içimden onu
hosgeldınnnnnn
ne olduu sanaaa zelocan:95::95::95:cok sınırlıyımmmm
hoşbuldk snde hoşgeldn tatlım öyle suratın asık gbi geldn hayırdır bişey olmadı dmi
anladm zaten hayırdır noldu
ne olduu sanaaa zelocan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?