20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ne istedin acep öyle deme kızz yaparlar da ne istedn blmiorm

kız kac gundur bı yemek ıstıyorum adını soylemıyı sımdı tmm tmm dıyo yapmıyor bgn saca sapan ıslerle ugrastı yıne bıse ıstedm yıne yok ama oglu ıstese varya yatmaz gerekırse o gun yne yapar ... bu arada malzeme yok dıe dusunme hersey var evde pıslıgnden ole yapıyr b gun evdeyım dunden az az kalan yemeklerı getırıyo onume

tarifine bak da sen yap bari =))

çıkasım gelmedi :)

amaan iyi etmişssin otur işte mis gbi =)

ne mutlu sana.. bende aramadım sormadım, adam ayrıldı sonuçta, rahatsız etmenin bi manası yok... ama adam zaman falan istemedi ki direk ayrılmak istedi ona karse ne sevgim bitti, ne güvenim.. b anneme bahsettim, onun annesi-babası-teyzesikuzenleriarkadaşlarıyeni iş yerindeki arkadaşları herkese anlattı beni.. seni sevmesem seninle evlenmeyi düşünmesem anlatırmıydım dedi hep ve haklı da, neden anlatsın bu kadar herkese.. ama onun bana sevgisi bitti mi acaba, üstüne gittim die bunalttım die sevgi biter mi ki

sen kararsızlıklar gel gitler varsa demişin, bizde direk ayrılık var.. burnum sürtülsün die yaptıysa ne ala, daha da ütüne gider miyim ben onun :26: ama gerçekten istemiyorsa beni de bir an önce unutmam gerek onu.. nasıl unutulur ki

Hilalcim benim odunda kesin ayrılmıştı ben tanıyordum asla geri dlnmez sanıyordum. Döndü ama bu sefer de ben de kaybetme korkusu had safhada çok zor ya :-( hi insanın üstüne gidersen biter sevgisi benimki öyle demişti mutsuz olmaktan yoruldum dedi :-(

benimkide ondan bıktı sanırım, ben inan böyle olacağını tahmin etmemiştim, bi daha yapar mıyım bi dönse, olmaz mıyım eski hilal... onsuz olmak çok zor çok.. demek döndü seninkii, dilerim benimki de döner, peki sen değiştin mi o dönünce, kaybete korkusu sarınca, üstüne gitmekten vazgeçtin mi ?

canım hatırlıyorsan çok dedim üstüne düşme diye ondan beklyordum ben böyle bir adımı . daha iyiyim ama arada geliyorlar hatta son bi kaç gündür abarttım yine o da beni biraz daha böyle kabullenmeye başladı. abartmamak lazım ya ben kendi kendime krize girerken o gayet hayatına devam ediyor, dün avarttım baya bugün atmıyorum mesaj falan zaten dersanede merak etmemeliyiz.

benimki yanıma gelince konuştuk soğutmuştun kendinden dedi mutlu olamayacağımızı ilerde daha a çok üzülüceğimizi düşünüyordum dedi, verdiğim sözlerde hayallerimde gerçekçiydim ama sen çok yordun dedi. benim emeklerimi görmezden gelip yapmadığım şeyler için kaga çıkarttın dedi. sonra nasıl döndün dedim o da telkin verdim kendime seninle tekrar mutlu olacağımıza inandırdım kendimi dedi yanıltma beni dedi öyle tatlım.

siizn başınıza gelende çok kişinin başına geliyor başlarda kızlar kendilerini geri çekiyor sonra aşık olunca abartıyır hayatının merkezine koyup hayatı sevgiliden ibaret görüyor bu da mutsuzluğa yol açıyor

bizde de aynen bu oldu... aynısı... ama benimki seninki gibi kendne telkin verecek biri değil, bitti dedi, bitmiştir

son pişmanık fayda etmiyo ne yazık kii

aramamam gerek biliyorum ama arayıp, yapma gitme diyesim var... özür dileyesim var.. hatalarımı fark ettiğimi söyleyesim var...

bence bu süre içerisinde üstüne çok düşme ve üzüldüğünüde çok belli etme kaçan kovalanır misali

bence bu süre içerisinde üstüne çok düşme ve üzüldüğünüde çok belli etme kaçan kovalanır misali

hmm, ararsa kendi arar, aramazsa da kendi kaybeder mi diyeyim yani bende böyle olsun istiyorum ama aramazsa die de çok korkuyorum, aslında aramayacağınaeminide yine de bi umut olun istiyorum..

kaçan kovalanır üzen kıymetli olur....ben çok üstüne düştümm kıyamadım hep alttan aldımm sonra günümü gördümmm... şimdi işler tersine döndüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…