- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
bnm aılem bı tarafına takmıyor benı hep bu yuzden kurtulmak ıstedım ıste bunlardan ,
ama noldu ki :O
hıcbır ıstedgımı yapmıyor annem,
oglu ıstese yapar ama bn ıstesem sallıyorsa sallıyor benı
ne istedin acep öyle deme kızz yaparlar da ne istedn blmiorm
:)) sn çıkmamışsın bgn dışarı
kız kac gundur bı yemek ıstıyorum adını soylemıyı sımdı tmm tmm dıyo yapmıyor bgn saca sapan ıslerle ugrastı yıne bıse ıstedm yıne yok ama oglu ıstese varya yatmaz gerekırse o gun yne yapar ... bu arada malzeme yok dıe dusunme hersey var evde pıslıgnden ole yapıyr b gun evdeyım dunden az az kalan yemeklerı getırıyo onume
çıkasım gelmedi :)
tarifine bak da sen yap bari =))
amaan iyi etmişssin otur işte mis gbi =)
ne yapcam ya bı kere sınır oldum gdıp dısarda yıcem kendıde otursun evınde pıslık ya
stress topu olmuşssn valla tatlm ya
ıste sınırlenıyorum eve gelıyorum bı huzur vermıyolar ıntahar etcem en sonunda yada kacıp gtcem buralardan bıktım artık
selam canım hoşgeldinn iyiyiz biz sen nasılsın bakalım?
limoncum hilalcim ikinize de söylüyorumm eğer ki sevdiginiz kişilerle birbirinize karsı sevginiz ve güveniniz her ne olursa olsun bitmiyor ve ne yaşanırsa yasansın kopamıyorsanız bilinki sadece çalkantılı bir dönem geciriyorsunuz taşlar yerine oturdugunda hersey cok güzel olmaua başlayacakk.... aynı seyleri ben de yaşadım askere gitti o dönem cok sıkıntılar cektim bitirdik gibi birsey oldu gitmeden öncede cok dengesiz hareket ediyordu ama şu an hersey duruldu düzeldiii eğer ki karasızlıklar gel gitler varsa sadece zaman verin ve bekleyinnn bunu yapmak yerine birbirinizi yıpatırsanızz geleceğe dair birsey bırakmazsınızz...
Hilalcim benim odunda kesin ayrılmıştı ben tanıyordum asla geri dlnmez sanıyordum. Döndü ama bu sefer de ben de kaybetme korkusu had safhada çok zor ya :-( hi insanın üstüne gidersen biter sevgisi benimki öyle demişti mutsuz olmaktan yoruldum dedi :-(
benimkide ondan bıktı sanırım, ben inan böyle olacağını tahmin etmemiştim, bi daha yapar mıyım bi dönse, olmaz mıyım eski hilal... onsuz olmak çok zor çok.. demek döndü seninkii, dilerim benimki de döner, peki sen değiştin mi o dönünce, kaybete korkusu sarınca, üstüne gitmekten vazgeçtin mi ?
canım hatırlıyorsan çok dedim üstüne düşme diye ondan beklyordum ben böyle bir adımı . daha iyiyim ama arada geliyorlar hatta son bi kaç gündür abarttım yineo da beni biraz daha böyle kabullenmeye başladı. abartmamak lazım ya ben kendi kendime krize girerken o gayet hayatına devam ediyor, dün avarttım baya bugün atmıyorum mesaj falan zaten dersanede merak etmemeliyiz.
benimki yanıma gelince konuştuk soğutmuştun kendinden dedi mutlu olamayacağımızı ilerde daha a çok üzülüceğimizi düşünüyordum dedi, verdiğim sözlerde hayallerimde gerçekçiydim ama sen çok yordun dedi. benim emeklerimi görmezden gelip yapmadığım şeyler için kaga çıkarttın dedi. sonra nasıl döndün dedim o da telkin verdim kendime seninle tekrar mutlu olacağımıza inandırdım kendimi dedi yanıltma beni dedi öyle tatlım.
siizn başınıza gelende çok kişinin başına geliyor başlarda kızlar kendilerini geri çekiyor sonra aşık olunca abartıyır hayatının merkezine koyup hayatı sevgiliden ibaret görüyor bu da mutsuzluğa yol açıyor
bende... inan beklemiyordum böyle bişey.. bana bi kere görüşmeden ayrılmayalım diyen adam, arkadaş kalalım diyince ; arkadaş kalırsak beni görmeye gelir misin nisan da dedim, hayır dedi... bi umudum olurdu ama artık yok...
bence bu süre içerisinde üstüne çok düşme ve üzüldüğünüde çok belli etme kaçan kovalanır misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?