kaçan kovalanır üzen kıymetli olur....ben çok üstüne düştümm kıyamadım hep alttan aldımm sonra günümü gördümmm... şimdi işler tersine döndüüü
yapmaa sakın canımm güçlü oll birine ihtiyacın yok senin tek başına da yaşayabilirsin.... bak önemli olan ne biliyor musun vazgecilmez hissettirme kimseye ki gercekten de öyle olmalı o zaman üzülmezsin işte... ben o olmadan da hayatıma devam edebilir miyimmm kendi ayaklarımın üzerinde durabilir miyim CEVAP EVET o zamann gerisi teferruat... haa o olursa hayatımda daha bir güzell olur anlamlı olurr ama böyle olmasına izin vermiyorsa bu onun sorunubende hep üstüne düştüm, hiç kıyamadım, sonunda bende günümü gördüm terk edilerek... işler tersine dönmeyecek bizde hiç bi zaman sanırım
ve biraz önce çok kötü bişey yapmak üzereyken engel oldum kendime, eski erkek arkadaşıma meaj yazdım, yollamadan sildim tabi ama bi anlık bişeydi.. allahım ne yapıyorum ben
bende hep üstüne düştüm, hiç kıyamadım, sonunda bende günümü gördüm terk edilerek... işler tersine dönmeyecek bizde hiç bi zaman sanırım
ve biraz önce çok kötü bişey yapmak üzereyken engel oldum kendime, eski erkek arkadaşıma meaj yazdım, yollamadan sildim tabi ama bi anlık bişeydi.. allahım ne yapıyorum ben
selam kızlar
2 gündür gelemedim ne var ne yokk
sen gelemedin biz geldikk yeni yeni kişilerrr bende diyorum nerde bu topiğin sahibiiii unuttu topiğiniiii
hoşgeldin cnmmm
ne çok konusmussunuz bitiremedim bile geçmişi okumayı
hehehhh evet çenemiz düştü sanırımmm =)))
yapmaa sakın canımm güçlü oll birine ihtiyacın yok senin tek başına da yaşayabilirsin.... bak önemli olan ne biliyor musun vazgecilmez hissettirme kimseye ki gercekten de öyle olmalı o zaman üzülmezsin işte... ben o olmadan da hayatıma devam edebilir miyimmm kendi ayaklarımın üzerinde durabilir miyim CEVAP EVET o zamann gerisi teferruat... haa o olursa hayatımda daha bir güzell olur anlamlı olurr ama böyle olmasına izin vermiyorsa bu onun sorunu
amaaaaannn sakııın sakııın bunu aslaa yapma canımmmm
yapmadı kzılar, ama düşünmedim de değil.. kızdım zaten kendime dee, çok yanlış bişey evet.
limoncummmm
Merhaba kızlar bende bu sohbete uygunum birde yeni üyeyim24 yaşındayım erkek arkadaşım var henüz evlilik yok olana kadar buradayım
Canım meraklardayım düzekttiniz mi arayı
juliaa bi gelip gidiyosun =))
konuşamadkk yavvvv
nerelerdeydinnn seeeeeeeeeeen :)))) anlat bakalımmmmbugun beraberdik limonummm
ay sorma cnm daha dusa gircemmmmm ama 1 saat sora yatana kadar burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?