20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kaçan kovalanır üzen kıymetli olur....ben çok üstüne düştümm kıyamadım hep alttan aldımm sonra günümü gördümmm... şimdi işler tersine döndüüü

bende hep üstüne düştüm, hiç kıyamadım, sonunda bende günümü gördüm terk edilerek... işler tersine dönmeyecek bizde hiç bi zaman sanırım

ve biraz önce çok kötü bişey yapmak üzereyken engel oldum kendime, eski erkek arkadaşıma meaj yazdım, yollamadan sildim tabi ama bi anlık bişeydi.. allahım ne yapıyorum ben

yapmaa sakın canımm güçlü oll birine ihtiyacın yok senin tek başına da yaşayabilirsin.... bak önemli olan ne biliyor musun vazgecilmez hissettirme kimseye ki gercekten de öyle olmalı o zaman üzülmezsin işte... ben o olmadan da hayatıma devam edebilir miyimmm kendi ayaklarımın üzerinde durabilir miyim CEVAP EVET o zamann gerisi teferruat... haa o olursa hayatımda daha bir güzell olur anlamlı olurr ama böyle olmasına izin vermiyorsa bu onun sorunu

amaaaaannn sakııın sakııın bunu aslaa yapma canımmmm

selam kızlar

2 gündür gelemedim ne var ne yokk

amaaaaannn sakııın sakııın bunu aslaa yapma canımmmm

yapmadı kzılar, ama düşünmedim de değil.. kızdım zaten kendime dee, çok yanlış bişey evet.

Merhaba kızlar bende bu sohbete uygunum birde yeni üyeyim 24 yaşındayım erkek arkadaşım var henüz evlilik yok olana kadar buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…