nerelerdeydinnn seeeeeeeeeeen :)))) anlat bakalımmmm
hadi inş o zmn konuşuruz artk =)) bian önce işlerni hallet de gel bari
hoşgeldin =)) ne kdardır ilişkin var
Hoşbuldum :)) 11 aydır var :)
kızlarrr limoooonnn hilallllllll boleynnnnnn nden susuyosunz acep
OOOOOOOOOOOOOOO bakk sennnnn aşıklar gezmelere de gitmişlerr eee sonra sonraaa???:)))saat 10:30daaaa cıktım evden antonyo ile balıkesire gitttkkk
tmm cnmm
susmuyoruzz canım benim ben o ara alışveriş sitelerine dalmısınn sizi unuttum bi ann:26::26::26::26::26:kızlarrr limoooonnn hilallllllll boleynnnnnn nden susuyosunz acep
hayatıma bir daha mı erkek alırım töbeeee hepsinin canı cehennemeeeene antonyoyu ne de baska kimseyi istemiorum artıkk
ne oldu kız bırden bıre boyle :26:
kalbım sıkışıoooooohıc bişi düzelmio düzelmeyecekkkk hep ben çabalıorummm ite kakaa olmuo sizce antonyonun aklında baska biri olabilir miii :26::26:
olmamasından nasıl kesın olabılırız ? olablırde olmayablırde ...
ama bu zamana kdr bıle ıyı sabrettın canımsen ben olsam yedısulalesını elden gecırmıstım heralde kaldırmıyor sınırlerım artık hıcbısey
ne yapabilirmmmm canımmmm çok seviorummmm eger hayatında biri varsa dayanamam ben nasıl anlarım bunu zelemelemmmmm :26::26:
Ben aradım bu akşam ve konuştuk... Ben onun iin yaptıklarımı sayarken, o da benden heyecan duymadığını, birlikte olamayacağımızı, olursak da mutsuz olacağımızı bi güzel anlattı... Madem heyecan duymuyordun da 3 aydır neden birlikteyiz, neden anneme söylemem konusunda teşvik ettin, söyle ufaktan ufaktan bilsin dedin.. bissürü daha mantıksız şey işte.. Sonuç olarak yine arkadaş kalalım dedi, bende bunun doğru olmayacağını söyledim ve bitti işte...
Bir rüyaydı, uyandım ! tadı damağımda kalannn, sonu kötü biten, ağlatarak uyandıran bi rüya !
ona beddua ettim önce tam teli kapatmak üzereyken, sırf beddua ediyosun die ayrılmıyorum senden dedi.. sonra uzun mu uzun bi msj yazdım (zoraki benimle olan-beni istemeden benimle birlikte olan adamı ben ne yapayım allahın aşkınaa ) beddua da etmiyorum dedim işte, beni sevmediği halde benimle birlikte olmasını istemediğimi söyledim, arkadaşta mı kalmayacağız dedi, en doğrusu bu dedim, peki dedii...
Ve de MUTSUZ SON !!!
Artık yalnızım, iyiki aramışım, arar mı die bekleyip duracaktım saf gibi, adam beni çıkarmış hayatından.. Sadece içim acıyo, hepsi bu..
Ona beddua etmiyorum dedim ama o kadar çok beddua edesim var ki.. O kadarr kırgın, o kadar kızgınım ki.. Onu Allaha havele etmek beddua olmaz demi ?
Belki beni kandırmayarak iyilik yaptı, belki aylardır beni kandırdığı, kendini sevdirdiği için kötülük, bilemiyorum.. o yüzden onu Allaha havale ediyorum, rabbim büyüktür, o herşeyi görüo biliyo..
tatlım boyle bıseyı aklına sokup kendını uzme ,
bence antonyo fazlasıyla takıntılı ve cok nazlı sankı
tavırlar trıpler bıde sen ona yuz vermıssın cok yanı bn oyle anladım anlattıklarından ...
baban bısey dememısmesela antonyo onu ıstemedgını dusunuyo ne kdr sacma
ayrıca suda var acaba bu cocuk szn ısyerınız var fılan dıe kendını ezıkmı hıssedıyo oda olablır kendı maddı durumu ıyı degılse fazla bnu da kendıne yedıremıyo olablır
adam sna ınanmadı hastalandın ne acılar cektın yanında olmadı nasıl baskaların sozune ınandı bak Allah herseyı sımdıden onune getırıyor ılerde demekkı bısey olsa yne ınanmaz sna , bence asıl sorun bu canım sen eger antoyoyu ıstemıceksen sna ınanmadgı ıcın ısteme ılıskı yuruymuyor dıye degıl zaten bu sorunlar bırbırıyle baglantılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?