20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

saat 10:30daaaa cıktım evden antonyo ile balıkesire gitttkkk

tmm cnmm
OOOOOOOOOOOOOOO bakk sennnnn aşıklar gezmelere de gitmişlerr eee sonra sonraaa???:)))

kızlarrr limoooonnn hilallllllll boleynnnnnn nden susuyosunz acep
susmuyoruzz canım benim ben o ara alışveriş sitelerine dalmısınn sizi unuttum bi ann:26::26::26::26::26:

hayatıma bir daha mı erkek alırım töbeeee hepsinin canı cehennemeeee ne antonyoyu ne de baska kimseyi istemiorum artıkk

kalbım sıkışıoooooo hıc bişi düzelmio düzelmeyecekkkk hep ben çabalıorummm ite kakaa olmuo sizce antonyonun aklında baska biri olabilir miii :26::26:

olmamasından nasıl kesın olabılırız ? olablırde olmayablırde ...
ama bu zamana kdr bıle ıyı sabrettın canımsen ben olsam yedısulalesını elden gecırmıstım heralde kaldırmıyor sınırlerım artık hıcbısey

bende eve geldım 8 dı saat .... anneme dedımkı eger bırsey yaparsam gunahı sızın boynunuza sız bana huzur vermıyorsunuz bu evde dedım hıcbısey demedı

ne yapabilirmmmm canımmmm çok seviorummmm eger hayatında biri varsa dayanamam ben nasıl anlarım bunu zelemelemmmmm :26::26:

ne yapabilirmmmm canımmmm çok seviorummmm eger hayatında biri varsa dayanamam ben nasıl anlarım bunu zelemelemmmmm :26::26:

tatlım boyle bıseyı aklına sokup kendını uzme ,
bence antonyo fazlasıyla takıntılı ve cok nazlı sankı
tavırlar trıpler bıde sen ona yuz vermıssın cok yanı bn oyle anladım anlattıklarından ...
baban bısey dememısmesela antonyo onu ıstemedgını dusunuyo ne kdr sacma
ayrıca suda var acaba bu cocuk szn ısyerınız var fılan dıe kendını ezıkmı hıssedıyo oda olablır kendı maddı durumu ıyı degılse fazla bnu da kendıne yedıremıyo olablır
adam sna ınanmadı hastalandın ne acılar cektın yanında olmadı nasıl baskaların sozune ınandı bak Allah herseyı sımdıden onune getırıyor ılerde demekkı bısey olsa yne ınanmaz sna , bence asıl sorun bu canım sen eger antoyoyu ıstemıceksen sna ınanmadgı ıcın ısteme ılıskı yuruymuyor dıye degıl zaten bu sorunlar bırbırıyle baglantılı

yarın ıse gıdecegım dusuncesı oyle zor gelıyorkı suan uyusam hıc uyanmasam keske butun sıkıntılardabıtse boylece ...

Ben aradım bu akşam ve konuştuk... Ben onun iin yaptıklarımı sayarken, o da benden heyecan duymadığını, birlikte olamayacağımızı, olursak da mutsuz olacağımızı bi güzel anlattı... Madem heyecan duymuyordun da 3 aydır neden birlikteyiz, neden anneme söylemem konusunda teşvik ettin, söyle ufaktan ufaktan bilsin dedin.. bissürü daha mantıksız şey işte.. Sonuç olarak yine arkadaş kalalım dedi, bende bunun doğru olmayacağını söyledim ve bitti işte...

Bir rüyaydı, uyandım ! tadı damağımda kalannn, sonu kötü biten, ağlatarak uyandıran bi rüya !

ona beddua ettim önce tam teli kapatmak üzereyken, sırf beddua ediyosun die ayrılmıyorum senden dedi.. sonra uzun mu uzun bi msj yazdım (zoraki benimle olan-beni istemeden benimle birlikte olan adamı ben ne yapayım allahın aşkınaa ) beddua da etmiyorum dedim işte, beni sevmediği halde benimle birlikte olmasını istemediğimi söyledim, arkadaşta mı kalmayacağız dedi, en doğrusu bu dedim, peki dedii...

Ve de MUTSUZ SON !!!

Artık yalnızım, iyiki aramışım, arar mı die bekleyip duracaktım saf gibi, adam beni çıkarmış hayatından.. Sadece içim acıyo, hepsi bu..

Ona beddua etmiyorum dedim ama o kadar çok beddua edesim var ki.. O kadarr kırgın, o kadar kızgınım ki.. Onu Allaha havele etmek beddua olmaz demi ?
Belki beni kandırmayarak iyilik yaptı, belki aylardır beni kandırdığı, kendini sevdirdiği için kötülük, bilemiyorum.. o yüzden onu Allaha havale ediyorum, rabbim büyüktür, o herşeyi görüo biliyo..

benciller cnm hem de cokkkkkk onlar için yapılanları görmeyecek kadar da körler boşver bende sende yolumuza bakcaz artık ve onların adını arkamızda bırakcaz klbimiz çok acısadaa tmm mı birbirimize söz verelim

maddi durumu fazlasıyla iyi hatta cnm öyle sölim sanaaa bak bugun öyle güzel vakit gecirdik ki meselaaa ama akşamını zehir ediooo ben bıktım dayanamıorum artıkkkkkkkk acaba biri mi var hayatında demekten bska bişi gelmio aklımaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…