20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım benim arkama bakabilecğeim bi durum yok, arkamda bi adam yok ! sabahümitlerim vardı, arar mı, barısırmıyız, arasam, üstüne gitmesem vs vs die..ama problem bunlar değilmiş, adam heyecan duyuyormuş bana karsı, ben çok iyiymişim, çok değerliymişim ama olmuyomuş, beni küçük kızı gibi seviyomuş...

Ama senin durumun benimki gibi değil, hakkında hayırlısı olun, inş. değerini anlar canım...

bende eve geldım 8 dı saat .... anneme dedımkı eger bırsey yaparsam gunahı sızın boynunuza sız bana huzur vermıyorsunuz bu evde dedım hıcbısey demedı

ahh canım yaa, deme öyle...

inan ölmeyi bende diliyorum allahtan ama kendine bişi yapmak falan yok

o kadar acı çekiyorum ki anlatmam size, yüreğim cayır cayır cayır yanıyor, nasıl anlatsam ki bunu

şimdi bi uyusam ve bidaha uyanmasamm... ne güzel olurdu...

bnm durumummm da pek iç acıcı sayılmaz cnmmm bende hyatında baska biri olabileceğini düşünmeye bsladım artık cnm

nasılsınız kızlar ihdd çok üzüldüm senin için hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu edecek insanlarda çıkar karşımıza ne diyelim o kadar kolay gidebiliyolarki bu erkekler bazen hiç duyguları olmadığını düşünüyorum hiç birinde duygu his yok!!

hilalll dayanamadn mı tatlm aradn mı iyi yapmışssın eğer öyle dediyse yuuuuh ona artık siliceksin bizim yardımımızla inşallah

julia tatlm sna noldu balıkesire falan gezmeye gtmiştinz bgn öyle yazmıştnnn

sen neden ayrıldın

Babası beni istemiyor açıgım diye onun ailesi hep kapalı ama o bunu sorun etmiyor neyse bugun onun kuzenlerine kahvaltıya gittik orda babası aradı nerdesin diye oda işteyim dedi babası gene nerdesin demiş adam bi panik oldu niye soruyor ne oldu falan diye apar topar çıktık patronu hastanede oda dükkanı açacak 2-3 saat durur kapattırız dedi ama benim surat düştü eve bırak beni dedim arabada kavga ettik eve bıraktı beni gitti sonra aradı hiç bir şey olmamış gibi bende dayanamadım böyle devam etmez baban aradı panikledin korktun benle oldugunu duymuştur diye dedim yok öyle bir şey diyor sormayan adam sordu diye şaşırdım diyor ama ben çok sinir oldum 2,5 yıl oldu ya 30 yaşında adamsın 17 yaşında degil madem cesarettin yok ne diye bana yapamayacagın sözler veriyorsun

Deryaw, noldu canım... normmal bi tartışma kavga vs bişeyse, barısırsınız üzülme..

Amanin topicte kara bulutlar dolaşıyor

Son düzenleme:

iyiki aramışım canım, barıacakmıyız die bi ümit bekleyecektim... adamın dersi, onu sıkboğaz etmem falan değilmiş ki, bunlarla hiç alakası yokmuş... beni küçük kızı gibi seviyomuş, bana karsı heyecan duymuyomuş...

bu saatten sonra silmekten baska carem yok ki ama hayatım boyunca böyle olmamıştım, inanın kalbime bişeyler oluyo, ne oluyo bende anlayamıyorum.. kavga edilir, ayrılınır, çok yasadımm ama bu çooook baska bişey ya. daha da hayatım boyuncaa karşılaşmam heralde böyle bişeyle... o kadar emek verdim, o kadar hayal kurduk, o kadar inandık... peki ya sonuç sıfır bile değil, eksilerde... basladığım günkü gibi değilim ki, elimde hayal kırıklıklarım, gözyaşlarım, paramparça bi kalbim var artık...

haklısın canıım tavrını koymakta umarım barışırsınız bu açıklık kapalılık konusu kadar saçma bi konuda yok yahu bende kapalıyım böyle ayrım yapılmasına sinir oluyorum şu ailelerinde böyle boş işlerle uğraşması arayı bozması çok kötü inşallah düzelirsiniz..

offf çok sinirlendim bugun babasından korkuyor yaa tamam saygı duyarsında banada verdigi sözler var o zaman verme beni niye oyalıyorsun haksız mıyım ihdd

inirlenmekte haklısın tabi, ben olsam bende sinirlenir, aynı tepkiyi verirdim... ama bu sebepten de ayrılınmaz...

cok ama cok haklısın cnmm

Bende anlam veremiyorum sonuçta bende biliyorum dinimi yapmam gerekenleri benimki belki iman eksikligi ama sonuçta cezasını ben çekicem. Onlarıda suçlamıyorum sülalerinde yok açık ben en baştan aileni alma karşına 100 tane derya bulursun 1tane anne baba var dedim ama o tercihini kendi yaptı. Beni kabul ettirmek için savaşmadı babası sertmiş dedigi dedik ya onun dedigi olacak yada o evden ayrılacakmış, bunun için beni suçlamayamaz ben ona olması gerekeni söyledim çocuk degil oda ölçüp tarttı seçimini yaptı. Ama anlamadığım şeylerde yapıyor bi tişört alıyorum derya aldı diyemiyor annesine ben aldım diyor kıyametti koparttım bu sefer demeye başladı. Sorarsan annesiyle benim hakkımda konuşuyor annesine anlatıyor ama derya aldı diyemiyor deryaya götürüyorum diyemiyor. Bugun kuzenlerinde çok sinirlendim. Ama ona göre ben abatıyorum o beni seçmiş ben niye kurcalıyormuşum ya yaptıgına bak bee adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…