benciller cnm hem de cokkkkkk onlar için yapılanları görmeyecek kadar da körler boşver bende sende yolumuza bakcaz artık ve onların adını arkamızda bırakcaz klbimiz çok acısadaa tmm mı birbirimize söz verelim
bende eve geldım 8 dı saat .... anneme dedımkı eger bırsey yaparsam gunahı sızın boynunuza sız bana huzur vermıyorsunuz bu evde dedım hıcbısey demedı
canım benim arkama bakabilecğeim bi durum yok, arkamda bi adam yok ! sabahümitlerim vardı, arar mı, barısırmıyız, arasam, üstüne gitmesem vs vs die..ama problem bunlar değilmiş, adam heyecan duyuyormuş bana karsı, ben çok iyiymişim, çok değerliymişim ama olmuyomuş, beni küçük kızı gibi seviyomuş...
Ama senin durumun benimki gibi değil, hakkında hayırlısı olun, inş. değerini anlar canım...
Bende ayrıldım geldim kızlar
sen neden ayrıldın
Deryaw, noldu canım... normmal bi tartışma kavga vs bişeyse, barısırsınız üzülme..
hilalll dayanamadn mı tatlm aradn mı iyi yapmışssın eğer öyle dediyse yuuuuh ona artık siliceksin bizim yardımımızla inşallah
julia tatlm sna noldu balıkesire falan gezmeye gtmiştinz bgn öyle yazmıştnnn
Babası beni istemiyor açıgım diye onun ailesi hep kapalı ama o bunu sorun etmiyor neyse bugun onun kuzenlerine kahvaltıya gittik orda babası aradı nerdesin diye oda işteyim dedi babası gene nerdesin demiş adam bi panik oldu niye soruyor ne oldu falan diye apar topar çıktık patronu hastanede oda dükkanı açacak 2-3 saat durur kapattırız dedi ama benim surat düştü eve bırak beni dedim arabada kavga ettik eve bıraktı beni gitti sonra aradı hiç bir şey olmamış gibi bende dayanamadım böyle devam etmez baban aradı panikledin korktun benle oldugunu duymuştur diye dedim yok öyle bir şey diyor sormayan adam sordu diye şaşırdım diyor ama ben çok sinir oldum 2,5 yıl oldu ya 30 yaşında adamsın 17 yaşında degil madem cesarettin yok ne diye bana yapamayacagın sözler veriyorsun
ay ne oldu kuzumBende ayrıldım geldim kızlar
hilalll dayanamadn mı tatlm aradn mı iyi yapmışssın eğer öyle dediyse yuuuuh ona artık siliceksin bizim yardımımızla inşallah
julia tatlm sna noldu balıkesire falan gezmeye gtmiştinz bgn öyle yazmıştnnn
Amanin topicte kara bulutlar dolaşıyor
offf çok sinirlendim bugun babasından korkuyor yaa tamam saygı duyarsında banada verdigi sözler var o zaman verme beni niye oyalıyorsun haksız mıyım ihdd
Babası beni istemiyor açıgım diye onun ailesi hep kapalı ama o bunu sorun etmiyor neyse bugun onun kuzenlerine kahvaltıya gittik orda babası aradı nerdesin diye oda işteyim dedi babası gene nerdesin demiş adam bi panik oldu niye soruyor ne oldu falan diye apar topar çıktık patronu hastanede oda dükkanı açacak 2-3 saat durur kapattırız dedi ama benim surat düştü eve bırak beni dedim arabada kavga ettik eve bıraktı beni gitti sonra aradı hiç bir şey olmamış gibi bende dayanamadım böyle devam etmez baban aradı panikledin korktun benle oldugunu duymuştur diye dedim yok öyle bir şey diyor sormayan adam sordu diye şaşırdım diyor ama ben çok sinir oldum 2,5 yıl oldu ya 30 yaşında adamsın 17 yaşında degil madem cesarettin yok ne diye bana yapamayacagın sözler veriyorsun
haklısın canıım tavrını koymakta umarım barışırsınız bu açıklık kapalılık konusu kadar saçma bi konuda yok yahu bende kapalıyım böyle ayrım yapılmasına sinir oluyorum şu ailelerinde böyle boş işlerle uğraşması arayı bozması çok kötü inşallah düzelirsiniz..
seduşum bugun yayladadaydık geeneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?