- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Aaaa yine mi kız
Ben bugün gitmedim yarın gidicem hediye bakmaya
İnsan bi haber eder gelirdim havada güzeldi
sabah 10.30 da aradı cnm gidelim die hemen cıktık aapar topar ama sedusum aklında baskasımı var dıe düşünmeye basladım artık
baskasını mı düşünüo acaba diorum
Bende anlam veremiyorum sonuçta bende biliyorum dinimi yapmam gerekenleri benimki belki iman eksikligi ama sonuçta cezasını ben çekicem. Onlarıda suçlamıyorum sülalerinde yok açık ben en baştan aileni alma karşına 100 tane derya bulursun 1tane anne baba var dedim ama o tercihini kendi yaptı. Beni kabul ettirmek için savaşmadı babası sertmiş dedigi dedik ya onun dedigi olacak yada o evden ayrılacakmış, bunun için beni suçlamayamaz ben ona olması gerekeni söyledim çocuk degil oda ölçüp tarttı seçimini yaptı. Ama anlamadığım şeylerde yapıyor bi tişört alıyorum derya aldı diyemiyor annesine ben aldım diyor kıyametti koparttım bu sefer demeye başladı. Sorarsan annesiyle benim hakkımda konuşuyor annesine anlatıyor ama derya aldı diyemiyor deryaya götürüyorum diyemiyor. Bugun kuzenlerinde çok sinirlendim. Ama ona göre ben abatıyorum o beni seçmiş ben niye kurcalıyormuşum ya yaptıgına bak bee adam
iyiki aramışım canım, barıacakmıyız die bi ümit bekleyecektim... adamın dersi, onu sıkboğaz etmem falan değilmiş ki, bunlarla hiç alakası yokmuş... beni küçük kızı gibi seviyomuş, bana karsı heyecan duymuyomuş...
bu saatten sonra silmekten baska carem yok ki ama hayatım boyunca böyle olmamıştım, inanın kalbime bişeyler oluyo, ne oluyo bende anlayamıyorum.. kavga edilir, ayrılınır, çok yasadımm ama bu çooook baska bişey ya. daha da hayatım boyuncaa karşılaşmam heralde böyle bişeyle... o kadar emek verdim, o kadar hayal kurduk, o kadar inandık... peki ya sonuç sıfır bile değil, eksilerde... basladığım günkü gibi değilim ki, elimde hayal kırıklıklarım, gözyaşlarım, paramparça bi kalbim var artık...
inirlenmekte haklısın tabi, ben olsam bende sinirlenir, aynı tepkiyi verirdim... ama bu sebepten de ayrılınmaz...
10.30da bende pireler uçuşuyordu
Sana bunu düşündüren ne oldu ki ?
öyle bi his mi uyandırdı bgn gezmişsiniz ama ne güzel
bazı sarkılarda dalıp dalıp gidiooo üzzüldüğümü belli ettim bende suratımı astım
deryacım kendine güvenimi yok erkek arkadaşının ailesine karşı seni tutması gerek ortayı bulması seni kabul etmeleri için uğraşması lazım evlilik konusunu konuştunuz mu hiç sen ailesiyle tanıştınmı daha önce[/Q
Annesi ve Babasıyla tanışmadım. Tanıştırmak istedi ama babası açıgım diye kabul etmedi sonrasında da ben gitmem zaten isteme olursa gelirler ondan sonra dedim. Ablasıyla tesadüf tanıştım.Erkek kardeşiyle tanıştım. Kuzeni zaten kuzenimle evli halasını ve kuzenlerini tanıyorum. Başka halaları, teyzesi, dayısıyla ve kuzenleriyle kendi tanıştırdı.
Maddi acıdan kendine güveni yok şuan borç içinde karşılarına geçip istemeye gidelim diyemem diyor ailesininde durumları yok zaten büyük bi ihtimalde babası kabul etmeyecek diye düşünüyorum anneside babasının sözünden çıkabilen bi kadın degil. Derdim söz nişan degil ama en azından bu tarz hareketler yapmasa ben acabalara düşmeyecegim.
sarkıları çok derin dinliooo cnm yaaa uzaklara dalıp dalp gidiooooçok kötü oldum
ne kdardır berabersiniz ki ?
Şahsen şarkılara dalıp dalıp gitmesinden bi anlam çıkaramam.
Sonuçta bi sıkıntısı olabilir de başka biri olacağı anlamına gelmez.
Sizin durumlarda karışık çünkü belki ona içerleniyordur ?
o zaman cözmek için uğrassın kızım gündüz mutlu mesut gezioz gece burnumdan getirio bunu neden yapıo snece vicdanını rahatlatmak için bence bnm ayrılmamı istio demiiiiiii sence de öle değil miii
2,5 yıl oldu ben 28 o 30 yaşında
Ne yaptı mesela bu akşam canım
yaptığı doğru değil tabi ki ama onu da birazck anlamaya çalış bence canım zaten maddi durumu olsa takmazdı ailesini çnkü en başından seçmiş seni
deryacım kendine güvenimi yok erkek arkadaşının ailesine karşı seni tutması gerek ortayı bulması seni kabul etmeleri için uğraşması lazım evlilik konusunu konuştunuz mu hiç sen ailesiyle tanıştınmı daha önce[/Q
Annesi ve Babasıyla tanışmadım. Tanıştırmak istedi ama babası açıgım diye kabul etmedi sonrasında da ben gitmem zaten isteme olursa gelirler ondan sonra dedim. Ablasıyla tesadüf tanıştım.Erkek kardeşiyle tanıştım. Kuzeni zaten kuzenimle evli halasını ve kuzenlerini tanıyorum. Başka halaları, teyzesi, dayısıyla ve kuzenleriyle kendi tanıştırdı.
Maddi acıdan kendine güveni yok şuan borç içinde karşılarına geçip istemeye gidelim diyemem diyor ailesininde durumları yok zaten büyük bi ihtimalde babası kabul etmeyecek diye düşünüyorum anneside babasının sözünden çıkabilen bi kadın degil. Derdim söz nişan degil ama en azından bu tarz hareketler yapmasa ben acabalara düşmeyecegim.
deryacım tabiki yeri gelecek söz nişan isteyeceksin hepimiz sevdiklerimizle beraber olmak istiyoruz evlenmek mutlu olmak istiyoruz aileler nelere engel oluyor bi anlayabilseler çocuklarının hayatlarına nasıl müdehale ediyolar farkında değiller sorsan en iyisini isterler ama bilmezler en iyisinin rahat bırakmak olacağını offf durumun zor canım allah kolaylık versin ne diyeyim ama seni seviyorsa artık bişeyler için adım atacaktır bu saatten sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?