20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

baskasını mı düşünüo acaba diorum [/QUOTE]

öyle bi his mi uyandırdı bgn gezmişsiniz ama ne güzel

Aaaa yine mi kız
Ben bugün gitmedim yarın gidicem hediye bakmaya
İnsan bi haber eder gelirdim havada güzeldi

sabah 10.30 da aradı cnm gidelim die hemen cıktık aapar topar ama sedusum aklında baskasımı var dıe düşünmeye basladım artık

sabah 10.30 da aradı cnm gidelim die hemen cıktık aapar topar ama sedusum aklında baskasımı var dıe düşünmeye basladım artık

10.30da bende pireler uçuşuyordu
Sana bunu düşündüren ne oldu ki ?

baskasını mı düşünüo acaba diorum

öyle bi his mi uyandırdı bgn gezmişsiniz ama ne güzel[/QUOTE]

bazı sarkılarda dalıp dalıp gidiooo üzzüldüğümü belli ettim bende suratımı astım

deryacım kendine güvenimi yok erkek arkadaşının ailesine karşı seni tutması gerek ortayı bulması seni kabul etmeleri için uğraşması lazım evlilik konusunu konuştunuz mu hiç sen ailesiyle tanıştınmı daha önce

erkekleri anlamakkk mümknnn değil kızlar onlarda bzm için aynısı söylüyodur %100 ama birbirimizi anlamıyoruz işteee

inirlenmekte haklısın tabi, ben olsam bende sinirlenir, aynı tepkiyi verirdim... ama bu sebepten de ayrılınmaz...

rest çekmeden ne yapsamdım canım, güvenemiyorum acabalarla ugraşıyorum sorarsan evlenecegiz edecegiz. Dükkan açtı battı borcu var bir şey diyemiyorum ama bu durumda nda sıkıldım

bazı sarkılarda dalıp dalıp gidiooo üzzüldüğümü belli ettim bende suratımı astım

belki sana diyemediği bi derdi vardır onu dşünüyodur cnım[/QUOTE]

defalarca sordum acaba eski sevgilisini mi düşünüoooo benden önce ki kız arkadsı bunu bırakıp nişan yapmısss sora bilmiorum evlendi mi nişan mı attı eger nişanlı değilseee onu mu düşünüo acaba yaaa kafayı yicem

sarkıları çok derin dinliooo cnm yaaa uzaklara dalıp dalp gidioooo çok kötü oldum

Şahsen şarkılara dalıp dalıp gitmesinden bi anlam çıkaramam.
Sonuçta bi sıkıntısı olabilir de başka biri olacağı anlamına gelmez.
Sizin durumlarda karışık çünkü belki ona içerleniyordur ?

o zaman cözmek için uğrassın kızım gündüz mutlu mesut gezioz gece burnumdan getirio bunu neden yapıo snece vicdanını rahatlatmak için bence bnm ayrılmamı istio demiiiiiii sence de öle değil miii

yaptığı doğru değil tabi ki ama onu da birazck anlamaya çalış bence canım zaten maddi durumu olsa takmazdı ailesini çnkü en başından seçmiş seni

öyle biliyorum ben zaten onu sıkıştırmıyorum 3 yıl oldu bu zamana kadar coktan nişandı şuydu buydu olması lazımdı ama ben sesimi çıkartmıyorum destek olmaya çalışıyorum ama bunuda hakketmiyorum ve yaptıgının farkında degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…