- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
ben artık anlatmaya utanıorum cnmmm yaaa bosverrrrrrr yatayım en iyisi bennnnnnn durmadan sorunlarımla kafanızı şişiriorumm
o zaman cözmek için uğrassın kızım gündüz mutlu mesut gezioz gece burnumdan getirio bunu neden yapıo snece vicdanını rahatlatmak için bence bnm ayrılmamı istio demiiiiiii sence de öle değil miii
öyle biliyorum ben zaten onu sıkıştırmıyorum 3 yıl oldu bu zamana kadar coktan nişandı şuydu buydu olması lazımdı ama ben sesimi çıkartmıyorum destek olmaya çalışıyorum ama bunuda hakketmiyorum ve yaptıgının farkında degil.
Hıııımmmm şimdi durum değişir işte
Böyle çift yönlü davranıyorsa bişilerden şüphelenmekte haklısın.
Geceye kadar ne değişebilir ? Vicdanın sesi tabi ki
Yastığa başını koyunca vicdanıyla başbaşa kalır insan...
Senin ayrılmanı bekliyor olabilir.
Ya bişi diyeyim mi bak burda baya muhabbetimiz var sonuçta açık sözlü olayım.
Daha önce de demiştim sanırım ben bu çocukla sana bi gelecek göremiyorum.
Nedenlerini de yazayım.
1- Yaşını başını almış maddi durumu yerinde adam niye evlenmek için bu kadar beklesin. ( Baba meselesi deme o her türlü çözülebilecek bir olaydır o yaşta insan için )
2- O yaşta insan diyorum çünkü bi olgunluk oluyor. Fakat iş sana gelince olgunluk değil de çocuk gibi oluyor yok ailesi artık seni istemiyormuş vs. Bunların hepsi bahane geliyor bana anlattığın kadarıyla
3- Yaş farkı var ve gerçekten bu çok önemli. Bi süre sonra sen gözüne çocuk gibi geleceksin ve o da senin gözüne yaşlı biri gibi.
Olmaz deme çevrem çok gördüm bu sorunu mutlaka oluyor er yada geç.
4- Sürekli tartışmak hayra alamet değil seven insan üzmeye kıyamaz sevdiğini
5- Seni kısıtlaması hiç hoş değil sen çocuk değilsin ki ailen sana güvenirken ne diye o istemiyor diye zevk aldığın şeylerden vazgeçesin arkadaş çevrenden vs. bahsettiğim
Ben böyle uzun bi liste yaparım canım sakın yanlış anlama
Senin iyiliğin için diyorum bunları
yaaa anlamadığım şey madem ayrılalım istioooo nedennnn beni yanında gezdirio nedennnnnnben yatıorum sedusummmm hiç iyi değilim düşüp kalcam şimdi sabaha gelmezsem bilin ki hastanedeyim kalbim sıkışıo üünküüü
erkekler ağlayan ve çabuk yıkılan kızları sevmezler yani bu benm görüşüm ona güçlü olduğunu göster üstüne düşme bunaltma sıkılmaya hazır insanlar zaten erkekler döneceği varsada kaçar die düşünüorumhmm, ararsa kendi arar, aramazsa da kendi kaybeder mi diyeyim yanibende böyle olsun istiyorum ama aramazsa die de çok korkuyorum, aslında aramayacağınaeminide yine de bi umut olun istiyorum..
Senin gönlün olsun diye de olabilir bi nevi vicdanını rahatlatmak seni daha az üzmek için...
Sakın kendini üzme bırak herşey ortaya çıkar zaten
erkekler ağlayan ve çabuk yıkılan kızları sevmezler yani bu benm görüşüm ona güçlü olduğunu göster üstüne düşme bunaltma sıkılmaya hazır insanlar zaten erkekler döneceği varsada kaçar die düşünüorum
ahhhh ahhh dertlerrr deryaaa olmuşşş =) canım ne diyelim bence al karşına düzgünce knuş açık açık btün fikirlerini söyleee
ona kalırsa o beni seçmiş, niye babana işteyim dedin diyorum öyle aklıma geldi öyle söyledim diyor. Şuan bir şey yapamam borçlarım var biliyorsun diyor maddi durumu düzeltince karşılarına geçicem yanımda olan olur olmayan olmaz diyor. Ben bir şey yapsın demiyorum zaten ama böyle de yapmasın niye yalan söylemeye gerek duruyor ben bunu söyledim bunun 2. olmaz eminim ama ben söyledikten sonra anlamı var mı ben zorla yaptırmış olmuyor muyum? Benim grurum ne oluyor, o insanlar duydu yalan söylediğini hatta onların içinde dedim babasından korkuyor ben onun gibi korkak değilim dedim gülerek oda güldü.
Dükkanı açmaya gidelim dedi ama panikle çıktık tabi ben bozuldum eve bırak beni sen git dedim yok beraber gidelim niye suratın asık çıkınca gezeriz falan diyor zor kendimi eve bıraktırdım. 2-3 kez aradı gezmeye gitmedik diye surat astım sandı ben çocuk muyum ya gezmeye gitmedik diye surat asayım bu kadar şapşal işte
Kızlaaaar nasılsınınz? hepinize iyi akşamlar dilerimben de katıldım aranıza umarım herkesin keyfi yerindedir!!!
basmaz kafaları bn kıza böyle yaptım kız ondan surat yapıyo demez sanır ki öyle salak şeylere trip yapıyoruz gezmekmişşş sanki çooook önmli bişey senin için dmi heyy allahm şu erkeklere biraz mantık vereydn ya
sorma ya gezmekmiş ben gezmek istedikten sonra seni mi beklerim basar giderim bunuda cok iyi biliyor gezmek istesem sen işe git beni eve bırak der miyim? üstte çıkmak için çabaladı ama oturdu kıçının üsttüne
hoşgeldin canım herkesin derdi var =) sen nasılsınnn
tatlım kimin derdi yokki bende iyiyim çok şükür ama lafta yani benimde iş sorunun var bu ay 24 yaşıma gireceğim halaişimi oturtamadım mesela( çalışmayı çok sevmeme rağmen birde sen nasılsın?
valla canım bnde önmüzdeki ay 23 olcam hiçbirşeyim belli değil üstüne ben hiç çalışmadm da :/ herkesin derdi kendine haklısın vallaaa
olsun canım tecrüben olmasa bile bir yerden başlayacaksın doğru zamanda yeterki şansın açık olsun! üniversite bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?