- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
yok canım okuyorm 1. snıfım senin bitti mi ama üniye gireli 2bçuk sene oldu geçen sene 1. snıfı 2. dönem bıraktm da bu sene yeniden başladm bi de hazırlk okuyuncaaaa
işletme 3.sınıftayım canım seneye bitecek inşallah:) insan kaynakları alanında çalıştım daha önce!! Aşk hayatın nasıl?o düzgünse gerisi olur gider telaşa gerek yok
2buçuk yıllık bi ilişkim var allaha şükür her ilişki gbi inişli çıkışlı=))
senin nasıll :)
e süper valla:) olucak tabiki inişler de tuzu biberi mecbur!! ama seni mutlu ediyor ki 2,5 yıldır devam ediyorben henüz doğru insanı bulamadım canım .En son 2 ay önce bir çocukla tanıştık arkadaşımız vasıtasıyla yemeğe çıktık birbirimizi çok beğendik lakim bir sonraki görüşmemize gelmedi hemde gelmeyeceğine haber bile vermedi tek başıma kala kaldım randevu yerinde ve çok üzüldüm ama toparladım kendimi
ida09 deryaw bakmayın kızlar knuşsanıza aaaaaaaaa
ben şuan yanımda olsa nasıl şikence yapardım diye düşünüyorumkuduruyorum sinirden
e süper valla:) olucak tabiki inişler de tuzu biberi mecbur!! ama seni mutlu ediyor ki 2,5 yıldır devam ediyorben henüz doğru insanı bulamadım canım .En son 2 ay önce bir çocukla tanıştık arkadaşımız vasıtasıyla yemeğe çıktık birbirimizi çok beğendik lakim bir sonraki görüşmemize gelmedi hemde gelmeyeceğine haber bile vermedi tek başıma kala kaldım randevu yerinde ve çok üzüldüm ama toparladım kendimi
oduna bak yaaa tüüü maşallahhh bizeee ayy allahım nazardan korktuğum kdar bişeyden korkmuyorum okula girip çkıyoruz kavga ediyoruz o kem gözlü kızlar yokmuuuuuuuuuuuuuuu
hem ne odun!!! canım bol bol felak nas surelerini oku üfle kendinede sevgilinede merak etme kimseden zarar gelemez evelallah,malesef ki insanlar çok kıskanç
her gece okuyorum tatlm nazar ayeti de okuyorum okulda aklıma gelirse bi de bilen biliyo sürekli beraberiz yuh hala birlkteler diye öküz gbi bakıyolar ya hem de ne kıskançlar ya bde bnmki boylu posludur 1.90 beyimiz bnde yanında cüce1.60 hehehhhh
olur mu tatlım o seni her halinle beğenmiş kabul etmiş sende cilveli ve uyumlu bir insansın anlaığım kadarıyla ne kadar sanslı sevgilin var
tşk ederim tatlmm
ben uyumluyumdur da o pek uyumsuz ayy kmseyle takılmıyoruz sevmiyo herif beraberken romantik ama başkalarının ynında odun bnde fazla şey mi istiyorum nemilletn yanında karizmayı çizdirmiyo hiç köpek
bütün erkeklerde var o :) taş fırın oluyorlar hemen :)
Teleefonu vardı sende mutlaka aramadın mı? hiç bir şey demedn mi ?
aramam mı canım aradım tabiki yolda olduğunu sorun çıktığını 2 saat sonra geleceğini söyledi bekledim ve 2 saat sonra tekrar aradım 1 saat sonra geleceğim deyince hiç gelme sen en iyisi dedim ve bir daha görüşmedim o da zaten aramadı.. benim tek kızdığım gelmeyeceğini söyleyebilirdi hiç kırılmazdım fakat beni dalga geçercesine bekletmesi çok zoruma gitti,çok sinirlendim
aramam mı canım aradım tabiki yolda olduğunu sorun çıktığını 2 saat sonra geleceğini söyledi bekledim ve 2 saat sonra tekrar aradım 1 saat sonra geleceğim deyince hiç gelme sen en iyisi dedim ve bir daha görüşmedim o da zaten aramadı.. benim tek kızdığım gelmeyeceğini söyleyebilirdi hiç kırılmazdım fakat beni dalga geçercesine bekletmesi çok zoruma gitti,çok sinirlendim
ben dünyasını başına yıkardımyine asilce davranmışsın kız hemen çingeneye bağlardım valla sen kmsin de beni bekletiyosun sie git lan diye
benim için çok zor oldu ama böyle davranmayı başardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?