- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şartlar ne olursa olsun asla böyle bir şey denemeyin. Allah korusun ne olacağını bilemezsiniz. Deprem olur, yangın çılar, su basar... böyle bir durum için her türlü felaket senaryosunu yazabilirim. Ne olursa olsun evde yalnız bırakmayın.Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Zaten büyüdüler Allah'a şükürNe diyeyim iyi cesaret umarım bir gün pişman olacağınız birşey yaşamazsınız.
Sizin nezdinizde nacizane bütün annelerden rica ediyorum bebeklerimizi evde tek bırakmayalım, hiç ummadığımız şeyler gelebilir başımıza.
Benvede iyi oldu surwkli maç yapıp sahada basket oynuyorlar bu ne yaaBizim mahalle afedersiniz! it kopuk kayniyor. O gencler kavgalar mi etmiyor, biçaklarla şakalaşmalar kufurler çok fena gorseniz en buyugu 17 yaşindadir. Iyi oldu bu yasak.
Bunlar olmAz belki ama yolda bir kaza olmuştur sizi bekletirler, araba arıza yapar... gecikirsiniz Allah korusunŞartlar ne olursa olsun asla böyle bir şey denemeyin. Allah korusun ne olacağını bilemezsiniz. Deprem olur, yangın çılar, su basar... böyle bir durum için her türlü felaket senaryosunu yazabilirim. Ne olursa olsun evde yalnız bırakmayın.
Çalışmak zorunda olmayan, çoğunlukla öğrenci grubundan oluştuğu için.Neden 20 yas alti onu merak ediyorum bilginiz varmi![]()
Benvede iyi oldu surwkli maç yapıp sahada basket oynuyorlar bu ne yaa
Bu durumda çocuğunuzu sokağa çıkarmadan bakicisina götürebilecek misiniz?Böyle bir yasak konduysa bildikleri birşey vardır haliyle. Yapmanız gereken önlemler alarak işe gitmenizdir. Veya işten izin almanız gerekiyor. Ücretsiz izin olur yıllık izin veya idari izin.
Benim eşim asker ve izole edilmesi için evlerine gönderilmiyorlar. Çocugumu yaşı ileri olan bakıcısına bırakıyorum hergün mecburen. Market işi tüm sorumluluk bende eve gelip temizlenip kızımı almaya gdyorum. Kolonya maske ne varsa çantamda duruyor. Allah korusun inşallah, mecburen çalışmaya devam etmek zorundayız
Her şey olabilir Allah korusun. O çocuğun evde yalnız olduğunu hissettiği an yaşayacağı korku bile yeter bırakmamak için. Dediğiniz gibi 5 dk denilen mesafe yarım saate uzasa çocuk perişan olur evde. Kapımdan çıktığın an 20adım ötemde bakkal var. Çocuğum uyurken bile çıkıp bir ekmek almışlığım yok. Belki kapıyı kapattığım an uyanacak diye. Güzel güzel akıl vermiş biri de ben hep bıraktım hiç sorun yaşamadım diye. Ne diyeyim inşallah yaşamaz.Bunlar olmAz belki ama yolda bir kaza olmuştur sizi bekletirler, araba arıza yapar... gecikirsiniz Allah korusun
Aman tanrım bunlar genc ya cahiller daha bunun nekadar ciddi bişey olduğunu anlamadılar.onlarin bu cahilliği yüzünden başkaları hastalık kapıp ölebilirŞaka gibi birde dün 4 kisilik grup bizde apartman önundeyiz gecerken suratimiza bakip öksurduler. Şok oldum yani ne kadar cahilce..!
Bakıcım alt katımdaBu durumda çocuğunuzu sokağa çıkarmadan bakicisina götürebilecek misiniz?
Ben bir kere ocakta yemek bırakıp öyle bir yere gitmeye niyetlenmiştim. Hemen gidiveririm diye düşünmüştüm. Yanımda kim vardı hatırlamıyorum hemen beni caydırmıştı. Yolda birini görürsün seni lafa tutar unutursun falan demişti. Bir kere de çocuğumu evde bırakıp çöp atmaya çıkmıştım anahtarı evde bırakıp kapıyı çekmiştim. Tv izliyordu kızım 4 yaşında falandı. Açamadı kapıyı, camdan girmiştikHer şey olabilir Allah korusun. O çocuğun evde yalnız olduğunu hissettiği an yaşayacağı korku bile yeter bırakmamak için. Dediğiniz gibi 5 dk denilen mesafe yarım saate uzasa çocuk perişan olur evde. Kapımdan çıktığın an 20adım ötemde bakkal var. Çocuğum uyurken bile çıkıp bir ekmek almışlığım yok. Belki kapıyı kapattığım an uyanacak diye. Güzel güzel akıl vermiş biri de ben hep bıraktım hiç sorun yaşamadım diye. Ne diyeyim inşallah yaşamaz.
Ciddi olamazsını heralde ufacık cocuk evde bırakılırmı deprem olur yangın cıkar inmeye calısırken düşer biyeri kırılır. Sizin iş yeriniz yakın 1 saat erken cıkıcaksınız yürüyerek gidersiniz. Yürümekten başka carenız yok ufacık cocuk Allah korusunYani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Allahım yarabbimHer şey olabilir Allah korusun. O çocuğun evde yalnız olduğunu hissettiği an yaşayacağı korku bile yeter bırakmamak için. Dediğiniz gibi 5 dk denilen mesafe yarım saate uzasa çocuk perişan olur evde. Kapımdan çıktığın an 20adım ötemde bakkal var. Çocuğum uyurken bile çıkıp bir ekmek almışlığım yok. Belki kapıyı kapattığım an uyanacak diye. Güzel güzel akıl vermiş biri de ben hep bıraktım hiç sorun yaşamadım diye. Ne diyeyim inşallah yaşamaz.
İşe kendin girebilirsinArkadaşlar merhaba,20 yaş altı sokağa çıkma yasağı geldi. 2,5 yaşında oğlum var.Her gün eşim ise götürüp getiriyor beni.esim de evden calisiyor bu arada.Cocugu evde birakamayacagimiz için o da oluyor arabada.Ne yapmalıyız.cocugumuzu emanet edeceğimiz kimsemiz yok![]()
Bırakmam cnm.Ciddi olamazsını heralde ufacık cocuk evde bırakılırmı deprem olur yangın cıkar inmeye calısırken düşer biyeri kırılır. Sizin iş yeriniz yakın 1 saat erken cıkıcaksınız yürüyerek gidersiniz. Yürümekten başka carenız yok ufacık cocuk Allah korusun
Sizinkisi cahil cesareti...Peki bebek bakıcıya bırakılsa yada anneanneye yada kreşe deprem olsa kim kurtarılabilir ki zaten biranda olan bisey kader bu.
İkincisi ben bebeğimi 5 dk sürecek bir mesafede evime yakın markete giderken bırakıyorum.
Hızlı bir şekilde
Kizimida işe giderken biraktigimda diğer bebeğim yoktu henüz karşı komşum bakıcı miz nahatari ona bırakıyordum ama kızım evde kalmak istediği için eşide haftasonalri evde olduğu için bende evi daha uygun görüyordum rahatlık açısından bırakıyordum.ve benim eşimin işi eve çok yakın Alo dese hemen yetişir bu beni rahatlatıyor şu.
Birde benim kızım çok akıllı bir çocuktu güvenim tamdi
Yahu yap diyenmi var israrla diyip duruyor birdeBir üye ısrarla küçücük bebeğini anakucağına bağlayıp markete gittiğini yazıp duruyor. 11 aylık bir bebeğim var. Aklım durdu. Anakucağına bağlayıp bir dakikalığına bile dışarı çıkmayı düşünemedim. O 5 dakika içinde hiçbir şey olmasa bile, ben kapıyı çektiğim an ağlamaya başlamış olsa, ben dönene kadar ağlasa, buna nasıl vicdan elverir? Ufacık bir bebekten bahsediyoruz.
Konu sahibi, sanırım ben sizin yerinizde olsam arabayı kendim kullanmayı deneme ya da önlemlerimi alıp toplu taşıma kullanma dışında bir seçenek düşünmezdim sanırım.
Ne güzel babası da varmış çocuğunuzun yanında, şanslısınız çözümsüz değilsiniz.