20 yaş altı sokağa çıkma yasağı & 2,5 yaşındaki oğlum

yol 7 dk sürüyorsa taksiyle gidin totalde verdiğiniz benzin parası kadar tutar zaten.ya da tembihliyceksiniz arabada arka koltukta yatıcak çocuk eğer yolda herkesi tek tek çevirmiyorlarsa.yakalanırsanız ceza kesecekler.
bir şeyler yapıyorlar ama eksik yapıyolar bunun farkındayım ben de ama şu an sizin için çözüm bu :/

Arabayla daha kısa sürüyor 7 dk falan.evim toplu taşıma güzergahında değil ve şu an toplu taşımalar da risk.taksi kullanirdim bu virüs mevzuundan öncesinde taksiye de binmeye korkarim.
Arabadan inmiyorsa sıkıntı olmaz bence. Mecbursunuz sonuçta araç kullanamıyorsunuz galiba anladım. Bende de aynı durum var ehliyetim var ama pratikte iyi değilim. Arabadan indirmeyin çocuğu markete bi yere asla sokmayın. Benimde 2,5 yaşında kızım var evden hiç çıkmadı bina içerisinde Bile riskli

Arabayla gidip gelmenizin sorun olacağını zannetmiyorum. Çocuğu yalnız bırakamazsının nihayetinde . Evden çıkar bir yere temas ettirmeden arabaya bindirirsiniz, eşiniz yine aynı Yöntemle eve getirir. Taksi gereksiz bir risk, ordan virüs kapıp eve getirme ihtimaliniz doğar. Çocuk da dışarı çıkıp oynamayacak sonuçta, yine her zaman birlikte olduğu anne babasının yanında olacak.
65 yaş üstüne uygulanan yasağın nasıl bir caydıracılığı var bilmiyorum. Ankaranın göbeğinde amcam her gün işine gidip geliyor şahsi aracıyla, 68 yaşında, oldukça da yaşlı gösteriyor( fark edilmeme Gibi bir durumu yok yani ) kimsenin bir şey dediği yok yakında ben ihbar etmeyi planlıyorum 😂
Ayakkabısını bile giydirmiyoruz koltukta otururken eller oynar vs diye.kucaginda indirip bindiriyor babasi.
65 yasindakiler beni benden alıyor zaten.calistigim banka şubesinde tüm yoğunluk onların.emekli maaş promosyonu ; dolar altın ne oldu:) mevzulariyla ilgileniyoruz.sistemsel olarak işlem yapmak yasak.cezai sorumluluğu var işlem yapan açısından.

65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldi ama insanları yüz üstü de bırakmadı kimse .Vefa grupları oluşturuldu,insanlar telefonla bile olsa ihtiyaç duydukları yardımı alabiliyorlar.Esiniz evde değil ofis ortamında çalışıyor siz çocuğunuzu bakıcıya taşıyor da olabilirdiniz. Evinize bakıcı temin etsinler o vakit
Dogru söylüyorsunuz.Hergun bakıcıya anneanneye babaanneye gitmek zorunda olan çocuklar vardir.Tek gurbetçi ben değilimdir sanırım.

Arabadan inmiyorsa sıkıntı olmaz bence. Mecbursunuz sonuçta araç kullanamıyorsunuz galiba anladım. Bende de aynı durum var ehliyetim var ama pratikte iyi değilim. Arabadan indirmeyin çocuğu markete bi yere asla sokmayın. Benimde 2,5 yaşında kızım var evden hiç çıkmadı bina içerisinde Bile riskli
Benim de ehliyetim var.ama işte böyle günler için kullanmak lazimmis.kucagindan bile indirmez babasi elini bir yere değirir diye.arabadan inmiyor,beni ise tasima surecine dahil olup eve donuyorlar

Polis çevirirse aynen anlatırsınız ayakkabısını bile giydirmedik çocuğun dersiniz . El kadar çocuk 20 dk bile olsun evde yalnız bırakılmaz allah esirgesin
Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem

ya simdi biz kendi aracimizla cocugumuza soyle bir tur attirip getiremeyecekmiyiz
aracla gezmektemi yasak yani

Akşam üstü ağlama krizine girdim. Eşimde nöbette evde yanlızım. Kendimden korktum. Nefesim gitti ağlamaktan. Karantina da değilim. Hastanede gelen insanların ateşini ölçüyorum. Hastane ortamında normal günde Bile duramazdım. Yönetimle verdiği yanlış karar yüzünden tartıştım diye beni oraya görevlendirdiler.dava açacağım mahkemeler kapalı. İnsanlar halen daha kötü ders almıyor anlayışsız. Benim psikoloji gidik

Dogru söylüyorsunuz.Hergun bakıcıya anneanneye babaanneye gitmek zorunda olan çocuklar vardir.Tek gurbetçi ben değilimdir sanırım.
Herşeyi bırakın eşi asker,polis ,sağlık çalışanı olan insanlar var ...eve gelemiyorlar. Ben çocuğumu pusete koyup ihtiyacımı alamayacaksam biri 2.5 biri 10 yaşında 2 çocuğumla biz taş mi yiyelim yoksa onlari evde yalnız mı birakayim !!

Benim haftalar onceden planlanmis bir gorusmem var yarin, esim evde yok, cocuklarim 3 ve 6 yasinda, goturup kardesime arabayla birakicam mecbur.
El kadar cocuklari evde birakacak halim yok.

Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir aslında mama sandalyesine oturtup cep telefonunu da onu görebileceğiniz bi yere koyup kamerayla da izleyebilirsiniz gelene kadar

Valla yapacak bise yok sakin evde birakmayin cocugu alin yaniniza napalm yani bende nobete giderken babaanneye birakcam aksam gelirken babasi alcak o tekrar sabah giderken birakcak ben dönerken alcam fln napalm yani bu çocukları ozaman desin ki saglikcilarin eslerine izin mesela cok mantikli😂😂

Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Bu riski almaktansa ceza ödeyin.
Düşünmek bile kalp çarpıntısı yapıyor.
Allah yardımcınız olsun.

Sakın evde bırakmayın allah korusun
Valla cezası neyse ödeyelim diyecek hale geldik.evde bırakmam tek basina.belirsizlik kötü.belki benim durumuma anlayış gösterecekler belki istisna diyecekler.daha önce yasamadigimiz seyleri yasiyoruz

Valla cezası neyse ödeyelim diyecek hale geldik.evde bırakmam tek basina.belirsizlik kötü.belki benim durumuma anlayış gösterecekler belki istisna diyecekler.daha önce yasamadigimiz seyleri yasiyoruz

Çok zor gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor. Kim ister o kadar tehlike altında çocuğu virüsün olduğu sokaklara çıkartmaya da mecbur kalınca yapacak birşey yok. Bence toplu taşımayı bir gün en azından deneyin çünkü dışarıda insan sayısı azaldı, belki rahatlamıştır biraz daha çok dikkatli bir şekilde toplu taşıma size en uygunu gibi duruyor. Çünkü apartmanda bile risk var, çocuğu her gün çıkartmak da pek iyi olmuyor :( allah yardımcınız olsun

Back
X