20 yaş altı sokağa çıkma yasağı & 2,5 yaşındaki oğlum

Hiç arabadan inmeden gidip gelicek cocuk napcan ..polise durumu anlattığında bisey diyemez küçücük cocuk birakcak kimsem yok toplu tasima kullanamiyorum bu kadar.

Bu riski almaktansa ceza ödeyin.
Düşünmek bile kalp çarpıntısı yapıyor.
Allah yardımcınız olsun.
Paylaşımınız okumadan aynı şeyi yazdım.cezasi neyse ödeyelim diyecek duruma geldim.cumhurbaskani 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı var dediğinden beri çareler arıyorum.🤷stres oldum.

Çok zor gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor. Kim ister o kadar tehlike altında çocuğu virüsün olduğu sokaklara çıkartmaya da mecbur kalınca yapacak birşey yok. Bence toplu taşımayı bir gün en azından deneyin çünkü dışarıda insan sayısı azaldı, belki rahatlamıştır biraz daha çok dikkatli bir şekilde toplu taşıma size en uygunu gibi duruyor. Çünkü apartmanda bile risk var, çocuğu her gün çıkartmak da pek iyi olmuyor :KK43: allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim.

Valla yapacak bise yok sakin evde birakmayin cocugu alin yaniniza napalm yani bende nobete giderken babaanneye birakcam aksam gelirken babasi alcak o tekrar sabah giderken birakcak ben dönerken alcam fln napalm yani bu çocukları ozaman desin ki saglikcilarin eslerine izin mesela cok mantikli😂😂
Doğru soyluyorsunuz.bir ben değilim sonucta..bizim sektörde de (banka) durmak yok şubeler acik ama şikayetçi değilim iş olsun da çalışalım diyorum.siz saglikcilarla kıyas olmaz yasadigimiz zorluklar.Allah sizi tüm sağlıkçılari korusun yavrunuza ailenize bağışlasın,🤲

Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Ankarada araç durdurulan yerler genelde aynı. Nerde çevirme var bi bakın o yollardan gitmeyin.

Yani aklimiza mama sandalyesine oturtup TV açmak geldi.gidis dönüş 15 dk.ama insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya şöyle olursa ya böyle olursa Allah korusun diye.özetle hiç istemedigimiz bir yontem
Ben anakucagina bağlayıp ekmek almaya gidiyordum yada markete TV açıp karşına otirdup yere halıya koyup

Arkadaşlar merhaba,20 yaş altı sokağa çıkma yasağı geldi. 2,5 yaşında oğlum var.Her gün eşim ise götürüp getiriyor beni.esim de evden calisiyor bu arada.Cocugu evde birakamayacagimiz için o da oluyor arabada.Ne yapmalıyız.cocugumuzu emanet edeceğimiz kimsemiz yok🤷
Ve bebeğim sizinkinden küçüktü.hazirqnda 2 yaşına girecek benim kuzum ben sizin yerinizde olsam çıkarıp gelmek riskini göz önüne almazdım eve bağlar hemen çıkıp gelirdim.ben diğer çocuğum 7 ve 8 yaşında iken bazen telefonumu eve bırakıp ise gitmisligim bile oldu mecbur kalınca cocugumada güvendiğim için bıraktım.hep telden aradım.haftada bir gün bunu yapıyorduk mecburduk şartlar malesef.su an çalışmıyorum Allah'a şükür evimdeyim iki cocugumada kendim bakıyorum Allah çalışan annelere yardım etsin b nd zamanında yaşadım sıkıntı

Allah korusun, mama sandalyesine oturtulup bırakılıp gidilir mi çocuk:/ düşüncesi bile korkunç.
Bence fırsat bu fırsat, zaten yollar çok sakin. Madem ehliyetiniz var, dreksiyona geçin siz en iyisi;)

Ve bebeğim sizinkinden küçüktü.hazirqnda 2 yaşına girecek benim kuzum ben sizin yerinizde olsam çıkarıp gelmek riskini göz önüne almazdım eve bağlar hemen çıkıp gelirdim.ben diğer çocuğum 7 ve 8 yaşında iken bazen telefonumu eve bırakıp ise gitmisligim bile oldu mecbur kalınca cocugumada güvendiğim için bıraktım.hep telden aradım.haftada bir gün bunu yapıyorduk mecburduk şartlar malesef.su an çalışmıyorum Allah'a şükür evimdeyim iki cocugumada kendim bakıyorum Allah çalışan annelere yardım etsin b nd zamanında yaşadım sıkıntı

Yanlış anlamayın ama siz dışarıdayken binanızda yangın çıksa ya da o an büyük bir deprem olsa çocuğunuzu nasıl kurtarmayı düşünüyorsunuz? Çok tehlikeli birşey söylediğiniz küçük bebekler evde tek başlarına bırakılmamalı

Yanlış anlamayın ama siz dışarıdayken binanızda yangın çıksa ya da o an büyük bir deprem olsa çocuğunuzu nasıl kurtarmayı düşünüyorsunuz? Çok tehlikeli birşey söylediğiniz küçük bebekler evde tek başlarına bırakılmamalı
Peki bebek bakıcıya bırakılsa yada anneanneye yada kreşe deprem olsa kim kurtarılabilir ki zaten biranda olan bisey kader bu.
İkincisi ben bebeğimi 5 dk sürecek bir mesafede evime yakın markete giderken bırakıyorum.
Hızlı bir şekilde
Kizimida işe giderken biraktigimda diğer bebeğim yoktu henüz karşı komşum bakıcı miz nahatari ona bırakıyordum ama kızım evde kalmak istediği için eşide haftasonalri evde olduğu için bende evi daha uygun görüyordum rahatlık açısından bırakıyordum.ve benim eşimin işi eve çok yakın Alo dese hemen yetişir bu beni rahatlatıyor şu.
Birde benim kızım çok akıllı bir çocuktu güvenim tamdi

Peki bebek bakıcıya bırakılsa yada anneanneye yada kreşe deprem olsa kim kurtarılabilir ki zaten biranda olan bisey kader bu.
İkincisi ben bebeğimi 5 dk sürecek bir mesafede evime yakın markete giderken bırakıyorum.
Hızlı bir şekilde
Kizimida işe giderken biraktigimda diğer bebeğim yoktu henüz karşı komşum bakıcı miz nahatari ona bırakıyordum ama kızım evde kalmak istediği için eşide haftasonalri evde olduğu için bende evi daha uygun görüyordum rahatlık açısından bırakıyordum.ve benim eşimin işi eve çok yakın Alo dese hemen yetişir bu beni rahatlatıyor şu.
Birde benim kızım çok akıllı bir çocuktu güvenim tamdi

Yanında yetişkin biriyle kalmasıyla küçücük bebeğin evde tek kalması bir mi? 7 8 yaşındayken ben de evde tek kalıyordum ama küçücük bebeği market için tek başına bırakmak istismardır, kendisini kurtarabilecek durumda değil çünkü. Ekmek de yemeyiveririm bebeğimi evde tek bırakacağıma. Bunda kader diye bir anlayış mı olur yahu?

Bosanan çiftlerin baba gorme günü iptal oluyor sanirim ufak olanlarin.

Böyle bir yasak konduysa bildikleri birşey vardır haliyle. Yapmanız gereken önlemler alarak işe gitmenizdir. Veya işten izin almanız gerekiyor. Ücretsiz izin olur yıllık izin veya idari izin.

Benim eşim asker ve izole edilmesi için evlerine gönderilmiyorlar. Çocugumu yaşı ileri olan bakıcısına bırakıyorum hergün mecburen. Market işi tüm sorumluluk bende eve gelip temizlenip kızımı almaya gdyorum. Kolonya maske ne varsa çantamda duruyor. Allah korusun inşallah, mecburen çalışmaya devam etmek zorundayız

Yanında yetişkin biriyle kalmasıyla küçücük bebeğin evde tek kalması bir mi? 7 8 yaşındayken ben de evde tek kalıyordum ama küçücük bebeği market için tek başına bırakmak istismardır, kendisini kurtarabilecek durumda değil çünkü. Ekmek de yemeyiveririm bebeğimi evde tek bırakacağıma. Bunda kader diye bir anlayış mı olur yahu?
Ben her sabah diğer kizimin okulu bakkalla aynı mesafede onu okuluna bıraktım geldim bebeğimi ankucagina koyup.ekmegimide aldım geldim.o soğukta ayazda karda kışta bebeği çıkarıp hasta edeceğine eve bağlarım daha iyi.allaha şükür hicde bsiey olmadı.ne kimseye ağız eğdim çocuğumu okula bırakmak için nede bebeğimi hasta ettim.ikisinede gül gibi baktım.allaha şükür büyüğüm 10 yaşında diğeri 2 hiçbir sıkıntı yaşamadım🙏🙏

Ben her sabah diğer kizimin okulu bakkalla aynı mesafede onu okuluna bıraktım geldim bebeğimi ankucagina koyup.ekmegimide aldım geldim.o soğukta ayazda karda kışta bebeği çıkarıp hasta edeceğine eve bağlarım daha iyi.allaha şükür hicde bsiey olmadı.ne kimseye ağız eğdim çocuğumu okula bırakmak için nede bebeğimi hasta ettim.ikisinede gül gibi baktım.allaha şükür büyüğüm 10 yaşında diğeri 2 hiçbir sıkıntı yaşamadım🙏🙏

Ne diyeyim iyi cesaret umarım bir gün pişman olacağınız birşey yaşamazsınız.

Sizin nezdinizde nacizane bütün annelerden rica ediyorum bebeklerimizi evde tek bırakmayalım, hiç ummadığımız şeyler gelebilir başımıza.

Bu kişinin tercihi ben yap demiyorum ama bir ornek verdim .bana çok uygundu çünkü gidip geldiğim mesafe çok yakın 5 dk lik bir mesafe bırakıp okuluna diğer kizimi evime geliyordum

Back
X