paylaşımlar için çok saolun.bebek eşyalarını ne zaman aldınız, çok erken almamak lazım ama ağırlaşmadan da halledin diyolar.
ecrıncım hıccccccc uzulme Rabbım besler ıns bebegnı sen elınden gelenın fazlasnı yapmısssn
Rabbım sıfa versn sana ve cumle rahatszlıgı olanlara
göğüslerinde göbeğinde çatlak oluşan varmı, oluşmaması için neler yaptınız, benim doktorum 4. aydan itibaren kullanmam için bi krem önerdi, en iyisi bu diye.kozmetikçiler badem yağı bebe yağı falan öneriyor, bu konuda fikri olan varmı?
canım bendegöğüslerinde göbeğinde çatlak oluşan varmı, oluşmaması için neler yaptınız, benim doktorum 4. aydan itibaren kullanmam için bi krem önerdi, en iyisi bu diye.kozmetikçiler badem yağı bebe yağı falan öneriyor, bu konuda fikri olan varmı?
güzel bir başlık olmuş, deneyimler benim içinde çok önemli, şimdiye kadar genel olarak bebek bakımı konuşulmuş, ben daha çok hamileliklerinin nasıl geçtiğini merak ediyorum.özellikle son aylar yaz mevsimine geldiği için sıcak bölgelerde yaşayanlar sıkıntı çektiler mi, kaç kilo aldılar doğumdan sonra kaç kiloları kaldı.en çok hangi aylarda kilo alınıyor, bir de en çok merak ettiğim doğum şekli.genel olarak hep sezeryandır ama sezeryan olma sebepleri, spinal mi, genel anestezi mi?
güzel bir başlık olmuş, deneyimler benim içinde çok önemli, şimdiye kadar genel olarak bebek bakımı konuşulmuş, ben daha çok hamileliklerinin nasıl geçtiğini merak ediyorum.özellikle son aylar yaz mevsimine geldiği için sıcak bölgelerde yaşayanlar sıkıntı çektiler mi, kaç kilo aldılar doğumdan sonra kaç kiloları kaldı.en çok hangi aylarda kilo alınıyor, bir de en çok merak ettiğim doğum şekli.genel olarak hep sezeryandır ama sezeryan olma sebepleri, spinal mi, genel anestezi mi?
göğüslerinde göbeğinde çatlak oluşan varmı, oluşmaması için neler yaptınız, benim doktorum 4. aydan itibaren kullanmam için bi krem önerdi, en iyisi bu diye.kozmetikçiler badem yağı bebe yağı falan öneriyor, bu konuda fikri olan varmı?
kızlar bebişlerinize oda yaptıysanız eğer odanın boya işini ve eşya alımını ne zaman yaptınız..koku zor çıkıyormuş diye duymuştumda çok uzun sürüyorsa ona göre hazırlık yapmak gerekir herhalde...şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?