bende bişey sormak isityorum.sezeryanla doğum ve sonrası çokmu zor.normal yaşantınıza ne kadar zamanda döndünüz.sonrasınra dikiş yerleriniz çok acıyomu yoksa geçiyomu hemen.
bende bişey sormak isityorum.sezeryanla doğum ve sonrası çokmu zor.normal yaşantınıza ne kadar zamanda döndünüz.sonrasınra dikiş yerleriniz çok acıyomu yoksa geçiyomu hemen.
verilen bilgiler için tüm annelere teşekkürler.paylaşım yapanlardan normal doğum yapan çıkmadı dimi?
baharcık hilkam çok teşekkür ederim içim feraladı biraz.çevremden devamlı kötü şeyler duyunca epey korktum.vay bıçal altına gircen artık yarım insansn.kilolarını vermeycen...vs gibi bi sürü şey.ama böyle olumlu örnekler içimi rahatlatıyo valla
ben normal doğurdum dkaderli, yırtına yırtına doğurucam diyordum yırtına yırtına da doğurdum :roflol: :roflol:
kızım 4 aylıkken analfissur yani makatta yırtık ve çatlak ameliyatı oldum da -tatlicadiarzu-
yani onu doğururken tıçımı yırttım deyip yemin etsem başım ağrımaz :roflol:
bütün hamileler normal doğum yapcam diye başlayıp sezeryan oluyor, sanki burda doktorların payı büyük gibi, sezeryan oranları %50lerin üstünde, ben normal taraftarıyım ama doktorum anne ve bebek için en sağlıklısı hangisiyse normal doğum odur diyor.
çevremdeki arkadaşlarımdan ve burda yazılanlardan gördüğüm hep normal doğum diye yola çıkan fakat son anda hep problem çıkıp, sezeryana dönenler..
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?