2008 Ekim Anneleri

hoşbuldukkk
napıyonuz bakimmm
geçmişi okucam da 50 sayfa kadar birikmiş şimdi başlasam yarına biter mi sırnaşık şey

biri bana özetlesin leynnnnn

biz bugün lülüyü arabasına koyup dışarı çıktıkkkkk delikafadulden semt pazarına gittikkk
eylüle elma aldıkkkk (çok sever ya klava:)

hala inanamıyorum yaaaa
sokakta bebek arabasıyla dolaşan bayanlar görürdüm ilginç gelirdi şimdi ben de öyle oldummmm yaşasınnnn çok mutluyummmmm :sm_cool: :teytey:

burası aniden ısındı yaw 21 dereceydi :1shok: yazın ne yapcaz bilmiyom delikafadulden

biz bugün dışarı çıkmadan sürdük zaten sakın sürmeden çıkmayın pişerler ayol delikafadulden
chicco 50 faktör kullanıyoz biz ama sürmesi çok zorrr daha sıvı olanı yok mu bununnn

Son düzenleme:
evet ya acaba hangisinden alsak, bende kullanalım diye düşünourm da, bunların sprey şeklinde olanları yok mu, ben avondan 25 faktör aldıydım bi zamanlar sprey ve krem şeklinde iki çeşit, acaba bebeler için de varmıdır böle spreyli

ben de ciktim bugun ogluslan. sonra kiskanc baba da cikmak istedi. bi da ciktik aksama dogru. sen dun nerdeydin bakem? merak ettirdin kendini.. ozelliklen yapiyon di mi? kim seni seviyo anlamak icin :mymeka:

avon alma bence.. krem değil de losyon almak lazım onlar daha kolay sürülüyo a.s
ben yine chicco ya bakıcam losyon varsa alırım yoksa mustela alıcam

ben de ciktim bugun ogluslan. sonra kiskanc baba da cikmak istedi. bi da ciktik aksama dogru. sen dun nerdeydin bakem? merak ettirdin kendini.. ozelliklen yapiyon di mi? kim seni seviyo anlamak icin :mymeka:

ne vuruyon leyn :çok üzgünüm: işim var ya benim de aklım burda ama napimm birazdan yine çıkmam lazım senağlama

merannnn sudenaz ile ilgili bi gelişme var mıııı

avon alma bence.. krem değil de losyon almak lazım onlar daha kolay sürülüyo a.s
ben yine chicco ya bakıcam losyon varsa alırım yoksa mustela alıcam

yok avon almıcam zaten, bikaç sene önce avondan aldıydık onu anlatmak istedim, yoksa sevmiyorum avonu ben, du bi netten araştıriim bakim neler var CADIARZU

benim de bu konuda bi sorum var. simdi benimki cok beyaz tenli, zaten de allerjik kibin biraz. yazin sabah 8-10 arasi aksam da 5-6 arasi krem surup gunese cikarsam, d vitamini olayi icin yeterli mi bu?

hazır
dbest dün gece geldi sonra puff :çok üzgünüm: lülüyü bugün götürmeyecekmiydi ekoya fisfisfis benmi yanlış hatırlıorum :uhm:
öölemiymiş :sm_confused: biz bilmiiz anam bundan sonra zaten cepten msjlascaz :mymeka: :dilcikar:
yok avon almıcam zaten, bikaç sene önce avondan aldıydık onu anlatmak istedim, yoksa sevmiyorum avonu ben, du bi netten araştıriim bakim neler var CADIARZU

chicco bübchen nivea bunların hep yüksek korumalı kremleri var.bi bakda yaz bakem daha neler var :1hug:

iyi akşamlar anacım, len celen bittimi dizi la, benim herif de maç bakii, ne maçı ule bu

he bitti.bi maça bakıp bi diziye dönünce içine edildi bugun benm dizinin.cemrede durmadı mır mır mır habire Çok üzgünüm çoook ahan gene ağlıo poooff Çok üzgünüm çoook

kızlar ben çıkıyorummm grüşürüzz :a015:

meran nereye gitmişşş :çok üzgünüm: bana mı kızdı yaaa buaralar beni idare ediceniz napimmm

ekoya götürmedik daha babamız ayarlıcak arkadaşı yapcak da..

he bitti.bi maça bakıp bi diziye dönünce içine edildi bugun benm dizinin.cemrede durmadı mır mır mır habire Çok üzgünüm çoook ahan gene ağlıo poooff Çok üzgünüm çoook

aman be salla yav, izlemiom ben artık dizi neyin sarmii yav
taaam yavrum güle güle mucuiks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…