haaaa aklıma geldi, şimdik yaz geliyo ya, yazın dışarı çıkcaz, tabi sabah ve akşam çıkmaya gayret etmek lazım sıcaklarda ama şimdi bu bebelerin ciltleri narin, güneş koruyucu gibi bişi kullanmamız gerekmez mi acep kafama bu takıldı bugün
hoşbuldukkk
napıyonuz bakimmm
geçmişi okucam da 50 sayfa kadar birikmişşimdi başlasam yarına biter mi sırnaşık şey
biri bana özetlesin leynnnnn
biz bugün lülüyü arabasına koyup dışarı çıktıkkkkk delikafadulden semt pazarına gittikkk
eylüle elma aldıkkkk (çok sever yaklava:)
hala inanamıyorum yaaaa
sokakta bebek arabasıyla dolaşan bayanlar görürdüm ilginç gelirdi şimdi ben de öyle oldummmm yaşasınnnn çok mutluyummmmm :sm_cool: :teytey:
burası aniden ısındı yaw 21 dereceydi :1shok: yazın ne yapcaz bilmiyom delikafadulden
evet ya acaba hangisinden alsak, bende kullanalım diye düşünourm da, bunların sprey şeklinde olanları yok mu, ben avondan 25 faktör aldıydım bi zamanlar sprey ve krem şeklinde iki çeşit, acaba bebeler için de varmıdır böle spreyli
ben de ciktim bugun ogluslan. sonra kiskanc baba da cikmak istedi. bi da ciktik aksama dogru. sen dun nerdeydin bakem? merak ettirdin kendini.. ozelliklen yapiyon di mi? kim seni seviyo anlamak icin :mymeka:
avon alma bence.. krem değil de losyon almak lazım onlar daha kolay sürülüyo a.s
ben yine chicco ya bakıcam losyon varsa alırım yoksa mustela alıcam
yok avon almıcam zaten, bikaç sene önce avondan aldıydık onu anlatmak istedim, yoksa sevmiyorum avonu ben, du bi netten araştıriim bakim neler var CADIARZU
hazırleen delüüü adam gelcekk senn anahtarıı elinde sallayaktıın 1 nisaan diyecektinn :mymeka: haa adamdaa sana bii nisan dermiydii bilmeyoomm delikafadulden
arabaşı çorbası unlu oluyo...a.s
leen delüüü yapsaydıın bee adam ne dicekti acepp kaydirigubbakcemile3 len olm ben sana çok şaka bulurum meselaa birineyle kavga ettim sandalyeyle giriştiimm karakolldayıımda diyebülürdüüünn kaydirigubbakcemile3
evett çocuklarla şakaa olmassss
senn haceree bakk çok bilmişş ne bilioo olm o tuzlu salçalıı yemeğii...sende yio tuzlu salçalı verme canım beniim
gell nen gel seninn üstünee uçcaam Çok üzgünüm çoook nerdesiin lennn sennn Çok üzgünüm çoook
geçmiş olsuun efeyee...koruyucuu şurup ne verdi yazarmısınn
celeen düşünmedim değill haa gece şaka öyle olmazz böyle olur diomuşş adaamm :1shok: neyse bu gece ben sabaha kadar burdayıım kızlarr :roflol:
afiyet olsuun cemreyee :dance: tavuklu mama hazır mı kendin mii yaptıın fisfisfis
öölemiymiş :sm_confused: biz bilmiiz anam bundan sonra zaten cepten msjlascaz :mymeka: :dilcikar:dbest dün gece geldi sonra puff :çok üzgünüm: lülüyü bugün götürmeyecekmiydi ekoya fisfisfis benmi yanlış hatırlıorum :uhm:
yok avon almıcam zaten, bikaç sene önce avondan aldıydık onu anlatmak istedim, yoksa sevmiyorum avonu ben, du bi netten araştıriim bakim neler var CADIARZU
iyi akşamlar anacım, len celen bittimi dizi la, benim herif de maç bakii, ne maçı ule bu
he bitti.bi maça bakıp bi diziye dönünce içine edildi bugun benm dizinin.cemrede durmadı mır mır mır habire Çok üzgünüm çoook ahan gene ağlıo poooff Çok üzgünüm çoook
kızlar ben çıkıyorummm grüşürüzz :a015:
meran nereye gitmişşş :çok üzgünüm: bana mı kızdı yaaa buaralar beni idare ediceniz napimmm
ekoya götürmedik daha babamız ayarlıcak arkadaşı yapcak da..
Mac bitti yenildik genesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?