ayy nihall vallahii sinir olduum yaa Çok üzgünüm çoook kızım merak ediozz canım sıkkın deip gidiorsuun sonra gelince bişe yazmadan gidiyorsuun ....tahmin etmelisin merak ettiğimizi... girince neden hemen çıktığıı anlatıp çıkabilirsinn yanii
.................
Bunlar gecen ay hepsi ayni gun cekildi
Bunlar gecen ay hepsi ayni gun cekildi
selammmmmmmmmmmmmmmm
kızlar fotolara yorum ypann herkeşee tskk edıyorum burdannnnnnnnna.s.
no fotosu leen delikafadulden
benım albume yenı fotolar eklemiştim de...
ya kızlar benım albumu herkes gorebılıo arkadaslarım dısımda da yorum yapan olmus.albumlerden gırınce cıkıyor dırek.acaba ben yaparken sadce arkadaslarım gorsun yapmadım mı ya???nassı değiştiricem şimdi ben onu??**
ii citirım hafif burun tıkanıklığı kaldı.bide öksürmesi.ama şimdide ben grip oldum senağlamacelenn cemre nassııı:uhm:
ya kızlar benım albumu herkes gorebılıo arkadaslarım dısımda da yorum yapan olmus.albumlerden gırınce cıkıyor dırek.acaba ben yaparken sadce arkadaslarım gorsun yapmadım mı ya???nassı değiştiricem şimdi ben onu??**
Citircim albumune baktim cok datlu bu keltoss yaa o ustundeki bolerodan kizima pembesini bende örmustumm
hoşgeldiin lenn üzlediim delüü Şeniz özetleyim aklıma bişe gelmiioo ben aşkitoya 1 nisan şakası yaptım o da yediii hamilyiim dediimm kaydirigubbakcemile3hoşbuldukkk
napıyonuz bakimmm
geçmişi okucam da 50 sayfa kadar birikmişşimdi başlasam yarına biter mi sırnaşık şey
biri bana özetlesin leynnnnn
biz bugün lülüyü arabasına koyup dışarı çıktıkkkkk delikafadulden semt pazarına gittikkk
eylüle elma aldıkkkk (çok sever yaklava:)
hala inanamıyorum yaaaa
sokakta bebek arabasıyla dolaşan bayanlar görürdüm ilginç gelirdi şimdi ben de öyle oldummmm yaşasınnnn çok mutluyummmmm :sm_cool: :teytey:
burası aniden ısındı yaw 21 dereceydi :1shok: yazın ne yapcaz bilmiyom delikafadulden
sudenazı yarın ameliyata alabilirlerr ama tam olarak belli değill :çok üzgünüm:ne vuruyon leyn :çok üzgünüm: işim var ya benim de aklım burda ama napimm birazdan yine çıkmam lazım senağlama
merannnn sudenaz ile ilgili bi gelişme var mıııı
hee saa kızdıım :mymeka: töbee töbe geldiğini görsemm gidermiyiim lennkızlar ben çıkıyorummm grüşürüzz :a015:
meran nereye gitmişşş :çok üzgünüm: bana mı kızdı yaaa buaralar beni idare ediceniz napimmm
ekoya götürmedik daha babamız ayarlıcak arkadaşı yapcak da..
heee gösterecem saa :jeyyar: meraklıı kaydirigubbakcemile3 email adresim vardıAyy evet haklisin bugun geldiginde ben burdaydim topige yazdim tinlamadi profilinden ziyaretci mesaji biraktim gene tinlamadii
Nee vardii burda merak ettim banada de banada goster
Ayy yerim ben senii cok datluu bee masallah
ii citirım hafif burun tıkanıklığı kaldı.bide öksürmesi.ama şimdide ben grip oldum senağlama
ayarlar yokmu?
1 haftayı gectı bızıımanca gectı oksuruk,burun...ates olmasında...benneyaptımki
baktım bıraz ama ayar faln goremedımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?