2008 Ekim Anneleri

Ayy evet haklisin bugun geldiginde ben burdaydim topige yazdim tinlamadi profilinden ziyaretci mesaji biraktim gene tinlamadii
.................

Nee vardii burda merak ettim banada de banada goster
Bunlar gecen ay hepsi ayni gun cekildi

Ayy yerim ben senii cok datluu bee masallah

allaaaahhh cok güzel leeeennn maşşşşşaaallllaaahhh sarı kafaaaa baskaaa delikafadulden

selammmmmmmmmmmmmmmm
kızlar fotolara yorum ypann herkeşee tskk edıyorum burdannnnnnnnna.s.

maç izledikk kocişlee....
yenıldık gerçi ya neyse..Çok üzgünüm çoook
kocasını şakalayan var mıııı
ben unutmuşumm 1 nısan oldugunuu
yoğsam guzel bır planım vardıı..
oda benı sakalamadı.

no fotosu leen delikafadulden

benım albume yenı fotolar eklemiştim de...
ya kızlar benım albumu herkes gorebılıo arkadaslarım dısımda da yorum yapan olmus.albumlerden gırınce cıkıyor dırek.acaba ben yaparken sadce arkadaslarım gorsun yapmadım mı ya???nassı değiştiricem şimdi ben onu??**

Citircim albumune baktim cok datlu bu keltoss yaa o ustundeki bolerodan kizima pembesini bende örmustumm

canim nasil degistirecegini ogrenirsen banada de bende ozel olsun istiyorum ama en bastan yanlis yapmisim

celenn cemre nassııı:uhm:
ii citirım hafif burun tıkanıklığı kaldı.bide öksürmesi.ama şimdide ben grip oldum senağlama

ayarlar yokmu?

hoşgeldiin lenn üzlediim delüü Şeniz özetleyim aklıma bişe gelmiioo ben aşkitoya 1 nisan şakası yaptım o da yediii hamilyiim dediimm kaydirigubbakcemile3
gezdinizz haa :içelim: nisanla ilk pazara çıktığımızdaa salatalık aşırmışş bi yerden yiorduu kaydirigubbakcemile3 çok sever salatalığıı anasının kızıı kaydirigubbakcemile3 bir kerede patlıcan almışş kemirioo piss kızz pazarcı amcada dioo bırak kızım helal olsuun çocuğun nasibiymişş kaydirigubbakcemile3 çocuk napcaksa patlıcanıı kaydirigubbakcemile3 zaten yasakk
ne vuruyon leyn :çok üzgünüm: işim var ya benim de aklım burda ama napimm birazdan yine çıkmam lazım senağlama

merannnn sudenaz ile ilgili bi gelişme var mıııı
sudenazı yarın ameliyata alabilirlerr ama tam olarak belli değill :çok üzgünüm:
hee saa kızdıım :mymeka: töbee töbe geldiğini görsemm gidermiyiim lenn
ekoya çarşamba götürürüm dedin gibi hatırlıodum merak ettim fisfisfis
Ayy evet haklisin bugun geldiginde ben burdaydim topige yazdim tinlamadi profilinden ziyaretci mesaji biraktim gene tinlamadii

Nee vardii burda merak ettim banada de banada goster

Ayy yerim ben senii cok datluu bee masallah
heee gösterecem saa :jeyyar: meraklıı kaydirigubbakcemile3 email adresim vardı

Bende simdi baktim hepsi cok guzel masallah ama benim favorim beyaz kurdelali pembe elbiseli oldu superrr

ii citirım hafif burun tıkanıklığı kaldı.bide öksürmesi.ama şimdide ben grip oldum senağlama

ayarlar yokmu?

1 haftayı gectı bızıımanca gectı oksuruk,burun...ates olmasında...benneyaptımki
baktım bıraz ama ayar faln goremedımfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…