2008 Ekim Anneleri

yokk bugun işlerımı yaptımm..yarın gezücümmm amaaadelikafadulden

:dilcikar: hiiiç kıskanmadım :dilcikar: inşallah hava bozarda cıkamazsın :dilcikar: kıskandıım için sölüosam ahan bööle oliim :CüvCüv:

haden ii bir gece dileğiylen sizlere çok öpenzi :a015:

allah yardımcısı olsun,,dualarımız onunla ne dıyelim....benneyaptımki

evett allah yardım etsin gülçenin huzursuzluğu geçsinn :Saruboceq: yarın benim yeğenimde ameliyat olabilir :çok üzgünüm: dualarınızı eksik etmeyin kızlarr :Saruboceq:

ben yatıyorum hepinize iyi geceler...

rabiimin melekleri ameliyat boyunca basucunda beklesin.allahım yardımcısı olsun..tez zamanda şifa versin minik yavruya...ve nerde varsa :Saruboceq:

aldık canım arabamızı...normalde eşimin şirket arabası var da o 2kişilik çocukla zor oluo.şimdiki duruo sitenin bahçesinde ilerde iş için aldı yine eşim hazır ötv indirimi varken...

hayırlı uğurluu olsunn..kazaızz belasızz inş..sositososito

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
çıkıcamm ulenn çatlaa:roflol::sm_cool::dilcikar:

Allahım biranonce sağlıkllarına kavuştursun inş tum bekleyenleri..
hadı iyi geceler..a.s.

günaydın uykucular...yaw bi benmi kalkıom sabahın köründe yaw....
amma kıllatmışınız heee............
bi bakem..........

günaydınlar herkese merancım geçmişi okumadım ama sanırım sudenazın ameliyatı var umarım iyi geçer allah tez zamnada sağlık verir kızım hala aynı bugün eşim nöbetten geldi gece nöbetteydi 2 saat uyusun doktora gidecez yine inşalah bu defa bir çözüm buluruz allah kimsenin yavrusuna kıymasın inşallah

merancım dualarımız seninle canım inan kalpten dua ediyorum inşallah sudenaz çok kısa bir sürede iyileşecektir allhım yardım etsin

amin zambakcım amin....herşey sağlıkk gerisi boş

merhaba bende ekim annesi olacağım inşallah...benim hesaplarıma göre 29 ekim....Allah hepimize iyi bi hamilelik sağlıklı bebişler versin....

kevsecim şu takvimi nasıl yapıyonuz ya yapamıyommmmmmmmmm

nerdesiniz ekim anneleri çok tenha burası

NE GÜNLERDİ DEĞİL Mİİİİ delikafadulden sabah sabah nostalji yapıyım dedim birazcık a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…