şşş bugunde gezdinmi len cıtır karısı senağlama
zambak gelmemişş bugün :çok üzgünüm: naptı aceba :uhm:
yokk bugun işlerımı yaptımm..yarın gezücümmm amaaadelikafadulden
allah yardımcısı olsun,,dualarımız onunla ne dıyelim....benneyaptımki
evett allah yardım etsin gülçenin huzursuzluğu geçsinn :Saruboceq: yarın benim yeğenimde ameliyat olabilir :çok üzgünüm: dualarınızı eksik etmeyin kızlarr :Saruboceq:
ben yatıyorum hepinize iyi geceler...
rabiimin melekleri ameliyat boyunca basucunda beklesin.allahım yardımcısı olsun..tez zamanda şifa versin minik yavruya...ve nerde varsa :Saruboceq:
aldık canım arabamızı...normalde eşimin şirket arabası var da o 2kişilik çocukla zor oluo.şimdiki duruo sitenin bahçesinde ilerde iş için aldı yine eşim hazır ötv indirimi varken...
:dilcikar: hiiiç kıskanmadım :dilcikar: inşallah hava bozarda cıkamazsın :dilcikar: kıskandıım için sölüosam ahan bööle oliim :CüvCüv:
haden ii bir gece dileğiylen sizlere çok öpenzi :a015:
evett allah yardım etsin gülçenin huzursuzluğu geçsinn :Saruboceq: yarın benim yeğenimde ameliyat olabilir :çok üzgünüm: dualarınızı eksik etmeyin kızlarr :Saruboceq:
ben yatıyorum hepinize iyi geceler...
günaydınlar herkese merancım geçmişi okumadım ama sanırım sudenazın ameliyatı var umarım iyi geçer allah tez zamnada sağlık verir kızım hala aynı bugün eşim nöbetten geldi gece nöbetteydi 2 saat uyusun doktora gidecez yine inşalah bu defa bir çözüm buluruz allah kimsenin yavrusuna kıymasın inşallah
slm.Allah izin verirse bende 29 ekimde bi cumhuriyet bebeği doğurucam ama 5 hafta 4 günlük hamileyim vajinal ultrasonda kese göründü yalnız yolk kesesi ve bebek görünmedi doktor boş gebelikten şüpheleniyo haftaya tekrar gidicem inşallah bebeğim ordadır..
merhaba bende ekim annesi olacağım inşallah...benim hesaplarıma göre 29 ekim....Allah hepimize iyi bi hamilelik sağlıklı bebişler versin....
destina4 canım üzülme inşallah ordadır...benim önceki gebeliğimde son adet tarihim 18 temmuzdu 5 eylülde dr.a gittim 3 hafta sonra bebişim göründü...Allah hayırlısı neyse onu versin...canını sıkma gelişme olursa haber ver....
merhaba arkadaşlar
ben de ekim annesi olacağım inşallah, 27 ekim olarak gözüküyor. çok heyecanlıyım, çok müthiş bir duyguymuş umarım allah isteyen herkese nasip eder (amin).
bu arada benim çok fazla bulantım oluyor kusuyorum dasizlerde durum nasıl acaba neler yapıyorsunuz bulantıyı geçirmek için? doktor ilaç verdi ama ilaç kullanmak istemiyorum..
selam kızlar bende ekim annesiyim. tahmini olarak 7 ekim dedi doktorum. valla çok heyecanlıyım bugün tam olarak 11+0 oldum benimde çok mide bulantım oldu ama geçti kızlar bir haftadır yok gibi birşey aşırı derecede azaldı. Allah herkeze kolay hamilelik versin. bebişlerde bir çırpıda doğar inşallah. bütün hamişleri çok seviyorum harika bir duygu.
yağmurcum aynıyız ben de 9,6 yım bebişini gördüğüne çok sevindim dilerim sağlıklı bi hamilelik geçiririz.belirtilerin nasıl paylaşalım. ben de daha önce gördüm,yarın dr a gidecem.benim düşük tehlikem var.daha önce 5 kez düşük yaşadım.kanamam durdu bakalım nolacak.raporluyum evdeyim uzanıyorum,dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden arkadaşlar.herkese sorunsuz hamilelikler dilerima.s.
kevsecim şu takvimi nasıl yapıyonuz ya yapamıyommmmmmmmmm
nerdesiniz ekim anneleri çok tenha burası
-Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
-Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk
defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
-Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
-Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece
ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
-Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, mama hazırlayıp yine gözü
kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
-Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
-Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak
eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
-Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka
bir boyutuna giremeyecektik.
-Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
-Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
-Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde
böğürerek ağlamayacaktım.
-Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte
kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı
ısıtmayacaktı yüreğimi.
-Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir
yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
-Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
-38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
-Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit
yaşamayı öğrenemeyecektim.
-Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
-Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
Allahım bize bebişlerimizi sağlıklı sihhatli kavuştursun.senağlamasenağlamasenağlama
ben de bir ekim annesiyim.ama hastaneye karar veremedim.ankarada oturuyorum.etlik ssk'ya tahliller için ,demetteki servet ünsala da kontroller için gidiyorum.ama doğum için hastane bulamadım.etlik ssk ve zekai'deki muamele için hiç iç açıcı şeyler söylemediler.ankara anneleri lütfen bana yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?