kocacım nöbetçi o yüzden giremiyom kuzuya bakacak kimse yok görüşürüz
hayırlı akşamlar hanımlar.biz çok fenayız 2 gündür feyzanın ateşi hiç düşmedi artık ne yapacağımızı şaşırdık.yarın doktora götüreceğiz.inşaallah önemli bişeyi yoktur.ateş 38 olunca hemen ilaç veriyorum 3-4 saat düşüyor hop sonra tekrar çıkıyor.bebeğiminde hali kalmadı yavrum 2 gündür bir badiyle yatıyor kalkıyor.gece çok yükseldi soydum tamamen ıslak tülbent koydum eklem yerlerine.yavrum nasıl ağlıyor.kızlar dua edin nolur
cıtııııııırrr ismirde havalar nasıl lülülülülülü :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
kimse yyok mu mirmirmirmir
varrrrrr:lepi:
nasıı gectı sınavlarınn:dance:
ibolyaa naber kız görüşemiyoruz inan varya bende seninle aynı durumdayım kendimi hırpalamaya başladım sinirlerim iyice zayıf düştü yusuf nasıl biberonu almıyo diyordun şimdi nasıl aynı dert şimdi bizde var çocuk biberon istemiyo suyunu bardakla içiyo mama veremöiyorum kiloda alamadı bu ay seninkinin iştah durumu nasılbilmem hiç bi fikrim yok. çıtır yaa ben kendımı çok kotu hissediyorum. baa akıl ver. benim sabrım kalmadı hıcbısey ıcın. sıpam aglayınca yada homurdanınca delırıyomusum gıbı oluo. odadan kacıorum. cocuk cıyak cıyak bagırıyo. sonr kendımı guc bela toparlaıp sakınlasıp yanına gıdıyorum. yapma kızım dıorum. o daha mınıcık bebek dıyorum. sana muhtac dıorum. ama ole bısı oluo kı. bırden kendımı kaybedıorum yıne. yıne kacıorum odadan. elımde olmayan bı sey bu. kendı kendımı telkın etmeye calıstıysam da olmuo. hala kendımı sakınlestırmeye calısıyorum. guzel dusunmeye calısıorum ama bu duygulara engel olamıyorum. bebegımı bıle hırpalamaya basladım artık. utanıyorum kendımden senağlama
hayırlı akşamlar hanımlar.biz çok fenayız 2 gündür feyzanın ateşi hiç düşmedi artık ne yapacağımızı şaşırdık.yarın doktora götüreceğiz.inşaallah önemli bişeyi yoktur.ateş 38 olunca hemen ilaç veriyorum 3-4 saat düşüyor hop sonra tekrar çıkıyor.bebeğiminde hali kalmadı yavrum 2 gündür bir badiyle yatıyor kalkıyor.gece çok yükseldi soydum tamamen ıslak tülbent koydum eklem yerlerine.yavrum nasıl ağlıyor.kızlar dua edin nolur
bilmem hiç bi fikrim yok. çıtır yaa ben kendımı çok kotu hissediyorum. baa akıl ver. benim sabrım kalmadı hıcbısey ıcın. sıpam aglayınca yada homurdanınca delırıyomusum gıbı oluo. odadan kacıorum. cocuk cıyak cıyak bagırıyo. sonr kendımı guc bela toparlaıp sakınlasıp yanına gıdıyorum. yapma kızım dıorum. o daha mınıcık bebek dıyorum. sana muhtac dıorum. ama ole bısı oluo kı. bırden kendımı kaybedıorum yıne. yıne kacıorum odadan. elımde olmayan bı sey bu. kendı kendımı telkın etmeye calıstıysam da olmuo. hala kendımı sakınlestırmeye calısıyorum. guzel dusunmeye calısıorum ama bu duygulara engel olamıyorum. bebegımı bıle hırpalamaya basladım artık. utanıyorum kendımden senağlama
az önce kuzum ateşi 38.5 olmuştu hemen soydum bi ateş düşürücü daha verdim.ıslak bez koymaya başladım baktım çığlık çığlığa koydurmuyor bende hemen bi ılık su hazırladım eşimle yıkadık öyle ağladıki bebeğim.Allah tüm hasta bebekleşe şifa versin inşaallah.kuruladıktan sonra üstüne ince bir badiyle altınada pijama giydirdim.hemen uyudu zaten.üstüne tülbentimi örttüm kızlar üşürmü ya.ateşi en son 37.5 e inmişti.yanına gidemiyorum.içeri girince sıçrayıp uyanıyor.biraz uyusunda rahatlasın diye.uyurken tekrar hemen yükselmez heralde demi.ilaçta verdimya.Allah ım sabah olsaydı hayırlısıyla
:dilcikar: :çok üzgünüm: :dilcikar:gecmiş olsun..umarım diştendır cnım.dr dan sonra musaıt oldgunda bızede haber ver olur mu?:a015:
sahanee sen ıstanbullusun artıkk
kızz sen ıstanbulun neresındensınnnn:teytey::teytey::teytey:
utanıcak bişi yok yasakkelime bunlar sabrın tükendiği noktalar..hepimizin basına gelebilir ki sınırda zambakla ben varız..bende hırpaladım cemreyi anlattım sana.sonrada oturdum ağladım..iboşum bööle olmuycak..gercekten bazı seyler bir anlık allah korusun..istersen bir haftalığına falan annene git.yada artık işe basla..değişiklik sana ve yusufuma ii gelicek.bilmem hiç bi fikrim yok. çıtır yaa ben kendımı çok kotu hissediyorum. baa akıl ver. benim sabrım kalmadı hıcbısey ıcın. sıpam aglayınca yada homurdanınca delırıyomusum gıbı oluo. odadan kacıorum. cocuk cıyak cıyak bagırıyo. sonr kendımı guc bela toparlaıp sakınlasıp yanına gıdıyorum. yapma kızım dıorum. o daha mınıcık bebek dıyorum. sana muhtac dıorum. ama ole bısı oluo kı. bırden kendımı kaybedıorum yıne. yıne kacıorum odadan. elımde olmayan bı sey bu. kendı kendımı telkın etmeye calıstıysam da olmuo. hala kendımı sakınlestırmeye calısıyorum. guzel dusunmeye calısıorum ama bu duygulara engel olamıyorum. bebegımı bıle hırpalamaya basladım artık. utanıyorum kendımden senağlama
az önce kuzum ateşi 38.5 olmuştu hemen soydum bi ateş düşürücü daha verdim.ıslak bez koymaya başladım baktım çığlık çığlığa koydurmuyor bende hemen bi ılık su hazırladım eşimle yıkadık öyle ağladıki bebeğim.Allah tüm hasta bebekleşe şifa versin inşaallah.kuruladıktan sonra üstüne ince bir badiyle altınada pijama giydirdim.hemen uyudu zaten.üstüne tülbentimi örttüm kızlar üşürmü ya.ateşi en son 37.5 e inmişti.yanına gidemiyorum.içeri girince sıçrayıp uyanıyor.biraz uyusunda rahatlasın diye.uyurken tekrar hemen yükselmez heralde demi.ilaçta verdimya.Allah ım sabah olsaydı hayırlısıyla
bilmem hiç bi fikrim yok. çıtır yaa ben kendımı çok kotu hissediyorum. baa akıl ver. benim sabrım kalmadı hıcbısey ıcın. sıpam aglayınca yada homurdanınca delırıyomusum gıbı oluo. odadan kacıorum. cocuk cıyak cıyak bagırıyo. sonr kendımı guc bela toparlaıp sakınlasıp yanına gıdıyorum. yapma kızım dıorum. o daha mınıcık bebek dıyorum. sana muhtac dıorum. ama ole bısı oluo kı. bırden kendımı kaybedıorum yıne. yıne kacıorum odadan. elımde olmayan bı sey bu. kendı kendımı telkın etmeye calıstıysam da olmuo. hala kendımı sakınlestırmeye calısıyorum. guzel dusunmeye calısıorum ama bu duygulara engel olamıyorum. bebegımı bıle hırpalamaya basladım artık. utanıyorum kendımden senağlama
dbestın annesı gelmiş herlde..ondan yok,,
meranın moralı bozuktu ,,ondan yok.sudenaz nassı olddu acabaabenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?