2008 Ekim Anneleri

nihalcim allah acil şlifalar versin canım feyza hemen iyileşir inşallah çok üzüldüm ya yavrum benim yaa melekler daha ama hastalanıncaa çok kötü oluyo

cıtııııııırrr ismirde havalar nasıl lülülülülülü :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

gecmiş olsun..umarım diştendır cnım.dr dan sonra musaıt oldgunda bızede haber ver olur mu?:a015:
cıtııııııırrr ismirde havalar nasıl lülülülülülü :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

sahanee sen ıstanbullusun artıkk

kızz sen ıstanbulun neresındensınnnn:teytey::teytey::teytey:

varrrrrr:lepi:
nasıı gectı sınavlarınn:dance:

bilmem hiç bi fikrim yok. çıtır yaa ben kendımı çok kotu hissediyorum. baa akıl ver. benim sabrım kalmadı hıcbısey ıcın. sıpam aglayınca yada homurdanınca delırıyomusum gıbı oluo. odadan kacıorum. cocuk cıyak cıyak bagırıyo. sonr kendımı guc bela toparlaıp sakınlasıp yanına gıdıyorum. yapma kızım dıorum. o daha mınıcık bebek dıyorum. sana muhtac dıorum. ama ole bısı oluo kı. bırden kendımı kaybedıorum yıne. yıne kacıorum odadan. elımde olmayan bı sey bu. kendı kendımı telkın etmeye calıstıysam da olmuo. hala kendımı sakınlestırmeye calısıyorum. guzel dusunmeye calısıorum ama bu duygulara engel olamıyorum. bebegımı bıle hırpalamaya basladım artık. utanıyorum kendımden senağlama

ibolyaa naber kız görüşemiyoruz inan varya bende seninle aynı durumdayım kendimi hırpalamaya başladım sinirlerim iyice zayıf düştü yusuf nasıl biberonu almıyo diyordun şimdi nasıl aynı dert şimdi bizde var çocuk biberon istemiyo suyunu bardakla içiyo mama veremöiyorum kiloda alamadı bu ay seninkinin iştah durumu nasıl

nihalcim aşı falan mı oldunuz canım biz geçen gün 4 aşıyı birdeen olduk kuzucum ilkdefa ateşlendi aynıseninki gibi bir düştü bir indi ben bir calpol verdiysem 2 saat sonra yarım fitil koyuyordum o şekilde şükür normale döndü çok geçmişler olsun

az önce kuzum ateşi 38.5 olmuştu hemen soydum bi ateş düşürücü daha verdim.ıslak bez koymaya başladım baktım çığlık çığlığa koydurmuyor bende hemen bi ılık su hazırladım eşimle yıkadık öyle ağladıki bebeğim.Allah tüm hasta bebekleşe şifa versin inşaallah.kuruladıktan sonra üstüne ince bir badiyle altınada pijama giydirdim.hemen uyudu zaten.üstüne tülbentimi örttüm kızlar üşürmü ya.ateşi en son 37.5 e inmişti.yanına gidemiyorum.içeri girince sıçrayıp uyanıyor.biraz uyusunda rahatlasın diye.uyurken tekrar hemen yükselmez heralde demi.ilaçta verdimya.Allah ım sabah olsaydı hayırlısıyla

canım öncelikle sakin ol. sabırlı olmaya çalış. o minicik bir bebek. annelik gerçekten sabır işi. allahım bizi deniyor ama lütfen sabrını tüketme. çok sinirlendiğini hissettiğin an başka bir odaya geç ve biraz sakinleşmeye çalış. ama lütfen o dünya tatlısı yavrunu hırpalama.. seni anlıyorum insan bir an kendini kaybediyor ama sabır canım başka çare yok..:Saruboceq:

geçmiş olsun öncelikle. canım ateşi düşüremediyseniz bir doktora götürseniz. allahım şifa versin. çooook üzülüyorum bebekler hasta lunca. onlar hasta olmasınn:çok üzgünüm:

nihalcim cok gecmis olsun. ates cok zor. bizde de olmustu. enfeksiyona bagli. 3 gun sonra inmezse gelin demisti doktor. atesi 37.5a dustuyse iyi ama devamli kontrol edin. biz ölcuyoduk surekli. fitilini verdiysen iner zaten.
leyla kabizlik icin bebek caylari var. rezene cayi. bi dene istersen.
herkes bi bakip cikiyor herhalde. gulsenle ben variz bitek.
dbest de hic gelmemis..
ibolya kendine hakim ol. insan kas catinca bile pisman oluyo. anne olmak cok zor, hepimiz biliyoduk. simdi cok daha iyi biliyoruz. zaman zaman beni de cileden cikariyo arda ama naapalim. sabir..

gecmiş olsun..umarım diştendır cnım.dr dan sonra musaıt oldgunda bızede haber ver olur mu?:a015:

sahanee sen ıstanbullusun artıkk

kızz sen ıstanbulun neresındensınnnn:teytey::teytey::teytey:
:dilcikar: :çok üzgünüm: :dilcikar:
utanıcak bişi yok yasakkelime bunlar sabrın tükendiği noktalar..hepimizin basına gelebilir ki sınırda zambakla ben varız..bende hırpaladım cemreyi anlattım sana.sonrada oturdum ağladım..iboşum bööle olmuycak..gercekten bazı seyler bir anlık allah korusun..istersen bir haftalığına falan annene git.yada artık işe basla..değişiklik sana ve yusufuma ii gelicek.

nihaal o cocuğa ateşi yine o kadar yükselirse fitil at bacım.olmcak ööle surupla.onunda fazlası ii değil.yarım fitil salla popodan.sabaha kadar en azından için rahat uyursun.o ağlamasıda atesten cildi hassaslasıo ya ondan.üstünü örtmemeklede ii yapmısın bacım..

canım valla benımde aklımdan işe baslaman gecti..
senın ruh sağlıgın hrseyden onemli..psıkolojın herseyden onemlı cunku dunyalar tatlısı bır bebişin var.
annende var hem ne guzel bakar yusufa.a.sdusu bakalım bi..

uykusunda artabılr ates kontrol et bence.inş yuksellmez

dbestın annesı gelmiş herlde..ondan yok,,
meranın moralı bozuktu ,,ondan yok.sudenaz nassı olddu acabaabenneyaptımki

ben de merak ediyorum. meran bari onu haber vermek icin girse. ben de ardayi yikadim sabah. bugun oglen 1de ciktik. 6.30da geldik eve. 2 kere mama icti disarda. ama guzel gezdik. cumartesi kayinvaldeme gittik butun gunumuz orda gecti diye sinir olmustum. neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…