Yerim ben o cadinin memislerini biz hiic boyle kuveta yatirip yikiyamiyoruz haala fileyle bu sekilde kulagina su kacmazmi bide oyle oldu da
he regl demişken ben kazaya kurban gittim yaaa senağlama inşallah bişi olmaz :CüvCüv: şimdi olmasın seneye söz bişi demicem :Saruboceq:
nasıl yani kazaya kurban var mı yoksa bişiy. bend egeçen kocişe 3 nisan şakası yaptım.böyle hımk falna oldu ne çabuk ya diye.sonra da tebrik fln etti.epey bi işlettikten sponra ben sana nisan 1 şakası yapmışmıydım dedim.ama tam alışmıştı o da.
banyosu süper yaa.ben küveti oturmalılardan aldım.aklıma tükkirim.oğlumu o yüzden böyle rahat rahat yatıramıyorum ki bend efileini kullnaıyorum.ama anneanneye gitğimizzzde orada banyo yaparken rahat rahat yatıyoruz çünkü oradaki snedeki gibi celen.
deldüüümmm hihoyyyt bugun sadece markete gittik dısarda güneş manyaktı ama rüzgarda cabası :1no2: market dönüşü lojmanın parkında cemre cadısını salladık yazık içi bi hoş oluo herqalde azını aca aca hiii hiii yapıo puhahaaa kaydirigubbakcemile3 rüzgar olmasaydı baya dururduk sanırım kaydirigubbakcemile3 anne olmak cok güzelmiş :asigim:
grbimiz gecicene her gecen gün ağırlasıo yanlız senağlama benimde ööle senağlama antibiyotik işe yaramıo mu yaa :çok üzgünüm:
hakkat herkes nerde yaw :sm_confused: yaz gelmeden bosladılar yaz gelince satır satır ilerliycez demekki :enbuyukkk:
leylusum gecmiş olsun bacım.allah beterinden saklasın...:teselli:
ibooş yarınki sınavların içnde basarılar anacım a.s. allah zihin acıklığı versin :1hug:
ya bişi sorucam yusuf salıncaanda sallanıomu?memnunmusun?burdada var 75 tl 95 tl hatta 65 e bile var?
canım çokk geçmiş olsun. bende çok korkuyorum su içerken. çook dikkat etmek lazım. gerçi dikkat ediyoruz ama yine de oluyor. aallahım korusun bebeklerimizi..:Saruboceq:Geell gell bende uyuttum kizi bakiyim dedim aklim burdaydi
butun gun ama bos mus hoss bugun aklim gitti gitti geldii hacer beni cok korkuttu yaa aksam su veriyodum kucuk biberonuylaa yatiyodu hafif dik ama yastik vardi altinda buda suyu icmiyoo emzigini agzinada geveliyoo sularda agzinda birikmis galibaa ki bidan bogulacak gibi oldu genzine mi kacti bogazina mi ne olduysa hemen aldin agiz asagi cevirdim ama boyle kizardi öögggk felan yapiyoo benim aklim gitti resmen dizlerimin bagi cozuldu sirtinavvurdum ay hala oguruyoo ve kizardi cocuk ellerimde bisey oladu sandim nefes de alamadi sonra kustuu kusunca nefes aldii ve ben iptal zaten hayatimda hic boyle bisey yasamadim cevirdim bastim bagrima dudaginin ustu mosmor olmustu bende agladim kii cok cok kotu oldum yaa dizlerim bi muddet titredi oyle kendime gelemedim
çook tatalı bu yaa. maşallah..
bende böyle yıkıycam bi deenyim bakalım. biz hala filede yıkıyoruz..filede ilk banyosunu yaptırmıstık biz.ananem kızdı buz gibi yıkandı cocuk suyun içine girmedi die.hak verdim.o gun bi kaldırdım o kaldırıs.şimdi babası kafasının altından desteklio ben yıkayıp duruluorum.kulağınıda su kacmıo.dikkat etmek lazım tabi yinede...
günaydın şeker.. a.s.Gunaydin hanimlarr herkese iyi iyi pazarlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?