2008 Ekim Anneleri

Bende dusundum aslinda zeytin yagi icireyim bi cay kasigi oyle olunca unuttum sabah veriyim corbasinada dun aksaam yogurtuna muz ezdim verdim kesin ondan olduu cok az vermistim ama kabiz etmeye yetti armutu dun veriyim dedim ayy armut hic iyi degilmis yaa tas gibi cam rendede rendeliyom pure olmuyoo su cikiyoo sadece normal rendede rendeledim bu defada pure olmadi yutamazdi suyundan verdim azz sinir oldum seker gibi yumusacikk bi armut bulamadim aksam yogurduna kaysili meyva puresi karistirdim ins o etki eder

bu arada söylemeyi unutuyorum.oğlum su çiçeği oldu , bend edün rgl.sıkıntıdan dayamadı geldi galiba.gemeden önce de sinyal verdi sanki böyle bi tuhaf oldu içim.:roflol:

meran bugun hic gelmedi yaa neden boyle yaptikii cok canim sıkkım bi muddet gelmem felan dedi kafasini dagitirdi iste burda merak ediyom simdi

he regl demişken ben kazaya kurban gittim yaaa senağlama inşallah bişi olmaz :CüvCüv: şimdi olmasın seneye söz bişi demicem :Saruboceq:

Yerim ben o cadinin memislerini biz hiic boyle kuveta yatirip yikiyamiyoruz haala fileyle bu sekilde kulagina su kacmazmi bide oyle oldu da

geçen pazardan meyve seçiyoruım oğluma, bide az alıyorum.ervde beklemesin diye.taabi seçe seçe.
pazarcılarda bi sinir oluyo.bende bebek için alıyorum düzgün olsun dedi.havuç satan amca neyse seçe seçe verdi. benden sora bi kadın geldi o da diyo bende güzellerinden incelerinden istiyorum diye. pazarcı bakıyor tabi dik dik. bend ed edim send ebebek için alıyosun dimi, kadın da hemen he he dedi. örgütlencez pazar da da.
ablam da alacağın iki meyve ama da bakıyorusun diyor.ama ne yapim oğluma alıyorum.

Yerim ben o cadinin memislerini biz hiic boyle kuveta yatirip yikiyamiyoruz haala fileyle bu sekilde kulagina su kacmazmi bide oyle oldu da

filede ilk banyosunu yaptırmıstık biz.ananem kızdı buz gibi yıkandı cocuk suyun içine girmedi die.hak verdim.o gun bi kaldırdım o kaldırıs.şimdi babası kafasının altından desteklio ben yıkayıp duruluorum.kulağınıda su kacmıo.dikkat etmek lazım tabi yinede...

he regl demişken ben kazaya kurban gittim yaaa senağlama inşallah bişi olmaz :CüvCüv: şimdi olmasın seneye söz bişi demicem :Saruboceq:

nasıl yani kazaya kurban var mı yoksa bişiy. bend egeçen kocişe 3 nisan şakası yaptım.böyle hımk falna oldu ne çabuk ya diye.sonra da tebrik fln etti.epey bi işlettikten sponra ben sana nisan 1 şakası yapmışmıydım dedim.ama tam alışmıştı o da.
banyosu süper yaa.ben küveti oturmalılardan aldım.aklıma tükkirim.oğlumu o yüzden böyle rahat rahat yatıramıyorum ki bend efileini kullnaıyorum.ama anneanneye gitğimizzzde orada banyo yaparken rahat rahat yatıyoruz çünkü oradaki snedeki gibi celen.

biş yok.işte kazaya gittim diom ya pooofff inşallah olmaz haa :1no2:

bu sabah oğlum saat 7 de uyandı emzirdim uyudu
saaat 8 de uyandı emizdirim gene uyudu.sonra bende uyumuşum tabiii.
sonra benim oğlum uyanmış valla ben gözümü açtığımda saat 10:30 oda babası dürtükledi. bak oğlan nasıl sesşer çıkarıyor diye.yavrummmmm yatağında sesizce oyunyor arada da aslan gibi kükrüyor anasıda horul horul uyuyor.iş mi yani bu oğluşum yapayanlız oyunyor hemn kalktım aldım yanımıza birlikte oynadık.anası , babası ,danası

hadi ben kaçıyorum.pc ortağım tv seyredecekmiş.bizim pc nin ekranını tv ye bağladık.ikisi aynı anda olmıy.neyse iyi geceler.leyla dükkan sana emanet.görüşürüz gene.beişlerd e kendinize de iyi bkaın.

annnaaamm beni unutmayın len içerdeee delikafadulden durun cıkiim ööle kiltleyin.hayden ii geceler.ışıkları söndür leyluuş..

binmiyo sıpa, sürekli isyanlarda kızım,a ldık salıncağı öle bekliyo , yer işgalinden başka bişi deil, gebertcem yaaaa :mymeka:

herkese iyi pazarlar.. hava bozdu bahar yağmurları başladı.. anam dün hava ne güzeldi .çıkmadım bugünde yağmur yağıyooo. sinir oldum ya..klava:

canım çokk geçmiş olsun. bende çok korkuyorum su içerken. çook dikkat etmek lazım. gerçi dikkat ediyoruz ama yine de oluyor. aallahım korusun bebeklerimizi..:Saruboceq:

bu aksamki banyo sefası zilloşun muhahaa
çook tatalı bu yaa. maşallah..
bende böyle yıkıycam bi deenyim bakalım. biz hala filede yıkıyoruz..
Gunaydin hanimlarr herkese iyi iyi pazarlarr
günaydın şeker.. a.s.

günaydın güsel annişler ve tatlı bebişleri
dün misafirim vardı 15kişi kadar yemeğe davet ettim eşimin annaesi vs...çok yoruldum dün ama bugün iyim kahvaltımızı yaptık birazdan çıkcaz hava fena değil burda
biraz geçmişe baktım maşallah cemre hanım hamama sefasında pek mutlu görünüo suyu sevmeleri çok hoşuma gidio ya bende buzamana kadar filede yıkadım toplasan 4-5kez filesiz yıkadık...ilk filesi baya eskidi geçen gün atmıştım,yenisini aldım filesiz tedirgin oluom ya kaycak,su kaçacak die ama aslında suda yıkanması ii yüzüomuş gibi yapıo hem ayaklarını çırpıo

leyla geçmiş olsun suyu birden dikiolar kerem de hep çıkarıo suyu yandan akıtıverio...hacerin genzine kaçmıştır su okadar ağzında birikince yutamamıştır yavrucak...
kabızlığından bahsetmişsin işe başladığım ilk haftalar kerem de aynen öle idi kaskatı yapıodu ve çıkarana kadar ağlıodu dr kahvaltısına bile zeytinyağı kat 1çay kaşığı dedi buaralar iyi 2günde bir yapıor çok da katı değil ama çok pis kokuo ya -tatlicadiarzu-

herkese iyi pazarlar herkes geziyo galiba burda havalar azcık ısınsın yani eksi derece olmasın yeter hemen gçıkarıp gezdirecem
cemre çok tatlı yaaaa ne güzel maşalalh suyu seviyo benim sıpa hala korkuyo sudan

leylacım hacer gülçeyle de haberleşmiş gülçe de 2 gündür bayağı kabız misket gibi yapıyo tane tane bende dün kayısı suyu verdim ama işe yaramadı bugün yine aynı tabi bikaç gün vercem yine de niye kabız olduysa anlamadım yediği tek şey biberon maması ve meyve suyu dün yine özene bezene yaptığım çorbayı döktüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…