sudeyi bende cok merak ediyorum.haftasonu ya belki cıkarmıslardırr?
ben de merak ediyorum. meran bari onu haber vermek icin girse. ben de ardayi yikadim sabah. bugun oglen 1de ciktik. 6.30da geldik eve. 2 kere mama icti disarda. ama guzel gezdik. cumartesi kayinvaldeme gittik butun gunumuz orda gecti diye sinir olmustum. neyse..
evt canım ıyı düşünelım ıyı olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
phh ne guzell gezdınız dimekk:teytey::teytey::teytey:
gercekten cok guzel gezdik.. ardaya bi suru ciciler aldim. alistirma bardagi aldim, sooracigima meyve filesi aldim. lorealde indirim varmis. kendime makyaj malzemeleri aldim. ardaya sapka alacaktim. ama koca kafasina uyan bulamadim kaydirigubbakcemile3
kendime de gozluk alicaktim ama bugun goz muayenesi yapmiyolarmis. arkadasiniz dortgoz olcak kizlar az kaldi şakkıdı
valla ben de bilgisayara bakarken harfler birbirine giriyo celencim. derse girdigimde de tahtayi okuyamiyodum. bugun cerceve baktim. hafta ici ugrayip halletcem bakalim.
gercekten cok guzel gezdik.. ardaya bi suru ciciler aldim. alistirma bardagi aldim, sooracigima meyve filesi aldim. lorealde indirim varmis. kendime makyaj malzemeleri aldim. ardaya sapka alacaktim. ama koca kafasina uyan bulamadim kaydirigubbakcemile3
kendime de gozluk alicaktim ama bugun goz muayenesi yapmiyolarmis. arkadasiniz dortgoz olcak kizlar az kaldi şakkıdı
valla ben de bilgisayara bakarken harfler birbirine giriyo celencim. derse girdigimde de tahtayi okuyamiyodum. bugun cerceve baktim. hafta ici ugrayip halletcem bakalim.
ben geldim kızlar nasılsınızz
arda nasıl?yorulmustur butun gün*
ben geldim kızlar nasılsınızz
hoşgeldin Şeniz geldim annenler?eylülcan nasıl Şeniz
yoruldu. bi ara huysuzluk da yapti ama iyi gecti. bu ara elinde oynadigi seyi alirsak bize kiziyor. accik mizmizlaniyor. o kadar oyuncak aliyorum en sevdigi sey plastik siseyle oynamak. ben de naapayim? yanimda hep yarim lirtelik bos bi pet siseyle geziyorum kaydirigubbakcemile3
hava guzel ama insan yine de ustundeki az mi, cok mu, usur mu, terler mi telasina dusuyor. :sm_confused:
bu aksam acken kavanoz mamasi verdim. guzel yedi cok sukur. burda pastinake diye bir sebze var. yaban havucu diye geciyor, boyle havucun buyugu ve rengi beyaz. ama tadi patatesin tatlisi gibi. onda verdim. sevdi gibi. bakalim yarin yine ona devam. sonra onla patates karisimi vercem.
gözlük muhabbeti mi yapıyonuz kaydirigubbakcemile3
hayatım okumaklan geçti ama kartal gözü bendeki puhahahah ben de gözlük severim kaç kere muayene oldum gözlük alayım diye ama 0 numara puhahaha kaydirigubbakcemile3
annemler geldiler ve gittilerrrr senağlama senağlama
:1shok: ne cabuuuk :çok üzgünüm: haftasonuna mı geldiler :çok üzgünüm:
evet canım malesef öyle :çok üzgünüm:
babam çalışıyor.. kardeşim de lisede okuyor.. :çok üzgünüm: senağlama senağlama
gözlük muhabbeti mi yapıyonuz kaydirigubbakcemile3
hayatım okumaklan geçti ama kartal gözü bendeki puhahahah ben de gözlük severim kaç kere muayene oldum gözlük alayım diye ama 0 numara puhahaha kaydirigubbakcemile3
bızımkıde saskın saskın bakıyır annemm arada bır takıyor,oyle bakıo anlamaya calısıyorkaydirigubbakcemile3citircim ben de surekli takmicam.- zaten ardayla oynarken olmuyo. alexin gozlugunu aninda kapiyor kaydirigubbakcemile3
dbestcim hosgeldin. annenler gelmis gozun aydin. keske benimkiler de gelse..
annemler geldiler ve gittilerrrr senağlama senağlama
bu ne yafkizlar sunu bi okuyun ben cok guldum..
Her çocuğun rüyalarını süsleyen bir süper kahraman vardır. Hepsinin de kendince bir karekteristiği... Mesela Spiderman duvarda gezer, Superman de uçar, Batman'in ise yapamadığı yoktur zaten... Çocuklarsa zaman zaman kendilerini en beğendikleri süper kahraman gibi hissederler... Dört yaşındaki azman yeğenimin her yaramazlığı gibi büründüğü süper kahraman da bir o kadar özgün... "Bıldırcınman"miş onun adı, bundan sonra onu ''Bıldırcınman'' diye çağırmalıymışız. Bıldırcınman her zaman zıplaya zıplaya gezermiş... ''Hadi lan oradan, bıldırcın diye süper kahraman mı olur? Çakma kahraman seni!'' dediğimdeyse , ''Sensin çakmak dana, bıldırcınım ben bir kere!'' diye bağıra bağıra üstüme uçtu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?