2008 Ekim Anneleri

nurce size de çok geçmiş olsun ya ama iyi tarafından bak birkaç gün sonra kurtulmuş olacaksınız aradn çıkmış olur

tünaydıııııınnn hihoyyyt cemre uyuzu dün gece 11 bucukta uyuyunca sabahta 9 bucukta kalkdı ii geldi.aslında gece ve sabah uyandı sürekli mirmirmirmir cok öksürdü gece yavrum.o ööle öksürdükçe benm içlerim parcalanıo ya senağlama allahım butun hasta bebeklere şifa versin sonra bizimkinede versin en tezinden :Saruboceq:

hava gzl güneşli ama rüzgar var soğuk bu demek oluor ki celen ve tayfası bugun evde :enbuyukkk:

gunaydin kizlar..
geldim ama kimse yok. gecmisi okudum. ben de cikicam simdi. hava cok gunesli degil ama sicak burda. bu pazar dukkanlar acik. (alamanyada pazarlari sokakta in cin topatar. alisveris merkaezleri falan kapali olur, arada bi boyle aciyolar pazarlari da) gezmeye gidicez. oglusuma meve filesi, alistirma bardagi falan alcam.
kabizlikta da sozlesmis bizimkiler. benimki de dun kakasini yapamadi. yeni bi kavanoz mamasi denemistim. ondan oldu galiba. neyse bugun yapmis sabahtan.
leylacim gecmis olsun. bizim de genzimize kaciyo bazen. aklim cikiyor. Allah beterinden korusun.
Meran gelsin artik. hem sudenazi merak ediyoruz hem merani ozluyoruz.
hepinizi cok optum. aksama gelirim.

gez bakalım şeker.hiç kıskanmadım:dilcikar: abah yağmur vardı ama şimdi açtı biz de çıkabiliriz. ayrıca sana katılıyorum nerde bu meran.. daha onunla kahve içmeye stellasa gidecektik..:içelim:

kızlar katılanlara duyurulur.. resim yarışmasının oylamaları başlamış. ben oy bile kullandım.. çok sevimliler..:ecrin_bebek:

Kizlarr yaa hacer cok kotu kabizligini nasil gecirebilirim yaa yavrum nasil ikiniyoo kipkirmizi kesiliyoo ve zorlaa top gibi kati yapiyoo buyuk adam bile cikaramaz yani ceviz buyuklugunden daha buyuk yaptii kabizlik icin olan fitilden attim ve yavrum zaten surekli ikinma haminde oldugu icin ikinirken hemen geri oylece cikti ne yapmam gerek bugun ek bisey vermedim yogurt disinda simdi uyudu uyaninca zeytinyagi icirecem disarii ciktik parkta gezdik biraz gelirken kayisi suyu aldim ondan da veriyim ins duzelirr yaa cok kotu cocukk ihhh diye ciglik atiyo ikinirken ayy neden kimsee yok biri bana bisey desin o kati kakayi gorunce poposunun catlamasindan korkuyorum yaa hep benim yuzunde kabiz oldugu gunun aksami yogurtuna muz ezmistim ve eskisi gibi emmiiyoo anne sutude almayinca bagirsaklar tembellesti zorla emzirmeliyim

canım muzdan olmuştur o verme daha erken zaten.kayısı suyu ver o yumuşatır yada zeytinyağı sür makatına rahmetli anneannem zeytinyağından fitil yapardı bebeklere hemen çıkarırdı.geçenlerde Giraya Milupadan geldi kutu meyve suyu çocuk boyuna boyuna cırt cırt gitti gerçi bizde yok çok şükür kabızlık ama çok zordur onu en iyi ben bilirim:))geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kuzucuğa

oyyy yerim onun tontiş yanaklarını geçenlerde bizde rahatsızlandık biraz dr gittik OTTİT olmuşuz canımcım.orta kulak enfeksiyonuymuş.peşine öksürk Assist ve ıhlamur verdim 2 günde toparladı çikolatam inşallah Cemrecikte çabucak toparlar.ayyy evlat çok tatlıymış gerçekten 2 gün ağladım bende kuzuma ağzı yok diliyokki derdini anlatsınsenağlama

canım sen hangi şehirdesin yaa eksi falan yazmışsında:uhm:

Canim sagol yaa ayy gercekten de annelik guzel oldugu kadarda zormuss icim sizliyoo o ikindikcaa ins hemen duzelirr

canım benim çok geçmiş olsun..ya bende yaşadım böle bi olay çok korkmuştum anlayabiliyorum korkunu...hep kontrol etmek gerekiyo bebişlerimizi...

canım benim ek gıda veriyorsun sanırım ben çaresini şunda buldum bak.kabağı haşla sonra blenderdan geçir..sonra armut püresi yap içine karıştır azcık kabağın..biraz tatlı oluyor ama...tatlı olması iyi bebişler daha seviyor.istersen içine cicibebelerden koyabilirsin...neyse ben böle verdim bi..sonra rahatladı yavrum.çok verme zaten 5 veya 6 kaşık ver..hadi bakalım denede yazarsın ...hihoyyyt:1hug:

canım ben kahvaltı mamasını yapıyorum(kasık mamasısonra içine bıskuvı,arada da peynır eklıyorum.1 hafta sonra yumurta da koyucam.

cokkkk ama cokkkk gecöıs olsun.
neler hıssettiğini cok ıyı anlıyorum canım..
allah korusun bebişlerimizi
..

iklim de az emmeye basladı artık.ılgısı dagılıyor etrafa bakıyor ıstemıo pek emmek.:1no2:

gecmiş olsun canım.
ben armut rendeledığımde blendırla bıraz mama halıne getırıyorum mecbur cunku ıstedıgım gıbı oolmuyor sadece rendeleyınce.

hayırlı akşamlar hanımlar.biz çok fenayız 2 gündür feyzanın ateşi hiç düşmedi artık ne yapacağımızı şaşırdık.yarın doktora götüreceğiz.inşaallah önemli bişeyi yoktur.ateş 38 olunca hemen ilaç veriyorum 3-4 saat düşüyor hop sonra tekrar çıkıyor.bebeğiminde hali kalmadı yavrum 2 gündür bir badiyle yatıyor kalkıyor.gece çok yükseldi soydum tamamen ıslak tülbent koydum eklem yerlerine.yavrum nasıl ağlıyor.kızlar dua edin nolur

:çok üzgünüm: hay allah nolduda ateşlendi ki kuzu :çok üzgünüm: düşmeyen ateşlerde fitilde atılabilio nihalcim:teselli: adı paranox mu ne.bizdede var 38 bucuktan yukardaysa ve ne yaparsam yapiiim düşmezse fitil atabilirmişim a.s yavrum nasıl bitkindir ateşten.allahım acil şifa versin :Saruboceq: bizede versin :Saruboceq: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…