2008 Ekim Anneleri

ibolyaa sen naptıın yaz hemen sınavın nasıl geçtii :uhm: len üzledim haa kıllı gecelerimizi...şu dertler bi bitsin len bol kıllı picamaa partisii yapcezz lenn

ibolyaa sen naptıın yaz hemen sınavın nasıl geçtii :uhm: len üzledim haa kıllı gecelerimizi...şu dertler bi bitsin len bol kıllı picamaa partisii yapcezz lenn

ben de özledimmmm senağlama
ben çıkıyorum kızlar herkes kendine ve bebişlere iyi baksınn iyi gecelerrrrr

Ah canimm ya diss mi cikarayoo acep ins gece ateslenmez gecmis olsun
leylacım hacer nasıl oldu kabızlık geçti mi..:çok üzgünüm:

Kaysi suyu ve mamasina bi cay kasigi zeytinyagi karistirdim onun uzerine yapti biraz
sizde ne var ne yok herkes iyi değil mii?leyla nerde aceba yok ortalarda fisfisfis

Ahh canimm benide dusunurmuuss asil sen nerdesin cok merak ettik

Ben tek basina gidemedim canim uzakti yoksa bende giderdim hacer le tanidik oluncada yayiliyoz zaten
kıllarını celen yolardı leylacım sen neden uğraştın kaydirigubbakcemile3

Hee yolduktan sonrada ustune iişerdi.

Eve canim ilk defa muz yedirdiydim yedirmez olaydim
oh ne guzel ya.. leyla esinin kuzeni buraya da gelir mi :uhm:

Bilmem ki gelsemiki
sormayı unutmuşum leylaaaaaa hacer nasıl oldu iyi miii

Uyutmustum uyandi geri uyuttum cok zorlandi teyzesii kipkirmizi kesiliyodu ikinirken ve top gibi kati yapiyodu

ben de özledimmmm senağlama
ben çıkıyorum kızlar herkes kendine ve bebişlere iyi baksınn iyi gecelerrrrr

ben de cikicam kizlar.. butun gun acik hava carpti herhalde kafamçokkarıştı
hepinize iyi geceler..

özleştik walla senağlama

bende kaçar herkese iyi gecelerr...yarın size sudebalımdan güzel haberler yazacağım inş. :Saruboceq:

Alacaniz olsunn len ben geldim alintilari yapana kadar kactiniz hepiniz geldigimde 6 kisi vardii oynamiyomm iste tukanida kitlemeden gidiyomm in cin top oynasin hirhizlar girsin iste hah lülülülülülü

günaydıınn uleyyn ekim analarıııııı :sm_cool:

çok mutluyum çoook çokk sudebalım yarın hastaneden taburcu olacakkk :teytey: :teytey: :teytey:

nerdesinizz milllettt :mymeka: hiiç boşş bırakmaya gelmiyoo sizi hemenn fire veriorsunuzz bune nee lenn kimse yokkk :mymeka:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
meran07

haliloş gell yavruumm senii öpimmm kimse kalmamışş burdaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…