yarin aksam da bize misafir gelcek yemee.. ust komsum. onlarin da 1 yasinda kizlari var..
cemre celen nasıl oldular yaa :çok üzgünüm: iyileştiler mii
ee ne yemek yapcannncokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
citircim, bu alamanya pek rahat.. burda aksam sicak yemek adeti pek yok. iki tepsi aliyosun eline. birine sucuklari salamlari, birine de degisik peynirleri diziyosun. ekmek atiyosun firina sicacik cikiyor. soora bi salata, bi sise de sarap. bitti gitti. dadlu olarak da dondurma sırnaşık şey yani cok hazirlik yapmaya gerek yok. burda ogle yemegine gelirlerse ciddi yemek pisirmek gerekiyor..
ibolyaa sen naptıın yaz hemen sınavın nasıl geçtii :uhm: len üzledim haa kıllı gecelerimizi...şu dertler bi bitsin len bol kıllı picamaa partisii yapcezz lenn
ben de özledimmmm senağlama
ben çıkıyorum kızlar herkes kendine ve bebişlere iyi baksınn iyi gecelerrrrr
ee ne yemek yapcannncokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
citircim, bu alamanya pek rahat.. burda aksam sicak yemek adeti pek yok. iki tepsi aliyosun eline. birine sucuklari salamlari, birine de degisik peynirleri diziyosun. ekmek atiyosun firina sicacik cikiyor. soora bi salata, bi sise de sarap. bitti gitti. dadlu olarak da dondurma sırnaşık şey yani cok hazirlik yapmaya gerek yok. burda ogle yemegine gelirlerse ciddi yemek pisirmek gerekiyor..
ne kadar farkılıı demı kulturlerımızkaydirigubbakcemile3
ıyı ozamann rahatmıss.:jeyyar::jeyyar:yorulmayacaksındelikafadulden
baska ılgınc seyler varsa anlatsana,,
ben ck meraklıyımdır degısık kulturleeree:dance:
özleştik walla senağlama
bende kaçar herkese iyi gecelerr...yarın size sudebalımdan güzel haberler yazacağım inş. :Saruboceq:
hayırlı akşamlar hanımlar.biz çok fenayız 2 gündür feyzanın ateşi hiç düşmedi artık ne yapacağımızı şaşırdık.yarın doktora götüreceğiz.inşaallah önemli bişeyi yoktur.ateş 38 olunca hemen ilaç veriyorum 3-4 saat düşüyor hop sonra tekrar çıkıyor.bebeğiminde hali kalmadı yavrum 2 gündür bir badiyle yatıyor kalkıyor.gece çok yükseldi soydum tamamen ıslak tülbent koydum eklem yerlerine.yavrum nasıl ağlıyor.kızlar dua edin nolur
leylacım hacer nasıl oldu kabızlık geçti mi..:çok üzgünüm:
sizde ne var ne yok herkes iyi değil mii?leyla nerde aceba yok ortalarda fisfisfis
ooooo eve servıss süperr:lepi:
ben gecen gun ıklımle gıttım kuafore valla.napiimkaydirigubbakcemile3
koku falan yoktu hıc.kapıda hep acık durdu.sacım yapılırken ıklımde ayna kasısında oynadıkaydirigubbakcemile3
kıllarını celen yolardı leylacım sen neden uğraştın kaydirigubbakcemile3
muz vermis canim. ondan olsu herhalde diyor. degisik baska birsey vermemis. zeytinyagi vereyim diyordu. armut rendesi dediler, ben bebek caylari oluyor kabizlik icin- rezene dedim. kayisi suyu almis. deneyecekti bakalim.
merancim, hersey cok guzel olacak insallah canim. sen moralini bozma. cok zor tabi. minicik daha sudenaz. ama bak, toparlaniyormus bile. cocuklar bizlerden cok daha guclu oluyor. cabucak atlatir merak etmeyin. biz hep dua ediyoruz sudenaza..
oh ne guzel ya.. leyla esinin kuzeni buraya da gelir mi :uhm:
sormayı unutmuşum leylaaaaaa hacer nasıl oldu iyi miii
ben de özledimmmm senağlama
ben çıkıyorum kızlar herkes kendine ve bebişlere iyi baksınn iyi gecelerrrrr
ben de cikicam kizlar.. butun gun acik hava carpti herhalde kafamçokkarıştı
hepinize iyi geceler..
özleştik walla senağlama
bende kaçar herkese iyi gecelerr...yarın size sudebalımdan güzel haberler yazacağım inş. :Saruboceq:
günaydın herkese ilk defa dükkanı ben açıyom tarihe yazın beni leyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?