Meran sudenaz cikiyomus cok sevindim ins iylesecek hic biseyi kalmayacak
günaydın kızlarrrr
merancım çok sevindim yarın taburcu oluyormuş sudenaz :teytey: :teytey:
bende görcem bende bende delikafadulden ya benm cıkmamı mı bekliosun...................................
sıldım gıttı:)
uzun sağlıklı mutlu seneler onların olsun inşallah :Saruboceq: ankaraya gitme haberinize cok sevindim okuyunca sanki ben gidicekmşim gibi oldum Şenizaçık olmamış dikişi sırtındaymış ve sürekli sırtına vur diyorlarmış balgamı atması için ama ablamda kıyamıyorr senağlama kuzumda anne baba demeyi unutmuş acıyooyu öğrenmiş acıyoo acıyooo senağlama neyse bugün biraz daha iyi anlatılan şeyleri düşününce çıldırasım geliyorr detaylı anlatmayayım şimdi burda...işte girmememin sebebide bu şimdi benimle aynı duyguyu hisseden arkadaşlarım üzülecek sizi üzmek istemediğim için gelmedim senağlama ne yazacağımı bilmiyoruum çünküü senağlama
bugün doğum günüydü sudenazın ve mehmet akifin..kutlama yapılmadı :çok üzgünüm: haftaya salı 14ü biz gidicez ankara uçak biletlerimizi aldık...o zaman kutlama yapcaz...herşey güzel olacak inş.tek isteğimiz bu :Saruboceq:
:1no2: ben toparladım.aslında nasıl iileştim anlamadım.önceden bi grip olurdum 1 hafta yatak-döşek yatardım..cemre ilacım oldu :asigim: oooff bebeğim bi iileşeydi :çok üzgünüm:cemre celen nasıl oldular yaa :çok üzgünüm: iyileştiler mii
puhahaaa :roflol:Hee yolduktan sonrada ustune iişerdi.
sabah abah ne gzl bi habr beeee :teytey:günaydıınn uleyyn ekim analarıııııı :sm_cool:
çok mutluyum çoook çokk sudebalım yarın hastaneden taburcu olacakkk :teytey: :teytey: :teytey:
Gunaydinn bende geldimm efe kaanin annesi nerdre.
merancım ablanın şarjı bitti sanırım ama sesi çok iyi geliyordu çok sevindim çokkkk
sudenazın yanına gidiyolarmış şimdi ayyy yarım kaldı konuşamadık tan belki bugün taburcu olacak diyodu kapandı neyse çok sevindim yaa
sudenazın yanında annem kalmıştı dün....sabah bizde konuştuk gülüyordu ablam sonunda..ama aklına bazı şeyler aklına gelince yine durgunlaşıyor :çok üzgünüm: taburcu olması çok iyi olacak orda çok korkuyorr yavrum yaa kimseye kendini dokundurmuyor ee süreklii ağrı kesici iğneler ilaçlar veriliyor kan alınıyor ciğer filmi çekiliyor aspi yapılıyor bunlar birgün içinde defalarca oluyor sürekli gözü kapıda korku içinde hastanede...ama eve çıkarsa düzelir çok çok iyi olur
tünaydın senağlama cemrem cok hasta senağlama bir öksürüo bi öksürüo anlatamam senağlama ilaç vermek istemiyorum artık.akşam eşim gelince aktara gidicem günlük varmıs.onu tavada yakıomussun dumanına pamuk tutup göğsüne koyuyomussun cocuğun ii geliomuş.bende denemiştim öncedn kendimde ii gelmişti ama cocukta korkmustum.meğer cocuklar için apılıomş kaydirigubbakcemile3
uzun sağlıklı mutlu seneler onların olsun inşallah :Saruboceq: ankaraya gitme haberinize cok sevindim okuyunca sanki ben gidicekmşim gibi oldum Şeniz
:1no2: ben toparladım.aslında nasıl iileştim anlamadım.önceden bi grip olurdum 1 hafta yatak-döşek yatardım..cemre ilacım oldu :asigim: oooff bebeğim bi iileşeydi :çok üzgünüm:
sabah abah ne gzl bi habr beeee :teytey:
nihalin feyza hastaymış ha :çok üzgünüm: geçmiş olsun feyzaya :çok üzgünüm:
ya ben de haftasonu annemler burdaydı gelemedim, geçmişi de okuyamadım.. nolmuş feyzaya grip mi olmuş? çok geçmiş olsun
ateşi var sanırım suan.yanakları şeker kız candy gibi oldu kaydirigubbakcemile3 bi ölçiim.hapsurması burun tıkanıklığı var ama keyfi yerinde.ağzından nefes alıo.önceden öksürüüü 1 kere öhöydü.şimdi arka arkaya oldu.giderek artıo :çok üzgünüm: ilaç vermek istemiorum artık :çok üzgünüm:celencim geçmiş olsun cemrenin genel durumu daha iyi ama öksürüğü mü arttı CADIARZU
nihalin feyza hastaymış ha :çok üzgünüm: geçmiş olsun feyzaya :çok üzgünüm:
selam kızlar.. nasılsınız. merancım yiğenin iyiymiş galiba çok sevindim.tekrar geçmiş olsun. ankaraya gideceksin herhelade.. ohh sana da iyi olur. ablana destek olursun. iyi yolculuklar sana.
celencim sizede geçmiş olsun..
hoşgeldinn Şeniz haftaya ankaraya gidiyoruum :sm_cool: ne istionuz lenn getireem size :jeyyar:
ateşi var sanırım suan.yanakları şeker kız candy gibi oldu kaydirigubbakcemile3 bi ölçiim.hapsurması burun tıkanıklığı var ama keyfi yerinde.ağzından nefes alıo.önceden öksürüüü 1 kere öhöydü.şimdi arka arkaya oldu.giderek artıo :çok üzgünüm: ilaç vermek istemiorum artık :çok üzgünüm:
yaaa o da ateslendi.yavrumun eti acıodu heralde yıkarken falan baya ağlamıs :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?