2008 Ekim Anneleri

ibolyaa yavrum bu böyle olmayacakk biz ne desek boş sen zaten yanlış olduğunu biliyorsun yaptığın şeyin :çok üzgünüm: hepimiz zaman zaman sinirlenebiliriz ama eğer ciddi boyuta geldiyse doktorlardan yardım almamız lazım...mutlaka bi doktora git güzelim lütfenn lütfeenn :çok üzgünüm:

celeennnn
anaları kalsın diyon daaa
eylülü de sen mi emzircennn puhahahah cemre ve eylül düşünemiyorum :roflol:
ikisi de meme delüsü artık senin memeler nolur bilmem puhahahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vermezsen vermee :mymeka: biz almasını bilirüüüükk lülülülülülü nee bee bi keree öpcezz sadeceee bi kereciikk kaydirigubbakcemile3 yemicezz len korkmaa :jeyyar:

benim lülü acaip yabancı diyo heee
söyle oğluna kızımı korkutmasın kaydirigubbakcemile3
artık bi kutu çikolata bi çeçekle gelirsiniz kaydirigubbakcemile3 ama biz lülüyü vermeyiz o ayrıııııı kaydirigubbakcemile3

nisanla tameri getirrrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

onlar mecbur geliyy delikafadulden len arabayla gelseydiim anasını ağlatırdım ankaranuunn bee eniştemin arabası var ama onu kullanabilirmiyim bilmeyom otomatiğe alıştıım be kafamçokkarıştı etimesgut sana uzak demii :çok üzgünüm:

bugün yapılacak iş çok. gideyim şu ütümü bari yapayım. merancım anlaradan güzel haberler getir bize. yeter.. gelincede şu kahve işini yapalım artık.. canım orta şekerli bir türk kahvesi istedi valla.. olsa da içsek.:içelim:

etimesgut uzak evet
lojmanda mı oturuyolar merancım nerde oturuyolar ben öğrenirsem ben gelir alırım sizi :lepi:

nee olm yaa bi kere öpcezz :jeyyar: çikolataya çiçeğee ne gerennkk varr kaydirigubbakcemile3 zaten vermeyecekmişsinizz delikafadulden
Kim kime ne aliyoo bende isterim bendee hem yarinda dogum gunumm banada banada

ankaradan bişee istiyon muu leylaa haftaya gidioomm

hoşgeldin dicektim şimdi gördüm seni sen gidiyon heee :dilcikar:
hadi git işlerini bitir bakalım kolay gelsiinnn

leylaaaaaaaaaaa22
nooollldiiiiii rengin sooolldiiiiiiii puhahahaha lülülülülülü lülülülülülü

etimesgut uzak evet
lojmanda mı oturuyolar merancım nerde oturuyolar ben öğrenirsem ben gelir alırım sizi :lepi:

yok lojmanda değil....büyük bi alışveriş merkezi varmış yakında fisfisfis google dan baktımda merkezee çok uzak yaw Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…