bilmem hiç bi fikrim yok. çıtır yaa ben kendımı çok kotu hissediyorum. baa akıl ver. benim sabrım kalmadı hıcbısey ıcın. sıpam aglayınca yada homurdanınca delırıyomusum gıbı oluo. odadan kacıorum. cocuk cıyak cıyak bagırıyo. sonr kendımı guc bela toparlaıp sakınlasıp yanına gıdıyorum. yapma kızım dıorum. o daha mınıcık bebek dıyorum. sana muhtac dıorum. ama ole bısı oluo kı. bırden kendımı kaybedıorum yıne. yıne kacıorum odadan. elımde olmayan bı sey bu. kendı kendımı telkın etmeye calıstıysam da olmuo. hala kendımı sakınlestırmeye calısıyorum. guzel dusunmeye calısıorum ama bu duygulara engel olamıyorum. bebegımı bıle hırpalamaya basladım artık. utanıyorum kendımden senağlama
EYLÜLÜÜÜÜÜÜÜ cokacimcoook2 sinide cokacimcoook anaları kalsın sen zillileri kap gel kaydirigubbakcemile
EYLÜLÜÜÜÜÜÜÜ cokacimcoook2 sinide cokacimcoook anaları kalsın sen zillileri kap gel kaydirigubbakcemile
benim eylülü müüüü :1shok: anaları kalsın heeeee:mymeka::dilcikar:
hee temem leenn :lepi: tamerin 2 kolunda 2 fıstıkk 2 side eylüüll kaydirigubbakcemile3
benim eylülü müüüü :1shok: anaları kalsın heeeee:mymeka::dilcikar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
vermem ben kızımııııı yok size eylül
dbest sana ne getirem len burdan :jeyyar:
vermezsen vermee :mymeka: biz almasını bilirüüüükk lülülülülülü nee bee bi keree öpcezz sadeceee bi kereciikk kaydirigubbakcemile3 yemicezz len korkmaa :jeyyar:
nisanla tameri getirrrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Kim kime ne aliyoo bende isterim bendee hem yarinda dogum gunumm banada banada
onlar mecbur geliyy delikafadulden len arabayla gelseydiim anasını ağlatırdım ankaranuunn beeeniştemin arabası var ama onu kullanabilirmiyim bilmeyom otomatiğe alıştıım be kafamçokkarıştı etimesgut sana uzak demii :çok üzgünüm:
nee olm yaa bi kere öpcezz :jeyyar: çikolataya çiçeğee ne gerennkk varr kaydirigubbakcemile3 zaten vermeyecekmişsinizz delikafaduldenbenim lülü acaip yabancı diyo heee
söyle oğluna kızımı korkutmasın kaydirigubbakcemile3
artık bi kutu çikolata bi çeçekle gelirsiniz kaydirigubbakcemile3 ama biz lülüyü vermeyiz o ayrıııııı kaydirigubbakcemile3
Kim kime ne aliyoo bende isterim bendee hem yarinda dogum gunumm banada banada
bugün yapılacak iş çok. gideyim şu ütümü bari yapayım. merancım anlaradan güzel haberler getir bize. yeter.. gelincede şu kahve işini yapalım artık.. canım orta şekerli bir türk kahvesi istedi valla.. olsa da içsek.:içelim:
etimesgut uzak evet
lojmanda mı oturuyolar merancım nerde oturuyolar ben öğrenirsem ben gelir alırım sizi :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?