bugün yapılacak iş çok. gideyim şu ütümü bari yapayım. merancım anlaradan güzel haberler getir bize. yeter.. gelincede şu kahve işini yapalım artık.. canım orta şekerli bir türk kahvesi istedi valla.. olsa da içsek.:içelim:
yok lojmanda değil....büyük bi alışveriş merkezi varmış yakında fisfisfis google dan baktımda merkezee çok uzak yaw Çok üzgünüm çoook
dün tapas'a gittik yemeğe :jeyyar: havada çok güzeldii yaw hihoyyyt stellanın yanında sırnaşık şey senin araban var mı kolay gelebilün müü orayaa
hangi avm acaba adını biliyo musun CADIARZU
ölçtüm 36,1 cıktı ama yanaklar pembe CADIARZU burun tıkanıklığını hortumlu bi aspiratörle cekiyorum sankii beyin sıvılarıd gelcek gibi hissdiyorum o kadar ağlıo senağlama bide ben surup verdikten sonra hemen emziriorum.acaba emzirmesemmi?ateşini ölç bakalım inşallah normaldir...
eğer genel durumu daha iyi olmasına rağmen öksürüğü arttıysa hiç bişey yapma, bu iyileştiğinin belirtisi..
burnu tıkanık ya, geniz akıntısına bağlı olarak öksürük artar.. ya da akciğerler etkilendiyse mukus vs. atılması için öksürür.. bunlar hep savunma mekanizmaları o yüzden genel durumu iyiye gidiyorsa ekstra bişey yapma bence..
he 2 eylülüde biri artist biri meme biti daha nolsun :lepi:benim eylülü müüüü :1shok: anaları kalsın heeeee:mymeka::dilcikar:
banane lülülülülülücelen koşş nen koşş üstümüze uçacakk karuu lenn kaydirigubbakcemile başka bişe istee delikafadulden
saol teyzeesi :1hug:Celen cemreyede cok gecmis olsun kuzum yaa kiyamam
he bak ben bu acıdan düşünmemiştim :1no2: yok anam tas yerinde ağardır bana biri yetio öetkide vantuzlarsa vay halime laelaelaelaelaeceleennnn
anaları kalsın diyon daaa
eylülü de sen mi emzircennn puhahahah cemre ve eylül düşünemiyorum :roflol:
ikisi de meme delüsü artık senin memeler nolur bilmem puhahahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şşş sen bugunden mercimee ıslat yarın pişirirsinKim kime ne aliyoo bende isterim bendee hem yarinda dogum gunumm banada banada
etimesgut mu delikafadulden benm kocam öküzünün evi var orda stuluk size satak :jeyyar: ayyy orda olsaydım görüşürdük benm kaynanagilde sincanlı doğal olarakta kocam pis sincanlı :dilcikar:onlar mecbur geliyy delikafadulden len arabayla gelseydiim anasını ağlatırdım ankaranuunn beeeniştemin arabası var ama onu kullanabilirmiyim bilmeyom otomatiğe alıştıım be kafamçokkarıştı etimesgut sana uzak demii :çok üzgünüm:
aaahahahahahaaa :roflol: hiç gülceem yoktu muhahaaaaa :roflol:doğum günün müüüüüüüüüü
sen şimdi leyla22 mi olcannnnnn kaydirigubbakcemile3
he siz görüşsenize işte yerimseniben gecen de dedim ya cok merak ediyorum ilk kimler tanscak.ama cok ilginç olucak şööleki: aynı sehirde olanlar tanısamıycak ilk.kanımca ayrı sehirdkiler tanısıcak.işte leyla/meran cıtır/bendün tapas'a gittik yemeğe :jeyyar: havada çok güzeldii yaw hihoyyyt stellanın yanında sırnaşık şey senin araban var mı kolay gelebilün müü orayaa
tapas da güzel ama stellanın manzarasını hiçbir şeye değişmem. şimdilik arabam yok ama bütün taksiler benimsırnaşık şey
optimum
optimum
biz de bi avm ye yakın oturuyoz armada yı biliyomusun
optimum hakkat çok uzak bize
optimum eryamanda deilmi yaw CADIARZU hatta gecen geldiğimizde sinemaya gittiydik.etimesguta da mı acılmıs?
o da ödtünün oramıyıdı CADIARZU
evet eryamanda ama demek oraya yakın oturuyolar etimesgut oraya yakın değel mi CADIARZU
Ben geldimm len dbest karisii hee len leyla22 oldum seneyede leyla23 olurum varmi len
yok değil.o tam tersi yerde.etimesgutta lojistik komutanlıı falan var.lojmanlar var.
yok değil.o tam tersi yerde.etimesgutta lojistik komutanlıı falan var.lojmanlar var.
odtünün karşısında cepa açıldı orayı biliyo musun
armada da yakın odtüye ama daha şehir merkezine doğru..
celencim peditus veriyormusun hala??
ben geçende sana calpol, minoset vs ver dedim ya sen yanlış anlamışsın eşzamanlı ver demedim ben, peditus yerine onu ver dedim 5 günden çok kullanılmıyormuş ya
bi de ateşi normalken yanakları pembiş diye ilaç vermiyosun değel mi :uhm:
Ben geldimm len dbest karisii hee len leyla22 oldum seneyede leyla23 olurum varmi len
napiim butun gun kaynanayla oturcama angarayı geziom neresi varsa gezilcek :dilcikar:10 yıldır ankaradayım şuna bak ben bilmiyorum hiç biyeri hatun hemen öğrenmiş hıhhhh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
geçen kargo gönderirken eryaman etimesgut die gönderdimdii fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?