2008 Ekim Anneleri

dün tapas'a gittik yemeğe :jeyyar: havada çok güzeldii yaw hihoyyyt stellanın yanında sırnaşık şey senin araban var mı kolay gelebilün müü orayaa

dün tapas'a gittik yemeğe :jeyyar: havada çok güzeldii yaw hihoyyyt stellanın yanında sırnaşık şey senin araban var mı kolay gelebilün müü orayaa

tapas da güzel ama stellanın manzarasını hiçbir şeye değişmem. şimdilik arabam yok ama bütün taksiler benimsırnaşık şey

ölçtüm 36,1 cıktı ama yanaklar pembe CADIARZU burun tıkanıklığını hortumlu bi aspiratörle cekiyorum sankii beyin sıvılarıd gelcek gibi hissdiyorum o kadar ağlıo senağlama bide ben surup verdikten sonra hemen emziriorum.acaba emzirmesemmi?
benim eylülü müüüü :1shok: anaları kalsın heeeee :mymeka::dilcikar:
he 2 eylülüde biri artist biri meme biti daha nolsun :lepi:
celen koşş nen koşş üstümüze uçacakk karuu lenn kaydirigubbakcemile başka bişe istee delikafadulden
banane lülülülülülü
Celen cemreyede cok gecmis olsun kuzum yaa kiyamam
saol teyzeesi :1hug:

he bak ben bu acıdan düşünmemiştim :1no2: yok anam tas yerinde ağardır bana biri yetio öetkide vantuzlarsa vay halime laelaelaelaelae

Kim kime ne aliyoo bende isterim bendee hem yarinda dogum gunumm banada banada
şşş sen bugunden mercimee ıslat yarın pişirirsin

etimesgut mu delikafadulden benm kocam öküzünün evi var orda stuluk size satak :jeyyar: ayyy orda olsaydım görüşürdük benm kaynanagilde sincanlı doğal olarakta kocam pis sincanlı :dilcikar:
doğum günün müüüüüüüüüü
sen şimdi leyla22 mi olcannnnnn kaydirigubbakcemile3
aaahahahahahaaa :roflol: hiç gülceem yoktu muhahaaaaa :roflol:
he siz görüşsenize işte yerimseniben gecen de dedim ya cok merak ediyorum ilk kimler tanscak.ama cok ilginç olucak şööleki: aynı sehirde olanlar tanısamıycak ilk.kanımca ayrı sehirdkiler tanısıcak.işte leyla/meran cıtır/ben
ama yok yaw yeşimmerveylen iboş tanısık CADIARZU

o da ödtünün oramıyıdı CADIARZU

odtünün karşısında cepa açıldı orayı biliyo musun
armada da yakın odtüye ama daha şehir merkezine doğru..

celencim peditus veriyormusun hala??
ben geçende sana calpol, minoset vs ver dedim ya sen yanlış anlamışsın eşzamanlı ver demedim ben, peditus yerine onu ver dedim 5 günden çok kullanılmıyormuş ya
bi de ateşi normalken yanakları pembiş diye ilaç vermiyosun değel mi :uhm:

he cepayıda asti den sincana giderken gördüm.
peditusu vermiorum artık.calpolde vermedim.onun yerine ferza die bi suruba basladım.gecen doktor vermişti.günde 2 kere yarım ölçek.calpol ağrı kesici ates düşürücü die vermedim.grip ya.burnu ve öksürüü için bu surubun ii geleceeni düşünüyorum.vermiimi?calpol mu verim?bide surubun hemen arkasından emzirmek etkileşimi azaltırmı?

10 yıldır ankaradayım şuna bak ben bilmiyorum hiç biyeri hatun hemen öğrenmiş hıhhhh :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
napiim butun gun kaynanayla oturcama angarayı geziom neresi varsa gezilcek :dilcikar:
geçen kargo gönderirken eryaman etimesgut die gönderdimdii fisfisfis

etimesgut a mı bağlı ki CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…