he cepayıda asti den sincana giderken gördüm.
peditusu vermiorum artık.calpolde vermedim.onun yerine ferza die bi suruba basladım.gecen doktor vermişti.günde 2 kere yarım ölçek.calpol ağrı kesici ates düşürücü die vermedim.grip ya.burnu ve öksürüü için bu surubun ii geleceeni düşünüyorum.vermiimi?calpol mu verim?bide surubun hemen arkasından emzirmek etkileşimi azaltırmı?
dr verdiyse onu kullan tabi ki.. ben o ilacı bilmiyorum prospektüsüne baksana orda yazar ama parasetamol içeriyosa emzirebilirsin emilimini engellemiyor..
beni niye çağırmıyosunuz be hepicünüz gelmişsiniz ben eksik mi kalayım
dbestcim havaalanından metro varmı o tarafa biliormusun ??? havaalanıda çok uzak galiba ablamlara
dbestcim havaalanından metro varmı o tarafa biliormusun ??? havaalanıda çok uzak galiba ablamlara
meran çok sevindim canım sudenaz için inşallah tamamen iyilşeir sevincinden bulduğunu öpüyon bakıyom da
saol zambakcım.koca kış gecti bişi olmadı baharda hasta ettik yavruyu.gülçe nasıl :çok üzgünüm:celencim cemreye de geçmiş olsun o kuzucuk da bi kurtulamadı şu ateşten yaaaa
hee len haliloşu bile öptüm sabah sabah delikafadulden
yokhavaalanı bile cehennemin dibi hiç sewmediim bi şehir varsa o da ankara :dilcikar:
yapma beebende diordum binerim metroya giderimm :çok üzgünüm: gerçi ablama bu düşüncemi söylesem kaffamıı kırarr o ayrıı :mymeka: istanbulda buuu güzel iste atatürkten hemen metroya biniooon ohh süper :lepi: eğer varsa metro kolaylıkk
saol zambakcım.koca kış gecti bişi olmadı baharda hasta ettik yavruyu.gülçe nasıl :çok üzgünüm:
haliloyu su ara öpen öpene kaydirigubbakcemile3 en sadık o cıktı :enbuyukkk:
saol zambakcım.koca kış gecti bişi olmadı baharda hasta ettik yavruyu.gülçe nasıl :çok üzgünüm:
haliloyu su ara öpen öpene kaydirigubbakcemile3 en sadık o cıktı :enbuyukkk:
evet yaa ibolyaa nerdeee üzledikk beaa....hamurunu yiyim yavrum nee lenn delikafadulden ajdarın çikita muzdan sonraki parçası mı yoksa kaydirigubbakcemile3ibooooooooooşşşşşşşş nerdesiiinn??sarkı indirticem sana gel artııııık..hamurunu yiyyim yavrum puhahaaaaaaaa :roflol:
istanbuldada bi orda var metro.anadolu yakasın yok :enbuyukkk: en gzli izmir :lepi: havalimanı artık şehrin içinde kaldı :lepi: senağlama
dbest bişi daha sorucam.şimdi cuma günü eşim kan bağışı yaptı.orda soru soruluo ya sorulardan biri kan pıhtılaşması olan biriyle ilişkiye girdiniz mi?e benim kan pıhtılaşması sorunum var?nedn bunu soruolar bilinmi?
yokhavaalanı bile cehennemin dibi hiç sewmediim bi şehir varsa o da ankara :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?