2008 Ekim Anneleri

dr verdiyse onu kullan tabi ki.. ben o ilacı bilmiyorum prospektüsüne baksana orda yazar ama parasetamol içeriyosa emzirebilirsin emilimini engellemiyor..

dr verdiyse onu kullan tabi ki.. ben o ilacı bilmiyorum prospektüsüne baksana orda yazar ama parasetamol içeriyosa emzirebilirsin emilimini engellemiyor..

okudum prospektüsünü.160 mg parasetamol 1 mg klorfeniramin ve 5 mg fenilefrin içeriomuş.ben antibiyotiğin arkasından da hemen emziriorum.bide antibiyotii en fazla ne kadar kullanmak gerekio?veya bitesiye kadarmı?

dbestcim havaalanından metro varmı o tarafa biliormusun ??? havaalanıda çok uzak galiba ablamlara

dbest bişi daha sorucam.şimdi cuma günü eşim kan bağışı yaptı.orda soru soruluo ya sorulardan biri kan pıhtılaşması olan biriyle ilişkiye girdiniz mi?e benim kan pıhtılaşması sorunum var?nedn bunu soruolar bilinmi?

yok havaalanı bile cehennemin dibi hiç sewmediim bi şehir varsa o da ankara :dilcikar:

yapma bee bende diordum binerim metroya giderimm :çok üzgünüm: gerçi ablama bu düşüncemi söylesem kaffamıı kırarr o ayrıı :mymeka: istanbulda buuu güzel iste atatürkten hemen metroya biniooon ohh süper :lepi: eğer varsa metro kolaylıkk

ibooooooooooşşşşşşşş nerdesiiinn??sarkı indirticem sana gel artııııık..hamurunu yiyyim yavrum puhahaaaaaaaa :roflol:

istanbuldada bi orda var metro.anadolu yakasın yok :enbuyukkk: en gzli izmir :lepi: havalimanı artık şehrin içinde kaldı :lepi: senağlama

saol zambakcım.koca kış gecti bişi olmadı baharda hasta ettik yavruyu.gülçe nasıl :çok üzgünüm:

haliloyu su ara öpen öpene kaydirigubbakcemile3 en sadık o cıktı :enbuyukkk:

gülçe aynı hamam aynı tas alıştık artık

halilo mudur haliloşmudur nedir ben öpmem :dilcikar:

ama sizi öpebiliriz Şeniz

saol zambakcım.koca kış gecti bişi olmadı baharda hasta ettik yavruyu.gülçe nasıl :çok üzgünüm:

haliloyu su ara öpen öpene kaydirigubbakcemile3 en sadık o cıktı :enbuyukkk:

olacağı varsa oluyo bazen engelleyemiyrosun bu hastalığııı :çok üzgünüm: evden çıkmasanda belki hasta olacaktıı cemre :sm_confused:

hafta sonu burasıı pek bi durgunmuuşş :çok üzgünüm: haliloş öpücüğü haketti lülülülülülü

ibooooooooooşşşşşşşş nerdesiiinn??sarkı indirticem sana gel artııııık..hamurunu yiyyim yavrum puhahaaaaaaaa :roflol:
evet yaa ibolyaa nerdeee üzledikk beaa....hamurunu yiyim yavrum nee lenn delikafadulden ajdarın çikita muzdan sonraki parçası mı yoksa kaydirigubbakcemile3
istanbuldada bi orda var metro.anadolu yakasın yok :enbuyukkk: en gzli izmir :lepi: havalimanı artık şehrin içinde kaldı :lepi: senağlama

hee anadoluda yok metroo yazın gelceniz mi antalyaya len fisfisfis

dbestcim havaalanından metro varmı o tarafa biliormusun ??? havaalanıda çok uzak galiba ablamlara

yok merancım ne metrosu
baya uzak havaalanı

böyle bişey duymadım hiççç neden acaba çok ilginç
acaba HIV şüphesi ile ilgi bi soru mu sormaya çalıştılar bilemicem kaydirigubbakcemile3

yok havaalanı bile cehennemin dibi hiç sewmediim bi şehir varsa o da ankara :dilcikar:

önceden ben de nefret ediyordum artık kabullendim burayı senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…