2008 Ekim Anneleri

gülçe aynı hamam aynı tas alıştık artık

halilo mudur haliloşmudur nedir ben öpmem :dilcikar:

ama sizi öpebiliriz Şeniz
öp anam delikafadulden
evet yaa ibolyaa nerdeee üzledikk beaa....hamurunu yiyim yavrum nee lenn delikafadulden ajdarın çikita muzdan sonraki parçası mı yoksa kaydirigubbakcemile3

hee anadoluda yok metroo yazın gelceniz mi antalyaya len fisfisfis

hamur olayı bnm dün iboşa bulduum bi espri lülülülülülü yusufun güzellii içi hamuru gzl dedi de bende onu sööledim muhahaaa kaydirigubbakcemile3
yok anam kampı kacırdık.o bahsettiğim etimesguttaki evi satabilirse bi tatil istiyoruz ikimizde o tarafta.çünkü ikimizd görmedik o tarafı.biz gelemezsek siz gelin.istanbulu kıllatırık.hem burda adım attıın yer starbucks gloria jeans :lepi: ataruk cucukları babişlere gezeruk kaydirigubbakcemile2

yok hıv le ilgili ayrı bi soru sormuslar.paralı ilişki falan die.benmkine sordu ne dedin die he dedim dio :mymeka: meğer bana diomus maaşını yiyom die kaydirigubbakcemile3
ben gidiyom kızım beni çok özlemiş

:a015:

yok merancım ne metrosu
baya uzak havaalanı
önceden ben de nefret ediyordum artık kabullendim burayı senağlama

yapma yaaa :çok üzgünüm: ankarada havaalanında metro nasıl olmazz yaww kötükedihüso ablamlar ilk evlendiklerinde ankara gölbaşında oturmuşlardı o zaman gitmiştim 12 yaşımdayım delikafadulden ablam nereyee biz orayaa yaw :bbo: önce ankara diyarbakır aydın erzincan şimdi yine ankara tayinci olmak çok zor bee

yok hıv le ilgili ayrı bi soru sormuslar.paralı ilişki falan die.benmkine sordu ne dedin die he dedim dio :mymeka: meğer bana diomus maaşını yiyom die kaydirigubbakcemile3

paralı ilişki he kaydirigubbakcemile3

geldiğinde göreceksin havaalanı çok güzelll ama cehennemin dib,inde çünkü şehir çok hızlı büyüyor zaten oralara yakın yerleşim yerleri de var
metro yapılır mı bilmiyorum ya çok uzak sanki????

ben kızımı doyurayım geliyorummm kaybolmayın döferimmmm

canım benim çoookk geçmiş olsun..kıyamaz tabi nasıl kıysında vursun anne yüreği yaaa.ianşallah herşey çok güzel olur...melekler korusun sudenazı...:Saruboceq:

ben gidiyom kızım beni çok özlemiş
güle gülee :a015:
len kampı nasıll kaçırdınızz bee :mymeka: çok güzell karpuzkaldıran sırnaşık şey istanbula gelmek istiyorum ama ne zaman olur bilmiyorum özledim istanbuluu :çok üzgünüm: bi görev çıksada gitsek eşimle ama o zaman avrupa yakasında kalıozz ama anadolu arkadaşlar var illaki geçerizz :lepi: seninkiyle benimkinin kafası meslek yönünden tutar muhtemelen kaydirigubbakcemile3 bizde çocukları babalarınıa fıydırırr keyüf yaparııkk kaydirigubbakcemile3
akıllı durun emi fazlada kıllatmayın tameri cemreyi ve de eylülü öpüyoz diğer ekim bebişlerini de gelince öpcez
bizdee sizi öpüozz Şeniz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tam kasserilisinn haa leyla21 karunun nicki sanki yaşlanmıcakk kaydirigubbakcemile3

Len gilli karii aklima gelen her isim kayitli varmis leylus bile vardi benimde bu aklima geldi meran07 hanim begenemedinmi sus bak sanada meran08 derimm hem ne guzel yillar gecince derim ki vahh vaah 21 yasindaymissim o zamanlar tazeciktim simdi leyla30 leyla40 oldum derim pu hahahaa

diemezsinn olm meran07 yim benn sengözlerimebaksanab plakam antalya değişmez uzun bi süree

canım benimmm kıyamam yaaa

günaydıınn uleyyn ekim analarıııııı :sm_cool:

çok mutluyum çoook çokk sudebalım yarın hastaneden taburcu olacakkk :teytey: :teytey: :teytey:

canım benim seni anlayabiliyorum.ama sen annesin...sen doğurdun o yavruyuu...yapma böle topla kendini. onun sana ihtiyacı var kim bilir ne derdi var anlatamaz kiii...ağlayacak ıhlayacak tabiii....yapma canım benim.bak bendede oluyodu ama bi gülüyordu hemen geçiodu:)

sabiha gökcene gelmio mu?gelin len valla.ew buyuk sığışırık kaydirigubbakcemile5

meran07, beyazzzambak+, celen35+, dbest+, leyla21+, melsa18, merveseyy, ozkerem+, zuleyhaECRIN+

çakıltaşım,efekaan,adrianarda,çıtır,ibolyaaaaaaa nerdesiniz delikafadulden

meran07, beyazzzambak+, celen35+, dbest+, leyla21+, melsa18, merveseyy, ozkerem+, zuleyhaECRIN+

çakıltaşım,efekaan,adrianarda,çıtır,ibolyaaaaaaa nerdesiniz delikafadulden

canım ancak geçmişi bitirdim.anam oku oku bitmedi yaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…