öp anam delikafaduldengülçe aynı hamam aynı tas alıştık artık
halilo mudur haliloşmudur nedir ben öpmem :dilcikar:
ama sizi öpebiliriz Şeniz
evet yaa ibolyaa nerdeee üzledikk beaa....hamurunu yiyim yavrum nee lenn delikafadulden ajdarın çikita muzdan sonraki parçası mı yoksa kaydirigubbakcemile3
hee anadoluda yok metrooyazın gelceniz mi antalyaya len fisfisfis
yok hıv le ilgili ayrı bi soru sormuslar.paralı ilişki falan die.benmkine sordu ne dedin die he dedim dio :mymeka: meğer bana diomus maaşını yiyom die kaydirigubbakcemile3yok merancım ne metrosu
baya uzak havaalanı
böyle bişey duymadım hiççç neden acaba çok ilginç
acaba HIV şüphesi ile ilgi bi soru mu sormaya çalıştılar bilemicem kaydirigubbakcemile3
önceden ben de nefret ediyordum artık kabullendim burayı senağlama
ben gidiyom kızım beni çok özlemiş
yok merancım ne metrosu
baya uzak havaalanı
önceden ben de nefret ediyordum artık kabullendim burayı senağlama
akıllı durun emi fazlada kıllatmayın tameri cemreyi ve de eylülü öpüyoz diğer ekim bebişlerini de gelince öpcez
yok hıv le ilgili ayrı bi soru sormuslar.paralı ilişki falan die.benmkine sordu ne dedin die he dedim dio :mymeka: meğer bana diomus maaşını yiyom die kaydirigubbakcemile3
:a015:
yapma yaaa :çok üzgünüm: ankarada havaalanında metro nasıl olmazz yaww kötükedihüso ablamlar ilk evlendiklerinde ankara gölbaşında oturmuşlardı o zaman gitmiştim 12 yaşımdayım delikafadulden ablam nereyee biz orayaa yaw :bbo: önce ankara diyarbakır aydın erzincan şimdi yine ankara tayinci olmak çok zor bee
açık olmamış dikişi sırtındaymış ve sürekli sırtına vur diyorlarmış balgamı atması için ama ablamda kıyamıyorr senağlama kuzumda anne baba demeyi unutmuş acıyooyu öğrenmiş acıyoo acıyooo senağlama neyse bugün biraz daha iyi anlatılan şeyleri düşününce çıldırasım geliyorr detaylı anlatmayayım şimdi burda...işte girmememin sebebide bu şimdi benimle aynı duyguyu hisseden arkadaşlarım üzülecek sizi üzmek istemediğim için gelmedim senağlama ne yazacağımı bilmiyoruum çünküü senağlama
bugün doğum günüydü sudenazın ve mehmet akifin..kutlama yapılmadı :çok üzgünüm: haftaya salı 14ü biz gidicez ankara uçak biletlerimizi aldık...o zaman kutlama yapcaz...herşey güzel olacak inş.tek isteğimiz bu :Saruboceq:
güle gülee :a015:ben gidiyom kızım beni çok özlemiş
len kampı nasıll kaçırdınızz bee :mymeka: çok güzell karpuzkaldıran sırnaşık şey istanbula gelmek istiyorum ama ne zaman olur bilmiyorum özledim istanbuluu :çok üzgünüm: bi görev çıksada gitsek eşimle ama o zaman avrupa yakasında kalıozz ama anadolu arkadaşlar var illaki geçerizz :lepi: seninkiyle benimkinin kafası meslek yönünden tutar muhtemelen kaydirigubbakcemile3 bizde çocukları babalarınıa fıydırırr keyüf yaparııkköp anam delikafadulden
hamur olayı bnm dün iboşa bulduum bi espri lülülülülülü yusufun güzellii içi hamuru gzl dedi de bende onu sööledim muhahaaa kaydirigubbakcemile3
yok anam kampı kacırdık.o bahsettiğim etimesguttaki evi satabilirse bi tatil istiyoruz ikimizde o tarafta.çünkü ikimizd görmedik o tarafı.biz gelemezsek siz gelin.istanbulu kıllatırık.hem burda adım attıın yer starbucks gloria jeans :lepi: ataruk cucukları babişlere gezeruk kaydirigubbakcemile2
bizdee sizi öpüozz Şenizakıllı durun emi fazlada kıllatmayın tameri cemreyi ve de eylülü öpüyoz diğer ekim bebişlerini de gelince öpcez
yok hıv le ilgili ayrı bi soru sormuslar.paralı ilişki falan die.benmkine sordu ne dedin die he dedim dio :mymeka: meğer bana diomus maaşını yiyom die kaydirigubbakcemile3
:a015:
tam kasserilisinn haa leyla21 karunun nicki sanki yaşlanmıcakk kaydirigubbakcemile3
canım benim çoookk geçmiş olsun..kıyamaz tabi nasıl kıysında vursun anne yüreği yaaa.ianşallah herşey çok güzel olur...melekler korusun sudenazı...:Saruboceq:
Len gilli karii aklima gelen her isim kayitli varmis leylus bile vardi benimde bu aklima geldi meran07 hanim begenemedinmi sus bak sanada meran08 derimm hem ne guzel yillar gecince derim ki vahh vaah 21 yasindaymissim o zamanlar tazeciktim simdi leyla30 leyla40 oldum derim pu hahahaa
açık olmamış dikişi sırtındaymış ve sürekli sırtına vur diyorlarmış balgamı atması için ama ablamda kıyamıyorr senağlama kuzumda anne baba demeyi unutmuş acıyooyu öğrenmiş acıyoo acıyooo senağlama neyse bugün biraz daha iyi anlatılan şeyleri düşününce çıldırasım geliyorr detaylı anlatmayayım şimdi burda...işte girmememin sebebide bu şimdi benimle aynı duyguyu hisseden arkadaşlarım üzülecek sizi üzmek istemediğim için gelmedim senağlama ne yazacağımı bilmiyoruum çünküü senağlama
bugün doğum günüydü sudenazın ve mehmet akifin..kutlama yapılmadı :çok üzgünüm: haftaya salı 14ü biz gidicez ankara uçak biletlerimizi aldık...o zaman kutlama yapcaz...herşey güzel olacak inş.tek isteğimiz bu :Saruboceq:
günaydıınn uleyyn ekim analarıııııı :sm_cool:
çok mutluyum çoook çokk sudebalım yarın hastaneden taburcu olacakkk :teytey: :teytey: :teytey:
bilmem hiç bi fikrim yok. çıtır yaa ben kendımı çok kotu hissediyorum. baa akıl ver. benim sabrım kalmadı hıcbısey ıcın. sıpam aglayınca yada homurdanınca delırıyomusum gıbı oluo. odadan kacıorum. cocuk cıyak cıyak bagırıyo. sonr kendımı guc bela toparlaıp sakınlasıp yanına gıdıyorum. yapma kızım dıorum. o daha mınıcık bebek dıyorum. sana muhtac dıorum. ama ole bısı oluo kı. bırden kendımı kaybedıorum yıne. yıne kacıorum odadan. elımde olmayan bı sey bu. kendı kendımı telkın etmeye calıstıysam da olmuo. hala kendımı sakınlestırmeye calısıyorum. guzel dusunmeye calısıorum ama bu duygulara engel olamıyorum. bebegımı bıle hırpalamaya basladım artık. utanıyorum kendımden senağlama
sabiha gökcene gelmio mu?gelin len valla.ew buyuk sığışırık kaydirigubbakcemile5güle gülee :a015:
len kampı nasıll kaçırdınızz bee :mymeka: çok güzell karpuzkaldıran sırnaşık şey istanbula gelmek istiyorum ama ne zaman olur bilmiyorum özledim istanbuluu :çok üzgünüm: bi görev çıksada gitsek eşimle ama o zaman avrupa yakasında kalıozz ama anadolu arkadaşlar var illaki geçerizz :lepi: seninkiyle benimkinin kafası meslek yönünden tutar muhtemelen kaydirigubbakcemile3 bizde çocukları babalarınıa fıydırırr keyüf yaparııkkkaydirigubbakcemile3
bizdee sizi öpüozz Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabiha gökcene gelmio mu?gelin len valla.ew buyuk sığışırık kaydirigubbakcemile5
leylaa yavruuum inek mi sağıyon len nerde kaldıın delikafadulden
meran07, beyazzzambak+, celen35+, dbest+, leyla21+, melsa18, merveseyy, ozkerem+, zuleyhaECRIN+
çakıltaşım,efekaan,adrianarda,çıtır,ibolyaaaaaaa nerdesiniz delikafadulden
yok atatürke gidioz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?